Kaksikud on kolmas tähtkuju, kes astub uuel astroloogilisel aastaringil troonile, tehes seda Jäära ja Sõnni järel. Mida see endaga kaasa toob? 2023. aastast algas uus spirituaalne ajastu, kirjutasin sellest ka oma 2022. aasta artiklites ja raamatus "Ajarännak 2023"Selle kõigega seoses on saabumas uusi hingetüüpe ja ka uusi Kaksikute versioone. 

Kui sa loed seda artiklit siin praegu, siis tea, et sinu hingetüüpi ei ole kaugeltki selline, nagu on sellel Kaksikute esindajal, kes sünnib siia ilma 2023. aastal.

Enne 2023. aastat ehk enne uut spirituaalse ajastu algust sündinud Kaksikud on esimese faasi Kaksikud. Nüüd, alates 2023. aastast sünnivad meie planeedile teise faasi Kaksikud. See toob astroloogiasse muudatusi, millest tahan sulle kirjutada.

Need muudatused tähendavad seda, et kogu astroloogiline kaart saab endale juurde nii-öelda teise taseme. See teine faas koosneb nendest uutest hingedest, kes sünnivad nendesamade tähtkujude all, kes on meie klassikalises tähtkujude süsteemis.

ESIMESE FAASI KAKSIKUD

Kui soovid olla 5D-energias, siis on väga oluline see, et sa säilitaksid enda tasakaalu. See on vajalik selleks, et 3D-energiavõnked ei häiriks sinu mõistust, enesetunnet, edasist arengut, missiooni jne. Kosmoses on erinevad energiad, mis mõjutavad ka meid ja seetõttu muutuvad ka inimesed. Tuleb juurde uusi hingetüüpe jne. Sellel on väga suur spirituaalne loogika.

Tasakaalus Kaksikute tähtkuju esindaja on:

- Avatud suhtleja, kes ei kritiseeri

- Jagab enda maailmavaateid

- Naudib seltskonda ja on ühtehoidev

- Laseb asjadel minna, elab ilma vimmata

- Soovib pidevalt õppida ja ennast arendada

- Seiklushimuline, uuenduste ellutooja

- Vajab adrenaliini, külvab rõõmutunnet

- Haarab teisi kaasa

- Omab tervislikku arvamust

- On avatud uusi inimesi vastu võtma

- On avatud aitama

Need iseloomujooned tuleks sul, Kaksikute esindaja, enda hinges saavutada. Kui sul on need olemas ja sinus ei ole madalat ego ehk 3D-energiat, siis on sinu energia samasugune, nagu uutel, teise faasi Kaksikutel. Nemad ei kannata 3D-energeetikat ja muutuvad ülinärviliseks, kui neid jooni teistest inimestes ei ole. Mis tähendab seda, et nüüd, alates 2023. aastast, on sündimas uue ajastu Kaksikud, kes ei talu 3D-versiooni Kaksikutest. Nende eesmärk siin maailmas on muuta Merkuuri vägi konkreetseks ja sirgjooneliseks.

See tähendab seda, et teise faasi Kaksikud ei lase suhtlusel olla madalas energias, sest nad soovivad maailma aidata. Nad inspireerivad teisi suhtlema, avama ja jagama, elama elu kõik koos. Kui nad näevad kedagi, kes ei tule sellega kaasa, soovib kellelegi halba või on madalas energias, siis nad ei suuda enda suud kinni hoida. Ja me teame, et Kaksikule meeldib vaieldes võidelda. Seega, mida ma soovin sulle öelda, on see, et meie maailma sünnivad alates 2023. aastast kõik Kaksikud, kes on teisel energiatasemel ehk nende ülesanne siin maailmas on teine, mis esimese faasi Kaksikutel. 1. faasi Kaksikud leiavad oma elueesmärgi SIIT ja ka mu esimesest raamatust "Tähtkujude salapära".

Opaal on nende uue ajastu Kaksikute, kes on sündinud 2023. aastal, ehk teise faasi Kaksikute õnnekristall. See võiks Kaksikutest beebil juba olemas olla - teda terve elu saatev sünnikristall. Kui sa soovid aidata uutel hingedel ehk Kaksikute beebidel kiiremini enda missiooni peale saada nii, et nende autentsus säiliks, julgusta neid alati olema sotsiaalne, avatud ja tema ise. Lisaks Opaali kandmisele aitab alati ka perekonna enda tugi.

Opaal võiks uue ajastu Kaksikuga alati koos käia. See väestab ja hoiab hinge kaitstuna. Nii nagu Egiptuses Anubis, hingekaitsja. Opaal on Kaksikute hingekaitsja, hoidja ja missiooni toetaja.

Opaal on kuningate ja kuningannade kristall. See on kristall, mis hoiab tugevana, väärikana ja otsusekindlana ning milles on südamehääl.

Tangeriin Aura on nende Kaksikute, kes on sündinud enne 2023. aastat ehk esimese faasi Kaksikute energeetika suurendaja. See kristall aitab kiirelt 5D-energiasse edasi kanda. Loob sulle parema ühenduse Kosmosega. Lisaks suunab see sind sügavasse spiritualismi ja hoiab sind seal.

Tervitan kõiki Kaksikuid! 

Tene Laul