Stress on hinge salakaval vaenlane, mis nõrgestab ja muudab elu keerulisemaks nii vaimselt kui ka füüsiliselt. Stress tekib, kui Auravälja jääb kinni negatiivne energia ja selles pole alati väga lihtne vabaks saada. Eriti siis, kui inimene ise ei suuda teadvustada, mis energiad temasse sisenenud või kinni jäänud. Stressi maandamiseks, sellest vabanemiseks ja tervenemiseks on väga palju viise. Üks väga hea viis on teha läbi stressi vabastamise rituaal. Selle rituaali kaudu avaneb sinu Auraväljas kanal, mille kaudu saab stressienergia vabastatud. See rituaal aitab stressist taastuda ning annab sulle võimaluse end jälle hästi tunda. Tee seda rituaali siis, kui sa tunned, et sul on seda vaja.

Millal ja kus on õige aeg seda rituaali teha?

Stressi vabastamise rituaali on väga soodne teha Kuu esimese veerandi päeval või ajal, mil kosmilised väed soodustavad stressi vabastamist ning rahu ja tasakaalu loomist. See, millal on Kuu esimene veerand, selle saad järele uurida Kuufaaside kalendrist.

Antud rituaali võib korrata ja teha erinevatel aegadel uuesti. Tee seda siis, kui sa tunned, et sa vajad hingelist puhastust. Samuti on see rituaal kasulik selleks, et stressi ennetada.

Stressi vabastamise rituaali võib teha just seal, kus sa soovid. Vaja on vaid kohta, kus sa tunned end mugavalt ja lõõgastunult ning kus sa saad pikali heita ja puhata.

RITUAALIRETSEPT: 

1. Lihvimata kujul Akvamariini 1 tk
2. Lihvimata kujul Amasoniiti 1 tk
3. Suurem valget värvi küünal ja 1 teeküünal
4. Tikud
5. Kuivatatud kummel
6. Salvei eeterlik õli
7. Õlilamp õli põletamiseks
8. Teetass
9. Poleeritud Sinist Kvartsi 1 tk 

* Rituaalis vajaminevad lihvimata kristallid annavad sulle vajamineva energia, mis aitavad asendada stressienergia rahu- ja tasakaaluenergiaga. Poleeritud kristall aitab neelata endasse kogu stressi, mis pääseb rituaali käigus sinu Auraväljast välja.

* Kummel ja salvei aitavad Auraväljast stressi vabastada ning koondada see Sinise Kvartsi sisse. Lisaks annavad kehale piisavalt palju turgutust ning lisajõudu lihvimata kristallide poolt tulenevale tervendavale väele.

* Rituaalist ei tohi välja vahetada mitte ühtegi elementi ja kõik esemed peavad kindlasti esindatud olema. Rituaale ja maagiaid ei muudeta, sest muidu muutub ka nende vägi ja sõnum.

Alusta stressi vabastamise rituaaliga...

Kõigepealt valmista endale kummeliteed. Keeda kuuma vett ja lase kummelil 5-10 minutit tõmmata. Kui kummelitee on valmis, saad rituaaliga alustada.

Aseta endale sobivale kohale (kus hakkad rituaali läbi viima) õlilamp, pane selle sisse põlema valge teeküünal, lisa õlilampi vesi (täida terve kausjas osa veega) ja tilguta vee sisse täpselt 15 tilka Salvei eeterlikku õli.

Kui õlilamp on valmis seatud, võta suurem valge küünal ja aseta see kuumakindla aluse peale (küünlaalusele) õlilambi kõrvale põlema. Samal ajal, kui süütad küünla, lausu (valjusti või vaikselt endamisi) rituaalilauset täpselt 3 korda: "Stressienergia vabanegu, rahuenergia saabugu!"

Peale rituaalilausete lausumist võta Sinine Kvarts ja hoia seda enda peopesas. Sule silmad ja lausu rituaalilause uuesti täpselt 3 korda. Seejärel aseta Sinine Kvarts valge suurema küünla ette. Nüüd võta lihvimata kristallid ja tee nendega samamoodi kordamööda (järjekord ei ole oluline). 

Kui kõikidele kristallidele on rituaalilause kolm korda peale lausutud, siis võta Sinine Kvarts ja aseta see kummelitee tassi sisse. Nüüd võta sisse mugav positsioon, leia rahuasend ja puhka. Lase kummeliteel veel paar minutit seista ja seejärel hakka seda jooma täpselt sellises tempos, kuidas sa seda soovid.

Samal ajal, kui puhkad, ürita keskenduda vaid positiivsetele asjadele, lükka eemale kõik negatiivsed mõtted. Unista ja visualiseeri, kui hea sul on olla. Tekita endale teadlikult hea enesetunne ja kujuta ette, kuidas stress sinu kehast väljub. Samal ajal naudi Salvei eeterlikku õli mahedat aroomi ja lase sel end tervendada. Joo vahepeal kummeliteed (lase kristallil lõpuni tassis olla). Jätka seda tegevust seni, kuni tee on otsa saanud ja sa ei soovi enam puhata. Kuid mida kauem sa rituaali käigus puhkad, seda tõhusamalt rituaal toimib.

Kui tee on otsas ja sa tunned, et soovid puhkeasendist väljuda, siis tee seda. Nüüd võta Akvamariin ühte kätte ja Amasoniit teise kätte. Sule silmad ja lausu täpselt 3 korda juba tuttav rituaalilause: "Stressienergia vabanegu, rahuenergia saabugu!"

Seejärel aseta kristallid oma kohtadele tagasi. Sellega on rituaal lõpetatud ja sinu Auraväljas hakkab toimuma protsess, mis vabastab kiht-kihi haaval sinu seest stressi. Selle rituaali käigus vallandasid sa Auraväljas kanali, mis aitab stressil väljuda.

Jäta rituaaliesemed oma kohale seni, kuni õlilamp on ära kustunud. Sa võid vahepeal teisi toimetusi teha ja alles siis rituaalipaiga kokku panna, kui Salvei eeterlik õli on saanud lõpuni ära põleda. Seejärel pane rituaalipaik kokku ja võta kolm kristalli endaga.

Akvamariini ja Amasoniidi asetad oma voodi alla soovituslikult 14 päevaks, et need saaksid anda lisajõudu sinu Auravälja stressi vabastamiseks. Sinisest Kvartsist ja kummelist tee endale kummeliteed soovituslikult 14 päeva järjest (kuid vähemalt 7 päeva), vähemalt üks tass päevas. Iga kord aseta Sinise Kvartsi kristall kummeliteesse, mis on enam-vähem jahtunud. Kristallienergia kohtub kummeliteega ja see teeb sellest võimsa stressileevendaja sinu hingele.

Peale kõike seda tuleb Sinine Kvarts viia tänutäheks metsa alla või jõevette. Akvamariin ja Amasoniit on kristallid, mille võid jäta enda koju stressienergiaga võitlemiseks. Väga kasulik on sul põletada ka Salvei eeterlikku õli ajal, mil hoiad kristalle voodi all ja teed endale Sinise Kvartsi kummeliteed.

Korda rituaali täpselt siis, kui sa tunned, et sul on vaja anda stressile tagasilöök, kui sa soovid enda ellu rahu ja tasakaalu!