Maagia, mis aktiveerib sinu elus tööalast edu ja rikkust toova energia. Maagiatega on võimalik aktiveerida teatud energiaid, mis aitavad sinu ellu tuua seda, mida sa soovid. See maagia aitab tööalaselt õnne tuua ja rahaenergia ning rikkuseenergia liikumise käivitada. Seda maagiat tee siis, kui sa soovid tööalaselt olla edukam ja suurendada enda rikkust. Selle maagia eesmärk on tuua sinu ellu võimalusi, mille kaudu sa saaksid end tööalaselt teostada ja tööpositsioonil ülespoole liikuda. Lisaks sellele on see maagia kasulik üleüldise rahaenergia aktiveerimisel. 

Millal on õige aeg seda maagiat teha ja kus? 

Tööalase edukuse ja rikkuse maagia jaoks on kõige soosivamaks ajaks Täiskuu, sellele eelnev või järgnev päev. Täiskuu omab väga tugevat energialaengut ja sellepärast on just sellel ajal seda maagiat kõige kasulikum teha. 

Seda maagiat ei pea ilmtingimata sellel ajal tegema, võib teha ka siis, kui kosmilised väed soosivad edukaks saamist, rikkuseenergia kasvamist või siis, kui külluseenergiad on intensiivsed. 

Maagia tegemiseks leia sobiv koht enda kodu Ida- või Kaguilmakaares. Need ilmakaared sümboliseerivad küllust ja rikkust. Kui sul on juba ühes neis ilmakaares küllusealtar, siis on väga kasulik seda maagiat teele saata just seal. 

MAAGIARETSEPT: 

1. Tikud
2. Paber (umbes 10x10 cm) ja pliiats
3. Roheline niit
4. Patšuli eeterlik õli ja õlilampi
5. Roheline küünal

6. Teeküünal (õlilambi sisse)
7.poleeritud Roheline Aventuriin
8. 1 lihvimata Roheline Aventuriin
9.poleeritud Kollane Jaspis
10.Püriiti (võib olla poleeritud, geood või kuubik)

# Maagias vajaminevaid esemeid ei ole võimalik asendada mõne teise esemega, kuna maagia toimib vastavalt nende elementide kokkuviimisel. 

# Maagia tegemine on väga lihtne, kuna maagiaretseptis olevad esemed kannavad juba tööalase edukuse ja rikkuse energiat. Maagia tuleb kogu südame ja pühendumusega teele saata, et need maagiaesemed hakkaksid sinu kasuks tööle. 

# Mida suuremat küünalt maagias kasutad, seda edukam on maagia aktiveerimine ja teelesaatmine. Maagias võib kasutada tavalise rohelise küünla asemel ka Kuuse rituaali- & maagiaküünalt

# Patšuli eeterlik õli ja roheline küünal aitavad maagias olevatel kristallidel ning maagialausel ühineda ning aktiveeruda. 

Aktiveeri ja saada maagia teele... 

Kõigepealt leia kuumakindel alus, mille peale saad küünla põlema asetada. Seejärel pane küünal sellisesse kohta (Ida- või Kaguilmakaarde), kus see võib olla ühe koha peal nädal-kaks. Seejärel aseta küünla lähedale õlilamp ning kalla õlilambi kausjas osa vett täis. 

Süüta roheline küünal ja seejärel teeküünal, mille paned õlilambi sisse põlema. Samal ajal, kui neid mõlemaid küünlaid põlema sead, lausu maagialauset täpselt 8 korda järjest (valjusti või vaikselt enda mõtetes)

Maagialause: "TÖÖALANE EDUKUS JA RIKKUS MIND TABAGU!" 

Kui küünlad on põlema pandud ja maagialause on lausutud täpselt 8 korda, saad maagia tegemisega edasi minna. Nüüd võta enda ette paber ja kirjuta paberile täpselt 8 korda seesama maagialause. Kui maagialaused ei mahu ühele paberi poolele, siis kirjuta neid edasi teisele paberi poolele. 

Kui maagialaused on paberile kirja pandud, siis aseta kõik 4 kristalli paberile. Lase nendel seal peal seista ja liigu maagia tegemisega edasi. 

Võta kätte Patšuli eeterliku õli pudel ja tilguta selle seest õlilampi (veeanumasse) täpselt 8 tilka õli. Kui õli on õlilampi tilgutatud, aseta oma mõlemad käed nendele kristallidele, mis on paberi peal. Kui käed on kristallidel, siis lausu maagialauset taas täpselt 8 korda. 

Kui oled maagialaused lausunud, võta kristallid ja sea need küünla ja õlilambi kõrvale. Rulli paber kokku ja seo rohelise niidiga kinni. Tilguta niidi peale rohelise küünla vaha (väga ettevaatlikult ja väikeses koguses, peaasi, et niit saaks vahaga kaetud). 

Kui vaha on paberil ja niidi peal tahkeks muutunud, võta Patšuliõli pudel ja tilguta paberi peale üks tilk õli. Seejärel tilguta 7 tilka õlilambi sisse. Aseta paberirull kristallide kõrvale või keskele. 

Nüüd oled peale neid toiminguid aktiveerinud maagialause, kristallid ja maagia hakkab end teostama. Kui kõik sammud said tehtud, lase küünlal põleda ja õlilambil töötada maagia tegemise päeval võimalikult kaua. Kui õlilambis kustub küünal ära, siis kustuta ära ka maagias olev roheline küünal. 

Maagiaesemed peavad omal kohal olema senikaua, kuni küünlast on järgi vaid mõned sentimeetrid. Senikaua (see võib aega võtta mitu nädalat, oleneb sellest, kui suurt küünalt maagias kasutad) põleta iga päev maagiaküünalt ja kui maagiaküünla põlema sead, siis põleta samal ajal ka Patšuli eeterlikku õli õlilambi sees (ei ole vahet, kui mitu eeterlikku õli korraga põletad). Iga kord, kui küünlad põlema paned (rohelise kui ka õlilambi teeküünla), lausu 8 korda maagialause. Maagia on täielikult teelesaadetud ja aktiveerunud siis, kui küünal on lõpuni põlenud. 

Kui küünal on ära põletatud, võta kristallid ja paberirull ning hakka hoidma neid üheskoos sealsamas ilmakaares, kus maagia tegid. Soovitan sul maagiaesemete jaoks leida karp või kott. See maagia aitab sinu ellu tuua tööalast edukust ja rikkust, kui sa selle ära teed. See on väärtuslik maagia, mida ei tasu lahti võtta, vaid lase sellel enda kodus sinu isikliku õnne nimel tööd teha. Kui kolid, siis võta maagia kaasa! 

Ühel päeval, kui soovid teatud põhjustel maagiast loobuda, siis piisab sellest, kui viid kristallid loodusesse ja põletad paberi ära. Seni kuni kristallid on koos ja paber nende kõrval, senimaani töötab maagia sinu õnne nimel. 

Kui oled eelnevalt tööalast edukust, rikkust ja küllust suurendavaid maagiaid või rituaale teinud, siis see maagia vaid täiustab sinu rituaalide- ja maagiakollektsioone. Antud maagiat ei pea kordagi eraldiseisvalt energeetiliselt puhastama. Sobib igakuine kodupuhastus Salveiga.

Maagia saab täituda vaid siis, kui teed seda täie pühendumuse, siiral eesmärgil ja hea enesetundega. Imelist maagiate tegemist!