Kas sa oled vaadanud kella täpselt kell 14:44 ja see on sind kuidagi lummanud, sinu tähelepanu endale võtnud või sind lihtsalt korra mõttes peatanud? Kui sa vaatad juhuslikult kella ja kellaaeg on täpselt 14:44, sinu mõte peatatakse, siis selle sõnumi saatis sulle sinu kõrval eksisteeriv Ingel. Sellise numbri tähelepanemine kella peal on müstiline ja kui sellega käib kaasas ka emotsioon, mis viitab sellele, et tegemist ei ole lihtsalt ühe tavalise kellaajaga, siis selle emotsiooni andis sulle seesama Ingel, kes samal ajal sinu kõrval oli, ja loomulikult ka selle sõnumi.

Ma olen eelnevalt väga palju rääkinud sellest, et Inglid üritavad meiega kontakteeruda ja mida tugevam side sul Inglimaailmaga on, mida spirituaalsem sa oled, mida rohkem Inglikristalle sinu elus on, seda enam hakkavad Inglid sinuga ühendust võtma. Inglid saadavad numbrite kombinatsioone sulle ikka selleks, et sa loeksid nende salakeelest välja sõnumi, mida sul on täpselt sellelsamal hetkel vaja teada. Tuletan ikka ja jälle meelde, et Inglisõnumeid tuleb enda jaoks kohe tõlkida, et need tõlkes kaduma ei läheks. Hiljem neid mõista üritada on väga keeruline.

Ma aitan sul mõista seda, mida tähendab Inglite maailmas kellaaeg 14:44 ja selle tähendus kehtib täpselt vaid sellisele kombinatsioonile. 14:44 tähendus kehtib ka lihtsalt numbrile 1444, kui see ilmub mõnes muus kontekstis sinu ellu.

Esimene variant

Inglinumber 14:44 või 1444 võib sinu ette ilmuda, kui tegemist on materiaalsete murede, stressi või liigsete kohustusega kimpus olemisel. See on Inglisõnum, mis tuletab sulle meelde, et tööd tehes tuleb alati olla motiveeritud ja õnnelik, sest muretsemine ei too rahaasjades soovitud lahendust. Inglid soovivad sinu poolset õiget suhtumist, et külluseenergiad saaksid olla aktiivsed ja hea õnn saaks sind saata.

Inglisõnum 14:44 võib kellaajana või mõnel muul kujul sinu ette ilmuda, kui Inglid sinu ümber märkavad sinu liigset stressi. See võib olla põhjustatud sinu kohustusterohkest eluperioodist. Inglid annavad sulle märku, et ära kaota optimistlikku meelt, kui tööd on palju. Ole positiivne ja motiveeritud - nii kasvab sinu ümber külluseenergia.

Üks põhjustest, miks Inglisõnum 1444 võib ilmenda sinu elus kellaaja peal või mõnel muul kujul võib olla tingitud sinu hirmust. 1444 sümboliseerib hirmu rahaasjade suhtes. Kui Inglid saadavad sinu teele näiteks pidevalt päevast-päeva kellaaja kaudu 14:44, siis nad soovivad, et sa ei muretseks nii väga. Külluslik külgetõmbeseadus eeldab seda, et sa ei kardaks ega üleliia muretseks. See takistab külluslike energiate kasvu sinu elus. Seega, kui see number on sind jälitama asunud, siis küsi iseenda käest: "Mille üle sa muret viimasel ajal tunned?", "Kas sa kardad rahaliselt hakkama saada või sinu elus on mõni materiaalne probleem?". Inglid soovivad, et sa rahustaksid enda meeli ja teeksid midagi nende murede vähendamiseks.

Sellisel juhul, kui Inglisõnum toob sulle palve murede leevendamiseks, soovitan ma sul ette võtta külluslikke rituaale. Nende kaudu on võimalik sul enda ellu head õnne ligi kutsuda ja neid kasvama enda elus panna. Põleta Patšuliviirukit või eeterlikku õli, too enda koju uusi küllusekristalle nagu näiteks Rohelist Aventuriini ja Epidooti. Ole ise optimistlikum, positiivsem ja ära kaota lootust.

Teine variant

Kui Inglisõnum 1444 ei ilmu sinu ellu perioodil, mil sa raha või töö pärast muretsed, siis võib sellel olla hoopis teistsugune tähendus. Kui oled sel ajal, mil näed seda Inglisõnumit, motiveeritud, töökas ja optimistlik, siis toob see endaga suure hea uudise kaasa. Inglid annavad teada, et oled oma suhtumise ja töökusega välja teeninud ühe suure preemia. Külluseenergiad on aktiivseks muutunud ja hea õnn on peagi sind tabamas. Inglitemaailm saadab sinu poole hea võimaluse, preemia või materiaalse tasu. Jätka sama rada, ole töökas ja peagi jõuad enda tasuni.

Kõikide teiste Inglisõnumite kohta, mis ma olen juba kirja pannud, saad lugeda SIIT!