Numeroloogial on tohutu vägi, mida ei tasuks alahinnata. Igal aastanumbril on oma energia, mis kandub tervesse sellesse aastasse. Nii saavad ka lapsed, kes sellel aastal sünnivad, oma sünnikaarti oma sünniaasta energia. See kinnitub terveks eluks nende Auravälja. Iga aasta sümboliseerib ka teatud ülesandeid ning see, kes on sellel aastal sündinud, hakkab enda teadmata ka neid täitma.

2020. aasta on üks pöörasemaid aastaid enda muutlikkuse, uuendusvajaduse, ettearvamatuse ja tegutsemisjanu poolest. See kõik kandub ka nende laste Auravälja, kes sellel aastal on sündinud.

Kui tõlgendada numbreid, mis on 2020. aastas, siis siin on topelt kahed ja topelt nullid. See tähendab, et domineerivad kaks numbrit. Topelt kahed sümboliseerivad selles numbrite kombinatsioonis vajadust muudatuste järgi, mis on seotud isikliku elu, perekonna, suhete ja iseenda tunnetega. Topelt nullid sümboliseerivad paigalseisu ja sellest loobumist. Kui siduda nende tähendused kokku, siis saame energia, mis loobki selle inimese hinge, kes on sellel aastal sündinud. See annab talle vajaduse edasi liikuda, kui miski on halvasti, ei toimi või on kasutu.

Iseloomult lööb selles lapses välja vajadus olla pidevas muutuses ja liikuvuses. Selles lapses tekib rahutustunne, kui miski tema elus ei toimi. Kui on nii, siis ta üritab leida väljapääsu sellest olukorrast. Oma energia poolest meenutab mulle kangesti inimest, kes on sündinud Jäära tähtkujus. Kuna Jäär on see, kes soovib enda elus korda ja kui miski ei toimi, siis tuleb see toimima panna või edasi liikuda. Täpselt samasugune energia kandub kõikide laste energiavälja ja Aurasse, kes on sündinud 2020. aastal.

Kui sinu peres on laps, kes on sündinud sellel aastal, siis ära pane talle pahaks, kui ta mässab kohtades, mida sina ei mõista ja võibolla ei hakkagi mõistma. Ma saan sind siinkohal aidata, andes sulle selgituse miks ta seda teeb.

2020. aasta lastel on äärmiselt tugev intuitsioon, kui tuleb teemaks elukorralduse muutmine. Sellel aastal sündinud laps tunneb väga täpselt, mis talle enam ei sobi. Kuid ta ei tunne seda ette nii, et saab selle juba eos ära õppida. Ta tunneb seda ette vahetult enne väga suure probleemi teket. See on meeletult hea oskus, mille on andnud 2020. aasta numbrite kombinatsioon.

Tal tuleb lasta teha muutusi iseendas ja enda elus, kui ta ühel päeval tunneb, et peab midagi ette võtma. Sina ei pea mõistma seda, miks ta päevapealt lõpetab kellegagi suhtlemise, millegi söömise jne. Ta teeb seda, kuna tajub ette ära, et ülejäänud kontakt või harjumus-tegutsemine võib talle suuremas pildis liiga teha. Tal tuleb lasta teha päevapealt kannapöördeid ja sellega tuleb ära harjuda. Seega emad-isad ja pereliikmed - laske tal olla äkiline muutuja, sest see on üks tema elu eesmärkidest!

Tema üheks eluülesandeks on inspireerida inimesi muutuseid vastu võtma ja enda mugavustsoonist välja astuma. Tema on see, kes inspireerib läbi enda tegevuse seda. Sina oled tark, kui sa õpid sellest ja lähed selle kohati ekstreemse kaootilisusega kaasa.

2020. aastal sünnivad lapsed neile, kellel on kõige enam vaja õppida siin maailmas ära see, kuidas tulla enda mugavustsoonist välja. Emad-isad, kelle perre sünnivad 2020. aastal lapsed - neis on mingil tasandil ikkagi olemas see, et mugav, turvaline ja etteplaneeritud valik on lihtsam, kui pea ees tulle minna. 

Kui sa oled 2020. aasta lapse vanem, siis nüüd on koht, kus sa võiksid iseenda sisse vaadata. Analüüsi, kas sina oled pigem see, kes liigub loogilist ja turvalist teed? See vastus on jah.

Selle lapse eesmärk on enda perekonda inspireerida, viia teistsugusele eluteele, tuua valgust, mida kardetakse. Paljud vanemad, kelle laps on 2020. aastal sündinud, nad omavad ideid, soove ja unistusi, mida nad kardavad teostada või lükkavad neid eemale tulevikku. Kui laps kasvab suuremaks, siis anna talle võimalus end muuta ja kujundada. See on tema eesmärk, tuua särtsu hinge, kellel seda kõige enam on vaja.

2020. aastal sündinud lapsed otsivad endale vanemad, kelle elu vajab rikastamist uuenduste ja elujõuga. Kui sa oled selle lapse ema või isa, siis saatus tahab sulle öelda seda, et sul ei ole aega vanaks jääda - sa pead energiat kasvatama enda sees, uuendama seda ja olema nooruslik. 2020. aasta laps soovib võimalikult palju särtsu enda ellu, aktiivsust ja meelt, mis on avatud muutustele. See on tema eesmärk selliseks sind luua, kui sina oled tema vanem.

Suuremas pildis loovad 2020. aasta lapsed maailmapilti aktiviste, kes ei kannata paigalseisu. Nemad on need, kes toovad esile kõik selle, mis on seisma jäänud ja proovivad iga hinna eest luua energiate liikumist.

2020. aasta lapse õnnekristalliks on Lasuriit. See kristall peaks kindlasti olemas olema kõikidel sellel aastal sündinud lastel. See on tema õnnetalisman, mis aitab tal saavutada elus seda, milleks ta sündinud on. See toetab tema vaimset keha, tugevdab tema energiaid ja annab talle julgust juurde selleks, et end maksimaalselt teostada.

Igal lapsel on oma eesmärk, mida ta siia maailma tuli tegema - ära piira teda, lase tal vabalt lennata!