Luba mul aidata muuta sinu mõttemaailma positiivsemaks, sinu isiklikku energiat tervemaks ja niiviisi luua sinu Auravälja positiivsuse ning külluse magnet. Jagan sinuga 16 positiivset, lihtsalt ja kiiresti Auravälja tervendavat mõtet, millega on sul võimalik muuta enda energia õnnele atraktiivseks.

Sul on võimalik muuta oma mõtetega enda isiklikku energiavälja. Kas sa teadsid seda? Mõttel on tohutu vägi, ära alahinda selle jõudu. Sa suudad mõttejõuga muuta seda, mida enda ellu ligi tõmbad. Muidugi soovitan kõigil kanda kristalle, kuna ka need teevad sinu energiavälja just selliseks, nagu sina soovid, sest igal kristallil on energia, mida see sinu ellu tõmbab. Mõttemustrite muutmisega saad sa aga mõtted enda jaoks kasulikuks teha.

Panen sulle siia kirja 16 positiivset ja maagilist lauset, millega saad enda energiavälja tervendada ja kõigele heale vastuvõtlikuks muuta. Nende lausete lugemine ja endale kordamine aitab sul iga kord muutuda energeetiliselt tervemaks ja tugevamaks. Need kutsuvad ligi head energiat ja õnne.

Ma soovitan sul neid lugeda igal hommikul, kui üles ärkad, või igal õhtul enne magamaminekut. Tee seda alguses kindlasti igapäevaselt, kuni tunned, et oled saavutanud positiivsuse ja asjad sinu elus hakkavad hästi minema. Muidugi sa võidki jääda neid lauseid endale ette lugema, kasuta neid mediteerides, kui põletad viirukeid või praktiseerid spirituaalsust (rituaale tehes jne).

Salvesta see artikkel enda jaoks ära, pane see enda jaoks nähtavale kohale, et sa saaksid sellele kiiresti ligi.

Kui sa hakkad nende 16 positiivse maagialausega enda energiavälja häälestama, siis esmalt muuda oma hingamine rahulikuks. Hinga sügavalt sisse ja sügavalt välja, see avab sinu energiavälja ning aitab energiatel kiiremini muutuda. Võid samal ajal põletada viirukeid või kanda Mäekristalli, mis aitab positiivsusel kiiremini sinu Auravälja jõuda. Mäekristall on number 1 energiatervendaja, sellega on võimalik end suunata muutuma just selles suunas, kuhu sa soovid. Seda tasub nii või naa kanda, et muutused saaksid sinus kiiremini toimuda. Loomulikult ikka heas suunas.

Alusta enda häälestamisega, naudi seda, visualiseeri head ja positiivset!

16 POSITIIVSET MAAGIALAUSET ENDA ENERGIAVÄLJA POSITIIVSEKS MUUTMISEKS:

Tenel käes suur mäekristallist geood 1. MA OLEN ISEENDA KUJUNDAJA

Et saada võim enda energia üle, selleks tuleb sul mõista ja uskuda, et sa ise suudadki end kujundada. Selle mantraga aktiveerid sa iseend, et ohjad enda kätte haarata, see aitab sul enda üle võimu saada.

2. MA OLEN ARMASTUS, MA OLEN ARMASTATUD

Selle mantraga aktiveerid sa Südametšakra, et see hakkaks armastust looma, paneks armastuseenergia kasvama ja seeläbi terveneks. Niiviisi tervendad sa haavad, traumad, üksildustunde või ükskõik millise pettumuse, mis on seotud armastuse ja tunnetega.

3. MA OLEN VÄÄRTUSLIK, OLEN PIISAV

Et kasvatada enda Auraväljas positiivset energiat, tuleb sul suurendada usku iseendasse. Lugedes endale seda mantrat igapäevaselt ette, aitab see sul endaga rahul olla ja tugevdada sinu usku iseendasse.

4. MA OLEN VÄÄRT SEDA, MILLEST UNISTAN

Selle mantraga avad sa Kroontšakra, et sinu unistused saaksid realiseeruda (ka Mäekristalli aitab seda teha, soovitan kanda ehtena). See on imeline mantra, millega kasvatad enda Auraväljas külluslikku energiat, et universum saaks toetada sinu unistuste täideviimist.

5. MA VALIN ISE, MITTE MA EI OSUTU VALITUKS

Võimas mantra, millega on võimalik vabastada kinnisideelisust, kellegi või millegi järgi ootamist. See paneb sind ise otsustama, oma valikuid ise tegema ja laskma vabaks millestki/kellestki, mis ei ole sinu energiat väärt. See vabastab sinus piiravaid energiad.

6. MINU TERVIS ON MINU ENDA KUJUNDADA

Ülimalt kasulik ja vajalik mantra, millega häälestad end tervislikumalt elama. Selle mantraga lood sa energiavälja, mis on avatud tervendusele ja teadmistele, mis aitavad sul muutuda terviseteadlikumaks inimeseks.

7. MINUS ON OLEMAS KÕIK, ET OLLA ÕNNELIK

Selle mantraga suunad sa end tingimusteta armastuse poole. See energiatervenduslause aitab vabaneda vajadusest saada õnnelikuks kellegi või millegi abil, ja lasta minna mõttel, et sul on vaja kedagi, kes sind õnnelikuks teeb. See mantra kasvatab sinu sisemist õnneenergiat ja leeki ning lõpuks aitab sul iseseisvalt särada.

8. MA OLEN AVATUD HEALE ÕNNELE

See mantra on tohutult tugeva manifestatsioonienergiaga. Seda igapäevaselt öeldes avad sa energiakanali, mis aitab ligi kutsuda head õnne ja täita unistusi.

9. MA OLEN PEATAMATU, KUI LIIGUN UNISTUSTE POOLE

Tegemist on teise mantraga, mis on tugeva manifestatsioonienergiaga. Sellega lood sa enda Auravälja jõudu, enesekindlust, tuge ja väge, millega saad enda unistusi reaalseks muuta. See avab ka õnneenergia, mis paneb su unistusi kiiremini täituma.

Tene täispikkuses ja käes suur mäekristallist geood 10. MA SUUDAN JA MA SAAN

Sellist jaatamist on vaja, see mantra avab sinu meeled, et saaksid tugevamaks kasvada. Korrates seda mantrat iga päev, suurendad sa endas väge, mis viib sind tähtede poole.

11. MA OLEN VÄÄRTUSLIK

Ülioluline mantra, mis suurendab sinu eneseväärikust, austust ja paneb teisi inimesi sind respekteerima. Pidurdab teistelt inimestelt tulevat kriitikat, mis ei ole produktiivne ja muudab sind kriitika suhtes vähemtundlikumaks. Mida rohkem sa end väärtustad, seda tugevamaks muutub sinu Aurakaitsekiht.

12. MA OLEN KARTMATU

Hirmud on laastava energiaga ja purustavad positiivset energiat ülikiirelt, hirm on kui mürk küllusele ja positiivsusele. Seetõttu on see 12. mantra ülioluline ja vajab igapäevast kordamist, et vabastada hirme sinu Auraväljast. Mida vähem sa kardad, seda suurem on sul võimalus olla positiivne ja liikuda enda unistuste poole.

13. MA LOON ISEENDA ENERGIAVÄLJA

See mantra aitab luua sidet sinu hingega, see ühendab sinu meele ja energiavahetuse. Samal ajal, kui sa seda mantrat endale ette loed, visualiseeri, kuidas energia kandub sinu mõistusest Auravälja ja jääb sinna positiivsust, küllust ning kaitset looma.

14. MA VASTUTAN ENDA EEST

See mantra ühendab sinu teod tagajärgedega. See on karmaatiline mantra, mis muudab sind Karma suhtes kartlikumaks, mis omakorda tähendab seda, et sa seadistad end alateadlikult tegema ettevaatlikumaid samme, arvestades sellega, et igal teol on tagajärg. See ei ole negatiivse alatooniga mantra, vastupidi, see aitab sul teha igal hetkel paremaid valikuid, et nende valikute tagajärjeks saaks olla vaid hea.

15. MA OLEN ERILINE

Paljud inimesed on madala enesehinnanguga ja võrdlevad end nendega, kes on edukad, kuulsad või andekad, sellega end tegelikult tahtmatult nõrgestades. See mantra aga aitab sul näha endas supervõimeid, seda, et sina oledki peategelane. Me kõik oleme haruldased ja imelised!

16. MA USUN VÕIMALUSTESSE

See mantra avab sinu Kroontšakra, mis omakorda aitab luua tulevikku positiivset tulemust. Uskudes, et võimalused on olemas, avad sa end kõigele heale ja blokeerid negatiivse energia. See on ülimalt hea mantra, et rajada omale õnnelikku teed tulevikku.

Need 16 mantrat aitavad sul luua positiivset rada ja tulevikku, suurendada sisemist rahulolu ja heaolu. Loe need endale iga päev ette või siis, mil sul on vaja positiivsuse süsti. Saadan sulle palju positiivsust, armasta oma teekonda siin maailmas, ole elu suhtes uudishimulik ja soovi elada!

Tene Laul