Olen viimastel aastatel palju kirjutanud Kaksikleekidest ja nende missioonidest, kuid nüüd on aeg rääkida millestki imelisest. Selleks on Hingesugulasest Kaksikleegini arenemine 5D-energiast 7D-energiasse, mis saabub Pluuto ajastu lõppemisega - 2025. aasta juuli keskpaigas. Selleks ajaks suudavad paljud Hingesugulased areneda Kaksikleekideks. See teekond on veidi erinev, kui otsene Kaksikleekide sideme kokkuliitumine Universumi poolt.

Kuidas on see erinev? Esmalt peavad Hingesugulased läbima totaalselt enda teekonna Hingesugulastena selleks, et enda missioon ära teha ja seejärel saabub hetk, kus nende suhe muutub kõrgtaseme suhteks ehk Kaksikleekide suhteks.


Hingesugulased on üksteise vastandpooled ehk need, kes õpetavad üksteisele neid tugevusi, mis teineteises puudu on ja vastupidi, muudavad nõrkused tugevusteks. Selleks, et aru saada, kas oled enda Hingesugulasega koos või mitte, tee väike test enda ja Hingesugulase vahel. Mõtle tema ja enda iseloomu peale. Kui näed, et ta on nendes aspektides tugev, kus sina oled nõrk või vastupidi - tema nõrk seal, kus sina tugev, siis te olete Hingesugulased. Selle kohta saad pikemalt lugeda ka minu artiklist, mille leiad SIIT

Teie mõlema ülesandeks on enne 2025. aasta juuli keskpaika, täpsemalt enne 24. juulit ära õppida teineteise tugevused ja saada üheskoos lahti enda nõrkustest. Seega, kui soovite kindlasti Kaksikleekidena missioonile minna, siis võtke see aeg enesearenguks ja seda koos. Hingesugulased peavad koostööd tegema nii nagu ka Kaksikleegid. Hingesugulastel ei ole füüsilisel tasandil põgenemisperioodi nii nagu on Kaksikleekidel põgenemisfaas, mille kohta saad lugeda SIIT. See põgenemisfaas on selleks, et mõlemad Kaksikleegid saaksid eraldiseisvalt kujundada end tugevaks inimeseks ja enda nõrkusi tervendada ning maha jätta negatiivne ego. Arvestades seda, et tingimusteta armastuse ajastu on alates 2023. aastast, nii nagu olen ka "Ajarännak" raamatus kirjutanud. Ilma tingimusteta armastuseta Kaksikleegid ei ühendu. Sama kehtib ka Hingesugulaste puhul - te ei ühendu Kaksikleekidena, kui te ei oska tingimusteta armastust praktiseerida. Seega olgu see number üks teejuht, et jõuda Kaksikleekide sidemeni.

Hingesugulased, kes on hetkel liidus, nendel on suutlikkus ühenduda Kaksikleekidena. Selleks tuleks võtta paber ja pliiats ning kirja panna need iseloomuomadused, mida Hingesugulased omavad ja mida veel ei oma. Sina paned enda Hingesugulase tugevused ja nõrkused kirja ning tema võiks seda sama teha sinu puhul. Siis on teil selge ülevaade, mida teil tuleb üksteiselt õppida ja üleüldiselt, kus kohas te võiksite ja peaksite tugevamaks inimeseks kasvama. Maailm on muutumas ja Kaksikleeke on hädasti maailma vaja selleks, et see paremaks ja armastavamaks kohaks kujundada.

Kui olete need kirjeldused paberile kirja pannud, siis jätke meelde, et teil on vaja üksteisega teha koostööd, et muuta nõrgad iseloomujooned tugevateks ja seda 2025. juuliks, täpsemalt 24. juuliks. Kui suudate seda koostöös teha, siis arenevad teist välja Kaksikleegid. Seega Kaksikleeke on kahte sorti. Ühed, kes on koheselt Kaksikleegi sidemes ja teised, kes arenevad Hingesugulastest Kaksikleekideks. Kaksikleeke on ühel inimesel mitu tükki aga ainult ühega ühendutakse totaalselt.

Kui sa oled enda Hingesugulasega koos, siis soovitan panna tähele seda, mis sind enda kaaslase juures häirib. Seda selleks, et sa saaksid lahendada selle ärrituvuse. Ärritutakse kohas, kus tegelikult tuleb teise poole tugevustest õppida. Kurvaks muutud ka siis, kui sind soovitakse õpetada. See on sama ego, mis on sinu sees, mida teine pool tegelikult lagundama peaks ja võiks. Seega ära lange kurbuse ega ka ärrituvuse tasandile. Hoopis vastupidi, vaata seda positiivsena ning märgina, mille Universum sulle annab selleks, et täita missiooni, milleks teid kokku on pandud. Hingesugulased muutuvad Kaksikleekideks 7D-tasandil, mis algab Astroloogia järgi peale Pluuto "sooda ja äädika efekti" maailmale, mille kohta saad lähemalt lugeda SIIT.

7D-tasand on totaalne tingimusteta armastuse tasand, kus sina ega ka sinu kaaslane ei pea muutuma selleks, et saaksite koos ideaalselt eksisteerida. See tasand on maailma tervenemise tasand. Tasand, kus me enam suhteid ei tervenda, vaid suhtes olevad Kaksikleegid parandavad maailma seal, kus on seda vaja parandada. Igal Kaksikleegil on oma ülesanne, mida maailma juurde tuua ja toota. Paljud Kaksikleegid omavad suurejoonelisi hingemissioone, mis aitavad ümber pöörata palju ebatervislikku tervislikuks. Seetõttu aitangi Kaksikleekidel võimalikult kiirelt kokku saada, et nad saaksid tuua maailma midagi imelist juurde.

Lisaks sellele saabuvad peale Pluuto lahkumist (2025. aasta juulist alates) uued hinged maale lastena, kelle elueesmärgid on erinevad eelnevalt sündinud lastest. Kaksikleegid aitavad nende jaoks maailma korrastada, et nad saaksid siia maailma tulla. Nende jaoks on vaja suurejoonelist tingimusteta armastust, kuna sündimas on palju artiste, muusikuid, kunstnikke ja teisi artistlike loomustega lapsi. Mida loomingulisem on inimene, seda olulisem on lapsele tervislikum ja armastavam keskkond. Mida sõjalikum on hing, seda vähem armastust hing vajab, et ellu jääda. Seetõttu on inimesed meie planeedil nii erinevad. Mõni vajab pidevalt kallistamist, teine mitte. Tuleviku lapsed on väga õrna iseloomuga ja selle nimel hakkavadki Kaksikleegid pingutama, et toota planeedile rohkem armastust ja seda mitte ainult kodukeskselt, vaid ka ülemaailmselt. Selleks, et need uued hinged saaksid sündida. Hingesugulased, kes Kaksikleekideks välja arenevad - nemad peavad samuti kujundama enda iseloomud tingimusteta armastusse, et need lapsed saaksid siia maailma sündida.


Hingesugulasi aitab kokku liita Larimari kristall ja üksteiselt aitavad õppetunde õppida Granaat ja Lasuriit. Kui neid kristalle kanda, hakkavad Hingesugulased rohkem nägema üksteise nõrkusi ja neid turgutama abi ning hea nõuga, et kasvada koos tugevamaks ning targemaks. Lasuriit kaitseb, et suhtesse ei tuleks tülitsemisi kui üksteist õpetatakse. Lasuriit aitab ilma probleemideta lahti seletada erimeelsusi. See on Hingesugulaste vahel ühendaja ja hea kontakti looja. Seetõttu soovitan kanda mõlemal Hingesugulasel Lasuriiti.

Lasuriidile saab teha eraldi maagia telepaatia jaoks. Selleks hoia 9 päeva järjest, voodi all, koti sees kahte auguga Lasuriiti koos poleeritud Seleniidi kristalliga. Kui Lasuriidid on seal olnud 9 päeva järjest, siis tuleks need välja võtta ning kanda vähemalt 4 kuud järjest, et saavutada tugevatoimeline telepaatia sinu ja Hingesugulase vahel. Seleniidid võib viia loodusesse - aeda, metsa, mõnda veekogusse.

Telepaatia aitab 7D energiasse teil pääseda, kui olete Hingesugulased ja soovite üksteiselt õppida end tugevamaks kujundama.

Armastusega

Tene Laul