Astroloogina tean, mida iga tähtkuju suudab teistele pakkuda ja milleks me kõik siia maailma sündinud oleme. Astroloogia on täppisteadus, millega on võimalik lahti kodeerida iga inimese eluülesandeid. Selleks, et sa täielikult saaksid ja suudaksid mõista seda, milleks sa sündinud oled, kirjutan sulle pidevalt artikleid. Sina ole nii hea ja pea enda tähtkuju artiklitel järge peal - nii saad selgeks endale täiusliku pildi.

Selleks ongi vajalik Astroloogilise kaardi lugemine. See kui mõistad iseennast rohkem ja rohkem, lisab sulle selles elus palju väärtust. Selleks olengi mina siin maailmas, et sind ja kõiki teisi häid inimesi valgustada. Selleks, et sa saaksid enda elu mõista. Mida rohkem sa iseennast mõistad, seda parem sinu elu on. Seda rohkem sa mõistad seda, mida sa siia maailma tegema tulid ja see annab sulle südamerahu. See rahu saab sinus tekkida vaid siis, kui sul on selgus.

Sinu missiooni kodeerime koostöös sinuga lahti aja jooksul - lugedes minu artikleid ning seeläbi end avastades ning tundma õppides. Mida rohkem sa iseenda kohta tead, seda lihtsam on sul elada ning see teadmine annab sulle suurepärase hüppelaua.

Selleks ongi minu selgeltnägemise oskus, et anda sulle selgust. See on minu missioon. Mulle meeldib elule väärtust juurde tuua ning mitte ainult minu enda elule, vaid ka kõikidele 5D-inimestele. Alates 2023. aastast ei kasvata ma enam 3D-energiaid 5D-energiaks, vaid vabastan 5D-inimeste eludest 3D-energiaid ehk madalaid energiaid.

AMBURI VÄGEVAD VÕIMED, MIS ON KASULIKUD KOGU MAAILMALE:

1. SOTSIAALSUS

Üks väga oluline omadus, mis on 5D-Amburites, on nende sotsiaalsus. Selle kaudu on võimalik inimesi omavahel ühendada ning anda õigetele inimestele edasi informatsiooni. Kui sa soovid olla täiel määral 5D-Ambur, siis tuleb sul Universumile tagasi anda seda, mida Universum andis sulle Kosmilise energia kaudu.

Kui sa oled Amburina sündinud, siis sul on loomulik informatsiooni omastamise ja edastamise oskus. Sellega tuleb sul teha kasulikku, mitte kahjulikku. Alates 2023. aasta augustist, mil Saturn lõpetas täielikult 3D ja 5D lahterdamise, elab meie keskel kahte erinevat sorti Ambureid, millest ma jään teile kirjutama. Selleks, et sina kallis Ambur oleksid kõige parem versioon iseendast, jää igavesti sotsiaalseks tingimusteta armastuse tasandil. See tähendab seda, et sa oled selles elus ette määratud meie maailma tarkust säilitama ja teistele edastama.

Vastandversioon 5D-Amburile on 3D-Ambur, kes klatšib ja kasutab enda teadmisi negatiivsel viisil ära. Ambur on loomulikult tugev sotsiaalsel tasandil, kuna Kosmos on selle väe talle andnud, ega tohi seda väge mitte kunagi kurjasti ära kasutada. 5D-Amburite ülesanne 2023. aastal on tabada madalaid energiaid ja seeläbi ühiskonda tervendada ja korrigeerida.

Kõikidele 5D-Amburitele on vajalik ja lausa kohustus Universumi ees tarkuse edastamine õigetele inimesetele, et nurka suruda kõik halb. Kui sina tead inimest, kes teistele liiga teeb, siis tuleb sellest valjusti rääkida ja anda see informatsioon laiale ringile liikumisse. Teised tähtkujud saavad seeläbi teada, kes on ühiskonnas ohtlik ja nii lõppeb kurjus meie planeedil. Selle ülesande täitmisel saab 5D-Ambur head Karmat, mis aitab sul kallikene kiiremini viia täide enda unistus. Mida rohkem sa tegutsed, seda suurem õnn sind tabab! Kõik rituaalid ning maagiad, mida sa endale teed, need toimivad, kuna Saturn vallandab selle eest sulle head õnne sinu Karmavälja, mida kannad enda Auraväljas.

Selleks, et sa saaksid heas Karmas eksisteerida, tuleb alati teha head ning anda endast maksimum. Kui sa lihtsalt eksisteerid siin maailmas ja ei tee teistele head, siis sa oled 3D ja see on kõige kohutavam koht eksisteerimiseks. Miks? Pluuto ja Saturn panevad alates 2023. augustist kurjust vaid kinni. Kogu Karma vallandub tagasi 3D-le, mis on piisavalt lühike aeg, et valusalt tagasi saada õppetunnid selle kurjuse eest, mida on tehtud. Seega, mida parem inimene sa oled, seda suurem õnn sind Veenuse ajastul tabab. See algab peale Pluuto "sooda ja äädika" efekti lõppemist 2025. juuli keskpaigast. Siis tuleb Sinu hea Karma sulle ringiga tagasi.


2. TERVENDAMINE LÄBI INFO JAGAMISE

Ambur on sotsiaalne liblikas ja just läbi suhtlemise saavutad inimeste aitamise. Ma ei soovi sulle seda öelda, et sa pead tervendajana tööle hakkama. Sinu ülesanne kallike, 5D-Ambur, on olla enda seltskonna tervendaja ehk minu käepikendus, jagades seda, mida sulle kirjutan. Me teeme koostööd, mitte ei võistle üksteisega. Igal inimesel on ülesanne siin maailmas. Tervendajaks ei õpita, selleks sünnitakse siia maailma algenergias ja seda algkoodi ei ole võimalik muuta.

3D-Ambur on see, kes "tervendab" uhkuse suurendamiseks, ego toitmiseks ja kuulsuse saavutamiseks. See on 3D-mõtlemine. 5D-Ambur ei soovi kuulsust taga ajada, vaid aitab absoluutselt kõiki inimesi enda elus, keda ta kohtab ja kellega ta enda elu jagab. Kui sa töötad 5D-Ambur näiteks klienditeenindajana, siis see on suurepärane amet sulle. Nii saad inimesi enda rõõmsameelsusega ja teadmistega tugevamaks ja tervemaks muuta. Võta minu teadmised ja jaga neid edasi selleks, et inimkond saaks suuremalt kogeda õnnetunnet Veenuse ajastul (peale Pluuto lahkumist 2025. aasta juulis).

Oled selleks siia maailma sündinud, et infot edasi anda. Sa oled enda elus suur infopank ja seda infot on kasulik jagada. Tean seda, et kõik, mida ma olen sulle õpetanud, jääb väga hästi meelde. Võta mind õpetajana ja ennast minu õpilasena ning jaga seda maailma edasi, mida siia külvan. Kui keegi on mulle midagi selles elus teistel aladel õpetanud, mis ei ole otseselt minu missioonid, siis väärtustan alati seda inimest kui enda isiklikku õpetajat. Ära palun kasuta minu infot valedel ja egoistlikel eesmärkidel. 


Armastan ehtsaid ja ausaid inimesi. Igalühel on omad tugevused ja loomulikud oskused ning au olgu ikkagi õiges kohas. Sinus on täpselt samamoodi olemas tugevused, mis kajastuvad sinu missioonienergias. Seega oleme me võrdsed aga mitte samadel positsioonidel. Oluline on mitte võistelda, vaid olla autentne sina, mis on kõige olulisem. Oska nii iseennast kui ka teisi väärtustada.

3. HEALE KESKENDUMINE JA SEELÄBI TEISTE RÕÕMSAMEELSEMAKS MUUTMINE

Kõige olulisem meie maailmas on see, et headus eksisteeriks ja säiliks, rõõmsad näod tänaval oleksid ehtsad ning kodudes valitseks rõõmsameelsus, mitte kurbus. Siinkohal saad sina kallike, 5D-Ambur, mulle appi tulla. Selle tehtud sotsiaalse töö eest tänan sind siin juba ette ning Karma tänab nii ehk naa. Ma kummardan auga sinu poole, kui muudad inimesi õnnelikuks. Nii täidad sa enda elumissiooni ja aitad ka minul enda missiooni suuremaks kujundada. Sina teed seda, kuna see on sinu tähtkuju missioon. Ma olen 9 aastat järjest kirjutanud, et minu elueesmärk on muuta meie maailma paremaks kohaks. Siin saame me enda väe kokku liita. Aitan sul tõusta tugevusse ja kõrgustesse ning sina aitad minu eluunistust täide viia, milleks on näha (Veenuse ajastul) Eestit ja kogu maailma (hiljem avalikustan ülemaailmsed kuupäevad) õnneliku kohana.

Kuna Eesti on väike, siis alustan siit, minu kodust ja üheskoos muudame kogu maailma õnnelikuks. Ma ei lase eestlasel kannatada. Kuna sa oled sündinud minu hingekodus, siis see on ka sinu jaoks kallis Ambur oluline, et meie kodu oleks terve. Kogu maailma tuleb tervendada ja sa oled ideaalne lüli selle saavutmiseks. Naudinguga tee kurvad inimesed õnnelikud! Kuid ära lase endaga manipuleerida ja end ära kasutada. Selles tuleb sulle appi Kosmos Pluutoga ning paljastab need inimesed, seega ole valmis pettumusteks. Kuid need pettumused on kallike sinu kasuks, mitte kahjuks.

Keskendu heale ning loo seda juurde. Kuna oled 5D-energias, on sul loomulik anne näha headust. Sul on suur süda ja see tähendab seda, et sulle on kergelt võimalik liiga teha, aga siinkohal sa pead lubama, et ei lase endal murduda. Olen sinu kõrval igavesti - nii nagu ma olen sulle ka seda eelnevalt lubanud. Sina kallis 5D-Ambur oled minu kaitsva tiiva all nii nagu kõik head inimesed. Muuda inimesi rõõmsaks, mis on ka minu eesmärk. See ühine omadus liidab meid veelgi enam kokku. See kui sa teed inimesi õnnelikuks, annab sulle head Karmat Saturni planeedi kaudu, mille sa saad välja võtta täies mahus Veenuse ajastul (peale Pluuto lahkumist domineerivalt positsioonilt).

4. KURJUSE HÄVITAMINE LÄBI TULE-ELEMENDI VALLANDAMISE SINU SÜNNIKAARDIS

Sina 5D-Ambur oled tule-elemendi esindaja, mis tähendab, et seda elementi tuleb sul endas veelgi rohkem igapäevaselt vallandada. Kui seda teed, siis rakendub sulle hea tervise-Karma, mis tähendab seda, et kui sa kannatad mõne haiguse või terviserikke all, saad enda tervisemurest kiiremini lahti. Sa ei peagi seda kohe mõistma. Kui sa oled intuitiivselt mind üles leidnud, aitan ja valgustan sind. Sinu ülesanne on seda rakendada iseenda heaolu jaoks. Minul on info ja sinul on tegutsemine, mis võrdub sinu hea Karmaga. Kui seda vallandad, siis Saturn koostöös Jupiteriga annab sulle kiirenenud tervenemise ükskõik millises haigusseisundis. Seeläbi on sul võime muuta enda elu kvaliteetsemaks ja seda pikendada ning saavutada 7D-tasand Veenuse ajastul.

5D eesmärk on vabastada maailm kurjusest ja seda tervendada. Seda toetab Pluuto ajastu, mis aitab rakendada Karma karistust kurjuse isiklikus elus, alates 2023. aasta 1. jaanuarist kuni 2025. aasta juuli keskpaigani. See on välja teenitud raskus, mis lajatakse Karma-kanali kaudu Saturni poolt, mis kiirgab iga hetkega ja sekunditega aina suuremat õiglust meie maale. Seega depressiooniajastu muutub sügavamaks kuni 2025. aasta keskpaigani ja 3D jääb sinna lõksu. Karma ei lase neil terveneda, kuna Veenuse ajastu eesmärk on lasta uutest galaktikatest uued hinged planeedile. Nende jaoks on vaja maailma rahu ja tasakaalu, et nad saaksid koheselt maailma uut energiat tuua.

Üks tule-elemendi välja toomise viise on mitte alla andmine ning mitte suu kinni hoidmine kurja osas. Mida rohkem sa soovid 5D-Ambur enda tule-elementi välja tuua, seda kirglikumalt aita inimestel teada seda, kes on kurja tegija. Kuid selleks ole kindel oma väljaütlemistes, ega usalda klatšijuttu. Kuula mind ja tunneta ise! 5D-energias oled sa tark ja aus!

5. KALLISTUSTERAAPIA TEGEMINE TEISTELE INIMESTELE

Kõige olulisem on sul, kallis 5D-Ambur, selles elus vabaneda füüsiliselt lukust kui sul on veel sellega probleeme. Tean, et paljudel Amburitel on probleeme kallistuste vastuvõtmisega või nende jagamisega, kuna alateadvuses on sotsiaalne- ehk suhtlemistunnetus suurem. Selleks ütlen sulle 5D- Ambur, et pead arendama seda oskust iseenda ja teiste jaoks. Kui sa soovid selles elus teisi tervendada, siis see on vahend, kuidas oma missiooni täita ja enda probleemi samal ajal tervendada. Mida rohkem õpid sa kallistama ja seda nautima, seda tervem oled füüsiliselt ja vaimselt ning täidad ka õppetunni, mis vaja selles elus lahendada.


Amburid, kes oskavad kallistamist nautida, on selle saanud selgeks läbi hea koduse keskkonna ehk lapsepõlve kodu või õppinud iseseisvalt läbi raskuste hindama lähedust ning selle teistele pakkumist. Kui sul on sellel tasandil energiablokaad, siis soovitan kindlasti kanda Roosat Kvartsi koos Thuliidiga. Nende kahe kristalli kombinatsioon vallandab ebamugavustunde, mis on sinu lihastes ja spirituaalses DNA-s kinni. Kui sa soovid olla maksimaalselt 5D-tasandil, siis tee seda kindlasti. Nii tervened kiiremini igal tasandil. See on minu jaoks oluline, kuna mina olen sinu isiklik terapeut siin maailmas. Kui oled siin lugemisega juba nii kaugele jõudnud, siis on see märk, et meie vahel on telepaatia.

Kallistuste teraapia tegemine teistele toidab sinu head armastuseõnne-Karmat, mille saad täies mahus Veenuse ajastul välja võtta. Seega annab elu sulle ise tasu kätte. Selleks, et sa saaksid maksimaalselt enda elus armastust tunda, alusta kallistusteraapiate tegemisega esimesel võimalusel. Need inimesed, kes sind tõeliselt armastavad ja hindavad - kuhja nad alati enda kallistustega üle ja eriti siis, kui nad peavad 3D-ga võitlema. Sina oled selleks sündinud, et hoida teisi tähtkujusid nende missioonidel ning vastupidi- teised tähtkujud toetavad sinu missiooni. Oleme siin maailmas selleks, et teha koostööd.

Kallistuste teraapia on hinge tervendav. Kui oled seda loomulikult juba algusest peale teinud, siis ei ole ime kui sinu elus on suurem õnn. Teiste inimeste aitamine on alati suurima tasuga. Aga see ei tähenda seda, et sa õppetunde ei saa. Mida rohkem sa aitad, seda suurem on ka garanteeritud abi Universumilt. Mida rohkem liiga sa teistele inimestele teed, seda suurem on ka negatiivne Karma-karistus. 3D-d on ees ootamas rasked ajad aga need on kõik välja teenitud kogemused. Sina 5D- Ambur enda hea südamega pead lubama mulle, et sa ei tunne mitte ühelegi manipulaatorile kaasa. Sa ei tohi enda armastuseenergiat vales kohas rakendada. Rakendada seda vaid headele inimestele, kes elavad siin maailmas selleks, et luua midagi ilusat ja head. Kui sa oled 5D-energias, siis sinu süda on väga suur ja see sama süda kuulugu headele inimestele ning maailma parandamisele. Kõik inimesed, kes eksisteerivad 3D-tasandil - nende eesmärk on läbi manipulatsiooni ja salakavaluse sind ära kasutada, sind ahistada ja nurka suruda. Armastus võidab alati ja Veenuse vastu ehk tingimusteta armastuse vastu ei saa, see on suurim relv siin maailmas. Kui oled 5D-energias, omad suurimat trumpi enda energias - sa omad garanteeritud võitu. Kasuta armastust alati enda rahustamiseks kui pead järjekordse 3D-inimesega silmitsi seisma. Võta seda teadmist, et kõik, mis sa teed on sinu kasuks ja kõik, mis nemad teevad, on nende kahjuks. See on parim teadmine ja tarkus, mille saan sulle jagada. Sina jaga kallistusi ja pane sõna levima teiste inimeste ning iseenda kaitseks. Nii täidad enda Kosmilist eesmärki eksisteerimaks Amburina.

Kallid olete!

Saadan kõikidele 5D-lugejatele teele suured telepaatilised kallistused!

Kallistan ja armastan Teid, olen teie isiklikuks maapealseks kaitseingliks koos planeetide ja enda teadmistega.

Tene Laul