"Ajarännak" raamatus olen kirjutanud sellest, kuidas 2023. aastal oleme uuel spirituaalsel ajastul. 2022. aasta 16. mai artiklis kirjutasin sellest, kuidas uued missioonikaaslased on liitumas. See kehtib siiani ning uued missioonid on liitumas selleks, et muuta maailma paremaks kohaks. Seega nende seas, kellega kohtusid alates 2022. maist, võib olla sinu missioonikaaslasi. Lisaks eelnevale avaneb 13. augustil uus portaal.

See on oluline kuupäev, mida ma ei ole "Ajarännak" raamatusse kirja pannud. Sina, kellel sul on raamat olemas, võiksid seda kindlasti teha. Selleks, et aru saada, kes on sinu ellu tulnud uue missioonina. See portaali aken kestab 13. augustist 22. septembrini. Selle aja jooksul tuleb sinu teele keegi või mitmeid inimesi, kes on 5D-energias ning sinuga ühisele missioonile minemas. See, milline on missioon, selgub teie suhtlemise käigus ning vastuseid selle kohta saad tuleviku artiklitest või minu podcastist.

5D tähendab tingimusteta armastust ehk aktiveeruvad missioonihingesugulased, kellel on selles elus loomulik klapp, kes on olnud koos eelmistes eludes, kellel on jäänud eelmistest eludest pooleli midagi väga olulist. Need on iidsed hinged, kes suudavad eksisteerida 5D-energias.

Mis on 5D-energia? Tingimusteta armastus ja positiivne ellusuhtumine ning teiste inimeste austamine. Kõik 5D-inimesed mõistavad seda ning ei lase "meelemürast" end maha tõmmata. Kes suudab omada enda arvamust ja ei lase end teistel mõjutada, see on 5D-energias. 5D-energias olles, on sul oskus väärtustada seda, mis sul on olemas. Ootan hea meelega ka ise 5D-missioonikaaslasi minu teekonnale. Selleks, et anda enda tarkust edasi neile, kes suudavad ja oskavad seda kõike väärtustada. Kui sa soovid, et selle portaali avamisel tuleks sinu ellu Kaksikleek või Hingesugulane, siis nüüd on sul võimalus olemas. Soovitan teha selleks rituaali, et avada enda Auraväli armastusele.

Rituaaliks läheb sul vaja VaniljeküünaltVaniljeviirukit ning Roosat Kvartsi koos Thuliidiga. Pane küünal põlema 13. augustil ning selle kõrvale suitsema Vaniljeviiruk. Keskendu sellele, et sinu ellu saabuks Hingesugulane või Kaksikleek. Kui soovid veelgi rohkem jõudu rituaalile lisada, siis kasuta valget või metallist otsaga nuga enda nime küünlale kirjutamiseks. Lisa ka kuupäev - 13.08.2023. Kui seda teed, siis keskendu vaid sellele, et sa soovid enda missioonikaaslastega ühendust saada, ja et universum avaks sinu jaoks armastuseenergia. Peale seda aseta kristallid küünla kõrvale ning lase nendel kristallidel seal olla, kuni oled nädalate jooksul küünla lõpuni põletanud. Põleta küünalt võimalikult kiirelt lõpuni ning iga kord kui selle süütad, siis soovi sama soov. Soovi, et sa kohtuksid enda missioonikaaslastega, hingesugulase või kaksikleegiga. Iga kord kui küünalt põletad, põleta samal ajal ka Vaniljeviirukit. Viirukit pead põletama ainult ühe korra päevas, küünlal lase põleda aga võimalikult kaua.

Kui küünal on ära põlenud, aseta kristallid enda voodi alla 8 päevaks ning peale 8 päeva vii need jõe- või merevette. Selleks, et need saaksid sind ühendada universumis sinu missioonikaaslastega. Anna kristallid veele, et vesi aktiveeriks Kuu energiaga sinu ja nende vahel telepaatia.

Soovin kogu südamest sulle armastust! Leia võimalikult kiiresti üles enda missioonikaaslased!

Armastusega

Tene Laul