Juba 2022. aastal alustasin Kaksikleekidest kirjutamisega ja andsin lubaduse teha terve seeria artikleid, mille olen ka teinud ning mille kirjutamist ma ka teie jaoks jätkan. Kaksikleekide ühinemine on meie planeedil väga oluline ja Universum toetab seda tegelikult suuresti. Miks? Kuna esiteks on Kaksikleegid need, kes on üksteise jaoks ühtedeks peamisteks armastajateks, kelle käest on võimalik saada tingimusteta armastust ning kõike, mis kuulub selle energia sisse. See on üks võimsamaid armastuseenergiaid, mida sa selle eluaaja jooksul kogeda saad. Kaksikleegist on võimalik sul saada kirge, armastust, hoolivust, üksteise sügavat spirituaalset mõistmist, ühtekokkuhoidmist ja palju ilusaid armastuse-energiaid. See suhe on väga väärtuslik aga selle suhte saavutamiseks peavad mõlemad osapooled palju iseendaga ja ka koos vaeva nägema. Miks? Mina ütlen ikka ja jälle selle peale, et see suhe tuleb sul reaalselt välja teenida. Sa pead olema ise selleks armastuseks valmis.

Mida rohkem sa iseenda poolt vaeva näed, seda suurejoonelisemaks saab teie suhe kujuneda ja mina ütlen -  see on kõike seda väärt, hoolimata põgenemisfaasist ja sellest mentaalsest raskusest, mida sa pead kandma kui te üksteisest eemal olete. Seda kõike saab tegelikult kergendada ja selleks ma olengi siin, sulle ning teile sellest kirjutamas, et teha teie suhteprotsess lihtsamaks, et te kokku saaksite. Mul on enda huvid siin sees, et Kaksikleegid ühenduksid. Miks?

Alternatiivmeditsiini edendajana, Astroloogina, spiritualistina, selgeltnägijana on mulle väga oluline see, et Kaksikleegid saaksid kokku. Kuna Kaksikleegid on need, kes päästavad meie maailma hukust, taastavad laastamistöödest, mida on teinud konkreetselt kurjusest elavad inimesed, kelle ainukene eesmärk on siin planeedil orjastada rahvast manipulatsiooni kaudu loodusest ja päris elu väärtustest eemale. Mida rohkem Kaksikleeke kokku saavad, seda tervemaks meie planeet Maa muutub. Seda rohkem armastust ja headust meie keskel eksisteerib. Üks väga oluline aspekt, mida iga Kaksikleek peab teadma on see, et kui sa soovid reaalselt Kaksikleegiga kokku saada nii, et te saate üle põgenemisfaasist ja tekib totaalne kokkusaamine, siis eelkõige on vaja mõlemal osapoolel edendada enda eraelus käsikäes alternatiivmeditsiini ja spiritualismi. Tegelikult need käivadki käsikäes, aga ilma selle toomata enda eraellu ei ole võimalik lõplikult kokku saada. Seega üks kiire viis päriselt ühenduda ja saada teie suhtevahelistest takistustest vabaks on iseenda käe peal arendada end spirituaalselt võimekaks ning tuua alternatiivmeditsiin enda koduseinte vahele peamiseks tervendamisvõtteks. Seega, kui sa oled huvitatud Kaksikleegiga kohtumisest selles elus, siis kõige olulisem ja väärtuslikum teadmine siinjuures sulle on see - ole autentne spiritualist ja alternatiivi edendaja.

Ma ei mõtle seda, et sa peaksid enda eriala vahetama ning tegema tööd, mida mina teen. Minu missioon on laialt ja suurelt seda elus hoida, sinu eesmärk on see enda eraellu tuua. Võta mind valgustajana ja enda teejuhina, tee enda missiooni, kui sa tead, mis see on. Kui sa seda veel ei tea, siis sul on alati võimalus tulla minu erasessioonile missioonilugemisele, kas veebiteel või silmast-silma kohtumisele. Erasessioonide kohta leiad informatasiooni latene.eu lehel, kus ma olen ka selle välja toonud. Tee igapäevaselt enda elus edusamme, et sa areneksid nendes valdkondades, millest mina kirjutan ja räägin. Olen missioonide välja tooja ja ka Kaksikleekide kokku liitja, kuna see kõik kuulub minu spirituaalse tööprotsessi sisse, milleks ma siia maailma olen sündinud. Tänu sellele, et ma teadsin juba väikse tüdrukuna enda missiooni ja oskan neid üles leida, suudan ka selles osas valgust tuua. Kaksikleekide ühendamisel liituvad kokku kaks missiooni kõrgema eesmärgi nimel, mis teeb meie planeedist elamisväärse koha. Hea meelega aitan sellele kaasa. Minu süda on rahul, kui maailmas valitseb tervis ja armastus ning looduses eksisteerimine nii nagu meil on mõeldud siin eksisteerida.

Kui sa soovid selles elus Kaksikleegiga kokku saada, siis ilma autentse spiritualismita sa seda teekonda temani ei leia. Mis tähendab seda, et esmalt tuleks end arendada selles valdkonnas. Kõik, mis ma siia lehele olen kirjutanud on puhas spiritualism, seega kui oled rituaalide ja maagiate tegija, kannad kristalle, tarbid loodust, mõistad enda Astroloogiat ja palju muud, siis see ongi spiritualism ning päriselu elamine. Mina ei tooda maailma sünteetikat juurde, seda on siin maailmas liiga palju ning võltsspiritualism käib mulle vastu. Meie maailmas on palju neid "spiritualiste", kes tegelikult ei tee seda iseenda pärast, vaid ühiskonnale mingisuguse maski ette löömiseks. Kui sa aga päriselt soovid olla spiritualist, siis tee seda eelkõige iseenda jaoks, praktiseeri seda kõike ja too see enda reaalellu. Eemaldu sünteetilisest maailmast ja loo elule suurem väärtus kui massitarbimine ning massihüpnoosiga kaasas kõndimine. Ole sina ise, aktsepteeri seda, kes sa oled ja ela elu õnnelikult ning tähendusrikkalt.

Kui teed enda poolt kõik selleks, et spirituaalseks kasvada ja seda pidevalt enda sees suurendada ning astud alternatiivmeditsiini kasutama, siis see on pool võitu Kaksikleegini jõudmiseks esmakohtumisel või taaskohtumisel peale põgenemisfaasi. Tihtipeale põgenemisfaas ongi seetõttu, et üks või mõlemad osapooled on kaugel spiritualismist, kui ka alternatiivmeditsiinist. Sina kallikene saad enda poolt teha selleks kõik, et areneda nendes kahes valdkonnas ja ma aitan sind hea meelega. Kui sa ei ole veel enda Kaksikleegiga kohtunud, siis jääb loota vaid seda, et ta leiab need teed iseseisvalt üles. Kui te olete aga juba kokku saanud ja mitte veel totaalset kohtumist ära teinud, kus Universumil ei ole enam mitte ühtegi takistust teie rajale toomas, siis sa saad teist poolt inspireerida seda kõike tegema. Võid talle selle artikli saata, et ka tema saaks ennast sellel teemal kurssi viia. Väga oluline on Kaksikleekide puhul see, et mitte mingisugust "pushimist" ei tohi olla ehk võta ära surve ja lase teisel poolel vabalt ise areneda. See on oluline. See on nii oluline teadmine, et see jäägu sulle igavesti palun meelde. Mida rohkem sa survestad, seda rohkem ta eemale tõmbub, kuna Kaksikleekide eesmärk on alateadlikult kodeeritud olema suhtes iseseisvad. Seega, kui sa võtad ära teise poole iseseisvuse, siis sina oled see, kes kannatab, oled tagaajaja ja tema põgeneja. Tagaajajal on põgenemisfaasi emotsionaalselt ja vaimselt kohutavalt keeruline üle elada ning omal moel ka põgenejal. Seega seda ma sooviksin kindlasti teie puhul välistada. Vastasel juhul teete te üksteist lihtsalt katki ja kaotate väga palju väärtuslikku aega meie planeedil. Selle asemel hoopis arenda ja edenda iseennast ning lase teisel poolel seda samuti rahus teha.


Miks spiritualism ja alternatiivmeditsiin? Kaksikleekide eesmärk on minna koos missioonile, mis toetab maailma heaolu ning need kaks asja on peamised, mis seda tegelikult toetavad. Lisaks, kui te kokku saate, hakkate maailmale lisama oma väärtust juurde, mis on iga Kaksikleegi puhul eriline ja ainulaadne. Kui te olete totaalselt kokku saanud, siis ootan teid hea meelega enda erasessioonile, et teid maailma missioonile lähemale tuua. Enne seda aga tuleb see armastus välja teenida ja lõplikuks kinnitada.

Kui sa soovid veelgi rohkem kiirendada üksteisega kokku saamist või taas ühinemist, siis selleks avaneb sul võimalus läbi kristallide energeetika. Esiteks soovitan ma Südametšakra kohal kanda korraga Fuksiiti ja Serafiniiti ehk need mõlemad kristallid võiksid sul kaelas olla samaaegselt. Nende kahe kristalli kokku liitmine toob sulle selle sama tulemuse, millest ma selles artiklis olen kirjutanud. Fuksiit aitab tervendada Südametšakrat ehk võtta ära igatsusvalu, kui te olete juba kohtunud ja teie vahel on emotsionaalne, vaimne, füüsiline või spirituaalne distants. Vahet ei ole, milline distants veel on, Fuksiit aitab seda eemaldada, tuues armastuseõnne. Kui sa ei ole veel kohtunud enda Kaksikleegiga, siis Fuksiit on üks parimaid kristalle, mis aitab Südametšakra Kaksikleegiga ühendusse viia ehk Universumisse sõnumi teele panna, et sa oled valmis Kaksikleegiga kohtuma. Serafiniit on telepaatia suurendaja. Olen Serafiniidist ka eelnevalt Kaksikleekide puhul kirjutanud. Tegemist on armastusekristalliga, mis aitab luua spirituaalse kontakti, et teil oleks ühine keel, et te mõistaksite üksteist, et te ei põgeneks teineteise armastuse eest ning see suurendab armastuse potentsiaali teie vahel. Nii Fuksiit, kui ka Serafiniit on mõlemad üliolulise väärtusega Südametšakra jaoks. Üks avab, teine loob intensiivsema sideme, seetõttu on neid koos eriti hea kanda ja justnimelt ripatsina kaelas, et see saaks olla sinu Südametšakra kohal. Eriti hea on, kui te mõlemad kannaksite üheaegselt neid kristalle. See on hea kingitus teisele poolele ehk sinu isiklikule Kaksikleegile.

Kui soovid, saad nendele kristallidele ka armastuserituaali teha. Põletades nende kristallide läheduses enne nende kandma asumist Magus Vanilje ja Nag Champa seguviirukit. Kui viiruki suitsema sead, siis esita Universumile 12 korda järjest palvet: "Kaksikleek leia mind üles!". Kui oled selle ära teinud, siis lase kristallidel selle suitsu sees olla kuniks viiruk on lõpetanud suitsemise. Seejärel asu kristalle kandma. Kui soovid aeg-ajalt neid kristalle väestada ja puhastada, siis tee seda sama rituaali nende kristallidega uuesti ning kanna neid kuniks oled totaalse kohtumise saavutanud. Magus Vanilje on konkreetselt armastuseõnne suurendaja ja Nag Champa hea õnne aktiveerija. Ideaalne nende kahe kristalli väestamisel ja armastuserituaali tegemiseks. Mida rohkem sa enda kodus kasutad armastusetaimi ja teed armastuse rituaale/maagiaid, seda kõrgem on ka tõenäosus, et teie teed kokku liidetakse. Rituaalide ja maagiate tegemine ning kristallide kandmine on spiritualism. Ehk sa täidad ka selle aspekti, mida on vaja täita teie ühendumiseks ja missioonile minemiseks.

Soovin kogu südamest, et Kaksikleegid ühineksid kõrgema eesmärgi nimel. Esiteks on armastus suur, mis sellest saada, see on igavene ja see on väärtuslik mitte ainult teile kahele, vaid kogu planeedile!

Tene Laul