Kalad, Sinu jaoks on 2024. aasta suurejooneliste muutustega. Mis tähendab, et kõige olulisem on säilitada sellel aastal positiivne ning optimistlik suhtumine - selleks, et Sa tuleksid nende muutustega toime ning saaksid endale aasta lõpus peeglist otsa vaadata ning öelda, et Sa oled olnud tubli, väga töökas ja ületanud enda isiklikke raskusi suure väe ning tahtejõuga. Tahtejõud on miski, mida Sa hakkad selle aastal kõige enam õppima. See tähendab, et kui Sa tahad, et Sinu elus hakkaks juhtuma midagi ilusat ja head (alates 2025. aastast) ja soovid, et Sinu kõige suuremad unistused täituksid, siis on oluline, et Sa ei annaks alla, vaatamata sellele, kui keeruline on olukord hetkel Sinu ees või elus. Arvestades Kalade Astroloogilist kaarti, siis ei ole 2024. aasta üheski mõttes lihtne - see on seotud selle aasta isikliku õppeprotsessiga, mille pead saatuse järgi kindlasti läbi käima. See tähendab, et kui Sa vaatad 2024. aastal esile kerkinud raskusi sellisena, et elu tekitab sulle pinget või probleeme, siis Sa oled loomulikult see Kalade esindaja, kes aasta lõpus ei suuda enda saavutuste üle õnnelik olla. Kui Sa aga võtad suhtumise, mille elu soovib, et Sa võtaksid, milleks on tahtejõu suurenemine ning selle toel edasi liikumine, siis saavutad selle aasta lõpuks tahtejõu järgmise tasandi. Sellele kõigele aitab kaasa Lasuriidi kristalli kandmine, mis toetab Sinu isiklikku jõudu, eriti hingelist poolt. Mida suurem on Sinu hingeline tugevus, seda suurema tõenäosusega on Sul võimalik kasvada tugevaks tasandil, millel saatusetee Sind parasjagu kasvama seab. Absoluutselt iga Kalade esindaja peab läbima 2024. aastal spirituaalse transformatsiooni tasandil, mis aitab jõuda saatuseteel sellesse punkti, kust edasi liikuda.

Lasuriidi puhul on tegemist kristalliga, mis aitab Kalade Auravälja kaitsta stressi eest, et Sa suudaksid olla positiivne ja optimistlik ükskõik, millises olukorras. Kõige olulisem on see, et Sinu energiaväli oleks avatud kasvule ja edasi liikumisele. Lasuriit avab Sinu hinge tarkustele, mida Sul on sellel aastal kõige enam on vaja.

Arvestades seda, et Neptuun juhib Sind koos Saturiniga sellel aastal kõige enam, siis 2024. aasta on Sinu jaoks Kalad seotud enese avastamise, leidmise ja tugevamaks kujundamisega. See aasta on suuresti seotud Sinu elu ümber korraldamisega, kujunemisega ning seda kõike parema tuleviku nimel, kui Sa eluraskustele alla ei anna. Selle aasta eesmärk on viia Sind saatuserajal edasi uude etappi. Paljude Kalade jaoks toob 2024. aasta suurejoonelisi muutusi väga mitmel tasandil. On neid, kelle suhted on ümber kujunemas, elukoht muutumas või on tulemas erialaline muudatus.

Kui Sa keskendud sellel aastal enda heaolule, siis selles ei ole mitte midagi halba ega nartsisistlikku, kuniks Sa hoiad ja armastad elu ning inimesi enda kõrval. Sea ennast prioriteediks ja vaata, millised imed hakkavad juhtuma. Ära karda iseseisvuda ja saada tugevamaks inimeseks. Kui soovid endale pakkuda energeetilist tuge, siis kanna Akvamariini või Morganiiti - need kristallid aitavad tingimusteta armastada, andes südamerahu, stabiilsust ning vastupidavust.

Aasta esimene pool on Sinu elus selline, kus teed läbi spirituaalseid protsesse kohtades, mis olid Sinu elus 2020. - 2023. aastal ning seeläbi teed antud perioodiga enda elus vaherahu. Peale vaherahu avaneb Sinu elu uus uks, mille kaudu liigud enda järgmisesse eluetappi, mis kestab umbes 15 aastat - kasvuga ühes konkreetses suunas. Võibolla on see uus suhe, eriala, elupaik, kus asud enda hinge missiooni täitma. Igal Kalade esindajal on see periood individuaalse tähendusega, mis tähendab seda, et kui soovid täielikult mõista, kuhu poole liikumas oled, siis selleks on vaja lugeda Sinu saatuseraamatut. Oluline on, et Sa võtaksid 2024. aastat kui suurt tegurit, mille kaudu on Sul võimalik ette võtta suurepäraseid uusi samme.

2024. aastal toetavad Sind Jasmiini- ja Roosiviirukid - need avavad Sinu Auravälja armastusele, hingelisele heaolule ning vähendavad Sinu stressitaset. Juhul, kui Sa tunned end ühel või teisel viisil kehvasti, siis ole hea ja hoolitse enda eest. Paku endale häid vilju söömiseks, turguta tervist külma dušiga või puhasta hoopis regulaarselt enda Auravälja - see kõik on Sinu tervisele hea.

Introvertsed Kalad avastavad 2024. aastal endas ekstravertse külje, mis on senini peidus olnud. Kaladel on olemas kaks poolt ja see, mis pool neis parasjagu domineerib, oleneb sellest, kuidas neil on antud eluperioodil kasulikum olla - kas introvertsuses ja teiste suhtes vaikuses või ekstravertsuses ning teiste seas. Kui oled olnud introvertsem, siis tea, et nüüd on kõik muutumas ja Sa tuled sealt kestast välja, et näidata maailmale, kes Sa tegelikult oled ning mida kõike head on sul maailmale pakkuda. Kui oled olnud ekstravertne, siis võib Sind ees oodata sügav sisemaailma vaatamine ning peale seda võid välja tulla ümberkujunenud isiksusega. Mõlemad versioonid on head, kuna mõlemast on, mida võita. Esimese puhul võivad kestast väljatuleku käigus areneda tugevad suhted ning introvertsemasse seisu liikudes võid ise suurejooneliselt kasvada. Meie maailm vajab armastust, ühtehoidmist ning headust. Kalad, oled selle poole liikumas, kui vaatad elu raskusele otsa vaid armastusega.

2024. aastal suurendab sinu elus armastuseõnne nii Rodokrosiit kui ka Roosa Kvarts. Soovitan neid mõlemaid kristalle endaga hoida. Eriti oluline on neid igakuiselt puhastada Roosiviirukiga, et need Sinu energias jätkusuutlikult tööd teeksid.

Juba 2023. aasta 25. maist hakkasid Sa liikuma oma elus uude etappi ja see protsess kestab umbes selle aasta 24. maini. Et mõista seda, kuhu poole Sa oled suundumas, siis sellele leiad vastused perioodist, mis on juba ära olnud - vaadates tagasi, mida elu tuli sulle õpetama või Sinus ümber kujundama. Kõige olulisem on see, et Sa jätkaksid enda kasvuga kuni 24. maini, et uus 15 aasta pikkune etapp saaks olla Sinu jaoks rõõmu pakkuv ning õnnelik. Tähtis on, et Sa oleksid kogu õppeprotsessi vältel õnnelik. Soovitan suurendada enda õnneenergiat Verekiviga ning väestada seeläbi enda head enesetunnet. Verekivi suurendab vastupidavust ning annab sellel aastal Sinu Auravälja külluslikku energiat.

Neptuuni ja Saturni vägi annab Sulle sellel aastal väga suure potentsiaali, et Sa saaksid suurendada enda sotsiaalset võrgustikku selles suunas, kuhu saatusetee Sind liigutamas on - tuues Sulle võimalusi ja ka kasvamise kohti terve aasta jooksul. Mida positiivsem ja optimistlikum on Sinu meel, seda rohkem saabub Sinu ellu neid sidemeid, mille väärtus on niivõrd oluline, et tagantjärele (umbes kolme aasta pärast) vaatad 2024. aasta suhetesse ning mõistad täielikult, kui olulised on need inimesed Sinu eluteel tuleviku kujundamise osas. Igalühel neist on suur väärtus ja nende kaudu on sul võimalik lõpuks saavutada ka enda elu eesmärk. Soovitan kolme aasta pärast sellele perioodile siin tagasi vaadata ning olla äärmiselt tänulik neile, et nad Sinu kõrval olid ja on ka siis (kui nad Sinu saatuserajalt ei ole selleks ajaks ühel või teisel põhjusel kõrvale astunud). Kui soovid 2024. aastal suhteid parandada ja neid kvaliteetsemaks muuta, siis soovitan Sul endaga kaasas kanda Botswana Ahhaati, mis on Kalade selle aasta suhteõnnetalisman. See aitab Sind kokku viia nendega, kellega kindlasti kohtuma peaksid, kelle jaoks oled Sina oluline ning kellele Sa väga suurelt südames korda lähed.

Kõige olulisem on sellel perioodil nautida täielikult neid suhteid, mis Sul on - tunda rõõmu nendest inimestest, kes on Sinu kõrval ning suhelda teemadel, mis tulevad loomulikult esile teie omavahelises koosolemises. Keskendu inimsuhete olulisusele, tunne rõõmu teiste inimeste õnnestumistest ning toeta neid ebaõnnestumise korral, et olla üksteisele veelgi rohkem abiks.

Arvestades seda, kuidas Saturn paneb Sind sellel aastal mõtlema, siis võid ühel hetkel tunda, kuidas Sa soovid kõike korraga saada ja ka väga palju teha, kuna energiatase kasvab Sinus aina suuremaks. Seda veel eriti, kui võtad selle aasta energiat parima kasvatajana ning uuele rajale viiva väena. Mida rohkem Sa keskendud sellele, kui palju on Sinu eluteel sellel aastal võimalusi ja ei vaata neid takistustena või probleemidena, seda paremini ennast tunned, seda rohkem kasvab Sinus energia, mida soovid ka koheselt rakendama asuda. Kõige olulisem on enda energiat koguda ning teha üks asi korraga, et kõik õnnestuks ideaalselt.

Kuna 2024. aasta avab Sinu jaoks teatud eluaspektis uue teekonna, siis sellel teekonnal on väga kasulik kanda Mookaite kristalli. Tegemist on uue alguse kristalliga, mis annab Sulle võimaluse liikuda sujuvamalt uude etappi. Et kiirendada selle kristalli toimet enda elus, siis soovitan Sul enne Mookaite kandma asumist või koju toomist aktiveerida see Sandlipuuviirukiga. Mookaite avab positiivse energiavoolu Sinu saatuseteel.

Oluline on kasvatada endas võimalikult palju südamesoojust, et suudaksid silmitsi seista selle aasta suurejoonelisusega. Mida soojemaks muutud Sina, seda kergemaks muutub elutee Sinu silme ees. 

Juhul, kui Sul on saatuseraamatu järgi ette määratud Kaksikleegi suhe, siis on teid ees ootamas potentsiaalne kohtumine 28. jaanuaril, 12. veebruaril, 2. märtsil, 9. juulil, 14. augustil, 30. novembril või 1. detsembril. Need kuupäevad on Veenuse järgi Sinu Astroloogilises kaardis kõige suurema potentsiaaliga armastuseenergiat täis, mil õnn toetab unikaalse ning sügava armastussideme loomist.

Kui saatuseraamatu järgi on Sinu eluteekonnale loodud Hingesugulasliit, siis on Teid ees ootamas äärmiselt olulised kuupäevad 12. veebruaril, 14. märtsil, 23. augustil, 19. novembril ja 22. detsembril. Ole väga tähelepanelik, mis nendel päevadel Sinu elus toimub ja kuidas Te kaaslasega läbi saate, millest räägite ning kuidas ennast tunnete. Teil on võimalik enda tuleviku kohta välja lugeda väga olulisi märke just nendel kuupäevadel. Need märgid annavad nii Sulle kui ka Temale teada seda, millised on järgmised olulised sammud Teie eludes.

Kui oled vallaline Kalad, siis see aasta on olulisem Sinu enda jaoks. Soovitan Sul pühendada enda heaolule, tervise tugevdamisele, iseenda seltskonna nautimisele, perekonnasidemete veelgi tugevamaks muutmisele ning enda arendamisele. Kui Sa lased sellel aastal armastusest individuaalsel ja romantilisel tasandil vabaks, siis tuleb armastus Sinu ellu kiiremini, kui Sa seda suudad uskuda või sellest unistada. 2024. aastal on oluline vabaks lasta igasugune armastustunde igatsemine, kui see on Sinu sees ning armastus saabub Sinu juurde sellel aastal kindlasti. Südametšakra väestamiseks ja tugevdamiseks ja ka alateadlikult armastuse küsimisest vabaks laskmiseks soovitan Sul kanda Ookeani Jaspise kristalli. Armastust ei ole mõistlik otsida, kuna otsides leiad Sa enda ellu kellegi, kellelt midagi õppida või kellel aitad terveneda - otsides leiad Sa kasvamiseks soodsaid suhteid. Kui lased armastuse vabaks ning lased sellel tulla enda ellu ise, siis see armastus täiustab Sind, haaramata Sinust midagi kaasa, milleks on näiteks Hingesugulaste ja Kaksikleekide liidud. Ühtegi suhet ei pea vaatama heana või halvana - absoluutselt kõikidest suhetest on enda jaoks saada midagi kasulikku ning ka pakkuda teisele poolele kasulikku. Kui ma räägin kasulikkusest, siis mõtlen selle juures teadmisi, hingelist tugevust või kogemust, mis on avanud Sinu silmad ühel või teisel viisil. Armastuseõnne saab suurendada positiivse suhtumisega, hoides enda Südametšakra tervena ehk tasakaalus. Selleks, et seda tasakaalustada soovitan süüa rukkolat, tüümiani või aurutada enda kodus Tüümiani eeterlikku õli. Veelgi paremini mõjub Tüümian koos Basiilikuga - need annavad Sulle hingerahu, toetavad Sinu armastuseenergia kasvamist ning kasvatavad Sinus tingimusteta armastust. Iga taim on loodud siia maailma põhjusega - Tüümian ja Basiilik toetavad Sinu südant ning romantilise energia kasvu Sinu hinges.

Sellel aastal on Sul võimalik jõuda kaugele läbi teiste inimeste. Iga inimene, kes Sinu eluteele sellel aastal tuleb, annab Sulle kasvamiseks suurejoonelise võimaluse - võta neid inimesi vastu suurejoonelise austusega, mis Sinu hinges on. Teades seda, et nad on sõnumitoojad ning Sinu saatuse kauniks kujundajad. Loomulikult tuleb igale inimesele austuse ja armastusega silma vaadata, kuid sellel aastal on teised inimesed eriliselt olulised Sinu teekonna rajamisel.

Oluline on ka see, et Sa sellel aastal ei unustaks elu nautimast ja sellest rõõmu tundmast. Hoolimata sellest, et Sul on palju teha või pidevalt kiire - Sul vaja võtta see hetk, kus Sa lihtsalt oled ning vaatad elule rõõmuga otsa. Ära palun unusta seda, et elust tuleb siiski rõõmu tunda ning selles on palju värve, ilu ja võlu.

Aasta lõpuks tunned, kuidas oled muutunud kordades tugevamaks, intelligentsemaks ning paljud inimesed otsivad Sinult selle aasta jooksul tuge ja abi. Kuna oled Kalade tähtkuju esindaja, siis see pakub Sulle vaid rõõmu, arvestades seda, kui heaks Sinu tuju muutub, kui saad kedagi enda tarkusega aidata. Lase abivajajatel enda ellu tulla, toeta neid ning kasvata sellega kollektiivset armastuseenergiat veelgi suuremaks. Oleme siia loodud koos eksisteerima, mis ongi õige, ilus ja hea.

Aprillis ja mais on kõige olulisem see, millistel sidemetel lased kujuneda. Need, kes sellel perioodil Sinu eluteele tulevad, nende inimeste eesmärk on aidata Sul edasi liikuda kõige keerulisemast etapist - lase neil end aidata ning julge minna eluvooluga kaasa. Juhul, kui Sul on tuge vaja, siis olen alati Sinu jaoks olemas, aidates sulle valgustust tuua, kui soovid koos minuga enda saatuseraamatut lugeda. Põleta Viirukipuud, kui Sind tabab segadustunne ning lase meditatsiooni käigus enda mõtted lendu, mis kannavad Sind vastusteni enda sees - ka nii on sul võimalik selgustunnet endas üles leida.

Sellel aastal muutub Sinu kodune elu järk-järgult üha paremaks, kui oled suunanud enda pilgu tuleviku poole peale, tõlgendades lahti enda mineviku, sellest õppinud ning võtnud sammud edasi liikumise suunas. Kui sa vaatad 2024. aasta väljakutseid kui suuri kasvukohti, siis oled aasta lõpuks selle aastaga rahul. Teades, et see aasta andis Sulle eelkõige suurema kodusoojuse tunde, mis on tähtis paljudele, ka kokkuhoidmine ning hoolimine on väga olulised.

Soovin Sulle ilusat 2024. aastat, liigu positiivselt edasi ning tervita peale seda aastat enda elus 15 aasta pikkust perioodi, mis on sinu elus tähendusrikas sellisel tasandil nagu Sa eelnevalt ei oleks ettegi suutnud kujutada. Kõikide Kalade eluteed muutuvad ning mul on hea meel, kui lased sellel muutusel tulla heaga. Aktsepteeri elu võlusid, mida Neptuun ja Saturn Sinule toovad. Keskendu heale ning jaga enda tarkusi nendega, kes seda vajavad - elu on jagamiseks.

Kõik 2024. aasta ehted ja komplektid, mis toovad uude aastasse õnne, küllust, armastust, leiad endale ja oma kallitele SIIT.

Soovin Sulle parimat! Et Sinu iga päev oleks kaunis ja hea. Kohtumiseni, mil saatusetee meid kokku viib!

Tene Laul