Päikesevarjutus, mis toimus 14.aprillil on just äsja ära olnud ja nüüd on aeg anda enda elule värskust läbi Jupiteri ning Merkuuri ühendatud väe. Sellel päeval avanes portaal, mille kaudu on sul võimalik teele saata unistused, et need saaksid täituda 8 kuu jooksul. Kui soovid enda unistusi teele saata, siis Jupiter ja Merkuur on avatud sind kuulama kuni 18. aprillini. Selleks, et sa saaksid need võimsalt teele saata, siis esmalt ole nii hea ning puhasta enda kodus kõik kristallid, mida oled enda koju Feng Shui tervenduseks toonud. Juhul, kui sul on Salvei, Palo Santo, Viirukipuu või Draakonivere viirukit - kasuta neist ühte või veelgi parem, kui sul avaneb võimalus neid nelja korraga kasutada. Miks? Salvei on universaalne kristallide ja koduenergia puhastaja. Palo Santo on universaalne hea õnne aktiveerija, millel on võimekus muuta aktiivseks kõik sinu kodus olevad kristallid ning need sinu kasuks tööle seadistada. Kui sul on Draakonivere või Viirukipuu viirukit, siis nendega soovitan kodus puhastada kõik kaitsekristallid, et need veelgi enam sind kaitsema hakkaksid. Viirukipuuga on võimalik vabaks päästa koju kogunenud negatiivne energia, mille oled sinna ise kogemata toonud või on külalised need sinna seadistanud enda negatiivsete mõtetega. Äärmiselt oluline on vabastada negatiivset energiat, kui soovid, et sinu rituaalid ja maagiad tööle aktiveeruksid, kui oled neid varasemalt teinud.

Küsi iseenda käest: "Kas ma olen enda kodus teinud erinevaid rituaale ja maagiaid?" Kui vastuseks on jah ehk sa oled vähemalt ühe rituaali või maagia aasta jooksul enda kodus teinud, siis soovitan sul kindlasti teha puhastuskuur, kuna siis töötavad sinu kristallid aktiivselt sinu kasuks järgmised 8 kuud. Eriti just siis, kui oled kristalle enda ellu toonud unistusi täitma."

Juhul, kui sul veel ei ole unistusi täideviivaid kristalle enda elus ja sa soovid endale tuua esimesed kristallid, mis aitaksid sinu soove täide viia, siis soovitan tuua koduseinte vahele Goldriverit, Atlantisiiti, Mäekristalli, Rutiilnõeltega Kvartsi, Rohelist Kuldkivi ja Sinist Kuldkivi. Kõik need kristallid on seotud soovide täideviimisega. Hoides kõiki neid kristalle üheskoos kodu keskpaigas, töötavad nad kõige aktiivsemalt sinu kasuks. Veelgi parem on see, kui sul on mõnest loetletud kristallist väeehe, mida sa kanda saaksid.

18. aprillil on aktiveerunud suheteportaal - armastuse laengu aeg!

Päike on sellel ajal tegemas Merkuuriga koostööd suhete nimel, mis tähendab seda, et Maale saadetakse armastuselaeng ja portaal avaneb 12 nädalaks Hingesugulaste, Kaksikleekide ja teiste armastajate jaoks. See toob endaga kaasa võimsa laengu, mis aktiveerib Südametšakrad kõikidel inimestel, mis omakorda suurendab kõikide suhteõnne, kes on juba koos enda õige partneriga. Kui sa soovid teada saada, kas inimene, kellega sa suhtes oled on sinu Hingesugulane või Kaksikleek, siis jälgi seda, kuidas te omavahel läbi saate järgmised 12 nädalat alates 18. aprillist. Kui teie suhe hakkab ülesmäge minema ehk teie omavaheline läbisaamine muudkui paraneb ja paraneb, siis olete kindlalt kokku jäämas ning olete üksteise jaoks õiged. Kui selle aja jooksul muutub teie suhe kriitiliseks ja raskeks, siis on see märk kõrgemalt poolt, et te olete mõeldud üksteist vabaks laskma ning edasi on õige üksi minna.

Kuna tegemist on pika perioodiga, mil on võimalik sellisele olulisele tõele vastust saada, siis soovitan kindlasti jälgida enda suhet või suhteid üleüldse, kuna vastuseid on kerge kätte saada. Hetkel liidetakse kokku või lahutatakse saatuseid, kui ollakse valedes suhetes.

Kui sa soovid suurendada enda elus ja suhtes armastuseõnne, siis soovitan kindlasti neid järgmisi kristalle enda koju Lääne-ilmakaarde tuua, kus asub Feng Shui järgi armastusenurk või asuda nendest kristallidest ehteid kandma:

1. Granaat
2. Fuksiit
3. Rubiin-Fuksiit
4. Rubiin
5. Roosa Kvarts
6. Larimar
7. Verekivi

Kõige olulisemad kuupäevad on 3. mai ja 12. juuni, mil otse Kosmosest antakse teada, millises suhtes sa oled inimesega, kelle vastu sul on hetkel tunded. Mõtle selle peale, mida sa nendel kuupäevadel tema vastu tunned. Kas te saate suurepäraselt läbi või on teie vahel pinge? Pane tähele, mis sellel päeval teie vahel toimub. Vihjeid antakse ülevalt poolt ja sa mõistad, kas see suhe on lõpule määratud või loodud jätkuma? Kõik, mis nendel päevadel toimub on olulise tähendusega ning annab selge vihje selle kohta, kes te üksteisele olete. Kas Hingesugulased, Karmakaaslased või hoopis Kaksikleegid. Kuna nendel päevadel tulevad need iseloomujooned eriti erksalt esile. Ole nii armas ja hea ning analüüsi nendel päevadel ennast ja enda kaaslase käitumist. Saad kõrvale võtta minu poolt kirja pandud artiklid Hingesugulaste ja Kaksikleekide iseloomujoonte kohta, mille leiad SIIT. Lühidalt kokkuvõttes võin öelda seda, et mida paremini te omavahel läbi saate, seda suuremat tulevikku need kuupäevad teile ette kuulutavad.

Vallalistele on väga oluliseks kuupäevaks 19. aprill ja loomulikult ka 26. aprill. Nendel kuupäevadel on kõige suurem tõenäosus leida endale kaaslane terveks eluks. Kui olete mõlemad vallalised, siis Astroloogiliselt on nendel kuupäevadel võimalik leida üles enda kaaslane. Soovitan nendel kuupäevadel välja minna, organiseerida kohtamine või võimalikult paljude erinevate inimestega suhelda, et anda enda tulevikule juurde armastuseõnne.

Juhul, kui soovid armastuseõnne veelgi rohkem suurendada ja anda Auraväljale märku, et soovid armastusega kokku saada, siis puhasta enne välja minekut enda Auraväli Roosi viirukiga. Roos sümboliseerib romantikat, armastuseõnne ning intiimsust. Mida rohkem sa roosi kasutad, seda rohkem sa endale armastuseõnne ligi kutsud. Roosi viiruki vägi aitab muuta sinu Auravälja armastusele ligikutsuvamaks ja seetõttu on see parim viiruk selleks perioodiks. Kui põletad alates 19. aprillist 8 kuud järjest Roosi viirukit, siis vallalisena sa kutsud enda ellu eluarmastust. See periood on eelkõige nende jaoks, kes ei ole kohtunud enda selle elu armastusega. 

Suhete korrektuur on tulemas kõikide inimeste eludes!

Alates 21. aprillist on tulekul Jupiteri ja Veenuse poolne laeng Maale, mis tähendab seda, et suhted muutuvad romantilisemaks ja tundlikumaks. Kaasaarvatud sõprushingesugulased muutuvad üksteise suhtes lähedasemaks, mis tähendab seda, et kui sul on kellegagi kokkulepitud sõprushingesuguluse side, siis teie omavaheline side muutub veelgi tugevamaks. Kui sa tunned, et sul ei ole sõpru, siis uued sõprused hakkavad selle 8 kuu perioodi jooksul looma ja paljud inimesed, kes peavad selles elus kohtuma - nüüd kohtuvad. Kui soovid sõprushingesugulast enda ellu ligi kutsuda, siis soovitan kanda Rohelist Aventuriini või Lasuriiti, kuna need kaks kristalli aitavad viia kokku ja liita neid, kes on eelmises elus sõbrad olnud ning kelle eesmärgiks on taas kohtuda ning selles elus jätkata enda pooleli olevat missiooni.

Lapsed, kes sünnivad selle 8 kuu perioodil on olnud sinu eelmise elu kaaslased 

Juhul, kui teie perekonda sünnib selle 8 kuu jooksul laps, siis ta on olnud kas sinu või sinu kaaslase eelmise elu kaaslane. Mis tähendab seda, et te tunnete koheselt eriliselt tugevat sidet ning võid tunda, kuidas sinu laps on sinuga samavanune, hoolimata sellest, et tema on beebi ja sina oled täiskasvanu. Kui tead kedagi, kelle ellu on sündimas beebi, siis ole nii hea ja anna talle see informatsioon edasi. See annab koheselt nende suhtesse suurema tähenduse.

23. aprill SKORPIONI TÄISKUU ühendab armastajaid!

23. aprillil on Täiskuu Skorpionis, mis tähendab seda, et see on ülimalt oluline kuupäev kõikidele armastajatele. Soovitan kindlasti sellel päeval kohtingutel käia ning läbi viia erinevaid armastuserituaale ja maagiaid. Eriti, kui sa oled vallaline, siis tehes sellel Täiskuul armastuserituaale ja maagiaid kutsud sa lähitulevikus ligi armastuseõnne ja seda kindlasti 8 kuu vältel.

Soovitan kindlasti ära puhastada kõik armastuseõnne kristallid ja neid värskendada ning ka ehteid, mida kannad armastuseõnne suurendamise eesmärgil. Kohtingutel käimine on sellel päeval soodne, kuna armumine on kerge tekkima. Saada välja armastuse sõnumeid ning avalda enda tundeid just selle Täiskuu ajal. Miks? Tulemas on suurem tulemus ning sinu tundeid võetakse suure tõenäosusega paremini vastu.

Mida vältida sellel päeval? Kindlasti tülitsemist ja probleemidest rääkimist. Juhul, kui soovid kellegagi mingisugust problemaatilist teemat esile võtta, siis tee seda vahetult enne Täiskuud või peale Täiskuu kolme päeva, mitte varem. Proovi iga hinna eest hoida see Täiskuu armastuseõnnele avatuks ning keskendu heale, mitte probleemidele. Miks? Kuna mida rohkem sa keskendud armastusele, seda suurejoonelisemaks kujuneb armastuses sinu järgmised 8 kuud. Sa ei soovi ometigi seda maha magada, seda õnneenergeetika aega. 

HOROSKOOP VASTAVALT TÄHTKUJULE

Jäär

Sind on tööalaselt kuni 30. aprillini ees ootamas suurejooneline muutuste periood. Juhul, kui otsid tööd, siis nüüd on õige aeg leida enda jaoks sobilik uus töökoht, mis jääb ka pikemaks perioodiks kestma. Kui soovid tööõnne veelgi rohkem juurde saada, siis soovitan kanda Rohelist Aventuriini või Ametriini. Viimast kristalli kindlasti siis, kui otsid endale tööd ja esimest kristalli juhul, kui soovid saavutada suuremat tööedu juba olemasolevas töökohas.

Sõnn

Kuni 30. aprillini oled avatud uutele suhetele, olgu siis nendeks suheteks töösuhted või armastusesuhe. Oled avatud enda ellu vastu võtma uusi tutvusi ning nende jaoks on enne seda perioodi tehtud ka ruumi ehk keegi on lahkunud sinu elust selleks, et uuele inimesele ruumi teha. Juhul, kui soovid suhteõnne suurendada enda elus ja ligi kutsuda õigeid inimesi, siis soovitan kanda sellel perioodil Roosat Kvartsi.

Kaksikud

Oled avatud muutma enda rutiini kuni 30. aprillini. Juba alateadlikult oled üle vaadanud enda tegevused ja harjumused, tundes seda, et soovid muutusi. Selgitan, miks see teema on sinu elus nii suurelt esil. Kui tunned, et soovid muutusi teha, siis kindlasti tee - need muutused jäävad püsima sinu elus 8 kuuks. Dumortjeriit on antud perioodil ideaalne kristall sinu elus - see aitab uuendusi ellu viia.

Vähk

Juba terve märtsi oled tundnud, et oled väsinud enda elu rutiinist ja soovid teha suuremaid muutusi, kuna vajad värskendust ja seda väga. Iga uus mõte ja idee, mis sinu peast läbi käib enne 30. aprilli on väärt esile toomist ning küsimist: "Kas ma võiksin seda miskit siiski teha?" ja vastus on kindel JAH. Et suurendada enda majanduslikku õnne, siis selleks soovitan järgmised 8 kuud kanda Krüsopraasi ja eriti veel hoida seda kristalli materiaalset õnnetoovate kristallide keskel.

Lõvi

Viimased kaks kuud on olnud sinu jaoks küllaltki pingelised ja segadust tekitavad ning nüüd alates 14. aprillist kuni 8 kuud on sul vaja tegeleda enda Karmaga ehk peadki pinget leevendama ning segadust vältima. Kõik, mis on eelnevalt esile kerkinud on tulnud sinu elus esile selleks, et seda tervendada. Soovitan põletada Tervise viirukit või kanda Sammalahhaati, et kiirendada probleemide lahendamist. Iseenesest need ei lahene, vaid vajavadki sinu poolset armastavat suhtumist. Palun anna armastust kõigele ja kõigile, mis on sinu eluteel ärevas positsioonis eksisteerimas.

Neitsi

Sul on vaja "kellestki" vabaks lasta või lahti öelda, et ellu saaks tulla miski uus. Olgu see uus töökoht või suhe - miski uus soovib sinu saatusejoonele siseneda. Selleks, et see uus saaks siseneda, tuleb sul esmalt vabaks lasta vanast, kuna see on miski, mis enam sinu ellu head ei too. Küsi enda käest: "Mis või kes on see, mis mulle enam head ei tee?". Vabasta kõik ärev heaga - lase sellel minna, puhasta enda Auraväli Salveiga ja asu kandma Mäekristalli ehk unistuste täitumise ja uuenduste ligikutsumise kristalli.

Kaalud

Sinu jaoks on hetkel perekonnasidemed ja nende funktsioneerimine kõige olulisemad. Kogu energia tuleks suunata perekonnaliikmetele ja suhete parandamisele. Ära alahinda panust, mida pereliikmetesse saad anda - kõik tuleb sulle ringina tagasi. Kogu energia ja panus, mille enne 30. aprilli perekonda suunad, sellest saad kasu lõigata 8 kuud ehk 8 kuud järjest on sul sellised suhted, kuidas neid ise toitsid sellel perioodil. Soovitan selleks perioodiks enda ellu tuua Dendriitahhaati külluse kristallide sekka, et perekonnas oleksid väga head suhted ja üleüldine läbisaamine oleks suurepärane.

Skorpion

Tunned seda, et soovid rohkem üksinda olla või iseendale aega panustada. Kui juba tunned seda, siis ole nii armas ja annagi endale rohkem iseendaga olemise aega. Tõsta ennast esikohale, enda vajadusi ja soove ning täida neid. Mida rohkem sa panustad iseendasse aega, seda külluslikumaks muutuvad järgmised 8 kuud sinu jaoks. Sinu õnne toovaks kristalliks on hetkel Malahhiit - soovitan sul seda kanda või hoida enda küllusekristallide keskel. Antud perioodil on tegemist ka sinu armastuseõnnekristalliga. Eriti, kui soovid Hingesugulus või Kaksikleegi sidet tugevdada, siis see on sinu jaoks parim kristalliabiline.

Ambur

Võid tunda, kuidas soovid reisida või liikuda erinevatesse kohtadesse ning maailma avastada. See sama tunne kasvab iga päevaga aina rohkem ja rohkem sinus kuni 8 kuud, mis tähendab seda, et on õige aeg reisile minna ja maailma ka avastada. Sinus tekib meeletult suur vajadus näha kõike, mida sa varem näinud ei ole. Kui soovid endale reisimise ajaks õnne ligi kutsuda ja suurendada enda kaitset, siis soovitan endaga hoida kindlasti Hematiiti või Hematiitkvartsi.

Kaljukits

Oled viimasel ajal muretsenud enda tuleviku pärast aina rohkem ja see murekoorem justkui ei soovi kuidagi lõppeda kasvamast. Oota vaid, see energia peatud 30. aprilliga ning järgmised 8 kuud ongi sinu jaoks täiesti uues energias. Eelnevalt oled tundnud, kuidas sa ei tea, mida enda tulevikuga peale hakata ja kuidagi palju võimalusi on justkui üheskorraga aktuaalsed ning see ongi tegelikult hea. Otsusta enne 30. aprilli ära, mida sa enda tulevikuga teed - kuna sa oled ristteel ja pead jala maha panema ühes suunas - kuidas 8 kuuks sinu elu kujuneb. Juhul, kui sul on vaja abi - siis kasuta pendlit iseendale vastuste andmiseks. Küsi jah ja ei küsimusi ning vastuseid anna endale läbi pendli. Sul on veel võimalus terve mai kuu jooksul enda 8 kuu saatust kujundada ja selle juures saan ka mina sulle appi tulla erasessiooniraames.

Veevalaja

Oled alates veebruari lõpust saati süvenenud rohkem armastusse ja suhetesse üleüldiselt. Kõik käib suhete ümber ning soovid rohkem tavapärasest lähedust saada. See tuleb kõik sellest, kuidas Veenus sinu Päikesemärki mõjutab. Selgitan sulle selle ära, et sa ei tunneks ennast imelikult romantiliselt ajal, kus võibolla teised niivõrd romantilised ei ole. Sinu jaoks on armastuseõnne energeetika suurenemine toimumas vastavalt sellele, kuidas Veevalajat teised planeedid mõjutavad. Suure tõenäosusega leiad enda eluarmastuse üles ning mõistad, kes ta on. Ennustan juba ette, et väga paljud Veevalajad tulevad erasessioonile minu juurde just armastuse teemadel, et vastuseid ja selguseid selles osas saada. Juhul, kui soovid kiirendada enda armastuseõnne kasvamist, siis soovitan kindlasti sul endaga kaasas kanda Roosat Opaali.

Kalad

Sinu saatusetee on totaalselt ümber kujunemas, mis tähendab seda, et paljud inimesed lahkuvad sinu eluteelt ja uued inimesed sisenevad sinu saatuseteele. Paljud Kalad muudavad alates 14. aprillist kuni 8 kuu vältel enda töökohta või isegi elukohta. Igasugune suur muutus on toetatud planeetide liikumise tõttu ning võid ootamatuid muudatusi ise ellu viia või keegi tuleb ja muudab sinu saatuseteed. Enne, kui suure muutuse enda elus ellu viid, siis mõtle ilusti läbi, kas sinu sisetunne toetab selle muutuse teket. Soovitan selleks kanda Labradoriiti või Kuukivi, et sinu intuitsioon töötaks sinu kasuks. Juhul, kui vajad abi suure muutuse ellu viimisel, ootan sind enda erasessioonile selle 8 kuu jooksul kuna Kaladel kõigil on saatusepöörded toimumas, on see meie jaoks äärmiselt oluline periood. Mina juba tean, mis suur muudatus minu elus toimub ja usu mind sulle see meeldib, kui oled sama spirituaalne kui mina. Üllatan sind enda muutusega ja kaasa haaran sind sellesse hea meelega.

26. aprill toob endaga kaasa eelmiste elude liitude kokku saamise, mis tähendab seda, et sellel kuupäeval võid kohata inimest, kellega sa olid enda eelmises elus kaaslane. Kui sellel päeval välja minna ning kohata kedagi, kellega tekib armumine, siis tema on sinu eelmise elu armastus. Kes võib olla sinu selle elu Kaksikleek.

Järgmised 8 kuud näitavad sulle selgelt seda, mida ise välja endast saatsid. Kui keskendusid armastusele, siis armastust sa ka saad. Kui keskendusid heale ning suhetele, siis palju rõõmu sa ka koged. Loe kindlasti läbi ka enda Tähtkuju horoskoobi osa ja, kui sa ükskõik millal vajad minu abi ja tuge, siis ootan sind hea meelega erasessioonile Saaremaale või veebisessioonile. Loeme saatust, Aurat, käejooni, paneme kaarte ja vaatame koos visioone ning loeme pildi pealt Aurasid.

Juhul, kui sa soovid teada saada seda, kes on sinu kaaslane, siis oleks hea sellel perioodil teha erasessioon spetsiaalselt armastuseõnne vaatamiseks ehk lugemiseks. Kui tuled sellel perioodil minu erasessioonile, siis ole hea pane kirja minu jaoks enda sünnikuupäev, et ma saaksin astroloogina välja arvutada sinu armastuseõnneenergeetika vastavalt astroloogilise kaardi järgi. Selleks on vaja täpset sünnikuupäeva ja, kui sa tead kellaaega, millal sündisid, siis sellest on väga palju kasu. Kui soovid teada saada, kas sinu partner on sinu Elukaaslashing, Hingesugulane või hoopis Kaksikleek, siis ka seda aitan välja selgitada suurima hea meelega. Mulle väga meeldib õigeid hingesid omavahel kokku liita ja selleks olen hea meelega sinu jaoks olemas. Juhul, kui soovid erasessioonile tulla, siis saad selle kokku leppida [email protected] kirjutades, kui soovid kohapeale sessioonile tulla ja, kui sa soovid veebisessiooni kokku leppida, siis selleks on sul võimalus aeg broneerida minu juurde www.latene.eu.

Astroloogilise kaardi tellimise soovi korral kirjutada [email protected] - soovitan seda sünnipäeva kingituseks või teada saamiseks, mis planeetide seisud sinu sünni kohta on rääkinud. Astroloogiline kaart annab selge ülevaate sinu iseloomust ja eluteest. Arvestada tuleb pika järjekorraga. Kui on soov seda saada, siis palun esitada soov meilile ja küsida hinnapakkumist samuti. Teen seda ka pulmakingitusteks.

Tene Laul