Küüslauk on üks maailma kõige tervislikemast maa-andidest, mis on meile antud, et olla terved. Eestlase jaoks on küüslauk vägagi kättesaadav ja me saame seda ka ise enda kodupeenardes kasvatada. Seetõttu soovitan kõigil ennekõike ikka ise endale küüslauku kasvatada, kuna taimedes, mida ise kasvatame, on mitmeid kordi rohkem tervendavaid energiaid. Seega - kõik küüslauku kasvatama või seda enda menüüsse lisama! Küüslauk on üks põhilisemaid toiduaineid, mis minu nõiaköögis eksisteerib, kuna sellel on anne ravida tuhandeid terviseprobleeme. Seega, kui sa oled küüslaugusööja, siis oledki juba liikumas tervema ja tervislikuma elu poole.

Küüslauk ei meeldi neile inimestele, kellel on Kroontšakra ehk kõige ülemine Tšakra tasakaalust väljas. See on väike vihje sulle, kui sa tunned end puudutatuna, et see Tšakra vajab sinu hoolt ning tähelepanu.

KROONTŠAKRA 

Kui ma üldse Tšakratest räägin, siis on oluline mainida, et küüslauk on Kroontšakra taim, mis tähendab seda, et kui sa sööd küüslauku, siis see automaatselt tervendab just seda energiakanalit. Küüslauk vabastab ka väga tugevaid energiablokaade, mis sellel Tšakral parasjagu eksisteerivad. Eriti kui Tšakra kahjustusest on juba ilmnenud peavalud ja teised füüsilised sümptomid, siis küüslauk võiks peale Mäekristalli  olla esimene asi, mille poole pöörduda ja mida enda ellu tuua.

Küüslauku on aastatuhandeid kasutatud, et kaitsta end inimvampiiride eest, kes ka reaalselt tarbisid inimese verd, ja ka emotsionaalses mõttes nende eest, kes tarbivad sinu energiat. Seega on küüslauk sarnase väega nagu seda on ka Punane Tiigrisilm, mis kaitseb energiavampiirluse eest.

Avaldan ka ühe saladuse, mida enamus inimesi küüslaugu kohta ei tea. Neile, kellel on küüslauguallergia, kes ei talu küüslauku absoluutselt (mitte need, kellele see lihtsalt ei maitse), kellel tekib täielik jälestuse tunne seda süües, on mul üks huvitav teadmine jagada. Kui sina oled üks nendest inimestest, kes küüslauku ühel või teisel põhjusel ei talu, siis oma eelmises elus võis sul olla probleeme inimvampiiridega või olid katkuhaige ning sinu surm võis tulla just läbi selle.

VÕIMAS VITAMIINI- JA TERVISEALLIKAS

Kui rääkida küüslaugu vitamiinisisaldustest ja tervendavatest omadustest, siis seda võib süüa nii värskena kui ka küpsetatult - küüslauk on mõlemat pidi väga tervislik. Mina isiklikult lõikan küüslauauguküüne tavaliselt tükkideks ja lasen sellel veidi seista, et selles saaksid toimuda keemilised reaktsioonid, mis omakorda toovad küüslaugust veelgi suurema imeväe välja. Täiskasvanul on soovitatav süüa küüslauku 1-3 küünt päevas, lapsel aga 1.

- Küüslauk tugevdab immuunsüsteemi, mis on väga oluline, et sa üldse terve oleksid. Küüslauk aitab põhimõtteliselt hoida eemal kõiki haiguseid ja, kui aus olla, siis eks see sobib ka enamus haiguste tervenduseks. Seega ei näe ma põhjust, miks ei võiks küüslauk ka sinu menüüs olla. Loomulikult, kui sul on tundlik magu, siis tuleks küüslauku süüa toidus küpsetatult või toidulisandina.

- Küüslauk aitab paremini C-vitamiini omastada ja ka küüslaugus endas on seda väga palju. See on üks tähtsamaid vitamiine, mida peame igapäevaselt tarbima, et meie keha suudaks õigesti funktsioneerida. Peale selle on C-vitamiini vaja ka selleks, et me oleksime õnnelikud ja positiivsed. La Tene poodide valikust leiad 100% taimse koostisega ja loodusliku C-vitamiini toidulisandid SIIT.

- Ei ole uudis, et küüslauk on vähi ja kasvajate ennetaja ning nende tervendaja. See on järjekordne põhjus, et küüslauku tarbida - et olla terve.

- Küüslauk on väga hea südametervisele, see aitab veresoontel terve olla, puhastab ja tugevdab verd, aitab erinevatest seenhaigustest lahti saada, aitab aknest vabaneda, erinevaid lööbeid tervendada, sisaldab palju B6-vitamiini, mis on omakorda oluline tugeva immuunsuse jaoks. Küüslauk tasakaalustab ka veresuhkru- ja kolesteroolitaset.

Lisaks sellele on küüslaugul veel palju tervendavaid ja kasulikke omadusi.

* Küüslauk on kasulik puukide tõrjumiseks. Kui tarbida küüslauku, on sul võimalu end puukide eest kaitsta seespidiselt.

* Annab kehale seespidiselt jõudu nahahaigusega võitlemiseks.

* Kasulik külmetuse korral, kiirendades tervenemist.

* Abiks kuseteede haiguste korral.

* Aitab kaasa kolesteroolitaseme alandamisele.

* Aitab hoida ära erinevaid raskekujulisi haiguseid.

* Küüslauk on abiks, et eemaldada kehast raskemetalle, mis on saadud vaktsiinidest, kosmeetikatoodetest või ebatervislikest toiduvalikutest.

* Hävitab parasiite, kahjulikke baktereid ja viiruseid.

* Aitab kaasa insuliini tootmisele ja aitab ennetada diabeeti.

Kuigi inimeste huvi küüslaugu vastu on suurenenud alles viimastel aastatel, on see kasutusel olnud juba ammustest aegadest peale. La Tene poodidest leiad puhta koostisega ja orgaanilised küüslautooted SIIT.

KÜÜSLAUK KUI KAITSEENERGIA SUURENDAJA

Küüslauk on teada-tuntud kaitsetaim, mida kasutatakse kaitseenergia suurendamiseks, ja kui sa seda ka lihtsalt sööd, siis tea, et sinu Aura muutub sellega tugevamaks. Küüslaugul on oskus Aurast välja juhtida negatiivset energiat, ärasõnuvat ja needuslikuk väge ja halba karma. Küüslauk aitab pigem lahti saada teiste inimeste negatiivsetest mõtetest, mis on sinu poole suunatud ja ka kadedusest. Igatahes on küüslauk hea Aurapuhastaja ja -tugevdaja, mida ma soovitan igal juhul enda menüüsse lisada.

EBASIIRAD TUNDED

Küüslaugul on üks väga huvitav vägi, mida see süües sinu Aurasse edasi kannab. Selleks on vastuarmastuseta armastaja eemale peletamine. See tähendab seda, et kui sa sööd küüslauku, siis see aitab eemale hoida inimesi, kes sind siiralt ei armasta, kes soovivad sind emotsionaalses mõttes ära kasutada ja see aitab hoida eemal ka armastajat, kelle suhtes sul endal ei ole tundeid. Tõepoolest väga huvitav vägi!

KÜÜSLAUGU RIPUTAMINE VÄLISUKSE KOHALE VÕI UKSE LÄHEDAL HOIDMINE

Küüslauku on juba sajandeid hoitud kodu välisukse juures rippumas selleks, et peletada majast eemale vargaid, sissemurdjaid, vandaale, agressiivseid inimesi, ebaõnne JA needuslikku väge. Seda võid ka sina enda kodus teha, hoida seda välisukse lähedal, et halb õnn majja ei astuks.

Küüslauguküüsi võid hoida ka kodukaitsekristallide peal ja neid seal vahetada igal Täiskuul. Seda selleks, et küüslauk saaks sinu kodu kaitsta. Samas aitab küüslauk eemaldada kodukaitsekristallidest negatiivse energia, mis omakorda puhastab neid ka energeetiliselt.

KÜÜSLAUGUMAHL PUHASTAB ENERGIAID

Kui küüslauguküünte seest mahla välja pigistada ja selle mahlaga esemeid puhastada, eriti nuge või metallist esemeid, siis sellega saab eemaldada sinna kogunenud negatiivset väge. Küüslaugumahlaga puhastavad rituaalide tegijad enda rituaalinuge või neid nuge, millega küünaldele ruune kirjutatakse.

TEISED HEAD KÜÜSLALUGU KASUTAMISE VÕIMALUSED:

- Hoia küüslauguküünt toataimede juures, et peletada eemale putukaid, haiguseid ja saada lahti isegi juba olemasolevatest putukatest/täidest. Selleks koori küüslauguküüs ära enne, kui sa selle taime lähedale paned.

- Kui soetad endale uue kodu, siis kasuta küüslauku kodupuhastusrituaalides, et vabaneda teiste inimeste energiast, kes seal on seal enne elanud või külas käinud. Selleks hoia küüslauku põleva Salvei kõrval. Sellisel juhul võiksid selle ka eelnevalt purustada, et küüslauk saaks võimalikult kiirelt toimida. Hiljem tuleb küüslauk loomulikult kodust välja visata, kuna see neelab vana energia endasse.

- Hoia Täiskuuööl kolme küüslauguküünt enda armastusekristallide peal, et eemaldada terve eelmise kuuga tekkinud suhteprobleemid. Seejärel viska need järgmisel päeval majast minema.

- Mehed võiksid küüslauku süüa selleks, et tõsta enda mehelikku energiat ja suurendada positiivset egoismi. Küüslauk toob meestele ka nii-öelda head naisteõnne. Naistel tõstab aga küüslaugu söömine libiidot ja see mõjub samamoodi, nagu Vikerkaare Kuukivi kandmine, millel on täpselt see sama vägi.

PAHA VAIM MAJAST VÄLJA KÜÜSLAUGU, HEMATIIDI JA VEREKIVI SEFTONIIDIGA

Küüslauguga saab majast välja peletada halbu hingesid, halba kodukäijat ja halba energiat. Selleks on sul vaja tervet, suurt ja mahlast küüslauku, ühte Hematiidi ja Verekivi Seftoniidi kristalli ning ühte musta küünalt.

Täiskuu või Noore Kuu loomise ööl (Kuufaaside kalendri leiad SIIT) purusta või tambi küüslauk korralikult ära, leia sellele ka anum, mille sees sa saaksid seda hoida. Seejärel aseta need kaks kristalli küüslugu sisse.

Aseta must küünal keset enda kodu, välisukse või kodu loodepoolsesse tuppa põlema. Sinna kõrvale aseta anum koos kristallidega, lase küünlal põleda peale südaööd vähemalt paar tundi enne, kui sa selle kustu paned. See on aeg, kus hinged kõige enam liiguvad. Küüslauk aitab halval hingel enda juurde tulla ja needsamad kaks kristalli aitavad selle hinge kinni püüda. Must küünal aitab puhastada hinge halvad kavatsused ja blokeerida tal kristallidest välja pääsemine. Jäta küünal ja kauss ööseks omale kohale ning pane hommikul esimese asjana küünal põlema ning põleta see lõpuni. Kui küünal on lõpuni põletatud, vii kausitäis küüslauku ja kristallid kadaka- või kuusemetsa ning jäta need sinna. Kadakas ja kuusk aitavad hinge vabastada ning muuta selle suunda, et see sinu juurde tagasi ei tuleks.

Olge hoitud ja kasutage looduse kingitud tervendajaid!