Inglid saadavad meile pidevalt sõnumeid ja märke, meie peame olema targad ning oskama need enda jaoks lahti seletada. Kui sa oled viimasel ajal näinud number 189 või korduvalt hakanud seda numbrit igal pool nägema, siis sinu Inglid soovivad sulle sõnumi edastada. Iga numbrikombinatsiooni sees peitub salajane sõnum. See, kuidas aru saada, kas number, mida sa näed on sinu Ingli poolt või mitte, seda on väga lihtne tähele panna. Kui see on sulle saadetud, siis sinu mõtted lihtsalt peatuvad sellele ja sa tunned, et see on sulle sõnumina toodud või, et sa pead seda märkama.

Kui numbrid on kolme erineva numbriga kombineeritud, nagu on 189, siis on numbrite järjekord ülioluline. Seega 189 ei tähenda sedasama, mida tähendab 981 või 819.

Ole abivalmis ja sind saadab hea õnn!

Kui sinu enda Inglid või sind kaitsvad hinged saadavad sinu teele numbrite kombinatsiooni, milleks on 189, siis nad kutsuvad sind appi ja seda sõna otseses mõttes.

Number 189 saadetakse sinu teele siis, kui sul palutakse kedagi aidata. Mõtle, kui sa seda numbrit märkasid, kas keegi oli samal ajal sinu kõrval ja kurtis enda muret või soovis sinu käest nõu saada. Kui jah, siis sinu Inglid suunavad sind teda aitama, andes sulle teada, et kui me teisi inimesi aitame, siis me kogume sellega endale positiivset karmat.

Kindlasti pead sa aitama seda, kellel abi on vaja, ja kui sa number 189 kohtad, siis otsi üles see koht, kus sina saaksid kellelegi teisele kasulik olla. Kui sa ei abista siis, kui on vaja, siis sa võid jääda heast õnnest ilma. Ilma õnnest, mille sa oleksid võinud saada teise inimese aitamisega.

Kui sa soovid Inglisõnumeid rohkem näha, siis soovitan sul enda koju tuua Tselestiit geoodi. Tselestiit geood avab sinu ja Inglite vahel suhtlemise. Sa võid selle asetada enda eluruumi või magamistuppa, et Tselestiit saaks sind enda Inglitega kokku viia, samuti on kasulik Tselestiiti ehtena kanda.

Leiad kõik minu kirjutatud Inglisõnumite seletused SIIT.