Sodiaak on kujutletav vöö taevas, mis ulatub ligikaudu 8 kraadi mõlemale poole päikese teekonnast taevavõlvi ehk ekliptikat, see on päikese nähtav teekond taevasfääris, mille see läbib aastaga. Kuurajad ja planeedid on samuti sodiaagivöös, mis mõjutavad meie maapealset elu ja sodiaagimärkide kujundamist. Sodiaagivöö on jaotatud kaheteistkümneks tähtkujuks ehk sodiaagimärgiks, mida meie tunneme Jäära, Sõnni, Kaksikute, Vähi, Lõvi, Neitsi, Kaalude, Skorpioni, Amburi, Kaljukitse, Veevalaja ja Kalade tähtkujuna. Terve aasta jooksul liigume ühe kuu kaupa sodiaagivöös tähtkujult tähtkujule ja kui saabub kätte aeg, kus üks tähtkuju ehk sodiaagimärk hakkab lõppema ning enda kuningatrooni teisele sodiaagimärgile edasi andma, siis seda nimetatakse sodiaagi üleminekuks. Sodiaagiüleminekul valitsevad kahe erineva sodiaagi energiad taevas, need mõjutavad Maad ja siin sündivaid inimesi. Kui sa sünnid sodiaagi ülemineku perioodil, siis sinust ei saa mitte puhas Jäär, Sõnn ega mitte see sodiaagimärk, millal sa sünnid, vaid sinust saab hoopis näiteks Jäär - Sõnn. Sodiaagi üleminekuid on kaksteist erinevat, nii nagu on sodiaagimärke. Kõikide sodiaagimärkide ühelt teisele ülemineku juures loovad eraldiseisvad sodiaagid, mis on segunenud kõrvuti olevatest sodiaagimärkidest.

Juhul, kui sa oled sündinud sodiaagi ülemineku ajal, siis sa hakkad kandma endaga kaasas enda põhisodiaagi mõjutusi ja lisaks veel neid mõjutusi, mille on sulle kinkinud sinu ülemineku teine pool. Ülemineku sodiaagid ei ole sellised, kes omavad täielikult kahe sodiaagimärgi omadusi, vaid nad omavad enda põhisodiaagi enamus põhiomadusi ja üleminekust tekkinud eraldiseisvat energiat. Näiteks, kui sa oled sündinud Jäär-Sõnnina ja sinu põhisodiaagimärk on Jäär, siis sa ei võta Sõnni põhiomadusi endasse, vaid Jäära ja Sõnni üleminekul tekib eraldiseisev energia, mille sa enda iseloomu kinnitad.

Sodiaagi ülemineku ajal sündinu tihtipeale tunneb, et ta ei ole enda põhisodiaagimärgiga sarnane ja sellest võib paljudel tekkida küsimus, et kas astroloogilistest mõjutustest tulnud iseloomunäitajad on ikka tõesed ja kas astroloogiat saab usaldada. See on täiesti tavaline suhtumine ja mina aitan sul mõista seda, et siiski siin on olemas oma seletus ja kui sa leiad, et sa oled sündinud ülemineku ajal, loed minu poolt kirja pandud ülemineku sodiaagi iseloomustust, siis sa võid aru saada, et astroloogiat saab tõepoolest usaldada.

Kui sul on kahtlusi selles osas, kas sa oled puhas sodiaagimärk või mitte, siis vaata, kas sinu sünnikuupäev langeb kokku allpool välja toodud kuupäevadega. Kui nii on, siis head avastamist ja iseenda paremat mõistmist.

SODIAAGI ÜLEMINEKUD, NENDE KUUPÄEVAD JA PÕHJALIKUD SELETUSED:

Kui sa oled sündinud päev-kaks väljapoole nendest kuupäevadest, siis ma soovitan ikkagi sul ära lugeda nende sodiaakide üleminekute artiklid. Sodiaagi üleminek võib erinevatel aastatel nihkuda siia-sinna ja sa võid siiski olla üks üleminekutest, kui sinu sünnikuupäev on sellele lähedal.

KALAD-JÄÄR

17. märts - 24. märts

Sa oled oma loomuselt väga suur unistaja ja unistustest ainuüksi sulle ei piisa, sinu jaoks on oluline see, et sa saaksid leida võimaluse nende ellu loomiseks. Unistuste täitmine on sinu elementaarseks vajaduseks. Sa oled üliemotsionaalne ja seda korralikus ülivõrdes ning vahel võivad sind tabada korralikud ebakindluse momendid. Täispika artikli leiad SIIT.

Õnnekristall: Ametüst

JÄÄR-SÕNN

18. aprill - 24. aprill

Oma loomuselt oled sa palju stabiilsem Jäär, kui Jäär tavaliselt on või palju energeetilisem Sõnn sellest, kes on puhta Sõnnina sündinud. Sinu jaoks on väga oluline see, et sind ümbritseks mugavus ja see, et sa oled materiaalselt kindlustatud. Samas sinuga käivad käsikäes kaasas impulsiivsus ja jäärapäisus. Täispika artikli leiad SIIT.

Õnnekristall: Laava

SÕNN-KAKSIKUD

17. mai - 24. mai


Sa oled intelligentsi taga ajav ja samas väga praktiline inimene. Kaksiku pool on sulle kinkinud loomuliku uudishimu ja Sõnni pool sinus vajaduse end füüsiliselt teostada. Sa oled inimene, kellele meeldib väga suhelda, maailma avastada ja õppida. Täispika artikli leiad SIIT.

Õnnekristall: Sammalahhaat

KAKSIKUD-VÄHK

17. juuni - 24. juuni


Sa oled üliemotsionaalne ja vahel on sul lausa raske iseenda tunnetega toime tulla. Kui miski sinu teele tuleb, siis see haarab sind kergelt endaga kaasa nii vaimselt kui ka füüsiliselt. Sa oled teiste inimeste jaoks väga huvitav oma särtsaka loomuse pärast ja sa hindad intelligentsust. Täispika artikli leiad SIIT.

Õnnekristall: Mäekristall

VÄHK-LÕVI

19. juuli - 26. juuli


Sinus puudub arglikkus, sa oled avatud ja julge. Sa oled täielik romantik ja see on see, mida sa oma ellu vajad. Sa oled teatraalne ja sulle meeldib end dramaatiliselt väljendada. Samas oled sa ka väga haavatav ja võid vahel sattuda olukorda, kus sa kahtled, kas see on õige, kuidas sa end väljendad. Täispika artikli leiad SIIT.

Õnnekristall: Aqua Aura

LÕVI-NEITSI

19. august - 26. august

Sa oled täielik perfektsionist alal, mille sa oled enda südameasjaks võtnud ja samas võid sa olla ka väga enesekriitiline, millega sa pead palju võitlema. Oma loomuselt oled sa ilu armastav ja loominguline. Kui sa oled sodiaagimärgilt Neitsi, kellel on Lõvi mõjutused, siis sa oled palju rõõmsameelsem kui puhas Neitsi. Täispika artikli leiad SIIT.

Õnnekristall: Karneool

NEITSI-KAALUD

19. september - 26. september


Sinus on olemas oskus luua enda ümber ilu ja võlu, igasugune loominguline tegevus sobib sulle väga hästi. Sa võid muutuda teiste inimeste suhtes väga kriitiliseks, see on sinu loomuses. Sinu jaoks on väga oluline materiaalne kindlustunne ja sinu tervis. Sa võid end pidevalt tabada mõtetelt, mis on seotud tervise parandamisega. Täispika artikli leiad SIIT.

Õnnekristall: Oonüks

KAALUD-SKORPION

19. oktoober - 26. oktoober


Sa oled väga vastupidava ja sihikindla iseloomuga, kes oma soovi korral teeb nii, et see soov saaks kord täidetud. Sinu loomuses on kõik välja öelda, mis sa tunned ja mõtled, sinu jaoks on piinav see, kui sa pead enda tegelikku arvamust iseenda teada jätma. Sa oled väga sensuaalne ja sul on olemas loomulik magnetism. Täispika artikli leiad SIIT.

Õnnekristall: Akvamariin

SKORPION-AMBUR

18. november - 25. november


Hingelt oled sa väga sügavamõtteline, analüüsiv ja elus sügavat sisu otsimas, kuid samas oled sa ka väga positiivne ning optimistlik. Sinus on kaks täielikku vastandit, sa võid olla nagu Kuu ja Päike üheaegselt. Sa oled teiste inimeste suhtes tundlik ja mõistad, mida teised tunnevad. Täispika artikli leiad SIIT.

Õnnekristall: Merevaik

AMBUR-KALJUKITS

18. detsember - 25. detsember

Vabadus on sinu jaoks võtmesõna, see on see, mille nimel sa pingutad ja tööd teed. Samas oled sa väga kohusetundlik ja vajad seda, et sinu elus oleks kõik sinu kontrolli all. Sa ei salli ebaõiglust ja veel vähem korralagedust. Sinu jaoks on stressileevenduseks see, kui sa saad korra enda rutiinsest keskkonnast välja astuda ja sellepärast on reisimine see, mis sind tervendab. Täispika artikli leiad SIIT.

Õnnekristall: Larimar

KALJUKITS-VEEVALAJA

16. jaanuar - 23. jaanuar

Sa oled oma hingelt väga tugev ja kohati ka jonnakas. Asjad peavad minema nii, kuidas sa oled enda peas need kord ette kujutanud, see toob sulle elus häid tulemusi, ja vahel see võib muuta sind ümbritseva stressirohkeks. Sa oled väga sotsiaalne, sulle meeldib avastada ja olla vaba. Sa ei salli vabaduse ära keelamist ehk piiranguid. Täispika artikli leiad SIIT

Õnnekristall: Hematiit

VEEVALAJA-KALAD

15. veebruar - 22. veebruar

Sinu sodiaagiüleminek on muutnud sind väga intuitiivseks, sul on oskus energiaid tunnetada, näha ja mõista. Sa oled väga ettenägelik ja sinu sisetunne on see, mida sa pead terve elu vältel kuulama. Sinule on omane väga hea fantaasiamaailm ja oma loomuselt oled sa väga tundlik, vahel lausa liigagi haavatav. Vabadus on sinu võtmesõnaks. Täispika artikli leiad SIIT.

Õnnekristall: Rüoliit

Astroloogiliste näitajate kaudu on võimalik meil paremini iseennast ja teineteist mõista!

Sinu isikliku sodiaagi ülemineku õnnekristallile leia koht enda sünnikristallide laekas. Selle laeka valmistamise kohta saad lähemalt edasi lugeda SIIT. Enda õnnekristalli hoia enda elus, et see saaks sulle õnne tuua.

Loe lisa ja sukeldu tähtkujude müstilisse maailma raamatus "Tähtkujude salapära."