Hingedevahelised sidemed on alati olnud väga huvitavad ja müstilised. Olen eelnevalt kirjutanud erinevatest hingede vahelistest kokkulepetest ja mida rohkem aeg edasi liigub, seda rohkem tuleb minu juurde uusi küsimusi selle kohta, et kes kellega koos on, kes keegi kellegi elus on. Ma kohtun nii paljude inimestega personaalselt, et neid aidata, siis kohtumisel uuritakse minu käest väga tihti isikliku sideme kohta ühe või teise inimesega. Küsimused on näiteks sellised: "Kas me oleme hingesugulased?", "Miks me selles elus koos oleme?", "Mis on minu eesmärk tema elus?" ja palju analoogseid küsimusi. Minu soov on aidata rohkem inimesi, kui ainult neid, kellel avaneb võimalus minuga isiklikult kohtuda, seega jagan teile enda teadmisi ja mõtteid hingevaheliste sidemete kohta. Üks väga huvitav, intrigeeriv, kaost ja selgust toov hing on karmakaaslane. Karmakaaslaseid on sinu ja kõikide teiste inimeste elus väga palju, kellel rohkem, kellel vähem, kuid kõigil on nad olemas. Lisaks sellele oled ka sina kellegi karmakaaslane. Päris huvitav või mis?

Meenutan sulle midagi, mis aitaks sul sukelduda sügavuti minu mõtetesse ja seejärel enda elu analüüsimisse. Meenutan sulle seda, et kui me siia maailma uuesti tagasi sünnime, näiteks seekord inimestena, siis vahetult enne enda uude (antud juhul sinu tänasesse) kehasse sündimist me teeme väga paljude erinevate hingedega kokkuleppeid. Kokkulepped seoses õpetustega ja kõige sellega, mis me üksteisele peame selles uues elus jagama. Meil on ridamisi kokkuleppeid, kui on õige aeg, siis me kohtume nendega, kellega said asjad enne sündi paika pandud. Kui on õige aeg, siis leiame üksteist üles ja teeme ära selle, mis meil on vaja teha. Karmakaaslane on see, kellega on sul kokkulepe sõlmitud enne siia füüsilisse kehasse sündimist, teie kokkusaamine ja teievahelised õppetunnid on igati vajalikud ning kasulikud.

Karmakaaslane on see, kes tuli sinule siia ellu andma õppetundi või mitmeid õppetunde. Karmakaaslase eesmärk on sulle anda õppetunni, mille järel sa peaksid endas midagi muutma või enda elus midagi muutma. Karmakaaslasel võib olla mitmeid õppetunde, mida sulle anda, oluline on see, et sa neist õpiksid.

Karmakaaslane astub sinu ellu täiesti ootamatult, sina ei oodanud tema tulekut ja täpselt samamoodi ei oodanud sind ka tema. Esimene märksõna karmakaaslase enda elus tuvastamisel ongi ootamatus. Teie tutvumine juhtus järsku.

Teine märksõna selle kohta, kuidas tuvastada karmakaaslast, on see, et kohe teie tutvumise hetkest tekkis teie vahel magnetiline side, mõlemal täpselt samasugune.

Kolmas märksõna on see, et karmakaaslasega võib sul tekkida side ükskõik millisel tasandil, see võib olla romantiline, sõprusside, te võite olla ühes töökohas ja jagada enda tööd, see võib olla seotud ükskõik millise valdkonnaga, see ei pea kohe kindlasti tähendama armastust. Üldiselt tekib karmakaaslaste vahel sõprus.

Neljandaks aitab sul karmakaaslast ära tunda teievaheline intensiivne asjade kulg ja teie suhte-sideme järsk areng. Kui karmakaaslane on sinu ellu sisenenud, siis kõik juhtub väga kiiresti, teie vahel tekib kiiresti usaldussuhe ning hea klapp, soovite kokku saada ja teineteisega midagi jagada.

Viiendaks pead sa mõistma seda, et see, kes on sinu karmakaaslane, temale oled ka sina karmakaaslane. See on vastastikune side, kuid teie õpetused üksteisele on erinevad.

Kuuendaks oluliseks teadmiseks karmakaaslase äratundmisel on see, et tema mõtted, sõnad ja teod lähevad sulle koheselt hinge. Ta ei jäta sind külmaks ja sina teda. Väga kergelt võib teie vahel süttida sõda, see võib väga kergelt ära lõppeda ja uuesti alata. Karmakaaslasega kokku saades ja teda enda ellu lastes ei ole see kaugeltki vaid lõbu, naer ja rõõm, tegemist on siiski karmakaaslasega ja karma tähendab midagi, mis on täis õpetusi. Kus on õpetused, seal on ka valu ja negatiivsust.

Karmakaaslane on see, kes tuleb sinu ellu selleks ajaks, kuni on ära õpitud see, mida ta sinu ellu õpetama tuli. Karmakaaslasest tuleb õigel ajal lahti lasta, seda mitte tehes jääb see suhe nõiaringi, nii nagu kõikides teistes hingedevahelistes suhetes, kus on ära tehtud see, mida tegema tuldi. Kõige raskem karmakaaslase juures ongi tema õpetuse äratundmine, selle ära õppimine ja oskus temast lahti lasta.

Minu eesmärk on sul aidata ta enda elus üles leida, mõista, miks te üksteise elus olete ja kuidas sellise hingedevahelise sidemega hakkama saada.

Karmakaaslasega kokku saades võib teievaheline side alata väga ilusasti, te meeldite üksteisele. Selline side peab tekkima, et te hakkaksite üksteist nii-öelda üles otsima.

Karmakaaslasega võib suhe päris kiiresti muutuda väga keeruliseks, esile võivad kerkida erinevad tülid, katsumused, probleemid, üksteisele haiget tegemised ja üksteise survestamised. Kui sinu elus on keegi, kellega sa oled pidevate probleemide sees, kuid teie vahel on nii intensiivne side, et te mõlemad ei oska lihtsalt ära katkestada seda suhtlemist, siis te võite olla üksteise karmakaaslased.

Iga karmakaaslase vahel on erinev õpetussõna, seda mina ei saa sulle sinu lugu kuulamata öelda. Karmakaaslane võib näiteks tulla õpetama midagi, mida sa veel ei oska. Õpetus võib olla kannatlikkus, ausus, tolerantsus, iseseisvus, lahti laskmine, julgus või mida iganes, mida meil on hingede tasemel nii või teisiti vaja ära õppida. Kõik õppetunnid tuleb meil millegi või kellegi kaudu ära õppida. Karmakaaslane on üks nendest, kes õpetab sind, ehk tema on sinu üks õpetajatest.

Kui sa oled täna kellegagi väga keerulises ja intensiivses suhtes, ja seda ükskõik millisel suhtetasandil, siis ole hea ja küsi enda käest üks küsimus ja leia sellele vastus. Küsi: "Mis mind tema juures kõige enam ärritab?" või "Mis on see, mis minu juures teda kõige rohkem ärritab?". Vasta ühele neist küsimustest või mõlemale neist, ära lõpeta vastuse otsimist, leia see üles ja siis sa saad aru, miks ta on sinu elus ja miks sina tema elus.

See, mis sind tema juures kõige rohkem ärritab, mis sulle haiget teeb ja kuidas ta sind kohtleb, on vastus sellele, mida ta sulle õpetama tuli. Temal on sinuga täpselt samamoodi, kuid õppetunnid on erinevad. Näiteks, kui ta on keegi, kes sind pidevalt maha materdab, alandab ja ei väärtusta, siis õppetunniks on ära õppida iseenda väärtustamine ja enesekindluse saavutamine. Kui teda häirib sinu juures sinu nõrk iseloom, siis tema on see, kes peab õppima, et kõik inimesed on erinevad ja me ei tohiks teise inimese jõudu iseenda omaga võrrelda. Õppetunde võib olla seinast-seina, õppetunni üles leida saad sa ise enda ja tema suhet analüüsides. Kui aga meil õnnestub kohtuda, siis võin loomulikult sul aidata seda kõike rohkem mõista ja anda enda visiooni sinu ja tema suhtes.

Karmakaaslasega võib olla suhe ka romantiline, kuid see on selline romantiline suhe, mis ei ole mõeldud kaua kestma. Kui sa tunned, et sinu karmakaaslane võib olla see, kellega sa oled täna romantilises suhtes, siis teievahelised probleemid ei lõppe ära enne, kui õppetund on ära õpitud. Peale seda toimub üksteisest loobumine. Karmakaaslasega romantilises suhtes olemisel on alati olemas oma lõpp, see ei ole mõeldud kaua kestma.

Karmakaaslasest tuleb lahti lasta, kui sa suudad jõuda mõistmiseni, mida ta sulle õpetama tuli. Kui sa mõistad seda, siis õpi sellest ja lase tal elust ära minna, loobu temaga suhtlemisest, katkesta teadlikult see side. Väga paljud karmakaaslase suhted lõppevad riiu, tüli ja probleemidega. Iga inimesega ei ole meil võimalik sidet ära lõpetada ilusasti ja viisakalt. Sa saad alati anda endast maksmimumi, proovida enda eluga edasi liikuda ilma viha ja negatiivsete emotsioonideta. Kui aga teine pool ei vasta sulle samaga, siis võib õhku jääda kibe maitse.

Karmakaaslase tervenemise ja õppetundide äraõppimise rituaal

Labradoriit ja Galaksiit on kaks kristalli, mida ühendades tekib vägi, mis aitab karmakaaslaste vahelist sidet tervendada ja õppetunde kiiremini ära õppida. Viies kokku Labradoriidi ja Galaksiidi avaneb vägi, mis aitab sul mõista seda, mis õppetund sinu ja karmakaaslase vahel on, aidates sul aru saada, kes on sinu karmakaaslane, kuidas temaga oma õppetunnid ära õppida, kuidas selle käigus üksteisega hästi läbi saada. Need kristallid annavad head õnne karmakaaslaste sideme katkestamisele, mis ei lõppeks draama ja suurte probleemidega.

Selleks, et Labradoriidilt ja Galaksiidilt sellist tuge saada, tuleb sul nendest valmistada rituaalikott. Leia musta värvi kott, mille sisse asetad ühe Labradoriidi ja ühe Galaksiidi, sõrmeotsatäis kuivatatud nelki ja enda foto.

Rituaalikoti valmistamisel on oluline kasutada veel eesmärgita kristalle ehk neid kristalle ei tohiks kuskil varasemast komplektist ära võtta ja kristallid peavad kindlasti olema naturaalsed. Kui sa oled sellise koti koostanud, siis jäta see kusagile enda koju. See kott võib eksisteerida sinu elus igavesti, seda ei pea lahti tegema, puhastama ega ka laadima. Peaasi on see, et kui sa seda rituaalikotti valmistad, siis sa keskendud sellele, et see aitaks sul mõista oma karmakaaslasi, nendega lõpparveid teha, kui selleks on õige aeg ja nendelt õppida seda, mida nad õpetama tulid. Selle rituaalikoti valmistamine annab sulle spirituaalse ja hingelise eelise elus kiiremini edasi liikuda ning teiste inimestega, kes sinu eluteele karmakaaslastena on tulnud, kiiremini ülesandeid ära lahendada.

Aeg-ajalt võta rituaalikott kätte, soovi sellega, et see aitaks sul tervendada mõnda suhet, kus sa tunned enda karmakaaslase ära ja et kristallid annaksid sulle visioone selle kohta, mida sa peaksid enda karmakaaslaselt õppima.

Karmakaaslaste vaheline side lõppeb ära vaid siis, kui õppetund on õpitud. Füüsiline kontakt lõppeb siis, kui ühel karmakaaslasel on õppetund ära õpitud, vaimne side lõppeb ära siis, kui see, kellel on õppimata, õpib oma õppetunni ära.