Maagia, mis aitab vabaks lasta valu, halvad mälestused, ebameeldivad emotsioonid, kahjulikud sidemed, südamesse kinni jäänud teemad, ja see on maagia, mis aitab tervendada minevikus tekkinud emotsionaalseid haavu.

See maagia on kasulik ja abiks sulle, kui sa tead, et minevikust on midagi, mis jälitab sind tänase päevani, mis ei lase sul rahulikult elada ja oma eluga edasi liikuda. See on maagia, mis aitab vabaks lasta minevikust kaasa võetud kahjulikud emotsioonid ja ahelad. Olgu nendeks emotsioonideks pettumusetunne või ahelaks mõni inimene, kes ei soovi sinu elust lahkuda, kuid kes ei too sulle ka midagi head.

See on väga universaalse toimega maagia, mis töötab alateadvusega, ja seda tasub teha siis, kui sa tunned, et sa sooviksid sellest "miskist" vabaneda, mis sind elus tagasi hoiab ja sinu elukvaliteeti vähendab.

Maagia eesmärk on vabastada neid emotsioone ja ahelaid, mille sees sa kinni oled. See on suurpuhastust toov maagia ja selle tegemisel võib see maagia hakata sind tervendama mitmes suunas. Sa võid esialgu seda teha küll ühel eesmärgil, kuid see maagia võib sinus tervendada ka teisi minevikuhaavu, mida sa ise ei ole osanud enda sees märgata.

Millal on õige aeg selle maagia teelesaatmiseks...

Kuu viimase veerandi loomise päev ja sellele järgnev Vanakuu (Kuu viimase veerandi ja Noore Kuu vaheline aeg) - just nendel aegadel on soodne see maagia teele saata. Et teada saada, millal on tulevane Kuu viimase veerandi loomine ja Vanakuu, siis selle leiad SIIT Kuu faaside kalendrist.

Kuu viimasel veerandil ja Vanakuu ajal on seda maagiat soodne teha sellepärast, kuna nendel Kuu faasidel tegeletakse vanade asjade klaarimisega, vanade emotsioonide ja haavade parandamisega.

Lisaks sellele ajale on seda maagiat kasulik teha ka mõnel teisel ajal, kui kosmilised seisud soosivad mineviku vabastamist ja vanade emotsioonide tervendamist. Kosmiliste seisude kohta saad lugeda minu iganädalasest kosmilisest ennustusest.

MAAGIARETSEPT

Enne maagia tegemist on sul vaja koguda endale mõned asjad, et saaksid maagia teele saata. Kogu need kokku enne, kui maagia tegemise õige päev kohale jõuab.

Maagia teelesaatmiseks läheb sul vaja...


1. Musta rituaali- & maagiaküünal

2. Tikke

3. Peotäis musti läätsesid

4. Ühte Lemuuria Jaadi kristalli

5. Ühte Wollastoniidi kristalli

6. Palo Santot

Saada maagia teele...

Maagiat võid teha täpselt selles kohas, kus sa soovid seda teha. Ainuke asi, mida sa pead arvestama, on see, et maagias kasutatav must küünal peab põlema lõpuni täpselt seal, kus sa selle maagia teed nii, et seda vahepeal ära ei tõsteta.

Maagia teelesaatmiseks võta kuumakindel alus, mille peale asetad musta küünla. Küünla kõrvale puista musti läätsi nii, et mustad läätsed teeksid küünlale ringi ümber.

Kui küünal ja läätsed on oma kohtadel, siis võta tikud ja pane küünal põlema. Samal ajal, kui paned küünla põlema, lausu maagialause: "Minevikuahelad vabanegu!" ja seda täpselt 3 korda.

Nüüd võta Palo Santo ja pane see küünlaleegist põlema. Lase sellel põleda paarkümmend sekundit ja seejärel raputa tuli kustu. Seejärel hakkab Palo Santo suitsema (kui suitsu tuleb vähe, siis pane uuesti põlema ja kustuta ära, et suits saaks tekkida) ja aseta see mustade läätsede peale, küünla kõrvale. Lase sel seal suitseda.

Võta vasakusse kätte üks Lemuuria Jaadi kristall ja paremasse kätte üks Wollastoniidi kristall. Sule silmad ja lausu täpselt kolm korda, kas valjusti või endamisi: "Minevikuahelad vabanegu!". Kui sa oled maagialauset kinniste silmadega kolm korda lausunud, siis ava silmad ja aseta mõlemad kristallid mustade läätsede peale, küünla kõrvale.

Kui sa oled kristallid oma kohtadele seadnud, siis võta uuesti Palo Santo ja aseta see uuesti küünlaleegi sisse. Lase sellel veidi põleda ja raputa see kustu, et see saaks veelgi rohkem suitsu välja anda. Nüüd tee selle suitsuga enda keha ümber ringe, täpselt nii, kuidas sa tunned, et sa soovid seda teha. Samal ajal, kui sa nö puhastad Palo Santoga enda keha, lausu maagialauset: "Minevikuahelad vabanegu!" Korruta seda nii palju, kui sa soovid seda teha, ja puhasta enda Auravälja samuti nii kaua, kui sa tunned, et sul on vaja seda teha. Peale seda jäta Palo Santo läätsede peale ja maagia ongi teelesaatmiseks aktiveeritud.

Nüüd jäta kõik maagiaesemed oma kohtadele ja lase mustal küünlal selsamal päeval võimalikult kaua põleda. Kui sa pead küünla kustutama, siis lükka küünlataht küünlavaha sisse kustu ja tõmba see siis kohe sealt uuesti välja, et saaksid küünalt järgmisel päeval uuesti põletada. Maagiaküünalt ei tohi kustu puhuda, kuna see tühistab maagia ja sa peaksid seda siis uuesti alustama.

Maagiaesemed peavad olema omal kohal senikaua, kuni must küünal on peaaegu lõpuni ära põlenud. Iga päev peale maagia tegemist ürita küünalt põletada võimalikult kaua. Iga kord, kui sead küünla uuesti põlema, lausu kolm korda maagialauset ja sea Palo Santo korraks maagiaaluse peale suitsema. Kui ühel päeval on küünal peaaegu lõpuni põlenud, siis viska läätsed metsa alla, Palo Santo võid uuesti kasutusele võtta, küünlajääk vii kodust minema ja kristallid tuleb viia jõevette või need maha matta.

# Maagiat ei tohi korrigeerida ehk asendada üht või teist maagias vajalikku eset mingi muu esemega. Kui nii teha, siis maagia ei toimi. Maagia tegemisel pead sa olema keskendunud maagia tegemisele, et sa ise suudaksid selle aktiveerida.

# Mustade läätsede olemasolu on väga oluline, need aitavad maagia kaudu sinu elust halba ja kahjulikku energiat endasse tõmmata. Must küünal aga aktiveerib kogu maagia. Palo Santo aitab maagias oleval sõnumil sinu enda Auravälja kohale jõuda ja kogu maagiaenergial sinu elus korrektuure teha. Lemuuria Jaad ja Wollastoniit aitavad sind vabastada nendest ahelatest, millest sind tuleb vabastada, et sa saaksid enda elu korda seada. Need kristallid jagavad ka tervendust, et vanad haavad saaksid tervendatud.

# Kokkuvõtvalt: maagiaküünal aktiveerib maagia, läätsed koguvad enda sisse kogu negatiivse energia, mille Lemuuria Jaad ja Wollastoniit sinu energiast kinni püüavad ning Palo Santo aitab energiate vahetusele kaasa.

Vabasta end minevikuahelatest, vanadest emotsioonidest ja lase maagial enda hingehaavad ära tervendada!