Kuufaaside jälgimine ja nende mõjutuste teadmine on väga oluline, sest Kuu on Maa kaaslane ja see mõjutab meie igapäevaelu siin Maa peal. Kuu muudab meie tuju, loob teatud sorti õnne või isegi ebaõnne, soodustab teatud asjade toimimist ja mittetoimimist. Kui sa tead, mis energiaga Kuu parasjagu on, siis sa saad sellest lõigata väga palju kasu ja seada end Kuu rütmiga elama. See annab sulle teiste ees väga suure eelise, et elus hästi hakkama saada.

Kuu esimene veerand on üks Kuu faasidest, mida on igal spirituaalsel inimesel ja Kuu armastajal oluline jälgida. Nii nagu iga erinev Kuu faas annab väge, loob teatud energiavälja ja soodustab konkreetseid tegevusi või energiaid, nii teeb sama ka Kuu esimene veerand. Igal Kuu faasil on oma unikaalne energia, mida tasub tunda ja selle positiivseid külgi enda elus heal eesmärgil ära kasutada.

Igal Kuu faasil on veel lisaenergia, mis tuleb igakuiselt teiste planeetide ja tähtede mõjutustest. Milliseks kujuneb tulevane Kuu faas, selle kohta leiad lugemist minu energeetilistest teadaannetest

Kuu esimese veerandi loomine on peaaegu nädal peale Noorkuud ja peaaegu nädal enne Täiskuu loomist. Kuu esimese veerandi eelset ehk Noore Kuu ja selle vahelist perioodi nimetatakse Kuu loomise perioodiks. Kuu esimese veerandi ja Täiskuu vahelist aega nimetatakse Kasvavaks Kuuks.

Kuu esimesel veerandil on meil siin Maa peal näha kuust üks pool, ja kui on ilus selge ilm, siis sa näed, kui hästi on Kuu üks pool taevas kaunilt säramas. Kuu esimese veerandi puhul näeme Kuu paremat poolt selgelt ja vasak pool on pimeduses.

Selle aja, millal loob tulevane Kuu esimene veerand, leiad kuufaaside kalendrist

TUNNE KUU ESIMESE VEERANDI ISELOOMU JA PRAKTISEERI SEDA


Kuu esimene veerand sümboliseerib jõu kogumist, tugevnemist, sihikindluse suurendamist, pühendumist, millegi kindlaks tegemist ja paika seadmist. See on aeg, mil kindlasti ei tohi end nõrgaks tembeldada, märtrit mängida ja end haletseda.
Kindlasti ei tohi kaotada silme eest sihti ja näida mittepühendunud. See on Kuu faas, mis soovib, et sa oleksid motiveeritud, kui sa nii käitud, siis muutudki võimsamaks ja tugevaks.

Kuufaasidega on see lugu, et kui sa väljendad end sellisena, milline see Kuu faas on, siis kinnitad sa need iseloomujooned endasse sama Kuu faasi järgmise loomiseni. Kui sa aga väljendad vastandemotsioone, siis kinnitad sa need nõrkused endasse samuti pea kuuks ajaks. Kuna Kuufaaside üks tsükliring kestab umbes 29.5 päeva, siis tasub olla negatiivse mõtlemisega ettevaatlik, et sa ei muudaks end tahtmatult nõrgaks väga kauaks ajaks.

Kuu esimese veerandi ajal ürita näidata välja enda teotahet nii palju kui võimalik, pane enda asjad paika ja tee sellel päeval seda, mida sa oled endale või teistele lubanud. Ära käitu kellegagi mitteaustavalt, ole tugev ilma teisi enda jalge alla trampimata. Samas ära lase kellelgi endale sellel päeval liiga teha. Kui sulle tehakse liiga, siis ole viisakas ja seisa enda eest kindlalt, ilma väärikust kaotamata.

Kui sa tunned Kuu esimese veerandi ajal, et sa oled nõrk ja jõuetu, siis ürita sellest madalseisust välja tulla. Kujuta ette, et sa suudad, sa jaksad ja jõuad. Mõtle positiivselt ja sisenda endale motivatsiooni ning tahtejõudu. Kui sa tood end sel ajal ise madalseisust välja, siis sa muutudki tugevamaks ja kinnitad enda tugevuse kuni järgmise Kuu esimese veerandi loomiseni. Siis praktiseeri seda uuesti ja ühel hetkel sa võidki olla täiesti loomulikult tugev.

Kindlasti ära jäta pooleli ühtegi tegevust, mille sa võtsid ette Kuu esimese veerandi ajal, kuna sa ei jaksa või ei jõua. Kui sa pead midagi pooleli jätma, siis jäta see pooleli hea tundega, teades, et sa tuled peagi selle tegevuse juurde tagasi.

TEE MIDAGI VÄGA JULGET JA ÜLETA END!

Kuu esimene veerand ootab kõikide inimeste käest seda, et me oleksime julged. Kui oleme, siis kinnitub julgus meisse kuni järgmise Kuu esimese veerandi loomiseni. Seega tee sellel päeval midagi väga julget, astu oma hirmudest üle ja tee midagi, mida sa tavaliselt pelgad. Loomulikult ära tee midagi, mis on vale, kahjulik või halb sulle või kellelegi teisele. Tee midagi, mis aitaks sind edaspidi ehk mis tooks sulle elus juurde rohkem võimalusi.

Näiteks kui sa kardad võõraste inimestega suhelda, siis Kuu esimese veerandil suhtle teistega täiesti teadlikult. Kui töötad kohas, kus käivad võõrad inimesed näiteks mingit teenust ostmas, siis suhtle sellel päeval nendega eriti julgelt, ole parem teenindaja, kui sa olid eile. Või kus iganes sa sellel päeval lähed, siis tee ise täiesti võõra inimesega juttu. Kuu esimene veerand annab sulle võimaluse saada julgemaks ja kui sinu sees on millegi või kellegi suhtes kartus, siis nüüd on õige aeg seda ületada.

Kui sa kardad kellelegi rääkida enda tunnetest, siis Kuu esimesel veerandil on õige aeg end avada. Ületa oma hirm ja räägi, mida sa tunned, Kuu esimene veerand annab sulle võimaluse enda emotsioone lihtsamalt väljendada. Seejärel võid sa end tunda väga hästi ja sa oled järgmised Kuu aega julgem ning avameelsem, kui sa soovid kellelegi enda siiraid tundeid väljendada.

Krüsokolla on kristall, mis aitab sind, kui sa ei julge enda tundeid teistele inimestele väljendada ja enda arvamust avaldada siis, kui sa tegelikult peaksid ning võiksid seda teha. Kanna või kasuta Krüsokollat seni, kuni sa tunned, et sa oled piisavalt julge, et enda eest seista või enda emotsioone täielikult väljendada. Krüsokolla aitab sul hetkes reageerida, aidates enda mõtete väljendamiseks kasutada õigeid sõnu ja mitte tekitada teisele inimesele enda tunnete suhtes valearvamust.

UUED PROJEKTID, PLAANID JA EESMÄRGID

Kuu esimene veerand on seotud eesmärkide seadmisega ja kuna see Kuu faas soodustab uutes ettevõtmistes head õnne, on just sellel päeval kasulik panna enda enda tuleviku jaoks midagi suuremat paika.
Aruta sel päeval töö juures, mida kõike võiks paremini teha, tehke koosolek ja looge uus tegevusplaan. Kui oled ettevõtja, on sellel päeval kasulik luua enda ettevõttele uus eesmärk, mida saaks tulevikus täita.

Koduehitus või teised projektid on samuti just sellel Kuu faasil teretulnud, kuna see loob sellisele tulevikule suunatud tegevusele head õnne. Mõtle mõtteid, analüüsi, tee märkmeid ja planeeri, nii sa kutsud ise nendesse plaanidesse väga head energiat.

Loo endale isiklik eesmärk, mille soovid tulevikus täita. Näiteks paremini toituda, rohkem trenni teha, rohkem kristallimaailmale pühenduda, alustada pendli kasutamist või end loodusega kontakti viia. Ükskõik milline on sinu soov ja unistus või ideaalmõte iseendast, siis pane endale see eesmärk paika Kuu esimese veerandi päeval. Kui sa seda teed, siis sa saad väga head õnne selleks, et sa suudaksid selle eesmärgi ka täita.

Kuu esimese veerandi ajal on väga kasulik kanda Karneooli kristalli, sest Karneool sümboliseerib tahtejõudu, motivatsiooni, inspiratsiooni, iseenda mõtete ja eesmärkide täide viimist. See on kristall, mis aitab sul luua enda jaoks paremat tulevikku ja loob soodsama tuleviku sellele, kes seda kristalli kannab või kasutab. Karneooli hoia Kuu esimese veerandi ajal enda lähedal, et see saaks tulevikus sinu soove ja ideid täide viia. Tee endale poleeritud Karneoolist vee-eliksiiri, joo seda päeva jooksul, et selle kristalli vägi saaks sinu Auravälja kanduda ja sinuga oma energiat anda.

Lisaks Karneooli kasutamisele põleta Kuu esimesel veerandil enda lähedal, näiteks kodus või ka kontoris, kus pead uute projektide koosolekut, Kaneeliviirukit. Kaneeliviiruk aitab tuua väga häid ideid, mis on seotud enda elu materiaalselt soodsamaks loomisega, see annab inspiratsiooni ja aitab näha neid kohti, kus on võimalik enda majanduslikku seisu parandada. Kaneeliviiruki suits loob väga hea materiaalse meeleolu, mis ei ole ahne vaid produktiivne. Proovi seda põletada, kui soovid jõuda hiilgavate ja väga kasulike ideedeni.

Kui soovid näiteks muuta enda toitumisharjumusi tervislikumaks, siis tee Kuu esimese veerandi päeval oma külmkapis suurpuhastus. Vii välja kõik need toiduained, mis ei ole kehasõbralikud, mis pakatavad erinevatest säilitusainetest, puhasta külmkapp sidruniveega ja täida külmkapp puhta ning kehasõbraliku toiduga. Kuu esimese veerandi ajal on väga kasulik hakata tervislikel eesmärkidel kandma Apatiidi kristalli. Apatiit on üks parimaid dieedipidamise ja tervislikke eluviise soodustavaid kristalle. Apatiit suurendab isu tervisliku toidu järele ja blokeerib isusid selliste toitude vastu, mis on sinu kehale kahjulikud. See on kristall, mis aitab sul teadlikke valikuid teha.

Ükskõik millise uue plaani, idee ja eesmärgini sa jõuad Kuu esimese veerandi ajal - tee sellel samal päeval just midagi sellist, mis soodustaks selle elluviimist.

ERINEVAD RITUAALID JA MAAGIAD

Mida aeg edasi, seda rohkem panen ma kirja erinevaid rituaale, et te saaksite nende kaudu kutsuda enda ellu midagi väga ilusat või midagi blokeerida. Kuu esimene veerand üks nendest Kuu faasidest, mil on kasulik erinevaid maagiaid teha, soovitan sul järgi uurida, milliseid. Kui sa leiad midagi, mida läheb su tänasesse ellu väga vaja ja mis teema on sinu elus väga aktuaalne, siis kindlasti tee üks rituaal või maagia.

Erinevad rituaalid olen kirja pannud SIIA. Iga rituaali ja maagia juures on kirjas, millal on neid kasulik teele saata.

MIDA SOOVISID NOORE KUU AJAL, SEDA HAKKAD TUNNETAMA JUST KUU ESIMESE VEERANDI AJAL

Kui sa oled leidnud enda elus Kuufaaside jälgimiseks õige rütmi ja teed neljal kõige tugevamal Kuufaasil (Täiskuu, Kuu viimane veerand, Noorkuu, Kuu esimene veerand) erinevaid rituaale ja spirituaalseid protseduure, proovid teadlikult õigesti mõelda, kasutad kristalle ja taimi, siis pead kindlasti teadma seda, et Kuu esimene veerand annab sulle mõista, kas said hakkama sellega, mida plaanisid Noore Kuu ajal.

See, mida sa tegid enda heolu nimel Noore Kuu ajal ehk nädal enne Kuu esimest veerandit, see kajastub just Kuu esimese veeriandi päeval. Loe märke ja tunneta, kas asjad hakkavad selles suunas liikuma, kuhu sa need liikuma panid või mitte. Kui ilmnevad märgid, siis on see teave sulle, et sa tegid Noore Kuu ajal kõik õigesti.

Järgmine kord, kui Noorkuu on taevas ja sa naudid selle väge, siis otsi märke nädal hiljem Kuu esimest veerandit!

Kõikide enda rituaalide ja protsesside jälgimiseks soovitan sul pidada Kuufaaside märkmikku, kuhu saad oma tegevused kirja panna. See aitab sul analüüsida, kas tegid suure töö õigesti ja kas see toob tulemusi.

PUHASTA JA LAE OMA KRISTALLE, ET NENDE ENERGIAD MUUTUKSID JÕULISEMAKS JA INTENSIIVSEMAKS!

Kristalle, nendest valmistatud ehteid ja väeesemeid võib puhastada ja laadida iga päev. Erinevad Kuu faasid aga soodustavad teatud puhastus- ja laadimisrituaale. Kuu esimese veerandi ajal on kasulik kristallide energiat värskendada ja neid laadida sellepärast, et sellel ajal selliste puhastusprotsesside tegemine muudab kristallide energiad intensiivsemaks.

Kuu esimese veerandi ajal on kasulik oma kodu igas toas põletada Palo Santo puud  koos Lavendli eeterliku õliga, Lavendliviirukiga ja -küünlaga.

Kui põletada neid kõiki ühel ning samal ajal, siis puhastuvad kõik toas olevad kristallid, olgu siis nendeks ehted, pendlid või püramiidid. Nii saad neid lihtsalt ja kiirelt puhastada, kuna sa ei pea neid oma kohtadelt ära võtma. Kasuta Palo Santo puud ja Lavendlist väeesemeid seal, kus sa saad neid hoida ja tee seda iga toaga, kus sul on kristallid. Palo Santo muudab kristallide energia väga intensiivseks, kui see viia Lavendliga kokku.

Eheteid hoia erinevate geoodide peal, et need saaksid laetud samal ajal, kui sa teed kristallidele puhastusrituaali. Kui sa kasutad Lavendliküünalt, siis võid sedasama küünalt viia edasi ka teistesse tubadesse, nii nagu Palo Santo puudki, kuna sa ei suuda neid korraga lõpuni põletada.

SUL VÕIMALIK END KUU ESIMESE VEERANDI AJAL MUUTA


Kuu esimene veerand on seotud tugevusega ja parema tuleviku loomisega, see on aeg, mil sul ja kõigil teistel inimestel on võimalik end muuta.

Sellel päeval mõtle selle peale, mida sa sooviksid endas muuta, millisena end tulevikus näha ja milliseid iseloomuomadusi teiseks kujundada. Visualiseeri ja kujuta ette, milliseid omadusi sul meeldiks enda juures näha.

Kuu esimese veerandi ajal praktiseeri neid iseloomujooni, milleni sooviksid ühel päeval jõuda. Kui soovid saada iseseisvamaks, siis püüa sel ajal olla võimalikult iseseisev, ära palu abi, ürita oma toimingutega ise hakkama saada ja püüa oma elus ise midagi paremaks muuta. Tee endale kindlasti igasse kalendrisse Kuu esimese veerandi juurde märge, et see on päev, kus sa üritad olla enda tänasest minast parem.

Kuu esimene veerand aitab kinnitada sinu sisse neid iseloomuomadusi kuni järgmise Kuu esimese veerandi loomiseni. Samas pead sa olema ka väga ettevaatlik, et sa ei käituks nii, kuidas sa tegelikult käituda ei soovi, kuna ka need kinnituvad sinusse. Seega ole ettevaatlik!

KUU ESIMENE VEERAND TOOB KATSUMUSE SEAL, KUS SA PEAD END MUUTMA

Iga kord, kui taevas on Kuu esimene veerand, võib sind tabada ootamatu katsumus. Kui nii on juhtunud, et see on toonud sulle mõne katsumuse, probleemi, negatiivse situatsiooni, väga raske emotsionaalse koorma või midagi muud, mis sinu päeva veidi rikub, siis see on tulnud sinu teele põhjusega. Katsumus, mis külastab sind Kuu esimese veerandi ajal, on su juures selleks, et sa end muudaksid. See, millise jõuetustunde see katsumus sinus tekitab, on see, mis osas sa peaksid end tugevamaks muutma. Jäta meelde, nagu ma juba eelpool välja tõin, et Kuu esimene veerand on väga tugevalt seotud isikliku jõu ja väe suurendamisega. Kuu esimene veerand toob sulle probleemi, et sa muutuksid selle lahendamisega tugevamaks.

Kui Kuu esimesel veerandil saabubki mõni katsumus, siis küsi enda käest: "Mida see tuli mulle õpetama?" Ära hakka end märtriks tembeldama või end haletsema. Kui sa suudad enda küsimustele vastata, siis reageeri ka vastavalt ja ürita olukorda enda kontrolli alla saada, muutu tugevamaks!

MEDITEERIMINE

Kuu esimese veerandi ajal on kasulik mediteerida Karneooli, Mookaite või Päikesekivi kristalliga. Võta need mediteerimise ajal kätte ja keskendu kõigele sellele, millest ma eelpool kirjutasin. Soovi enda ellu julgust, tugevust, enda plaanide ja ideede täitumist. Karneool, Mookaite ja Päikesekivi aitavad sinu soove täita just sellel Kuu faasil.

Loe kindlasti ka selle kohta, kuidas Kuu esimene veerand mõjutab sind vastavalt sinu tähtkujule, selle kohta saad lugeda SIIT. Kindlasti vii end kurssi minu energeetiliste teadaannetega, et saada tulevaste Kuufaaside kohta lisateavet.

Olge hoitud ja kasutage Kuu esimese veerandi energiat, et teha enda elus muudatusi!

Tene Laul