Andestamine on üks olulisemaid energiaid, mida endast välja saata, kui soovid, et sinu elu liiguks kergesse ja helgesse energiasse. Tihtipeale on lihtne põgeneda probleemide eest, mõista hukka või jääda vihasse, kuid tegelikult lõhub see kõige enam sinu energiat. See tähendab seda, et kui ei ole andestust, siis ei ole ka sinu hinges kõrgemale tasandile kasvamist, mis kannab sind positiivsusesse ja optimismi.


Kui tunned, et sinu hing on närviline, stressis või sind on tabanud madalad energiad ja sa sooviksid sellest väljuda, siis üks viis suunamaks enda energiat tervenemisse ja heaollu, on lasta vabaks "millestki kinni hoidmine". Olgu selleks miski, mida oled saatuse poolt läbi elanud ja kogenud, mis on juhtunud sinuga aastaid tagasi või toimunud värskelt sinu elus, kellegi halvad sõnad või teod, mis on olnud sinu suunas, absoluutselt kõik, mis on juhtunud ja mis on sind ebamugavasse või ebameeldivasse hingelisse tasandisse viinud - sellesse ei tohi mitte kuidagi kinni jääda, vaid see tuleb vabaks lasta, kui soovid tunda reaalselt õnnetunnet.


Selleks, et aru saada, kas sa tunned õnnetunnet või mitte, küsi iseenda käest, kas olles iseenda mõtetes, tunned sa heaolu ja rahutunnet või mitte? Kui sinus on ärevus, närvilisus, stress või seletamatu madalseis, siis ilmselgelt on sinu hinges see "miski", mida tuleb vabaks lasta. See ei pruugi kaugeltki olla sellest, et sul on ühe või teise vitamiini või mineraalaine puudus. See võib olla vana energia kinnihoidmine kellegi või millegi suunas. Selleks, et sinu energia saaks terveneda on oluline, et sa laseksid mineviku vabaks. Oluline on hetk, milles sa elad ja kuhu poole sa liigud. Selleks, et tulla saaks hea tulevik ja olla ilus olevik, tuleb minevikuga vaherahu teha. Vaherahu saabub sinu enda hinges vaherahu tegemisega. Sellega sa ühendad lahti kõik negatiivsed energiad, millega seotud oled. Andestamine aitab vabastada ka tumedaid energiaid nagu näiteks musta maagiat, mida on sinu suunas tehtud või ärasõnumist, mida on sulle lajatatud ühe või teise inimese poolt.

Juhul, kui sa tunned, et sind hoiab kinni kellegi halb soov või mõte, mis on sinu suunas saadetud, soovitan appi võtta Sandlipuu viiruki. Puhasta sellega esmalt enda Aura ja seejärel saada laiali andestust igas suunas, kus tunned, et hoiad kellegi või millegi osas kinni negatiivset energiat. Näiteks, kui sinu kaaslane on sulle kehvasti öelnud, sind mitte mõistnud - siis keskendu temale ning ütle iseendamisi, et sa soovid sellega vaherahu teha ning anda teile mõlemale uus võimalus paremaks suhtlemiseks. Kui keegi on sind minevikus kiusanud ning oled sellesse kinni jäänud, siis andesta talle tema tehtu ja öeldu ning soovi iseendale ning temale head. Mida rohkem sa saadad enda seest välja andestust ja keskendud vaherahule, seda kiiremini tunned end paremini. See on energiatervenduse üks võimalustest, kuidas saada samm-sammult positiivsemaks ja õnnelikumaks inimeseks. Mida suurem on sinu madalseis, ärevusetunne ja stress, seda rohkem sa kannad vanu energiaahelaid, millele on just sul võimalik enda sees lõpparve teha. Headuse praktiseerimine algab iseendast, mis tähendab, et esimesed sammud kasvamaks paremaks inimeseks, algavad eelkõige andestamisest. Mida suurem on sinu andestamine, seda suurem on sinu vabaduse tunne.


Kui sa oled teinud enda elus vigu, käitunud teiste inimestega halvasti, öelnud neile sõnu, mis ei oleks pidanud sinu seest välja tulema või teinud tegusid, mida kahetsed, siis andesta esmalt iseendale ning seejärel saada andestusepalveid teele selle inimese poole, kellele oled põhjustanud südamevalu. Kahetsemine on märk sinu hinge kasvamisest armastuse poole - tingimusteta armastusse. Sa näed iseenda vigu, sa näed enda tehtud tegude sisu ning seda, kuidas see on mõjutanud teist osapoolt või sind ennast - see on hea koht, kus eksisteerida. Esiteks anna endale võimalus olla inimene ja ära otsi endas ega kelleski teises perfektsust. Seda ei eksisteeri ja kui keegi esitlebki end perfektsena, siis see on mask, mitte reaalsus. Mida reaalsemalt sa elu vaatad ehk annad iseendale ja ka teistele võimaluse olla inimene, seda kiiremini kasvab ka sinu Südametšakra. See kasvab läbi kogemuste, õppimiste, vabastamiste ja edasiliikumisega. Edasiliikumine saab iseenda puhul toimuda vigadele otsa vaatamisega, aktsepteerimisega ja nendele hella ning armastavat energiat pakkudes. Kui sa oled teinud midagi, mille üle sa õnnelik ei ole, siis andesta iseendale, ära korda mustrit ning lase need vanad energiad enda seest minema. Sa ei pea jääma iseenda hinge lõksu, ennast kõige eest karistama ja stressi vajuma. Vastupidi - lase minevik vabaks, andestades iseendale ja saates välja andestusepalveid teistele, kes on olnud nende vigade keskel sinuga.


Andestamine on tervendav, hinge väestav, puhastav ja armastusse ning positiivsusesse kasvatav. Mida rohkem sa seda praktiseerid, lubades iseendal ja teistel inimestel kasvada läbi vigade, seda suurejoonelisemaks kasvab sinu spirituaalne energia. Sellisel juhul täidad sa siin maailmas ülesannet, mida me kõik peame ühiselt tegema, milleks on hingeline kasvamine. Kui lubad iseendal ja teistel kogeda ning seeläbi kasvada, siis sa annad kõigile vabaduse olla inimene, eelkõige iseendale.

Kandes Mäekristalli avaneb sinu Kroontšakra. Selle Tšakra kaudu on sul võimalik välja saata minevikuenergiaid, millesse oled kinni jäänud. Kandes seda kristalli, saadad samal ajal välja andestust teistele inimestele ja andestad ka iseendale ning Kroontšakra alustab unistuste täideviimist. Unistused ei saa täituda senimaani, kuni sa ei ole vaba minevikuenergiast, vihast, kritiseerimisest, hukkamõistmisest ja teistest madalatest energiates. Paljud inimesed vaevlevad selles, et miks nende unistused ei täitu ja selle ümber on suur küsimus. Ütlen selle peale, et esmalt andestame, loome sinu sisse tugeva armastuseenergia, soovime teistele ja iseendale head ning see kasvatab sinus heaoluenergiat, mille käigus on sul võimalik Kroontšakra kaudu saata Universumisse enda soove, millele ka vastatakse. Mäekristall on siinjuures kõige olulisem kristall, mis kiirendab kogu protsessi. Selle kristalli kandmise asemel, võid seda kasutada ka meditatsiooni ajal, istudes iseenda minevikumõtetega meditatsioonis ja hoides samal ajal käes Mäekristalli. Lase vabaks kogu minevik, anna valule, mida oled kogenud armastust, anna vabadust kõigile, eelkõige iseendale - seejärel algab heaoluenergia kasvamine. Kui soovid enda hinges kiirendada heaolu kasvamist, siis mediteeri veel ning veel kuniks tunned, et oled vabaks lasknud kõigest, mis sind häirib.


Mentaalne tervis on oluline ja see algab eelkõige sinust endast, mis tähendab seda, et sina teed esimesed sammud enese tervendamiseks. Mida rohkem sa annad armastusele ruumi kasvamiseks, seda väiksemaks muutub negatiivne energia. Armastus on selle vastandenergia ja seetõttu soovin, et sa andestaksid kõigile ja ei unustaks selle juures iseennast ära.

Mineviku valu lahtugu sinu hinges, andestus saabugu kõigele, et sinu hing pääseks vabadusse! Seejärel saabub heaolu ning õnnetunne - need on järgmised ilusad energiad, mis sinusse kanduvad.

Ära mitte kunagi alahinda andestamise väge - see teeb sind positiivsemaks, tugevamaks, tervemaks, armastavamaks ja elujõulisemaks inimeseks.


Tene Laul