Enesetervendamine on osa spirituaalsest arengust. Selle juures alternatiivseid ehk looduslikke valikuid tehes aktiveerid sa end nii füüsiliselt kui ka vaimselt. Aitan sul jõuda täielikku harmooniasse kõikide enda artiklite ja tervendavate teadmistega, mida ma oman. Olen ülimalt õnnelik, kui ka sina saad osa minu elustiilist. Nii oled sa tervem ja nii terveneb kogu meie ühiskond. Nagu laulis üks maailma suurimaid ikoone Michael Jackson enda loos "Man in the mirror": Kõigepealt alusta iseendast! Ja küll siis teised saavad sinust inspiratsiooni. Seega, ole alati inspiratsioon kõigi jaoks, eelkõige iseenda jaoks!

Himaalaja sool on äärmiselt tervislik, seda tasub sul soetada kohe, kui oled selle artikli lõpuni lugenud. Kui sa lähed seda ostma, siis on mul sulle nõuanne - vali mahesool. Sellised poode on küll ja küll, kust seda saada. Pane see sool sellesse kohta, kus sa hoiad ka enda vee-eliksiiri kristalle, et sul oleks meeles seda kasutada. JAH - soola võib juua!

Mõelge ise - loodus ei oleks vett mineraalainetega täitnud, kui meil seda vaja ei oleks. Lihtne ja loogiline, eks ole! Ma vaatan alati loodusesse, kui vastuseid otsin. Olen alati öelnud, et maajumalanna Gaia, kes on meie planeedi hing, on loonud imelise süsteemi, mis on ka meie tervenemissüsteem. Industriaalmajanduse kasv ja rahategemise ühiskond on iidsed teadmised kusagile varju viinud. Ja mina olen endale võtnud missiooni, et avada see laegas kõigi jaoks. Mida tervemad olete teie, seda ilusam ja parem on teie keskel elada! Selline positiivselt enesekeskne suhtumine mul ongi. Teie olete terved = täielik nauding siin planeedil eksisteerida! ;)

Nii, aga miks ma siis soovitan sul, ja kõikidel teistel enda jälgijatel, juua Himaalaja soolast tehtud vett? Kohe saad teada!

Esiteks on tegemist suurepärase ravimiga peavalu ja migreenihoogude vastu. Iga kord, kui sul pea valutab - selle asemel, et manustada kommertslikke peavalurohtusid, mis on kahjulikud neerudele, ajule, südamele, maksale ja veresoontele - haara hoopis Himaalaja soola. Aseta klaasi sisse pool lusikatäit soola ja sega veega kokku nii, et sool lahustuks.

Joo see ära, samal ajal põleta õlilambis või difuuseris Lavendli eeterlikku õli koos Piparmündi ja Basiiliku eeterlike õlidega, ja sa saadki peavalust lahti. Ekstra hea on ka see, kui sa samal ajal sööksid basiilikut. Näiteks teed endale basiiliku ja tomati salatit või paned basiilikut hoopis võileiva peale.

Basiiliku sees olevad eeterlikud õlid liiguvad otse Kolmanda Silma Tšakrasse ja see maagiline kombo tervendab sind automaatselt. Proovi seda ja sa võid leida ülitõhusa peavalude leevendaja. Eriti siis, kui oled migreenihoogudega pidevalt kimpus.

Soovitus naistele - jätke oma menüüst loomsed piimatooted üldse välja. Näiteks juust, kodujuust, kohukesed, jäätis, hapukoor jms ja asendage need vegan-toodetega. Miks? Loomsed piimatooted ei mõju teie hormonaalsele kehale hästi ja kui soovite tujukõikumistest ja peavaludest päriselt lahti saada - then quit it!

Lisaks peavalude vähendamisele aitab Himaalaja sool saada energiat siis, kui sa tunned end tõeliselt uimaselt ja väsinuna. See annab sulle jõudu siis, kui sul on energiat vaja, aga enne magamaminekut tarbides lõõgastab see sinu lihaseid.

Miks ja kuidas? Kuna Himaalaja soolas on üle 80 erineva mineraalaine ja toitaine, mida sinu kehal on vaja. Selles on mikrokoguses kehale vajalikke toitaineid, mis aktiveerivad sinu keha koheselt.

Lisaks aitab Himaalaja sool parandada toitainete imendumist, seega on seda hea manustada toidu kõrvale. Eriti siis, kui sa sööd tervislikult, mitte ei tarbi valmistoite, ja teed taimedest ise süüa. Ma soovitan alati isetehtud toite, sest see on hoopis midagi muud, kui soetada massprodukte, mis on täidetud tühjade süsivesikute ja kes teab, millega veel, ja milles ei ole korralikke toitaineid.

Spirituaalsest vaatenurgast aitab Himaalaja sool kaasa Auravälja puhastumisele ja taastumisele. Näiteks on seda vett ülimalt kasulik juua Täiskuu ajal või Noorkuu ajal.  Joo seda vett samal ajal, kui sa teed enda kodus regulaarset puhastust viirukite, rituaalitõrvikute ja eeterlike õlidega. Nii puhastub kiirelt ka sinu enda süsteem.

Ekstra boonuseks Himaalaja soolavee joomisel saad sa kauni naha. See teeb sinu kehale detoxit, aidates mürkaineid välja viia. Selle asemel, et puhastada enda keha väliselt soolaga, puhasta seda hoopis seespidiselt.

Eriti hästi mõjub see astmaatikutele ja kõikidele, kellel on tolmuallergiad. Ka neile, kellel on kassi- või koeraproteiini allergia ehk tavakeeli karvaallergia.

Himaalaja sool aktiveerib Kroontšakra, mis tähendab seda, et see toob selgustunnet, visioone ja aktiveerib unenägude nägemise. Seetõttu on Himaalaja soolast tehtud vee joomine kasulik just enne magamaminekut. Visioonide nägemiseks hoida kindlasti enda voodi kõrval Tselestiit geoodi, Sinist Kvartsi ja Dumortjeriiti. Need sobivad magamistuppa ideaalselt.

Kui sa tunned, et said sellest artiklist inspiratsiooni ja et need teadmised aitavad sind, siis ole julge ja jaga seda artiklit kõigiga, kellel oleks seda vaja! Teeme koostööd ja teeme meie maailma ilusamaks ning tervemaks kohaks!

Armastusega

Tene Laul


© Pildi autor: Tene Laul. Kõik õigused kuuluvad autorile.