Unenägude seletajaid on sulle kirjutatud selleks, et sa mõistaksid, mida sinu unenäod on sulle rääkima tulnud. Aitan sul need enda jaoks lahti seletada, et sa suudaksid mõista paremini enda teekonda siin maailmas. Seda, mis sinuga toimub, mis sind ümbritseb. Sinuga räägib sinu intuitsioon, vahel saadab ka kaitseingel sinu unenägudesse vastuseid. Aitan sul seda kõike mõista! Naudi!

Unes võib näha absoluutselt kõike ja igal unenäol on oma tähendus, seega võiksid absoluutselt kõik unenäod enda jaoks lahti seletada. Selleks, et sul ei jääks midagi kahe silma vahele.

Unenägude tõlgendamise juures on oluline see, et sa meenutaksid kõiki unenäos olnud elemente ja tegevusi. Seleta need järjest enda jaoks lahti, seo omavahel ära, et saada enda jaoks täiuslik vastus.

Kui sa ei suuda mingisugusel põhjusel enda unenägusid ise tõlgendada, siis võid nende kohta minu käest küsida, kui me peaks kohtuma!

Tulles tagasi soolapähklite juurde, siis see on suurepärane sümbol, mida unes näha. Soolapähklid sümboliseerivad head õnne, rikkust, küllust, head eluperioodi ning selle saabumist ja pikaajalist eksisteerimist. Seega, kui näed unes soolapähkleid, siis võid rõõmustada ja mina rõõmustan koos sinuga.


Kui selles unenäos, kus sa nägid soolapähkleid, oli kõik suurepärane, selles ei olnud ühtegi negatiivse tähendusega sümbolit või tegevust, siis on see suurejooneline õnnetooja - väga suur sõnum universumist!

Kui sa sõid kellegagi koos soolapähkleid või keegi andis sulle soolapähkleid, siis see unenägu tähendab seda, et sa leiad kellegi kaudu õnne. Võib-olla on keegi, kes toob sinu ellu võimaluse või muudab sind enda kohalolekuga õnnelikuks.


Kui sa sõid ise soolapähkleid, siis on see märk selle kohta, et sina oled ise see, kes teeb tööd, näeb vaeva ning on motiveeritud õnne nimel töötama ning sa saavutad selle, mille oled välja teeninud. Selline unenägu sümboliseerib head Karmat ja selle vastu saamist. Mis omakorda tähendab seda, et sinu pingutused on vaeva väärt ja need saavad õigel ajal suurejooneliselt tasutud.

Kui sa otsisid või ostsid soolapähkleid, siis oled sa enda elus õnne loomise ning külluse aktiveerimise teekonnal. Sellise unenäo nägemisel hoia kurss õiges suunas ning tee kõik selleks, et enda heaolu suurendada. Universum on sulle andnud rohelise tule.


Kõik unenägude seletajad, mille olen sulle ja kõikidele teistele enda lugejatele kirja pannud, leiad SIIT.

Armastusega ja alati telepaatiliselt ühenduses olles

Tene Laul

© Pildi autor: Tene Laul. Kõik õigused kuuluvad autorile.