SÕNNI (21. aprill - 20. mai) 2023. aasta on suurte uuendustega. Ta tunneb alateadlikult, et elus on vaja midagi korralikult muuta. Tegelikult on Sõnn juba 2020. aastast selle kohta märke saanud. Kui ta vaatab olnud aastatele tagasi, siis ta teab täpselt, et midagi on puudu või midagi vajab muutmist, et elu saaks edasi liikuda. Sõnn vajab ja soovib enda ellu värskendust ja 2023. aasta numeroloogia toetab teda täielikult.

Sõnn, soovitan Sul oma intuitsiooni kuulata ja lasta mõtetel reaalsuseks saada. Mida ma selle all mõtlen?

Näen visiooni, et Sõnnil tekivad uued ideed, mida ellu viia, ja 2023. aastal on elukorralduse kapitaalne muutmine ning suurejoonelised sammud teretulnud. See on aasta, mil tuleb riskida ning anda endast maksimum, et suuri plaane ellu viia. Sinna, kus Sind midagi häirib, tuleb muudatus sisse tuua, seal, kus valitseb rutiin, tuleb teha ümberkorraldusi. Ühe Sõnni jaoks on see aasta tööalaste muudatustega, teisele koduste muudatustega, kolmanda jaoks toimuvad uuendused mõlemas aspektis. Sõnn, pane tähele – kui Sa ei tee sellel aastal suuri ümberkorraldusi, magad Sa maha väga kvaliteetse aasta. Isegi kui Sa tunned, et Sul ei ole selleks jõudu, siis ma näen, et Sinu energia suureneb vastavalt Sinu tegutsemisele – iga samm, mis Sa teed uuenduste ja enda unistuste poole, annab Sulle juurde energiat ja tervist. Sõnn, Sinu 2023. aasta eluenergia toitub Sinu suurtest sammudest ja aasta lõpuks saad Sa öelda, et see oli üks võimsamaid aastaid Sinu elus üle pika aja, kuna kõik energiad on Sinu poolt. Sinul tuleb vaid tegutsema hakata ja rakendada enda ideede teostamisse mõistust ning füüsilist jõudu.

2023. aasta võib kujuneda Sinu jaoks suurepäraseks tööaastaks, eriti siis, kui Sa tegid 2022. aasta lõpukuudel kõik nii, nagu Sulle selle horoskoobi sissejuhatuses kirjutasin. Siis on Sul 2023. aastal võimalik suurendada korralikult enda sissetulekut, parandada finantsilist poolt, saavutada materiaalset edu ja saada häid tulemusi. Igasugune jõulisem energia tulekski suunata töötegemisse, et saavutada heaolu, millest oled puudust tundnud. Seega, Sõnn, tee tööd, siis saabub küllus ja seejärel saad elu nautida. Sulle on oluline, et maine pool oleks tasakaalus, et Sa saaksid puhata, nautida, reisida ja enda lähedastega kvaliteetaega veeta.

Merevaik on Sõnni 2023. aasta armastuseõnne, uuenduste ja külluse kristall. Merevaik annab Sõnnile võimaluse leida enda saatuses parim teekond. See kristall suurendab head õnne ning annab häid ideid, mida just sellel aastal teostada. Merevaik taastab ka Sinu auravälja energiad. Kasuta selle kristalli energiaid, et pöörata enda elus täiesti uus lehekülg, see kutsub ligi rahavoolu ja blokeerib ebaõnneenergia.

Sõnn, Sa soovid 2023. aastal vabastada end millestki, mis on tekitanud Sinus ängistust. Või Sul võib tekkida olukordi, kus keegi tahab Sulle öelda, mida ja kuidas Sa tegema peaksid, see aga äratab Sinus protestivaimu. Minu soovitus Sulle, kallis Sõnn, on see, et kuna tegemist on järgmise tingimusteta armastuse aastaga, siis tuleb end väljendada vaid hea energiaga. Tuleb öelda ei, tuleb endale kindlaks jääda, mitte lasta end mõjutada, käskida, kamandada, ega ka suunata, kuid äraütlemisel peab jääma viisakaks. Soovin Sulle kindlasti südamele panna, et Sa ei laseks end teiste poolt mõjutada, sest näen, et seda soovitakse teha.

Kui Sa lased sellel juhtuda, võivad tekkida probleemid. Sõnn, sellel aastal juhid Sina, Sul on väga palju ideid, head energiat ja motivatsiooni, mida kasutada, jää endale kindlaks!

2023 avab Sõnnis filosoofilisema poole, mis paneb Sind endasse vaatama ja oma tõekspidamisi analüüsima. Sa paned alateadlikult või teadlikult enda elu väärtused paika ning hakkad nende järgi elama. See on ka selle aasta eesmärk – anda Sulle võimalus enda minapilti muuta. Seda on vaja, eriti selleks, et Sa püsiksid õigel kursil ja saavutaksid edu, milleks on Sulle sellel aastal võimalus antud. Kuna planeetide seisud täiustavad Sõnni energiat hea õnnega, võib Sinu eluteele sattuda inimesi, kes soovivad Sinust kasu saada. Hoiatus Sulle, Sõnn, et Sa mõtleksid korduvalt läbi, kellele Sa midagi jagad, annad ja lubad. On neid, kes ei oska väärtustada Sinu lahkust, heldust ja headust. Eriti need, kes näevad Sinus suurt rahakotti, infoallikat või hüppelauda. Sa tunneta ja vali targalt, kellele Sa end jagad. 2023 on Sinu aasta, pühendu iseendale, enda tervisele, heaolule, eesmärkidele, soovide-unistuste elluviimisele, tööle, perekonnale ja inimestele, keda sa päriselt armastad ning kes sind tõeliselt vastu armastavad.

Tsitriin on Sõnni 2023. aasta heaolu, rõõmu, positiivsuse, rahavoolu ja ärilise õnne kristall, mis kaitseb ka negatiivsuse eest. Tsitriin suurendab elujõudu ja rõõmsameelsust ning tõstab motivatsiooni. Tsitriin inspireerib ja aitab unistusi ellu viia ning hoiab eemal inimesi, kes mõjuvad Sõnnile negatiivselt. Kaitseb valede valikute eest ning juhib Sõnni parimale saatuseteele.

2023. aasta ei ole kindlasti igav ega üksluine, selles on palju värve ja muutusi. Sõnni jaoks on tulemas palju ettearvamatuid olukordi, elu sisustab Sinu graafiku nii tihedaks, et aasta liigub väga kiiresti. Kuna tegutsemist ja aktiivsust on palju, on tulemas ka palju erinevaid kogemusi. Teised ei tohiks kindlasti pahaks panna, kui Sõnnil ei ole aega kõigile isiklikult pühenduda või ta teeb seda lühikest aega.

See aasta on Sõnnil eelkõige iseseisvalt tegutsemise aasta, mil ta keskendub rohkem enda elukvaliteedi tõstmisele.

Suhetes kipud Sa sellel aastal vabalt võtma ja ei pinguta võib-olla nii palju, kui oled eelnevalt teinud. Soovitan Sul suhetesse panustada, sest see loob Sinu ümber palju ilu ja võlu. Spontaansus on märksõna ja kinnisideed ei ole teema. Sa lausa ei salli neid, kes soovivad Sind piirata või lämmatada. Siit minu nõuanne kõikidele teistele – laske Sõnnil oma asja ajada ja ärge nõudke tema tähelepanu. Te ei saa seda temalt küsides, vaid seda tuleb tal lasta ise teile pakkuda ja anda.

Suhete osas on kõige soodsamad energiad novembris ning detsembris, seega saad Sa aasta lõpus nautida aasta jooksul tehtud pingutuste tulemusel head armastusekarmat.

Üleüldiselt on Sõnni jaoks tulemas suurepärane ja tohutu motivatsiooniga aasta, aga tervis on see, millele Sul tuleb rohkem pühenduda. Kõige olulisem on saada paika unetsükkel, et Sinu keha ja hing saaksid puhata. Lavendli eeterlik õli aitab selle korda saada, kui kasutad seda vahetult enne magamaminekut. Visioon, mida ma Sõnni kohta näen, on see, et Sinu eluenergia kasvab ja taastub ning olenemata Sinu vanusest tuleb Sinu sisse tagasi lapselik positiivsus ja inspiratsioon. Olen Sinu üle siiralt õnnelik!

Sõnn, Sul tuleb huvitav aasta, mis jääb eluks ajaks meelde! Soovitan Sul teha aasta lõpus kokkuvõte, siis näed, mida ma sellega mõtlesin. 2023 on Sinu jaoks meeletult hea aasta!

Sõnn, sinu tähemärgi 2023. aasta kristallidest ehted ja kristallikomplektid toetavad sind enda energiatega terve selle aasta jooksul ja suurendavad sinu elus õnne-, armastuse- ja külluseenergiaid - sinu tähemärgi kristallikomplekt asub SIIN ja sinu tähtkuju 2023. aasta käeketid leiad SIIT.

Kõik 2023. aasta õnnetoovad ehted ja kristallikomplektid leiad SIIT.

2023. aasta üldenergiate kohta loe minu viimasest raamatust "Ajarännak 2023", mis on saadaval digiraamatuna. Leiad sellest üksikasjaliku ülevaate terve 2023. aasta kohta, samuti, kuidas 2022. aasta meid mõjutas. Lisaks annan sulle oma raamatus kõik teadmised, kuidas sa saad enda õnnele rohkem ruumi teha ja kujundada praegune aasta enda jaoks suurepäraseks.

Kogu armastusega ja sinuga alati telepaatiliselt ühenduses olles

Tene Laul