Ambur, oled enda loomuselt optimist ja omad väga positiivset ellusuhtumist. Oled see, kes näeb elus võimalusi ja soovib iga hinna eest, et elu oleks alati eilsest parem. See omadus on sinu Tähtkuju tasakaalus versioonis olemas, seega kui oled ühel või teisel põhjusel kaotanud selle suhtumise, siis nüüd on õige aeg taastada teadlikult see energia iseendas - selleks, et 2024. aasta saaks sinu jaoks tulla hea ning kasulik. Jah, loomulikult on maailmas väga ärevad ajad ja seda ei peagi eitama, kuid sina Ambur oled see, kes 2024. aastal toob teistele inimestele ehk teistele Tähtkuju esindajatele palju helgust ja kergust hinge. Igal Tähtkujul on enda missioon siin elus ja sinu 2024. aasta eesmärgiks on leevendada teiste inimeste koormuse pagasit. Selle kaudu saabub sinu isiklikku ellu ka suurem õnn. Seega tee head ja oota head vastu elult endalt. Sinu isiklikuks hea õnne kristalliks 2024. aastal üleüldiselt on Rutiilnõeltega Kvarts, mis tähendab seda, et see kristall võiks kindlasti sinu elus olemas olla. Kui oled teise Tähtkuju esindaja ja loed hetkel enda kaaslase või pereliikme horoskoopi, mille olen Amburi jaoks kirjutanud, siis on see suurepärane kristall, mille võiksid enda pereliikmele või kaaslasele kinkida. Kinkimisrõõm on alati suur, kuna teeme sellega teise poole õnnelikuks. Eriti, kui me kingime midagi kasulikku ja naturaalset ehk looduslähedast. Inimestel on loodust vaja, aga loodusel inimest mitte - see on hea ütlus, mis peab paika. Seega, mida rohkem oleme kontaktis loodusega, seda tervemad me oleme ja paremini ennast tunneme. Igal kristallil on energia ja kristallid on meil looduses põhjusega - et tasakaalu hoida. Rutiilnõeltega Kvarts aitab unistusi täide viia ja teele saata soovmõtteid, et need täituksid. 2024. aastal on see justnimelt Amburi jaoks vajalik ja kasulik kristall, mida omada.

Ambur, 2024. aastal on sinu jaoks tervise teemad väga aktuaalsed - sa kas keskendud nendele alateadlikult rohkem või paneb elu sind sellisesse olukorda, kus sa pead seadma enda fookuse tervisele - nii füüsilisele kui ka vaimsele tervisele. Mis tähendab seda, et ära kindlasti võta negatiivsena seda, kui mõni terviserike esile tuleb. Võta seda kui võimalusena, et end tervendada ning vabasta stress, mis selle kõigega kaasneb. Arvestades planeetide seisusid sinu isiklikus Tähtkujus, siis need samad terviserikked, mis 2024. aastal esile tulevad, on seotud tegelikult 2020.-2021. aastatega. Minnes ajas tagasi sellesse perioodi, küsi iseenda käest, kui stressis sa nendel aastatel olid, kuidas end tundsid? Leiad sealt vihjed, mida peaksid nüüd 2024. aastal kindlasti tervendama asuma. Juhul, kui sinu tervis on oluliselt tugevam kui teistel Amburitel, siis suutsid nendel aastatel enda tervenduse ära teha ja selle üle on mul vaid hea meel, kui sul nii läheb. Kui sa aga ei ole aasta esimesel poolel piisavalt pühendanud end enese tervendamisele, siis võib Mars koostöös sinu isikliku planeedi Jupteriga välja tuua suuremad tervisemured -  veebruarist maini ning uuesti novembris. Juhul, kui soovid alternatiivselt end tervendada, siis selleks olen kirjutanud sulle abistavaid artikleid, leiad need SIIT. Juhul, kui soovid minu konsultatsiooni, siis ootan sind hea meelega sessioonile, mille saad mugavalt broneerida https://latene.eu/ lehel. Kui soovid 2024. aastal enda tervist kristallide väega hoida, siis parimaks tervendajaks sellel aastal on sinu jaoks Pruun Aragoniit.


2024. aasta on Ambur sinu jaoks üleüldine spirituaalne ehk hingeline kasvuaasta. Aasta lõpuks näed ise pealt seda, kui palju sa oled arenenud, muutnud enda ellusuhtumist ja seda eelkõige suhete tasandil. Suhted on sellel aastal esikohal, mis tähendab seda, et saad oodata ja kogeda seda, kuidas sinu tutvusringkond muutub iseenesest. Kas siis seetõttu, et sa hakkad ise tundma suurt emotsionaalset sidet uute inimestega, kellega elutee sind kokku viib või lahkuvad need, kellega on sul tegelikult õppetund õpitud või teekond lahku minemas. Kui keegi lahkub sinu elust, siis lase sellel inimesel minna, kui keegi soovib sinuga tutvuda, siis võta ta vastu. See on suurejooneline sotsiaalne detox-aasta kui ka samas suurejooneline uute suhete aasta. Kui sa oled vallaline ning soovid väga, et sinu eluteele saabuks kaaslane, kes sobiks kokku sinu iseloomu ja ellusuhtumisega, siis saada see soov juba enne 2024. aasta tulekut välja. Soovitan selleks põletada Ylang Ylangi küünalt koos Kalla küünlaga, et enda armastusesoov Universumisse saata. Õpetan sulle vaid tingimusteta armastuse rituaale, mis tähendab seda, et me rituaalidega ei nõua midagi, vaid anname elule võimaluse ilusaid ja häid uksi enda ees avada. Kui need avanevad, siis jääb meie teha vaid jalutada nendel radadel armastuse ja heatahtlikkusega. Kui soovid 2024. aastal suurendada armastuse- või suhteõnne, siis soovitan sul enda ellu tuua või veelgi parem, asuda kandma sellist kristalli nagu seda on Punane Jaspis - see aitab nii tervist tugevdada kui ka tunda elus suuremat kirge. Punane Jaspis on armastuseõnne kristall eelkõige neile, kes ei ole juba ammu endale sobilikku kaaslast leidnud. See aitab lagundada energiamustri, mis ei lase "sellel õigel" inimesel sinu eluteele tulla. Kandes Punast Jaspist, annad sa energeetiliselt endale võimaluse avada saatusetee selle inimese jaoks, kes ongi sinu suurepärane hingeliitlane, kellega jagada oma elu.


2024. aasta on Amburi jaoks eelkõige personaalne iseloomukujundamise aasta, mis tähendab seda, et enamus Amburid saavad 2024. aasta lõppedes öelda iseendale: "Ma ei ole enam see inimene, kes ma olin varasemalt!". Läbi raskuste, mille elu on Amburile toonud juba 2023. aastal, teeb ta alateadlikult suure psühholoogilise muutuse, analüüsides raskusi alles 2024. aastal. 2024. aastal tekkinud katsumused õpetavad teda veelgi rohkem oma iseloomu ümber kujundama. Kõige olulisem selle juures on see, et muutus võiks liikuda paremuse poole ehk ei tohiks lasta tekkida taandarengul - seda kindlasti vältida, et aasta saaks olla kasulik. Seetõttu soovitasin ka juba aasta alguses võtta positiivne suhtumine ehk viia end iseenda Tähtkuju tasakaalukasse versiooni. Nii on võimalik sellest aastast võita, mitte kaotada.

Ambur sa oled oma loomuselt väga avatud suhtleja ja seda osa võiksid endas sellel aastal palju rakendada. 2024. aastal on oluline teha vaherahu nende inimestega, kes tekitasid sinusse 2023. aastal negatiivset tunnet. Soovitan hea Karma nimel võtta ühendust kõigiga, kellega sul on konflikt, et enda poolt teha sellega vaherahu. Nii vähendad sa enda hingelist pagasit ja suurendad armastuseõnne, eriti kui oled uue kaaslase otsingul. Seega esita endale küsimus: "Kellega sul on olnud konflikt? Kellega arusaamatused? Kes on jätnud sinu hinge küsimärgi?" Kui oled selle või need inimesed enda peas üles leidnud, siis leia võimalus nende inimestega kohtuda, proovi lahendada vana olukord tasakaalukalt ja anna nendele inimestele, eelkõige iseendale uus võimalus. See on oluline ka selleks, kui soovid armastuseõnne suurendada. Tee seda, kui sa ei ole juulikuuks enda elus armastuseõnne kogenud. Sellisel juhul tuleb seda kindlasti teha, et takistuse-energia vabastada ning anda endale võimalus elus edasi liikumiseks. Kõik inimesed teevad vigu - luba inimestel eksida. Soovid ka ise, et sulle andestatakse ning sind mõistetaks. Oleme siin planeedil siiski kogemas seda "miskit" ja kogemused rikastavad, mitte ei karista. Kui sa juba oled suhtes ja soovid suhteõnne enda ellu tuua, siis soovitan sul tuua Punase Jaspise kristalli kõrvale kindlasti Roosat Kvartsi või Petaliiti. Need kristallid muudavad sinu olemasoleva suhte veelgi tugevamaks ning tähendusrikkamaks.

Oluline on oma kaaslasega luua tugev side, eriti emotsionaalsel tasandil. Seetõttu soovitan teil üksteisele rohkem enda sisemaailma avada ning suurendada uute tegevuste ellu toomist - see aitab sinu ja kaaslase vahelist sidet tugevdada. Ambur, sinu kauaaegne kaaslane vajab kindlasti sellel aastal suuremat tähelepanu, mida ta sinult ka ootab. Seega võid kogeda seda, kuidas sinu poolt oodatakse tähelepanu ning suuremat suhtlemist. Paku kindlasti seda enda kaaslasele, nii saate lähedasemaks ning teie side muutub tugevamaks.

2024. aastal on tööalaselt olulised kuupäevad 14. jaanuar, 29. märts, 28. aprill ja kindlasti ka 12. august. Nendel kuupäevadel on sul võimalik suurendada enda head õnne tööalaselt või saada pakkumisi, mis sinu tööedu suurendavad. Nendel päevadel ole väga avatud meelega, keskendu heale ning anna võimalustele ruumi. Kui oled tasakaalust väljas, siis need kuupäevad on kindlasti need, mis toovad just vastupidiseid reaktsioone ehk ebaõnne. Ebaõnne eemaldamiseks puhasta kindlasti nendel päevadel enda kodu Salveiga ning anna heale õnnele kindlasti ruumi. Pane tähele, mis nendel päevadel toimub, kes sulle midagi pakub või millest sulle räägitakse. Need on kindlasti tööga seotud ja raha teenimist suurendavad kuupäevad, kui ise hoiad positiivset suhtumist. Tööalast edu aitab alati tuua Roheline Aventuriin. Kanna seda kristalli või aseta see Kagu-ilmakaarde ehk küllusenurka.

Juhul, kui sa soovid investeerida või müüa kinnisvara, siis kõige parem periood selleks on aprillist septembrini. Nendel kuudel on investeerimisõnn sinu poolt, arvestades seda, mis positsioonil on Jupiter sinu Tähtkujus 2024. aastal. Kui sul on sellised plaanid olemas, siis sellel ajal on õnn suurema tõenäosusega sinu poolt. Juhul, kui töötad kinnisvaraturul, siis seda enam on tööalane edu sind sellel ajal rohkem saatmas.

Arvestades seda, milline on 2024. aasta üldenergia, siis ma ei soovita mitte ühelgi Amburil suuremaid väljaminekuid teha aladel, mis ei toeta tervist ega üleüldist heaolu. Suurem osa investeerimisest võiks olla kindlasti füüsilise ja vaimse tervise heaolu jaoks, arvestades seda, et on vaja 2020.-2021. aasta energiaid tervendada. Seda selleks, et kasvatada end tugevamaks ja tervislikumaks inimeseks, et suuta ja osata kanda ka suuremat koormust. Seetõttu on see äärmiselt oluline. Kui soovid stressi leevendada, siis kindlasti igapäevane eeterlike õlide aurutamine toetab seda. Eeterlikud õlid aitavad nii stressi maandada kui ka ajukeemial paremini funktsioneerida.

Juhul, kui sul on plaanis suuremaid investeeringuid sellel aastal teha, siis soovitan hoida Mariami Jaspise või Piltjaspise kristalli endaga seni kuni investeeringud on võtnud sinu jaoks kasuliku pöörde.


Suuresti tuleb esile Amburi enda iseloomujoon, milleks on vabaduse nautimine ning selle vajaduse kättesaamine. See sama vabaduse tunne, mis 2024. aastal Amburis kasvab, toob millegi suure lõpu Amburi enda elus. Olgu see vana suhte lõpetamine, töökoha muutus, elukoha muudatus või midagi suurt, mis on elumuutev ning suurt võimalust andev edaspidise elutee ümber kujundamise jaoks. Paljude Amburite jaoks see suur muudatus ei tundu esialgu mitte kuidagi meeldivat olevat ning osa sellest muutusest on saatuse enda tehtud, mis tähendab seda, et Ambur ise ei ole see, kes 100% vastutab selle muutuse üle. See tähendab seda, et "miski" juhtub või ajendab selle millegi lõpu tegemist, mida tuleks ja peaks vaatama kui saatuse tahet. Ambur, kui sinu elust hakkab lahkuma sissekäidud harjutud teekond ühel või teisel tasandil, mille kadumist sa mitte kuidagi takistada ei suuda, siis lase see vabaks. See muutub selleks, et midagi uut saaks sinu ellu tulla, mis tegelikult peabki tulema. Usalda seda, mida elu ise loob sinu ümber ja sinu sees 2024. aastal. Sul ei ole mõtet sellele vastu hakata, kuna mida rohkem sa sellele muutusele vastu hakkad, seda kiiremini see muutus ka selles suunas läheb, millises suunas sa esialgu arvad, et see ei tohiks minna. Kohe, kui sa lased vabaks, seda paremini võtad sa muudatuse vastu. Loomulikult ei saa see olema kerge, kuna see "miski", mis lahkub, on sinu jaoks olulise väärtusega olnud ja on ka sellel hetkel, kui see lahkub. Kui lased vabaks, siis saab uus võimalus sinu ellu tulla ja asendada selle tühimiku. See võib esialgu tunduda keerulise protsessina - tundmatu, oled oskamatult selle sees ning kardad väga vigu teha. See sama hirm aitabki sul vigu teha aga need vead ei ole sellised, mis takistaksid uue teekonna loomist. Vastupidi, neid vigu tehes sa avastad iseennast, muudad ja kujundad end ümber paremuse poole. Saatus toetab seda õppimise protsessi ning hoiab sind ikkagi õnnekursil. Lõppude lõpuks on sul igasugune võimekus ületada enda hirme ning luua uut rada, mille 2024. sinu ellu avab. Soovitan kindlasti kanda Mookaite kristalli, mis aitab sinu ellu uuendust ja head õnne tuua. Koos Mookaitega soovitan sul kanda ka Päikesekivi kristalli, mis aitab sul tühimikule ilusat uut algust luua.

2024. aastal tuleb sinu ellu palju erinevate vaadetega inimesi, eriti religiooni ja spirituaalsuse teemadel. Paljudel nendel inimestel on erimeelsusi sinu enda elu väljavaadete osas. Sellega seoses soovitan kindlasti sul hoida madalat profiili ning anda luba igaühel arvata, uskuda ning toetada seda, mida nad heaks peavad. Usk peab olema alati vaba ehk inimesel on õigus uskuda seda, mida ta soovib uskuda. Kui kasutad enda jaoks loomuomast iseloomu ehk oskust olla väga paljudel erinevatel teemadel avameelses suhtlemises ka 2024. aasta teemadel, siis see toob vaid sulle tarkust juurde. Igaühel on midagi huvitavat sulle rääkida, sind rikastada ning avada sinu hinges vaateaknaid. Selleks, et jääda iseendaks, ole tolerantne, kuid ära lase end liialt mõjutada. Miks ma seda sulle kirjutan? Arvestades seda, millises seisus on Uraani ja Kuu seisud sinu Tähtkujus, siis see toob kaasa väga religioosseid teemasid ning tahes tahtmata jõuavad vestlused sinna selleks, et sinu enda maailmapilti avardada ja anda sulle võimalus ise muutuda. See aga ei tähenda seda, et sa peaksid seda tegema. See tähendab vaid seda, et sul on suurenenud võimalus seda teha. Iseaasi, kas ja kuidas sa nendel teemadel areneda soovid ning muutuda endal lased.

Vallalisel Amburil võib esile tulla suurenenud soov kiiruga suhtesse astuda ja seda just märtsist aprillini - sellel perioodil tuleb kindlasti ettevaatlikum olla selliste otsuste tegemisega. Soovitan inimest eelnevalt tundma õppida ning anda aega iseendale ja temale. Kui soovid suhtealast nõuannet, enda tunnetest paremini aru saada ning soovitusi, kuidas enda südamehäälest aru saada, siis võime ka konsultatsioonil kohtuda. Oluline on see, et mõlemad osapooled oleksid õnnelikud ja rõõmsad. Et sina oleksid enda valiku tegemisega rahul ja et ka kaaslane oleks see, kellega sul on ehtne side olemas. Kõige olulisem suhetes on ehtsus.

Jaanuarist veebruarini võib Sinu eelmisest elust keegi oluline inimene sinu eluteele tulla, mis tähendab seda, et hoia enda süda eriti avatuna uueks tutvuseks. See on individuaalne, millise sidemena see suhe taastub selles elus, aga planeetide seisude järgi on kindlasti keegi mineviku elust sisenemas sinu saatuseteele. See tähendab seda, et sa kohtad kedagi, kellega sul tekib magneetiline tõmme ja seletamatu loomulik side. Kui selline side tekib, siis on see kindlasti "tema". Soovitan sul kindlasti lasta ta enda ellu ning anda talle võimalus enda elu rikastada. Kui soovid mõista paremini hingedevahelisi sidemeid ja seda, kes on kes sinu eluteel, siis selleks aitab kaasa Dumortjeriidi või Sodaliidi kristalli kandmine. Mõlemad kristallid töötavad sinu intuitsiooniga ning aitavad kaasa Kolmanda Silma Tšakra tugevdamisele ehk ka edendavad seda, et sa suudaksid mõista teiste inimeste sidet sinu endaga ning vastupidi.

Juulikuus ei ole soodne aeg töökoha või elukoha vahetamiseks.
 Igasugune suurem muutus, mille soovid ette võtta 2024. aastal, siis kindlasti väldi selle tegemist juulis. Sellel ajal toimub Amburi taevakaardil suur energeetiline pööre ja seda ühest ajavööndist teise, mis tähendab seda, et enne juulit lõppeb üks faas sinu elus ning peale juulit algab teine faas, mis kestab 2025. aastani. Selleks, et suured muutused saaksid olla tuleviku jaoks kasulikumad, tuleks kindlasti vältida vahepealset transformatsiooni etappi ehk juulikuud, täpsemini 2. juulist - 27. juulini. Kui peale seda võtad suuremaid muutusi ette, siis soovitan kindlasti puhastada enda Auraväli Sidrunheina või Sidruniga ning kanda Karneooli uue teekonna võimendamiseks.

Kogu 2024. aasta juures on positiivne see, et see annab sulle võimaluse enda suhteid viia kõrgemale tasandile, sinu silmad avanevad väga suuresti tänu teistele inimestele. Nende vestlustele on sul võimalik kohtuda enda eluarmastusega, tuua suurejoonelisi uuendusi enda ellu ning tervendada enda tervist kohtades, kus oleksid võinud ja pidanud seda juba eelnevalt tegema ning seetõttu saavutad ka kordades parema enesetunde ning võimekuse enda edaspidiseid soove täide viia. Oluline on sinu tervis ja kui sa sellel aastal enda tervist suuresti hoiad, siis sa saavutad ka kergemini endale ette võetud plaane. Oluline on mitte olla väga ambitsioonikas, kuna enamus energiat suunab 2024. aasta energia sind suhetesse ja tervisesse. Kui pead neid oluliseks ning tõstad need esikohale, siis jääd kindlasti 2024. aasta lõpuks enda aastaga rahule.

Kõik 2024. aasta ehted ja komplektid, mis toovad uude aastasse õnne, küllust, armastust, leiad endale ja oma kallitele SIIT.

Soovin Sulle imeilusat 2024. aastat ja soovin kogu südamest, et Sa õnnelik oleksid!

Tene Laul