Pendel on iidne väeese, mida ka tänapäeval kasutatakse. Pendlid on inimkonna ajaloos olnud kasutusel väga kaua aega. Üks esimesi jäädvustusi pendli kasutamisest on pärit umbes 8000 aasta tagusest ajast ning see avastati ühest Alžeeria koopast. Sealt leiti joonistus, mis kujutas pendli kasutamisest.

Pendel on väeese, millega saab vaadata inimese kehas eksisteeriva haiguskolde asupaika või avastada veesooni. Pendlit on läbi ajaloo kasutatud kristallide leidmisel, sellega ennustatakse ja selle käest küsitakse vastuseid teemadele, millele ise selgust ei osata leida. Pendel on väga universaalse toimega, kuid sa pead leidma enda pendliga kontakti, et see tööle hakkaks.

Pendleid on tõepoolest kasutatud läbi aegade kristallide leidmiseks. Pendlitega käiakse mägedes ja oletatavates piirkondades, kus kristalle võib leiduda. Läbi aegade on avastatud väga palju erinevaid kristallikoopaid just tänu pendlite abile. Lisaks sellele on neid kasutatud ka teiste aarete avastamisel ja pendli abil on leitud üles ka surnud või kaduma läinud inimesed. Pendlitel on väga pikk ajalugu inimühiskonnas ja mina soovitan igal ühel omada enda isiklikku pendlit. Seda selleks, et oleks olemas abivahend, mis aitaks sul lahendada erinevaid probleeme ja mis aitaks üles otsida selle, mis on kaduma läinud.

Milline peab pendel välja nägema?

Pendli teeb pendliks kett, selle otsas rippuv kristall või mõnest teisest väeesemest valmistatud pendlile raskust andev ots. Lisaks sellele on paljudel pendlitel ka kolmas osa, milleks on pendli hoidik. Hoidik on see, mis on pendliketi teises otsas, kust sa pendli kasutamisele võttes hakkad kinni hoidma. Üldiselt on kristallpendlil hoidikuks väike kristall.

Pendel on väeese, mis koosneb ketist ja selle otsas rippuvast kristallist või mõnest teisest materialist valmistatud kujust. Üldiselt, see sama kuju, mis ripub pendliketi otsas, on noole, tähe või ovaali kujuga. Pendleid tehakse üldiselt kristallidest ja sellel on olemas ka oma põhjus. Kõik kristallid kannavad endaga kaasas väga unikaalset energiat ja seega annavad sellega pendlile konkreetsema suunitluse. Igal kristallil on oskus teatud teemasid kontrollida, ette ennustada ja teatud haigusi tuvastada. Seega iga erinevast kristallist valmistatud pendel võib sinu jaoks kasulik olla. Pendleid tehakse veel vasest, hõbedast ja näiteks ka Rudrashkast.

Kuidas pendel töötab?

Pendel töötab läbi sinu enda energia, sina paned selle liikuma ja sinu energia suunab selle vastuseid andma. Seda siis, kui küsid pendli käest iseenda jaoks vastuseid ja kui sa sellega tulevikku ennustad. Kui sa otsid maa sees olevaid veesooni või inimkeha terviserikkeid, siis annab pendlile energia maa või keha ise. Kui sa kasutad pendlit erinevate küsimuste esitamisel, siis pendel võtab need vastused sinu intuitsioonist.

Pendlit hoitakse paremas käes nii, et sa hoiad sellest pendli osast kinni, kus ei ole pendli suuremat osa. Lased pendlil enda käes rippuda nii, et kristall või mõni teine pendli küljes rippuv väeese ripuks alla poole.

Kui sa soovid pendli käest saada küsimustele vastuseid, siis hoia vasakutt kätt pendli all ja kui soovitakse teatud objekti kohta informatsiooni saada, siis hoitakse seda selle objekti kohal.

Seda kõike sellepärast, et pendel saaks kontakti sinu enda energiaga läbi parema käe energiavälja või läbi vastava objekti energiavälja.

Paremas käes hoitakse pendlit sellepärast, et parem käsi sümboliseerib hiromantias alateadvust ja vasak reaalsust. Parema käe kaudu töötab pendel efektiivsemalt ja annab sulle neid vastuseid, mis on reaalsed ning blokeerib ära soovvastuste saamise.

Pea meeles seda, et mina jagan sulle pendli õpetust vastavalt sellele, kuidas ma ise pendlit kasutan ja kuidas mina olen aastatega näinud, et see töötab.

Pendel hakkab tööle siis, kui sa suunad pendli sisse küsimuse ja, kui sinu mõtetes on küsimus esitatud, siis see hakkab vastavalt liikuma. Igale liigutusele on olemas oma tähendus.

Millised on pendli vastused?

Kui sa võtad pendli esmakordselt kasutusele, siis sa pead ise küsima pendli käest, millised on tema vastused. Selleks aseta pendel paremasse kätte, pane vasak käsi pendli alla nii, et see ei puudutaks pendlit. Seejärel küsi pendli käest: "Milline on JAH vastus?" ja seejärel "Milline on EI vastus?"Sinu uus pendel vastab ise, milliseid liigutusi see vastuse andmisel teeb.

Kui siiski enamus vastused on JAH, siis liigub pendel ringikujuliselt ja EI vastus vasakule-paremale. Kui pendel ei soovi sulle vastata, mille põhjuseks võib olla segane küsimus või see, et sellele küsimusele on võimatu vastust anda, siis pendel seisab ühe koha peal ning vibreerib. See on märk selle kohta, et pendel saab segaseid energialaineid ja ei oska sulle sinu mõttes olevale küsimusele vastust edasi anda.

Teine võimalus on see, et kui sa hakkad pendlit kasutama, siis sa ise suunad sellele vastused sisse. Sa saad seda teha nii, et pendlit konkreetse teema pärast kasutama hakates sa kõigepealt oma mõtetega esitad sellele pendlile vastusevariandid. Mina teen näiteks just nii. Ma kasutan ükskõik millise pendli puhul jaatava vastusena ringi ja eitava vastusena vasakule-paremale võnkeid.

Kuidas pendliga ennustada?

Kui sul on soov pendliga ennustada ja selle käest vastuseid saada nii mineviku, oleviku kui ka tuleviku kohta, siis see on täiesti võimalik. Selleks, et pendel saaks sulle ennustada, pead ennekõike sina olema väga rahulik ning lõõgastunud. Selleks soovitan ma sul enda ümber seada palju küünlaid, rahustavaid viirukeid ja ennustamist soodustavaid kristalle. Need elemendid aitavad sul lõõgastuda ja ennustamisega tegelema hakata.

Selleks, et pendel hakkaks üldse sulle vastuseid edasi andma, pead kõigepealt sina ise pendli käest küsima, kas see on üldse valmis sulle vastama.

Esimene küsimus alati enne alustamist peab olema selline: "Kas sa vastad minu küsimustele?" ja kui selle küsimuse peale tuleb vastuseks JAH, siis alustad teiste küsimuste esitamist.

Kui pendel on sulle vastanud, siis alati mõtetes täna enda pendlit. Nii suureneb pendli vägi ning teie omavaheline energia, mis omakorda muudab kontakti pendliga võimsamaks.

Mina võtan tänamiseks pendli alati korra kätte, tänan ja panen selle tema tavalisse positsiooni tagasi. Selle praktiseerimine aitab pendlilt eemaldada küsimuse energia, et see suudaks järgmisele küsimusele õigesti vastata.

Jäta meelde, et küsimusi esitatakse alati väga rahulikult ja neid ei esitata väga kiiresti üksteise järgi. Kui nii teed, siis võib pendel hakata sulle valetama. Seega, pendliga ennustamisel ja selle käest vastuste kätte saamiseks võta selleks ennekõike aega.

Iga kord, kui lõpetad pendliga suhtlemise, tuleb seda tänada ja see oma kohale asetada. Tänulikkuse väljendamine suurendab sidet pendliga ja ei lase sellel väeesemel oma energiat kaotada.

Pendlitega on võimalik väga erineval viisil ennustada ja teha erinevaid rituaale, et vaadata konkreetsemaid teemasid. Olen kirja pannud, kuidas Roosa Kvartsi pendliga saab armastuse teemadel vastuseid saada ja selle artikli leiad SIIT.

Kui sa soovid kontrollida, kas pendel annab sulle tõeseid vastuseid, siis enne konkreetse küsimuseni jõudmist, esita pendlile küsimus, mille vastust sa juba tead. Näiteks küsi, kas sinu nimi on see või kas täna on see kuupäev ja vaata, millise vastuse sinu pendel annab. Sa võid teha kontrollküsimusi ka pendeldamise vahepeal.

Pendli hoiustamine on väga oluline!

Oma pendlit tuleb korralikult hoiustada, et see sinuga ka töötaks. Pendlit ei pruugi sa igapäevaselt kasutada, seega see peab olema hästi hoitud, et selle energia seisaks positiivsena ja et see sulle õigeid vastuseid saaks tuua.

Pendli jaoks leia alus või karp, mille sees saaksid seda hoida siis, kui sa seda ei kasuta. Kui soovid pendlit kaasas kanda, siis selleks leia pendlile sobiv kott.

Pendlile läheb vaja ennekõike ühte geoodi kristalli. Geood võimendab pendli energiat ja ei lase selle väel ära kustuda. Igal kristallil on oma konkreetsed väekristallid ja geood, mida see pendel vajab. Olen erinevate pendlite juurde need kristallid kirja pannud. Kuid kõige universaalsemaks geoodiks, mis sobib kõikide pendlite jaoks on Tselestiit geood. Tselestiit on sellise energiaga kristall, mis võimendab ennustamist ja energiate tajumist.  Lisaks geoodile on pendlil vaja ka energiakristalle, mis on samuti kõikidel kristallidel erinevad. Energiakristallid suunavad pendli sisse seda energiat, mida sellel ennustamiseks läheb vaja.

Kui sul on mõnest teisest materialist pendel, siis kasuta Tselestiit geoodi ja Azuriidi kristalli energiakristallina.

Pendlit tuleb alati enne kasutamist rituaaltaimega puhastada. Kasuta selleks Salveid või Palo Santot. Võid pendli ära puhastada ka peale selle kasutamist. Miks seda tuleb teha? Sellepärast, et ära puhastada pendli sisse kinni jäänud energiad, mis võivad järgmisel kasutamisel sulle valevastuseid anda.

Pendlit on kõige parem hoiustada magamistoas, et sinu enda energia oleks pidevalt pendli läheduses. Sellisel juhul annab see sulle koheseid vastuseid ka peale kuuajalist mitte kasutamist. Sul peab oma väeesemetega kontakt olema, et need sinu heaks töötaksid.

Kui sa hoiad pendlit koti sees, siis kindlasti hoia pendlikristalle ja pendlit ennast erinevate kottide sees. Kui pendel on valmistatud kristallist, siis selle tipp on habras ja pendlikotti liigutades võid sa kogemata teise kristalliga pendli ära lõhkuda.

Kuna kristallid on looduslikud, siis neid tuleb ettevaatlikult hoiustada ja kasutada. Mõned kristallid võivad olla väga haprad ja targem on oma kristallidega ettevaatlik olla.

Kuidas pendlit valida ja see enda jaoks tööle kodeerida?

Ennekõike soovitan ma pendlit valida läbi sisetunde. Ehk valida pendel, mis sulle lihtsalt meeldib. Kui sul tekib visuaalne kontakt pendliga, siis see annab sulle märku, et ta on nõus sinuga koostööd tegema.

Teine võimalus on valida pendel vastavalt selle omadustele. Kui soovid pendlit armastuseteemaliste küsimuste jaoks, siis vali armastusekristall jne. Igal kristallil on oma vägi, soovitan sul tutvuda kõikide erinevate pendlite energiatega, et nende seast just see õige üles leida.

Tihtipeale tullakse minu juurde butiiki, proovitakse endale silma jäänud pendlit, kuid avastatakse, et see butiigis ei töötagi. Miks see nii on? Ma kohe seletan sulle! Ennekõike olen mina enda butiikidele pannud teatud sõnad peale, et kristallid ei omastaks energiat inimestelt enne, kui need meilt majast välja lähevad. Seega see pendel ei saagi meie juures sinuga töötada. See pendel on kaitse all senikaua, kuni ta oma kaaslase leiab ja nii on tegelikult kõikide minu kristallidega. Vastasel juhul kaotaksid kristallid enne energia ära, kui nad oma uude koju lähevad. Pendel ei saagi sinuga töötada siis, kui sa piisavalt ei keskendu ja seda enda jaoks tööle ei kodeeri.

Kui sa oled endale leidnud täiesti uue pendli, siis ennekõike pead sa selle enda jaoks tööle kodeerima. Selleks asetatakse uus pendel voodi alla ja lastakse sellel nädal aega seal olla. Sellisel juhul võtab pendel igal öösel sinu energiat ning aktiveerib end sinuga koostööd tegema. Sa võid iga päev proovida sellega tööd teha, kuid see peab olema kindlasti sul nädal aega järjest voodi all. Peale nädalat aega võib see alles hakata sulle õigeid vastuseid andma. Loomulikult esimeseks küsimuseks pendlile on see, et see näitaks sulle vastusevariandid ette.

Teise inimese pendlit on keelatud kasutada

Pendel on isiklik väeese ja seega ei tohi teised inimesed sinu pendlit kasutada. Igaühel on oma pendel ja kui sa jagad enda kellelegi teisele, siis sa kaotad enda pendliga kontakti. Sellisel juhul ei pruugi pendel enam sinuga tööd teha ja see kindlasti ei hakka ka tema uue omanikuga tööle.

Mida teha katki läinud pendliga, kas seda tohib kasutada?

Juhul kui sinu pendel läheb katki ja selle kristallist ots murdub, siis ei ole pendlil enam oskust sind aidata. Selle energia on purunemisega kaduma läinud. Pendli kristallist ots või mõnest muust materialist valmistatud ots ei tohi katkine olla. See on see element, mis toob sulle vastuse. Juhul kui katki läheb kett, siis võib keti ära vahetada ja seda edasi kasutada.

Katkine pendel tuleb kodust välja viia. Igasugune väeese, mis läheb katki, toob ainult halba õnne. Kristallpendli puhul võta kristalli küljest kett ära ning vii kristall jõevette ja kett viska lihtsalt minema. Keti sees ei ole energiat, mis sinna oleks kinni jäänud.

Kui sa kasutad katkise tipu või otsaga pendlit, siis see pendel ei vasta sinu küsimustele ja see ei suuda haigusi ning teisi energiaid objektidelt tuvastada.

Alusta ennekõike lihtsasti tuvastavate ennustustega

Kui sa soetad endale pendli selleks, et tulevikku vaadata, siis ma annan sulle selle jaoks ka väikese vihje, kuidas ennustamist alustada. Eelkõige ära mitte kunagi esimesena küsi sellise tuleviku kohta vastuseid, mis võib juhtuda alles aastate pärast. Kui sul on soov tulevikku ennustada, siis ennusta ette homset päeva. Küsi pendli käest vastuseid millegi kohta, mille kohta saad juba homme vastuse. Ennekõike kontrolli ennast, kas sinu tulevikuküsimused ja pendli poolt saadetud vastused on tõesed. Kui sa suudad ette ennustada järgmise päeva sündmuseid, siis alles liigu edasi veelgi kaugema tuleviku poole. Seda ma soovitan sellepärast, et sa ei peaks pendlis pettuma. Ennekõike pead sa ikka saama tõestust, et sa ise oled ennustamiseks valmis.

Kui su soov on tulevikku ennustada, siis on kindlasti pendlile vaja erinevaid energiakristalle, mis suunaksid pendli tulevikku vaatama. Selleks võiks pendlikarbis olla Aqua Aura, Ingli Aura, Lasuriit ja teised tulevikku vaatamise kristallid. Need kristallid annavad pendlile jõudu juurde, et see suudaks sulle nii kaugetel teemadel vastuseid tuua.

Soovi, et sinu kaitseingel või sind ümbritsevad hinged aitaksid vastustel sinuni jõuda

Kui sa pendliga tegeled, siis võid sa esitada palve enda Inglitele, et nemad aitaksid sul pendliga kontakti saada ja suunata pendli sisse õigeid vastuseid.

Mina praktiseerin just sellist viisi pendliga ennustamisel, et ma kutsun kaitseingli end abistama. Mõtetes lausun talle, et ta tuleks ja aitaks mul õigeid vastuseid leida.

Küsimused peavad olema alati väga konkreetsed ja nendele peab saama vastata JAH/EI

Pendlile tuleb esitada väga konkreetseid, lühikesi, hästi arusaadavaid ja JAH/EI vastustega küsimusi. Seda sellepärast, et pendel suudaks sulle vastuseid anda. Kui küsimus on segane ja sa ei suuda senda enda sees korralikult esitada, siis pendel mitte ei valeta sulle, vaid ei oska sulle vastata. Küsimuste esitamine pendlile on üks kõige raskemaid hetki pendliga töötamisel. Sa pead teadma, kuidas seda tehakse. Jagan sulle mõned näited selle kohta, millised küsimused pendlile sobivad.

"Kas ma peaksin talle andestama?", "Kas mulle on kasulik vaikida?", "Kas ma jään selle tööga rahule?", "Kas mul on turvaline sinna reisida?", "Kas ma peaksin teda usaldama?", "Kas ta on minuga aus?","Kas ma olen koos enda hingesugulasega?", "Kas minu autovõtmed on siin toas?", "Kas minu läheduses on surnud hing?", "Kas ma olen lapseootel?" jne.

Küsimus peab olema väga lihtne ja kui sa küsimuse esitad, siis sa pead keskenduma sellele küsimusele, visualiseerima ning südamest soovima sellele asjale vastust. Sa pead küsimuse sisse jagama emotsiooni, et pendel suudaks sulle vastuse anda.

Oota, et pendel hakkaks sinu küsimusele vastuseid andma

Kui sa ootad pendli käest vastust, siis ennekõike pead sa ootama, et see tööle hakkaks. Sa ei tohi olla kärsitu ja sa pead pendli võngete tekkimiseks aega andma.

Kui sa ei ole pendlit eelnevalt kasutanud, siis vastuste saamine võib tulla väga aeglaselt ja sa pead ühe vastuse saamiseks pendli võnkeid väga kaua ootama. Kogenud pendeldaja võib vastuse kätte saada sekundite pärast. Kõik oleneb sellest, kui kaua sa oled pendliga tegelenud ja kui kõrge on sinu spirituaalne energia. Mida spirituaalsem ja intuitiivsem sa oled, seda kiiremini töötab ka pendel. Kuid me oleme kõik erinevad inimesed ja seega töötavad pendlid meie käes ka väga erinevalt. Seega, varu kannatust ja kui täna töötab pendel sinuga aeglaselt, see ei tähenda see seda, et nii peaks ka jääma.

Kas pendlit võib kanda kaelas?

Pendlit ei tohi kindlasti kanda ehtena, see blokeerib pendli töö ära. Sellisel juhul sinu enda soovid, mõtted ja emotsioonid lähevad pendli sisse ning pendel hakkab sulle soov-vastuseid andma. Seega pendlit kasutades tulevad pendli käest täpselt sellised vastused, mida sa südames soovid selle käest kuulda. Seega ma kindlasti ei soovita pendlit kanda ja ise endale ehtest pendlit valmistada.

Kas võib olla rohkem, kui üks pendel?

Pendleid võib olla rohkem kui üks. Iga pendel võib sul olla konkreetse teema jaoks. Üks võib sulle olla isiklikuks ennustamiseks, teine keha tervise vaatamiseks, kolmas asjade otsimiseks, neljas kodu halva energia üles leidmiseks jne.

KÕIK PENDLID LEIAD SIIT. IGA PENDLI JUURDE OLEN KIRJA PANNUD KA SELLE, MILLISTE KONKREETSETE ENERGIATEGA SEE PENDEL ON JA MIDA SELLEGA SAAB TEHA.

Pendlitega on võimalik väga erineval viisil ennustada, asju leida ja haigusi avastada. Selle konkreetse artikli kirjutasin ma selleks, et sa suudaksid mõista pendli mõistet, kuidas seda kasutada, hoiustada, kodeerida, puhastada ja kuidas mõista selle tööd.

Edaspidi kirjutan sulle väga paljudest erinevatest pendli kasutamise võimalustest, kuid ennekõike soovitan sul alustada iseendale ennustamisega ja enda mineviku, oleviku ning tuleviku teemade lahendamisega. Hiljem, kui oled pendliga hea kontakti saanud, siis võid sellega ka erinevaid spirituaalseid seansse läbi viia.