KÜPRESS on väga kauni välimusega puu, millel on iidne sõnum - kui näha unes küpressi, siis on sellel sulle edastada sügava tähendusega sõnum. Need puud on maailmas väga kaua eksisteerinud, neid peetakse väravaks surnute ja elavate maailma vahel. Küpress sümboliseerib elu või surma.

Kui näed unes küpressi, siis pead kõigepealt meenutama, milline selle välimus oli. Kas küpress oli elujõuline või surnud? Kas neid oli palju või oli unenäos tegemist vaid ühe küpressiga? Kas küpress oli suur või oli see väike?

Kõikidele nendele küsimustele vastuste saamisega sa juba mõistad, mida unenägu soovis sulle teada anda. Elujõuline = eluenergia, väike või surnud = elutu energia. Tee siinkohal kiire analüüs ja sa saad aru, kas küpress tuli sulle unenäo kaudu tooma head sõnumit või ennustama ette ebaõnne.

Juhul kui küpresse oli unes palju ning nende välimus oli elujõuline, siis antakse sulle teada, et sa hakkad tervenema, paranema, rõõmsamaks muutuma, sinu ellu saabub optimism ning palju muudki head.

Kui küpress või küpressid olid surnud, väikesed, kahvatud või nendega oli midagi valesti, siis on tähendus täpselt vastupidine. Selline unenägu ennustab ette ebaõnne täis eluperioodi. Kui nägid enda unenäos sellist versiooni küpressist, siis on mõistlik kiiremas korras teha endale aurapuhastus mõne rituaalitõrvikuga. Sellega vabastad Auraväljast energia, mis võib olla ebaõnne ellu tekkimise põhjuseks.

Kõik minu kirjutatud unenägude seletajad leiad SIIT.