Kallistamine on tervendav, rahustav, tuge pakkuv, heaolutunnet loov ning rõõmu andev tegevus, mida ma ei soovita sul elust välja lõigata!

See ei ole aga kõigi jaoks lihtne ega elementaarne vajadus või tegevus. Uskuge mind, väga paljudes põhjustab ka kõige lähedasemate ja kallimate inimeste kallistamine endasse tõmbumist. Kui sa oled super-kallistaja, kõigile avatud ja suur kallistuste nautleja, siis võid mõelda, et misasja, see pole võimalik!? Tegelikkus on aga selline, et kallistamine põhjustab tõepoolest paljudes pinget ja krampi minemist. Minu eesmärk sellest rääkides on aidata neid, kes end siin ära tunnevad.

Kallistamine on puhas nauding, mis võiks olla teie kõigi suhetes. Selleks, et kallistust tervendavalt ja nauditavalt vastu võtta, peab sinu Südametšakra olema avatud, tervenenud või tervenemise faasis.

Miks on niivõrd paljudel probleeme kallistuste aktsepteerimisega?

Kuna Südametšakra on väga paljudel katki, ebaterve või kinnine.

Mis on selle põhjus?

Südametšakra on üks nõrgemaid tšakraid üleüldse. See on meie keskmine tšakra, mis vajab erilist hoolt ja tähelepanu, eelkõige sinult endalt. See on tšakrate keskpunkt ning selle tervis määrab paljud olulised oskused ja tugevused ning sinu võimekuse. Tervendamata Südametšakra võtab elamisest tegelikult pool võlu ära.

Südametšakra muutub katkiseks näiteks trauma üle elamise, lähedase kaotamise, reetmise või petmise tõttu. See on tundlik ükskõik, millisele negatiivsele šokile, kriitikale, eemale tõrjumisele ja valelikkusele. Siinkohal võib asju, millele Südametšakra tundlik on, nimetama jäädagi. Kui sa võtad korraks aega, et nendel mõtetel peatuda, siis võid ka ise mõista, kui lihtne on Südametšakrat haavata. Paljud nendest viisidest ei ole sinu enda dikteerida, elu võib selliseid kogemusi sulle lihtsalt ette visata. Tark oleks nendele kohe reageerida ja end tervendada, kuid see ei ole ju alati nii lihtne.

Mida ette võtta, kui kallistamine ei ole sinu jaoks mugav?

Teistest eemaldumine ja kallistamise blokeerimine ainult süvendab probleemi. Loomulikult ei mõtle ma siin seda, et võta nüüd avasüli vastu kõik, kes sind kallistada soovivad. Läheneme hoopis teiselt poolt.

Südametšakra tervendamiseks ja kallistustele avamiseks on sul vaja ühte inimest, kellest sa tõeliselt hoolid, kedagi, kes on võitnud sinu usalduse. Olgu selleks sinu õde, elukaaslane või abikaasa, laps või hea sõber. Ta on keegi, kellega sa enda elu jagad. Tema on siinkohal tervendajahing, kes suudab sinu Südametšakrat ravida. Õpi teda kallistama! Esialgu võib see olla raske, kuid ajapikku muutub see situatsioon sulle mugavamaks. Kui sinu jaoks on enda kõige lähedasema inimese kallistamine niivõrd keeruline, et see paneb sind ebamugavasse olukorda, siis ürita teda esmalt lihtsalt puudutada ja paitada, hoia näiteks tema kätt. Taasta lähedus ja oskus inimesi endale lähedale lasta!

Kõige lihtsam on kallistamist õppida enda lapse kaudu. Väga paljud kogevad seda, et nende lapsed on tulnud neid armastama õpetama. Kui sul on laps, keda sa kallistad hea meelega, kuid blokeerid end ülejäänud lähedaste jaoks, siis kallista teda rohkem, rohkem ning veelgi rohkem. Õpi tema kaudu vabastama enda Südametšakras olevat pinget. Seejärel liigu edasi järgmise lähedase poole, kellega sa end mugavamalt tunned.

Kui sa suudad olla avameelne, siis ütle näiteks enda pereliikmele või sõbrale, et sul on vaja õppida lähedust ning selle nautimist. Kui kallistused ei ole tema jaoks probleemiks, siis võite teha koostööd. Palu tal pidevalt kallistamist algatada ning ürita seda aina enam nautida. 

Taasta endas oskus kallistada ja armastust vastu võtta, tervenda enda Südametšakra!

Rodoniit on kristall, mis õpetab armastust ja lähedust vastu võtma. See aitab vabaks saada lähedusest tekkivast pingest ja blokaadist. Väga paljudel on kallistamisega raskusi ja seda ka kõige lähedasemate inimeste puhul. Kui sa tunned, et lähed krampi ja muutud jäigaks, kui keegi lähedane soovib sind kallistada, siis viitab see Südametšakra nõrkusele ja selles olevatele haavadele. See on hea viis teada saada, mis seisus on sinu Südametšakra.

Kui sa tunned end ära, siis inspireerin sind enda Südametšakrat tervendama. Rodoniit on sinu jaoks suurepärane kristallivalik. Kanna seda talismanina kaelas, võimalikult südame lähedal. Seda kandes, tuleb sul ka kallistamist praktiseerida, et Südametšakra lõplikult ravida. Rodoniit muudab sind vabamaks, aitades lähedust nautida ja vastu võtta. See võib aidata sul lasta vabaks pinge, mis tekib kellegagi lähedane olles.

Südametšakra puhastamiseks ja aktiveerimiseks kasuta Rosmariini rituaalitõrvikut. Sea see suitsema, tee suitseva tõrvikuga enda südame kohal ringe või hoia seda püstises asendis enda ees. Samal ajal keskendu sellele, et soovid Südametšakrale tervist ning toimimist. Keskendu heale, enese tervendamisele ja soovile selles elus maksimaalselt armastust kogeda. See aitab Südametšakra tervenemisele suuresti kaasa.

Kallista end terveks ja vaimselt tugevaks!

Isegi kõige kinnisemale ja emotsionaalselt traumeeritud inimesele ütlen ma üht - kallistamist ei tohiks enda elust välja lõigata! See on tervendav ja hinge toitev tegevus. Inimesele on põhjusega antud instinkt kallistada abivajajat ja valu all kannatajat. Vastused on olemas otse meie silme all, minu silmad on vastuste otsimisele ülimalt avatud.

Depressioon, stress, ärevus, paanikahood, pinge, vaimne ülekoormus, tööstress, madal enesehinnang ja mitmed muud kummitavad, ahistavad ning kimbutavad probleemid vähenevad, kui sa kallistad ja lased ennast kallistada. Paku enda kõige kallimatele inimestele lähedust ja aktsepteeri teistelt tulevat armastuseenergiat. Usu mind, ühel päeval tulevad sinus olevad pinge ja stress palju vähem esile.

Stressi ja ärevuse korral soovitan end ka alternatiivselt Ajurveedaga turgutada. Rodioola on suurepärane stressi maandaja, mis aitab aja möödudes sind stressirutiinist välja tuua.