Rebase unes nägemist tuleb võtta tõsiselt - see jagab sinu kohta sügavamõttelist informatsiooni või hoiatab ohu eest. Kui oled jõudnud oma teel siia, minu unenägude tõlgenduse juurde, siis oled ilmselt rebast unes näinud. Aitangi sul mõista, mida see unenägu tähendas.

Nii, nagu nähakse tihti madusid, kasse, koeri ja hunte, on ka rebane suhteliselt laialt levinud unenäosümbol. Kusjuures kõik need sümbolid, rebane kaasa arvatud, räägivad konkreetsest inimesest või tema iseloomust ja sisemaailmast. Antud juhul näiteks sinust endast, sellest, milline sa oled, kuidas mõtled ja elad.

Kõige keerulisem on nende unenägude puhul aru saada sellest, kas tegemist on kellegi teise või sinu endaga.

Kui nägid unes rebast, siis esitan sulle esmalt ühe küsimuse. Selleks, et saaksid minu kirjutatud tõlgendusest täpse vastuse, pead sellele küsimusele kindlasti ausalt vastama. Tee seda enda mõtetes.

Kas sa oled end viimasel ajal üksildasena tundnud? Kui jah, siis räägib rebase unes nägemine sinu sisemaailmast, sinust endast. Kui mitte, siis on see uni kellestki, kelle suhtes pead olema äärmiselt ettevaatlik.

Sinu ees seisev rebane sümboliseerib kedagi, kes sind jälgib, on sinu tegemistega kursis ja soovib neist ilmselt kasu lõigata. Kui see unenägu ei räägi sinust endast, siis ei saa rebast usaldada.

Kui rebane seisab sinu ees ja see unenägu räägib sinust, siis see on vihje selle kohta, et sa oled väga intuitiivne inimene, kes teab millal midagi teha, millal loobuda, millal millegagi liituda jne. Rebane sümboliseerib intelligentsi ja intuitsiooni vahelist harmooniat.

Kui rebane on unes kuri, vihane, salakaval või kuidagi ohtlik, siis on tegemist hoiatava unenäoga. Suure tõenäosusega on sinu elus keegi, kes ei ole usaldusväärne. Võib-olla peaksid sa olema lähiajal ettevaatlikum ka sinu elus olevate inimestega, keegi võib sind reeta või selleks valmis olla. See võib olla ka lähedane inimene, kes ei soovi sulle head ja on sinu peale kade.

Rõõmus, mänglev või positiivsust õhkav rebane viitab kellelegi salakavalale, keda sa ei suuda tuvastada. Kellelegi, kes on pealtnäha suurepäraste iseloomujoontega ja kellelt sa midagi ohtlikku ei oota.

Rebane, kes ajab sind taga, on märk sellest, et keegi valetab sulle ja üritab sulle iga hinna eest selgeks teha midagi, mis on täielik vale. Ole ettevaatlik selles osas, mida keegi teine sulle räägib, seda enam, kui ka sa ise tunned, et midagi on väga valesti.

Rebane, kes sinust möödub, on seotud sinu lähedal oleva vaenlase ja valeliku inimesega. Sa oled jälgimise all, keegi hoiab sul silma peal, sinu tegevusi hinnatakse ja kritiseeritakse. Selline unenägu on äärmiselt hoiatav. Soovitan sul enesekaitse suurendamiseks alustada koheselt Musta Turmaliini kandmist. Tegemist on tugevatoimelise kristalliga, mis kaitseb salakavaluse ja teiste inimeste halbade soovide täitumise eest.

Kui sa võitled unes enda ohutuse tagamiseks rebasega, siis viitab see peagi saabuvale tülile ja rünnakule. Suure tõenäosusega on rünnak seotud millegi vaimse ja emotsionaalsega.

Rebane, kelle sa kinni püüdsid, sümboliseerib millelegi ja kellelegi jälile jõudmist. Saad teada midagi, mis mõjub sulle halvasti või pettud peagi kelleski.

Üldiselt võib öelda, et kui sa näed unes rebast või rebaseid, siis soovib sinu alateadvus, et sa oleksid äärmiselt ettevaatlik - on inimesi, kes soovivad sinust kasu lõigata, sind kuidagi alla suruda ja kes soovivad sulle halba. Igasugune ettevaatlikkus aitab sind hädast päästa. Soovitan rebase unes nägemise järel kanda kaitsekristalle, et hoida enda Auravälja tugevana ning tõrjuda eemale sinu poole suunatud salakavalat energiat.

Kui sa oled end tõepoolest viimasel ajal üksildasena tundnud, siis on rebase unenäol positiivne tähendus, aga seda tõesti ainult sellisel juhul. Ülejäänud puhkudel on see siiski ohu-intuitsioon, mis sellise unenäo sinu öösse loob.

Must Turmaliin on parim enesekaitsekristall, kanna seda ehtena ja hoia enda koduseinte vahel!

Kõik minu kirjutatud unenägude seletajad leiad SIIT.