Soovin imeilusat uut ajastut, imeilusat uut teekonda, kõige kaunimaid hetki sulle, kogu sinu perekonnale, kaaslasele, lähedastele, sõpradele ja tervele maailmale!

Võta see aasta vastu kõige suurema väega! Mis tähendab seda, et kui sa soovid siseneda meie Universumi uude ajastusse spirituaalselt võimeka energiaga, siis ole nii hea ja tõsta enda panused ekstra kõrgeks. Seda igas mõttes. Alati on võimalik teha kõike veelgi suurejoonelisemalt, külluslikumalt, tervislikumalt, õnnelikumalt, positiivsemalt, heatahtlikumalt ning suurema eesmärgiga. Mis tähendab seda, et kus iganes sul elu täna seisab, siis see on täpselt see koht, mille peale mõelda ja anda endast rohkem, et see aspekt sinu elus saaks parandatud, muudetud, ümberkujundatud. Selles abistab sind sinu intuitsioon, seega ole nii armas ja kuula enda intuitsiooni igal hetkel, kui sa keskendud enda elu kõige olulisematele küsimustele.

Uus aasta toob väga suuri muudatusi eelkõige sinu hinge tasandil. Mis tähendab seda, et võid aastal lõpuks enda hingepeeglisse vaadata ning näha seal midagi, mida seal kindlasti eelnevalt ei ole olnud. Sinus endas!

Seega ei ole saa 2023. aasta lõppedes kindlasti see, kes sa oled täna. Muutus saab olema nii suur, et seda ei ole võimalik teistel mitte märgata. Arvestades seda, et kui sa isegi muudad end teadlikult või alateadlikult, siis tulevad muutused ikkagi. Kuid mida enam sa ise tegeled enda hinge tervendamisega, muutunud inimesena armastavamaks ja teadlikumaks - seda suurem on saabuv muudatus.

2022. aasta oli esimene aasta suurejooneliste muudatuste loomisel, 2023. aasta on nüüd see aasta, kus sa hakkad kindlasti veelgi rohkem mõistma seda, mida ma olen teile poolteist aastat järjest kirjutanud ja rääkinud. Ning rääkinud üle 15 aasta erinevatele inimestele, kellega olen kohtunud ja kellega on mul olnud au jagada enda mõtteid, nägemusi ning kosmilisi teadmisi. Nüüd see igatahes tuleb - teie hinged muutuvad, silmad avanevad, elud muutuvad.

Kõige selle juures ei tohi sa absoluutselt midagi karta. Kui sa kardad, siis tuleta endale mind meelde. Olen siin sinuga, alati olnud ja jään täpselt nii kauaks, kui mul on selles maailmas missioon pooleli. Minu missioon on suur, nii nagu iga missioon on ja peabki olema. Täpselt nagu on suur sinu missioon. Seega olen sinuga ja sina oled minuga. Me oleme üksteise jaoks olemas.

Selle kohta, miks 2022. aasta oli nii dramaatiline, suurejooneline, mõne inimese jaoks ekstra keeruline, enamuste jaoks hingelisel või suhete tasandil väga kirju ning sündmusterohke, selle kohta saad lugeda minu uuest raamatust, mille kirjutasin just sulle. "Ajarännak 2023" raamatust leiad kogu selgituse, miks 2022 oli just selline, mida see tuli sulle andma, milliseks on meie maailm kujunemas ning mis on sind 2023. aastal ees ootamas. Lisaks sellele leiad sealt enda tähtkuju kohta ettekuulutuse, mille püüdsin visioonidena kinni.  Selles raamatus on armastus ja hingerahu, see on see energia, millega ma selle kirjutasin. See raamat kiirgab seda. Iga inimese tegu jätab maailma jälje, nii nagu sinu teod mõjutavad teisi. "Ajarännak 2023" on energiaallikas, selles on kõik minu kõige suuremad soovid sulle, see on sinu teejuht, sinu hingele rahu ja tasakaal.

Selle raamatu soovitan sul kätte võtta kasvõi igal hommikul enne enda päeva alustamist. Tee see lahti täpselt selle koha pealt, kus sinu intuitsioon sind juhatab ja loe, mida ma olen sulle sinna kirjutanud. See aitab sul päeva alustada kõige vägevamate mõtetega ja tõstab sinu tuju kõrgele! See raamat on kirjutatud 5D-energias, arvestades, millised rituaale ja energiatervendajaid ma kasutasin ja milline oli minu energeetiline seisund seda kirjutades. Mäletan täpselt neid hetki, need olid nii kõrgete energiavibratsioonidega, et minu sõrmed ei jõudnud trükkimisele järele.

Lisaks raamatule kirjutan ja räägin teile 2023. aasta erinevatest kosmilistest teadaannetest, mis on tegelikult mu raamatuga seotud. Kui loed "Ajarännak 2023", siis on energeetilised teadaanded sellele raamatule lisaks, aidates sul võtta sellest aastast maksimumi. 2023. aastal ilmuvad ka erinevad alternatiivse tervendamise artiklid, unenäoseletused ning palju muud. Mul on teile veel väga palju rääkida!

Kui loed minu regulaarselt ilmuvaid energeetilisi teadaandeid, siis võta alati ka raamat lahti ning tee endale sinna märkmeid. Raamatu lõpus on märkmete jaoks tühjad lehed, kuhu sul on võimalik kirjutada kõik olulised kuupäevad ning tähtis informatsioon enda siklikul tasandil. Nii on sul võimalik pidada järge eriti oluliste teemadega. Sina tead täpselt, mis on sinu elus kõige vajalikum lahendada ära just 2023. aastal, olen sulle vihjed kirjutanud enda raamatusse.

Kui pead niiviisi terve aasta järge, siis, usu mind, 5D-maailm on sinu jaoks ekstra avatud ning sa lausa lendad selles!

Lisa raamatusse märkmete juurde kosmiliselt tähtsad kuupäev ja informatsioon, suuremad sündmused on raamatusse juba kirja pandud. Nii on see sinu teejuht terveks aastaks. Tegemist ei ole raamatuga, mis räägib vaid 2022. ja 2023. aastast, selles on ka 20-aasta pikkune periood. Kui loed, siis mõistad täpsemalt! Leiad minu uue raamatu SIIT.

Soovin kogu armastusega sulle imeilusat uut aastat, oled nüüd uues spirituaalses ajastus. Mõista seda, luba endal muutuda, mine eluvooluga kaasa ning ära peata isiklikku arengut nii endas kui ka teistes. See on kõige olulisem!

Armastage elu, nautige seda ning ma kirjutan teile peagi uusi artikleid, mis aitavad teil silmi avada, terveneda, elada külluslikult ja armastuses!

Armastus on siiski kõige olulisem siin maailmas, seega tasub alati armastusele enda hing avada!

Kohtumiseni, telepaatilise ühenduseni ning hoiame alati üksteist kogu südamega! Mina sind, sina mind! Me oleme kõik üks!

Tene Laul