2023. aastal on tulemas väga palju erilisi kosmilisi momente. Nii nagu alustasin sellest rääkimisega "Ajarännak 2023" raamatus, jagan teile edasi uue ajastu kohta kõiki olulisi hetki, mida teil tuleb tähele panna. Kui sa soovid enda hingeteekonda rikastada, tervendada, parimat saatuserada kogeda, tingimusteta armastuses eksisteerida, siis on väga oluline nende kuupäevadega sammu pidada. Eriti kui sa soovid enda 5D-energeetikat säilitada ning seda võimendada.

Saturn astub alates 20. aprillist positsiooni, kus Maa peale kiirgab Karmaatiline laeng ja absoluutselt iga inimese Karma hakkab väljateenitut vallandama. Olen sellel teemal kirjutanud väga palju oma uues raamatus, ka sellest, et aasta esimestel kuudel on väga oluline enda Karmaenergiaga tegeleda, et saada Universumilt seda, mille oled enda isiklikus elus välja teeninud. Kui sa tegelesid enda Karmaenergia tervendamisega aasta alguses ja teed seda enne 20. aprilli saabumist, siis on võimalik, et sinu unistused saavad füüsilise kuju. Mis tähendab seda, et kui sa vabastad energiaid, mis on sinus veel kinni ehk tegeled enda Karmapagasiga õppides situatsioonidest, neid mõistes, andestades, liikudes eluga ühel või teisel tasandil edasi, siis ootavad sind alates 20. aprillist kuni 2024. aasta esimeste kuudeni unistuse realiseerumised. Eriti nende unistuste, mis on sinuga kaasas käinud alates 2020. aastast.

Seega esimene asi, millele ma soovin, et sa mõtleksid, on need unistused, mida oled endaga kaasas kandnud tänaseks juba kolm aastat. Võta aeg ja hetk, pane need kasvõi kirja, et mõista, mille nimel sa võiksid veelgi rohkem pingutada, et need uksed sinu elus avaneksid. Mediteeri spetsiaalselt selle jaoks, küsides enda käest, mis on see, mille sa oled universumisse edastanud? Sea kindlasti enda kõrvale viirukialusele põlema Kopaaliviiruk ja hoia enda ees helesinist või Inglite küünalt. Kui süütad küünla ning sead viiruki suitsema, siis keskendu sellele, et meditatsiooni eesmärk on tuua esile mälestusi ja unistusi, mis on kolm aastat sinu sees eksisteerinud.

Saturn hakkab vallandama unistuste täitumisi, mis on seotud kolme aastaga, mitte kaugema tulevikuga, seetõttu on hea mediteerida ja leida need vastused endas üles. Kui oled need meditatsiooniga leidnud, siis pane need endale ka kirja. Need olgu sinu teejuhid kuni 20. aprillini, seejärel vabasta need nii, et sa enam nendele ei keskenduks. Vabastamine peab kindlasti toimuma 20. aprillil. Sellel päeval on Päikesevarjutus ja ma annan sulle juhatust, kuidas Päikesevarjutusest kõikidel teistel tasanditel maksimum võtta.

Kui oled unistused enda jaoks kirja pannud, siis kuula mind nüüd ülimalt hoolikalt ja järgi kõike, mida ma soovitan sul teha. Saturn on planeet, mille vägi on nii võimas, et sa ei suuda sellele vastu seista, aga sul on võimalik selle planeediga koostööd teha. Selleks ma annan ja jagan sulle kõik võimaliku. Et sa liiguksid sujuvalt Saturni väes ja laseksid sellel kujundada enda elu imeliseks. Aga sa pead Saturni puhul mõistma seda, et tegemist on ikkagi Karmaplaneediga, mis tähendab seda, et sina pead tegema esimesed sammud, et Saturn teeks sinuga koostööd. Saturni puhul ei ole kuldset keskteed, sa kas teed selle planeediga koostööd või ei tee, valik on sinu. Seega küsin mina sinu käest siin, nüüd, kohe ja praegu: “Kas sa soovid Saturniga koostööd teha? Või soovid Saturni vastu hakata, mille tulemuseks saab olema võimatu missioon edu ja õnne saavutamisel?” Usun, et sa vastad mulle, et sa soovid Saturniga koostööd teha. Siis anna endast parim, et teha ära kõik järgnev, mille olen sulle siia kirjutanud. Pea meeles üht - sina võidad sellest kõige enam. Mina lihtsalt kanaldan Universumi häält ja aitan sul kõike spirituaalsel tasandil paremini mõista, juhatades sind samm-sammult õnnele lähemale. Sinu ülesandeks jääb õnn kinni püüda. Kui sa teed seda, siis olen sinu üle ülimalt õnnelik!

1. ANDESTA NEILE, KES ON SULLE LIIGA TEINUD JA SIND MADALASSE ENERGIASSE TÕMMANUD. LIIGU ENDA ELUGA EDASI, HOIDES HINGES ARMASTUST!

Arvestades seda, et oleme uuel spirituaalsel ajastul, kus 3D-energia ja 5D-energia on must-valgelt öelduna kaheks jagunenud, siis oled sa nii või naa kogenud nii 2022. aastal kui ka 2023. aasta esimesel poolel seda, kuidas keegi on soovinud sind tõmmata 3D-energiasse, kas teadlikult või alateadlikult. On esinenud probleeme, draamasid, intsidente ja olukordi, mis on olnud kellegi 3D-suhtumise pärast rasked. See on osa hetkelisest kosmilisest energiast. Kui oled selliste energiate sees olnud, siis jääb sinu ülesandeks olukorrale andestamine. Sa ei pea aktsepteerima teise inimese pahatahtlikku käitumist, aga mida Saturn soovib, et sa teeksid, on see, et sa andestaksid iseenda saatusele. Kui lepid olukorraga, siis saab sellest tulla ka õppimine ja edasi liikumine.


Saturn soovib hetkel, et sa teeksid enne 20. aprilli saabumist vaherahu kõigega, mille oled kaasa võtnud kas 2022. aastast, mõnel kujul 2021. aasta juulist või 2023. aasta algusest. Oleneb täpselt, milline on sinu Saatuseraamat (see, mida sisaldab sinu isiklik saatuseraamat, saan sulle teada anda, kui peaksime kohtuma, kus ma võtan inimese hinge teekonna pusletükkidena lahti selles aspektis, kuhu on parasjagu vajalik vaadata, arvestades inimese eluetappi).

Seega lase vabaks nii, et sa annad olukorrale andeks, inimestele samuti. Sa ei pea neid inimesi enda elus hoidma, aga mida Saturn soovib, on see, et sa liiguksid rahus edasi ja laseksid ka teistel rahus elada! See on 5D-energia. Elad ise ja lased teistel elada. Ei võta kannataja positsiooni, vaid hoopis vastupidi, võtad tervendaja positsiooni.

2.  TEGELE ENDA KARMAENERGIA PUHASTAMISEGA JA TERVENDAMISEGA, SEELÄBI AKTIVEERID ENDA HEA ÕNNE!

Spirituaalsel tasandil tuleb end kogu aeg väestada ja tervendada, kuna sa võiksid mõista seda, et sa ei koosne ainult füüsilisest kehast, sul on olemas ka vaimne keha, milles on emotsioonid ja spirituaalne vägi. Iseenda energia eest hoolitsemine ja selle väestamine on samuti Saturni väega seotud. Kui soovid end tervendada, siis kogu informatsioon on olemas minu uues raamatus, kus ma olen põhjalikult välja toonud selle, kuidas ja miks seda teha.

Kui sul ei ole minu raamatut "Ajarännak 2023", siis saad sa alati teha endale Aurapuhastust Salvei rituaalitõrvikuga, ka segutõrvikuga, ja seda regulaaarselt kuni 20. aprillini. Samuti kanda kristalle, mis aitavad energiaid puhastada. Salvei kasutamine on kõige olulisem, kui soovid ükskõik millal vabastada negatiivset energiat enda Auraväljast ja vabastada end Karmaenergiast, mis asub samuti sinu Auraväljas.

3. VÄLJAKUTSED, MIS SATURN SAADAB SULLE ENNE 20. APRILLI TULEB VÕTTA VASTU ARMASTUSEGA MITTE VIHAGA EGA MÕNE TEISE MADALA AENERGIAGA. PALUN JÄTA SEE ENDALE MEELDE!

Saturn paneb sinu Karmaenergia korralikult proovile, kuna ta on valmis looma teed ja avama uksi sinu unistuste täitumiseks. Saturn peab teadma, kas sa ikka oled selle kõige vastuvõtmiseks päris valmis. Seetõttu toob Saturn sinu isiklikus saatuses esile keerulisi momente ja teemasid, millega sul tuleb silmitsi seista. Nendega tuleb sul tegeleda, neid tervendada ja edasi liikuda. Kõik on pärit minevikust, seetõttu ongi 2023. aasta esimestel kuudel tegemist Karma vabastamisega, nii nagu kirjutasin raamatus "Ajarännak 2023".

Sinu teele saadetakse see, mis on sinult veel lahendamata ehk millega sa ise ei ole tegelenud või mida ära õppinud. Ja mina ütlen sulle selle peale - ole nii hea ja ära lase sellel end alla tõmmata. Arvestades seda, et tegelikult teeb Saturn vabaks rada sinu unistuste elluviimiseks. Saturn loob selle kõige jaoks ruumi ja seetõttu on need pinged, mis esile tulevad, head. Seega ongi küsimus selles, kuidas sina ise sellesse suhtud?

Kui sa tunned ennast kehvasti kõige selle juures, mille Saturn vallandab (ehk mida sa ise ei ole suutnud varasemalt ära lahendada, vastasel juhul Saturn seda energiat esile ei tooks), siis ole nii hea ja joo võimalikult palju vee-eliksiire. Keskendu just Mäekristalli, Vikerkaare Kuukivi, Kuukivi või Preniidi vee-eliksiiri joomisele. Aseta kristallid veega täidetud klaasi, kannu, pudelisse või kasuta selleks spetsiaalseid eliksiiripudeleid, leiad need SIIT. Need on loomulikult parimad, kuna need on mugavad, lihtne kasutada ja väestavad korralikult vett, mida jood. Vee-eliksiiride joomine aitab alati, kuna vesi on üks parimaid kristallide energiate kandjaid.

4. KUI SINU UNISTUSED ON SEOTUD ARMASTUSEGA, SIIS ON OLULINE JÄLGIDA, ET SA KESKENDUKSID ISEENDA TINGIMUSTETA ARMASTUSE-ENERGIASSE SUUNAMISEGA!


Saturn on armastuse ja suhete teemadega väga karm, kuna me oleme uuel spirituaalsel ajastul ja ainukene viis enda armastuse tasandil olevaid unistusi täide viia on ise eksisteerida tingimusteta armastuses. Mida see tähendab? Keskendu kuni 20. aprilli saabumiseni sellele, et sa ei nõuaks teistelt inimestelt midagi. Lase teised vabaks, naudi nende kohalolekut ja eksisteerimist sellisel tasandil, millisel nad on. Ära sea piiranguid, ära keskendu sellele, mida sul ei ole, vaid keskendu sellele, mis sul tegelikult olemas on. Vaata elule otsa ja mõtle nende inimeste peale, keda sa armastad, vabasta nendega seoses kogu stress ja võtad neid sellistena, nagu nad on, ära sea neile eeldusi või piiranguid.

Sul tuleb aga mõista seda, et Saturn võib sind proovile panna. Ja hoolimata sellest, et sa ei soovi mõelda kõige selle peale, mida üks või teine inimene võiks paremini teha, võid nende teemadega ikkagi silmitsi seista. Unusta ära igasugune kriitika, praktiseeri kriitikavaba elu, kanalda teistesse head suhtumist ning lase nad vabaks. Ütle iseendale seda, et kui keegi soovib sinuga enda elu jagada, siis on see tema vaba tahe ja see on kõige ilusam viis, kuidas keegi võib sinu elus olla. Vabast tahtest on alati kõik ilus!

Mida rohkem sa kurvastad selle üle, mida keegi on sulle teinud või öelnud, seda rohkem sa saadad Universumisse negatiivseid signaale ja see omakorda aktiveerib Saturni mitte tegema sinuga koostööd. See blokeerib igasuguse energia kanaldamise, mis algab 20. aprillist ja kestab 2024. aasta alguskuudeni. Ma usun, et sa ei soovi seda ja seetõttu ütlengi, et sa võtaksid endale imelise suhtumise, keskendudes vaid heale ning vabastades inimeste osas igasugused eelarvamused. Lõpeta ära igasugune kritiseerimine, olgu see sinu sees suur või väike. Mida rohkem sa suudad suunata enda mõtteid sellistest energiatest eemale ja keskenduda heale, positiivsele, ilusatele külgedele inimestes, seda väekamalt hakkab Saturn sinu unistusi täitma. Usu mind, sa veel koged omal nahal seda, kuidas hakkavad sündima imed - imed, mida sa võib-olla ei oleks suutnud ealeski ette kujutada, et sellised unistused saavad täituda.

NÜÜD MA SOOVIN, ET SA VÕTAKSID KORRAKS ETTE MEDITATSIOONIS LEITUD UNISTUSED, MILLE OLED KANALDANUD UNIVERSUMISSE VIIMASE 3 AASTA JOOKSUL.

Nüüd küsi enda käest, milline nendest unistustest on kõige utoopilisem või kõige suurem või mis teeb sind kõige õnnelikumaks? Ja ma ütlen sulle seda, et mida rohkem sa tegeled kuni 20. aprillini nende nelja punktiga, mille olen sulle siia kirja pannud, seda suurema tõenäosusega saad sa selle kõige suurema unistuse täitumise osaks kas sellel aastal või 2024. aasta alguses.

Kui sa soovid end väestada ja positiivsesse lainesse viia - mida Saturn eeldab sinult enne 20. aprilli - siis loe erinevaid artikleid, mille olen kirjutanud vaimse tervise kohta, positiivsuse saavutamise ja optimistliku suhtumise kanaldamise jaoks. Sirvi artikleid, mis olen sulle siia aastate jooksul kirjutanud ja millele jääb su pilk peale või tekib tunne, et soovid seda lugeda, siis loe seda koheselt. Kuula enda intuitsiooni. Seal võib olla midagi täpselt sulle nüüd ja praegu!

Kõige olulisem positiivsuse saavutamisel on aktiveerida enda Päikesepõimiku energia. Seda saad saavutada nii, et toitud tervislikult, keskendud heale, naudid teiste inimeste huumorimeelt, kannad Oranži Kaltsiiti, mis on kõige aktiivsem Päikesepõimiku tervendaja. Teised kristallid, mis saavad sind aidata, on Tsitriin, Päikesekivi, Kollane Kaltsiit, Kollane Jaspis ja ka Dendriitahhaat. Viimane ei ole otseselt Päikesepõimiku kristall, aga tegemist on ülimalt hea külluse, õnne, heaolu, tööedu, rikkuse, armastuseenergia, tervise ja valgustuse toojaga. Kandes Dendriitahhaati koos Päikesepõimiku kristallidega, aitavad need õnneenergiaid kiiremini kanaldada.

Kristalle on kasulik kanda endaga kaasas või ehtena, siis need toimivad kõige kiiremini, toetades sind isiklikul tasandil kõige edukamalt. Miks? Kuna need on sinu energiaväljas ja vallandavad sulle head energiat. Sul on võimalik tuua neid ka enda koju, Feng Shui järgi aseta Dendriitahhaat koos ühe või kõikide Päikesepõimiku kristallidega enda kodu Lõuna-ilmakaarde. Selles ilmakaares asub eluenergia, kire, armastuse ja õnne kanal. Dendriitahhaat on väga oluline, kuna selles kristallis on multifunktsionaalne energia Saturni jaoks. Selle kristalli võiksid tuua enda koju enne 20. aprilli. Kui teed seda, siis hoia Dendriitahhaati enda vasakus käes, sule silmad ning keskendu nendele unistustele, millest me siin koos räägime. Mina kirjutan sulle ja sina keskendud neile. Sul on võimalik seada Dendriitahhaat õnne aktiveerima igale unistusele eraldi, mis tähendab seda, et sul on võimalik viia spirituaalsus maksimaalsele tasandile. Näiteks, kui sul on 4 suurt unistust, millele soovid, et Saturn aktiveeriks head õnne ja Universumis avaneks ukse nendeni jõudmiseni, siis võta neli Dendriitahhaadi kristalli. Keskendu ükshaaval enda unistustele ja sea kristallid Lõuna-ilmakaarde ning jäta need sinna. Need saavad sind alati õnne-energiaga aidata, mis tähendab seda, et isegi kui Saturn ei keera sel perioodil sinu jaoks õnnekanalit lahti, võib see energia ka hiljem kohale jõuda. Siis, kui sa oled selleks ise valmis. Arvesse tuleb alati võtta seda, et unistused täituvad siis, kui sa oled ise nende nimel midagi teinud ja oled energeetiliselt valmis neid vastu võtma. Ehk oled vabastanud enda Karmat, et Saturn saaks sinu nimel head õnne luua.

Kogu armastusega soovin, et Saturn aktiveeriks alates 20. aprillist sinu unistused realiseeruma!

Armastusega alati sind hoidmas ja telepaatiliselt sinuga ühenduses olles! Lase Karma vabaks ja naudi Saturni õnneenergiat kuni 2024. aasta esimeste kuudeni!

Tene Laul