2023. aastal sisenesime uude spirituaalsesse ajastusse, mis toob kaasa suuri energiate muutumisi. Minul on isiklikult väga hea meel, et mehed on viimaste aastate jooksul spirituaalsusesse liikunud (see sai suurema hoo 2020. aastal). Mind teeb ülimalt õnnelikuks, kui näen enda poodides mehi, kes on spirituaalsele maailmale avatud, kohtan neid seltskondades või näen kristallehteid meeste kaelas või kätel. See on lihtsalt imeline! See teeb minu südame soojaks ja muudab mind ülimalt õnnelikuks. Mida spirituaalsemad ollakse, seda nauditavamaks kujuneb meie maailm.

5D-energia kanaldub meeste Auraväljas teisiti kui naiste omas, mis tähendab seda, et mehed ja naised kogevad 5D-energiat erineval tasandil. Selleks on lihtne põhjus - meie kehades ja hingedes on mees- ning naisenergiat erinevas koguses. Mehed on mehed, naised on naised, mehi juhib päikeseenergia, naisi kuuenergia. Juba see teeb meid erinevateks ja need erinevused sobivad siia maailma ideaalselt. Iga mehe ja naise Auraväljas on erinevas koguses mees- ja naisenergiat ka hoolimata sellest, mis soost on keegi sündinud. Mida jõulisem, loogilisem, aktiivsem, positiivsem ning spontaansem sa oled, seda rohkem on sinus meesenergiat, hoolimata sellest, kas sa oled sündinud mehe või naisena. Mida rohkem on sinus pehmust, intuitiivsust, sügavamõttelisust ja perfektsionismi, seda rohkem kannad sa endas naisenergiat. Kui sinus on esindatud kõik need omadused, siis on mees- ja naisenergia sinus tasakaalus. Energia on üks, keha teine.

Kui energiad on tasakaalus, siis aktiveerub sinu täielik potentsiaal siin maailmas, seega on kõigil põhjust end spirituaalsusesse kasvatada, kuna see on ainukene viis jõuda täielikku tasakaalu. Peaasi, et allikad, mille kaudu sa avaned ja kasvad, on usaldusväärsed. Selleks tuleb aga enda intuitsiooni tugevdada. Meeste puhul aitab seda ideaalselt teha Aqua Aura, Küaniit, Ioliit või Sodaliit, soovitan neid kristalle kanda võimalikult Kurgutšakra lähedal ehk siis kaelas ripatsina. Tegemist on siniste kristallidega ja sinine on mehi väestav värv, seetõttu on ka nii paljudel meestel sinise värviga kontakt. Olgu see siis erksinine või navy blue, mis on ka minu üks lemmikvärvidest, või sügav meresinine, millesse vaatamine aktiveerib Kolmanda Silma meesenergia ja loogilise meele. Mehed on ülimalt loogilised, kui nad kannavad endas tasakaalukat energiat ja on 5D-energias. Seega ei ole ime, miks meestele see värv meeldib. Ja kuna ma suudan ise mõlemas energias navigeerida, siis ma näen ja tunnen sedasama, mida tunnevad mehed sinist värvi kandes või kasutades. See on spirituaalsus, kõigel on olemas tähendus, põhjus ja selgitus. Kui sa oled mees, kellel ei ole selle värviga sidet, siis on sinus naisenergia ülekaalus ning selle tasakaalustamiseks on võimalik kanda Musta Turmaliini. Mida ma soovitan kõigil nii või naa kanda, sest see kaitseb valede valikute tegemiste eest. Must Turmaliin ka suurendab kiiremas korras meesenergiat, aidates sellel Auraväljas tasakaalu minna.


5D-energias mees on spirituaalne, ta on sellele mingil hetkel avanenud või tegelenud sellega juba eelmistes eludes väga avatult ning sündinud spirituaalsena. Viimane on eriti tugeva spirituaalse baasenergiaga mees, sest teda ei ole keegi inspireerinud spirituaalseks, vaid ta on sellele ise algusest peale avatud olnud. Ja see on väga hea energia, selle energia tunnen ma juba kaugelt ära! Spirituaalsusele avatud mees on väga võimas mees, kes suudab kaitsta kõiki abivajajaid. Mitte selleks, et näidata enda ego suurust, vaid selleks, et süda ütleb nii. See on kõige ilusam kaitseenergia selles maailmas. Nimetan selliseid mehi iidseteks sõdalasteks, kes on siin maailmas olnud algusest peale, Cleopatra ajastust. Kõige võimsam mees on see, kes on avatud ülimale spirituaalsusele, kaotamata selle juures enda mehelikkust, säilitades enda instinktid kaitsta, hoida, hoolitseda, et armastatu on armastatud ja ei pea kartma selles maailmas ellu jääda. Sõdalane annab naisele kõik selleks, et ta saaks olla enda kõige suurimas pehmuses, naiselikkuses, romantilisuses, olla hoolitsev, hoida kodu ja perekonda. See on 5D-ürgmees meie modernses maailmas.

Räägin ausalt ja otse, et vallaline 5D-energias mees ei ole teistega koos selleks, et rahuldada enda ürgseid vajadusi. Täna me ei ela enam sellises maailmas, kus me peaksime ignoreerima seda energiat, mis on kõige väärtuslikum, ilusam, romantilisem, armastavam, kirglikum, vägevam, enesekindlam ja autentsem. 5D-energiaga mees teab täpselt, et ta soovib enda südame kinkida kellelegi, kes on seda väärt. 5D-energias mehele meeldivad naised, kes on nemad ise, kõige ilusamas ja kaunimas võtmes, täis ehedust ja kõige kaunimat autentsust. 5D-energiaga mees valib naise, kellega ta tunneb intuitiivselt kõige suuremat sidet, kelles on olemas kõik, mis on temas puudu või mis on tema jaoks väestav. 

5D-energiaga mees leiab tee naiseni siis, kui ta ei jaga ennast kõigi teistega. Seda kiirem on tema tee Hingesugulase või Kaksikleegini jõudmiseks. Seega, kui sina, mees, oled siin, 5D-energias ning loed minu kirjutatut, siis tea seda, et sinu eluteele on tulemas see õige kaaslane, kui sa hoiad end tema jaoks ning tegeled iseendaga ja kõige sellega, mis sinu elus on. Usalda Universumit, kanna Granaadi või Opaali kristalli, et teie teed saaksid veelgi kiiremini kokku juhatatud. Seejärel jäta kõik Universumi hooleks, usalda protsessi ja nii-öelda telgitaguseid energiaid.

Kui me vaatame, kuidas 5D-energiaga mees naisi kohtleb, siis 5D-energiaga mees ei jäta naist hätta. Ta annab endast alati parima, et naist kaitsta ja hoida, pakkuda talle kõike, et mure saaks murtud, elu saaks olla õnnelik ja positiivne. Kuna 5D-energiaga mehe huumorikanal, Päikesepõimik, on avatud, aitab see naistel õhku tõusta. Mina naisena armastan väga seda huumorit, hea tuju loomist, meeleolu tõstmist, sooja keskkonda, mida mehed suudavad pakkuda. See on ülimalt võimas päikeseenergia, mida mees on võimeline omama. Mees, kes suudab pakkuda kasvõi korraks naeru ja nalja, energia tõstmist, positiivsuse süstimist, väärib medalit täieliku mehelikkuse eest! See tunne, et sind tõstetakse hetkega kõrgeimasse 5D-energiasse hea nalja, lõbusa loo, siira naeratuse, intelligentse vestluse või siira abipakkumisega - sellise tunde tekitavad mehed on väärt head õnne ja kõike, absoluutselt kõike!

Aga 3D-energiaga mees keskendub vaid iseendale, ta ei väesta mitte kunagi teist inimest! 5D-energiaga mees suudab alati jääda alati iseendaks, seista sirgelt, olla tugev ja enesekindel enda kehas ning hinges, ta ei näe mingit vajadust kellegagi võistelda. See toob kaasa selle, et 5D-mees alati aitab, toetab, vestab ja hoolitseb kõigi eest! Eriti nende eest, kes on tema siseringis, hoides ja kaitstes neid nii, et kõigil oleks hea, lõbus olla ja igas mõttes kerge elada! Sellise mehe üle saavad olla õnnelikud kõik inimesed, kes on tema eluteel, sealt läbi käinud või alles sisenevad sinna. Mul on alati ülimalt hea meel kedagi sellist kohata ja jätta ta enda maailma, hoides ka teda nii, kuidas ta hoiab teisi, olla tema jaoks igavesti olemas, toetada, jagada temaga enda elu, kasvada temaga koos spirituaalselt ja elada tingimusteta armastuses, teades täpselt, milline hingevaheline kokkulepe mul temaga on.


Inimesed on loodud koos eksisteerima ja me leiame enda eluteelt kõik need inimesed üles, kui me kasvame spirituaalsuse poole ning usaldame suhteenergiad Universumile. Aga sa saad enda jaoks teha seda, et kannad armastusekristalle, et avada end tingimusteta armastusele. Kristallid avavad, väestavad ja viivad sind sinu saatuserajal kõige paremale teele, kus sa kohtad just neid, kellega sul on sügavam side. Mida suurem on sinu missioon, seda suurem on ka sinu suhtlusring, jäta see palun endale meelde! Mida rohkem sul on vaja saata endast energiaid väljapoole, avaldada enda annet ja väge maailmale, seda rohkem on sul selles elus hingedevahelisi liite. Kui sul on neid vähe, ei tähenda see seda, et see on kuidagi halb, absoluutselt mitte! Meil on erinevad missioonid ja me peame mõistma, et meil on siia maailma vaja kõiki, ka neid, kes teevad tööd nii-öelda tagataustal. Igaühel oma ülesanne ja elutee, seetõttu ei ole mõistlik end võrrelda mitte kellegagi, vaid ainult vaadata iseenda energiasse ja tegeleda sellega, mida sealt leiad. Mina võtan igat inimest kui eraldi kunstiteost või molbertit, millele saab luua kõike head ja ilusat. Aga milles on juba olemas päris suur energia, mida lahti harutada ning ülimasse tasakaalu viia.

Tulles tagasi 3D-energias mehe juurde, siis see mees soovib erinevatelt naistelt palju tähelepanu saada, et enda meesenergiat suurendada ja väestada. Aga ma ei pea õigeks, et seda tehakse naiste arvelt, sest iga naine väärvib parimat kohtlemist. 5D-energiaga mees ei oota tähelepanu, ta lihtsalt saab seda ja eriti nende naiste käest, kes on spirituaalsusele avatud, kuna need naised teavad, millisele mehele enda energiat jagada. Ja see on imeline sünergia, ilus armastav ja kirglik energia, mida teineteisele kinkida.


Mehel on võimalik 3D-energiast välja tulla, kui ta seda soovib, kasutades selleks erinevaid spirituaalseid praktikaid, millest olen tänaseks kirjutanud juba üheksa aastat. Kui oled 3D-energias mees, siis loe igat minu artiklit, mis sind kõnetab, see on sulle! See väestab sind ja aktiveerib kiirelt 5D-energiasse! Usu mind, see on energia, milles sa soovid olla, kuna selles energias sujuvad materiaalsed teemad, sa arened enda erialal, leiad üles oma ande, näitad seda maailmale, oled õnnega kaetud, elad armastuses, külluses ja ülimas põnevuses. Spiritualism avab silmad ja mida avaramaks muutub sinu maailm, seda suurem on sinu elu, seda rohkem sa koged, õpid, saavutad ja lood. Seega ma ei näe mitte ühtegi põhjust, miks mitte 5D-energias eksisteerida. See on kõige võimsam energia ja mida rohkem meid selles on, seda sügavamaks, suuremaks, võimsamaks ja põnevamaks muutub meie elu, seda rohkem on seal ilu, võlu, armastust ja küllust. Saame sellest maailmast luua koha, kus tantsida, laulda, luua ja jätta siia kõige võimsam jälg - ülim heaoluühiskond.

Meil on olemas kõik, et seda luua, meil on tarkused, oskused, me maailmas on veel ressursse! Tuleb aktiveerida enda kõige suurem vägi, teha koostööd ja puhastada see maailm toksiinidest ning teha seda igal tasandil, jättes alles naturaalsuse ja eheduse. Taastada kõike, mis on maatasa tehtud, kaotatud, viimase piiri peal ja hoida kõike, mis on veel olemas, et seda kasvatada ja arendada suuremaks. Meil kõigil on aeg aktiveeruda! Mida kiiremini me seda teeme, seda suurem on tõenäosus nautida nii isiklikul kui ka globaalsel tasandil seda, mis on meie ühine missioon - maailma päästmine nii füüsilisel, emotsionaalsel, vaimsel kui ka spirituaalsel tasandil. Uus spirituaalne ajastu tähendab maailma ümberpööramist iidsesse energiasse, olen sellest kirjutanud oma teises raamatus "Ajarännak 2023". Leiad sealt võtme, kuidas jõuda ülimalt kiirelt 5D-energiasse. Kui teed selle rännaku koos minu ja minu raamatuga läbi, kuulates mind sõna-sõnalt, tehes endaga tööd, aktiveerides ja väestades, siis sa tõused kõrgustesse. Ja ma ütlen kõigile, et kui enda spirituaalsus 2023. aastal esikohale sättida, täituvad sinu südamesoovid, kuna spirituaalsus aitab sul jõuda tingimusteta armastuseni ja enda kõige suurema väeni. Siis oled sa üks maailma päästjatest ja ma avan ukse sinu andeni. Ma avan tee iga inimese andeni, kui ta on ülimas tingimusteta armastuses, kuna selles eksisteerides suudad sa enda annet kanda. Selle kandmine ei ole spirituaalselt kerge, seetõttu on vaja esmalt saada hingeline tasakaal ning seda püsivalt. Just sellepärast on vaja endaga tegeleda, et saavutada ülim 5D-energia, mis on võimalik just sellel aastal. Seega andke endast maksimum!

Olen enda raamatusse kanaldanud ja aktiveerinud kogu oma tingimusteta armastuse, sest see sai kirjutatud siis, kui saavutasin ülima 5D-energia, tehes enne seda endaga terve aasta suurt tööd ja hingelist puhastust kõikidest õpetustest, mis on minu eluteele tulnud ja lasknud enda Karma vabaks sellega, et tegin pea igapäevaselt meditatiivseid rituaale. Kanaldasin ürgset energiat rituaalitantse tantsides, põletasin igapäevaselt erinevaid küünlaid, viirukeid ja aurutasin eeterlikke õlisid, mediteerisin kristallidega, tegin endale helioteraapiat. Kanaldasin infot kosmosest, tähtedelt ja planeetidelt, kirjutades teile kosmilisi artikleid, teid niiviisi väestades. Avasin endas portaali, mille kinnitas 2023. aasta, et saaksin sind siin igal hetkel väestada ja mitte lasta sul maha kukkuda. Ja kui sa kukud, siis ma tõmban sind püsti, kasvõi valusalt tõmmates, et aidata sul alati liikuda enda kõige suurema väe poole. Mina olen siin, sina ka, me teeme siin maailmas koostööd! Minu missioon on valgustada, sinu eesmärk on valgusest kinni haarata, kui soovid end 5D-energias näha, selles eksisteerida ja maailma nautida!


"Ajarännak 2023" raamatu kirjutamist alustasin koheselt, kui saavutasin kogu väe ja tingimusteta armastuse, mõeldes teie peale, kõikide inimeste, kogu maailma peale! Kui sul seda raamatut ei ole, siis aitavad sind minu 2023. aastal kirjutatud artiklid ja ka LA TENE podcast. Saad sealt teejuhi erinevate kuupäevade, oluliste sündmuste ning tingimusteta armastuse kohta. Ma tean, mis maailmas toimub ja jagan seda ülimalt hea meelega edasi. Kui see sind aitab, siis haara sellest kinni ja salvesta enda ellu!

5D-energiaga mehi on siia maailma väga vaja. Selleks, et nad saaksid luua õiglust, uusi tehnoloogiaid, arendada maailma, toetada ühiskonda, ehitada üles toimivat ühiskonda ja kaitsta kõiki potentsiaalsete ohtude eest. Seega iga mees, kes tegeleb enda spirituaalse poolega ja panustab sellesse ning saavutab 5D-energia või võimendab seda pidevalt, on mees, kes muudab selle maailma paremaks kohaks!

5D-energiaga mees leiab üles enda Kaksikleegi, tema Kaksikleek on samuti 5D-energias ja nende energiad on samal tasandil. Mõlemad Kaksikleegid peavad eraldiseisvalt enda energiat tõstma ja arendama, kui soovivad kohtuda. Kui tunned, et oled Kaksikleegi sidemele avatud, siis suurenda enda spirituaalsust ja aktiveeri end, sest ilma selleta ei ole võimalik teil kohtuda. Kaksikleegid ei kohtu, kui mõlemad ei ole saavutanud enda spirituaalsuses teatud taset. Kui üks jõuab ette, siis ta ootab teist järgi, jäädes paigale seni, kuni teine kasvab, seejärel kohtutakse. Seejärel tuleb teha endaga eraldiseisvalt palju tööd, et mitte põgeneda. Põgenemisfaas saab läbi siis, kui kasvamine on ühine, jagatud, olles samal ajal eraldiseisev. Põgenemine lõppeb kohe, kui aktsepteeritakse enda Kaksikleeki ja alustatakse otsast peale sealt, kus enne põgenemisperioodi jäi pooleli hea energia. Selleks tuleb mõlemal osapoolel aktsepteerida teineteist sellisena nagu nad on, andestada põhjustatud valu ning elada hetke ja tuleviku nimel ühiselt. Mida kauem põgenetakse, seda piinarikkam on mõlemal olla. Kumbki ei tea, et on valus, aga valu eksisteerib mõlemal ühiselt, sama raskelt. Seega ei ole vaja põgeneda millegi nii ilusa ja hea eest! Kaksikleegid on mõeldud koos eksisteerima.

Hingesugulaste vahel tekib sügavam hoolimine, kodutunne, pereloomine, üksteisele pühendumine, kui mõlemad kasvavad 5D-energiasse. Lisaks romantilisele suhtele on Kaksikleegid mõeldud koostööd tegema, Hingesugulased on aga mõeldud eraldi tööd tegema. See on üks suurimaid vahesid Hingesugulaste ja Kaksikleekide vahel. See annab sulle selge vihje, mis sidemes oled sina oma kaaslasega, kui oled enda armastatu leidnud. Hingesugulane ei põgene, ta on ja ei taha lahkuda. Kaksikleek kardab armastust, mis põleb leekides ja kõige suuremas kireenergias, mida Kaksikleek on isiklikul tasandil kogenud. Hingesugulaste leeki tuleb üleval hoida, Kaksikleekide tuli vaid kasvab. Hingesugulaste side on rahulik, sujuv ja tervislik alati, kui ollakse 5D-energias, Kaksikleekide suhe on nii intensiivne, et sellega on keeruline toime tulla ja see keerulisus kasvatab Kaksikleekidest ülimalt võimsad sõdalased, missioonikaaslased ja armastajad, kes pakuvad maailma midagi, mida sisaldab nende anne. Hingesugulased teevad enda missiooni kas üksinda, olles eemal suuremast missioonist või kannavad mõlemad oma missiooni, mis ei ole globaalne, suuremale rahvale, laiemale ringile.

Kaksikleekideni ja Hingesugulasteni on võimalik jõuda nende kristallide abil, mille olen kirjutanud sulle siia Kaksikleekide artiklisse, leiad selle SIIT

Meestele loodud LA TENE brändi väeehted leiad SIIT. Vaata, milline sind kõnetab ja lase sellel end väestada!

Alati sulle armastusega kirjutades, olles telepaatiliselt ühendatud! Alati Sind väestades ja õhku tõstes, sind 5D-energiasse kaasa haarates või seal koos eksisteerides!

Tene Laul