Kui sa soovid elada 5D-energias, siis on väga oluline hoolitseda enda tervise eest ja süüa võimalikult palju taimset. Kõik, mille loodus on meile kinkinud, tervendab meie hinge ja füüsilist keha, aitab emotsioonidel tasakaalus olla ning leida enda sees harmooniat. Seega ole hea ja hoolitse enda keha ning hinge eest taimede väega. Suurenda endas seda rutiini süüa taimi võimalikult palju. Sa teed sellega head iseendale ja teistele. Kuidas ka teistele? Mida tasakaalukam sa oled, seda suurem on sinu vägi. See annab sulle võimaluse olla aktiivne enda spirituaalsuses ning enda missioonides. Veel tuleb arvesse võtta seda, et oleme uues spirituaalses ajastus, mis tähendab, et sul peab olema rohkem energiat, kui soovid eluga ühes rütmis olla. Kosmiline energia on väga võimas, mis tähendab seda, et ühel hetkel on sinu elus on kõike liiga palju. Kõike tuleb ka juurde, seega sul on vaja enda Tšakrasüsteemi aktiivselt tervendada.


Papaia on üks taimsetest tervendajatest, mille võiksid kindlasti enda ellu tuua. Kui sul on võimalik maailmas ringi rännata, siis kindlasti söö Papaiat. Õnneks leidub seda imelist vilja ka meie poodides, kasuta seda võimalust. Papaia aitab tervendada sinu Sakraaltšakrat, aktiveerides sinus kireenergia, suurendades motivatsiooni, väestades ja tervendades sind spirituaalselt. 


Lisaks Sakraaltšakrale aktiveerib Papaia ka sinu Südametšakra kõrgeima astme, milleks on Tüümusetšakra. Papaia aktiveerib kontakti tõelise Kaksikleegiga, mitte tema eelkäijaga. Kui seda süüa ja kanda samal ajal erinevaid Kaksikleekide ja Hingesugulaste kristalle, siis see avab südame kõige kõrgemale armastusetasandile. Kas siis Kaksikleegi või Hingesugulase vahel, oleneb, kes on selles elus sinu saatuserajal oluline. Kes on see kõige olulisem sinu hinge armastaja? Kristallid ja taimne toitumine juhatab sind loomulikult sinna poole, seetõttu ma kirjutangi sulle, et sul oleks hea elada.

Papaia koos kahe kristalliga, Rodokrosiiti ja Roosat Kvartsiga, aktiveerib sinu hinges tervendusprotsessi, mis koosneb kuuest etapist. Need kõik on seotud tingimusteta armastusega. Ehtsa armastusega, siira ja autentse armastusega. Kanna Rodokrosiiti ja Roosat Kvartsi korraga, need kristallid kiirendavad sinu Tüümusetšakra aktiveerimist. Kui oled mees, siis kanna Roosa Kvartsi asemel Granaati.


Hingetervendusprotsessi esimene etapp on segaduse lahti harutamine. Sellel järgneb millelegi jälile jõudmine. Peale seda peaks saabuma mõistmine, siis aga sellest kõigest õppmine. Järgmised etapid on enese tervendamine, avamine ja seejärel uuel kujul kokku liitumine. Sinu enda hinge tasandil tervikuks saamine, et sa oleksid üldse võimeline tingimusteta armastuses eksisteerima. Sul on vaja olla enda sees tasakaalus ja harmoonias, alles seejärel avaneb armastusekanal ning selle järgnev igavese armastuse teekond.

Nii nagu kirjutasin oma raamatus "Ajarännak 2023", oleme uues ajastus ning kõik energiad on muutumas. Tuleb mõista, et suhteenergiad ei ole enam madalal tasandil, kui sa ise oled kõrgel tasandil. Mis tähendab seda, et kui sa oled enda hinge võimalikult palju tervendanud, siis suureneb spirituaalsus sinus üha enam. Seejärel avanevad kiht kihi haaval tingimusteta armastuse erinevad tasandid. Selle nimel tuleb endaga tööd teha, see on sinu isiklik missioon siin maailmas. Ja kui sa ei võta selles osas vastutust, siis sa ei usalda elu. Ja kui sa ei usalda elu, siis küsin mina sinu käest, miks mina peaksin sulle usaldama kogu maailma võtme sinu enda kohta, kui sina ei usalda elu? Siis sa ju ka ei usalda mind, kes kanaldab spirituaalsust. Avage end, kasvatage end tugevaks, terveks, avage enda hinged parema tuleviku kujundamisele. Tehke seda iseenda jaoks, tehke seda kõigi jaoks. Armastus on imeline, see on igavesti kasvav energia ja kui sa astud sellesse energiavoosse, mille Veenus on Maa suunas aktiveerinud, siis sa ei kahetse seda mitte kunagi, sa ei soovi sellest väljuda. Sa ei vaata sellele mitte kunagi tagantjärele ja ei kahetse enda hinge võimsaks kasvatamist. Sina oled iseenda projekt! Lase end juhatada kõige võimsamale tasandile ja elame siin maailmas koos ülimas õnnetundes.

Papaia ka tervendab ka sinu füüsilist keha, andes väga palju tervendust sinu lihastele. Eriti kui tegeled treeningutega ja hoiad enda füüsist vormis. Lisaks on see suurepärane peavalude, lihasvalude ja krampide eemaldaja, aidates füüsilisele kehale kiirelt lõõgastust tuua.

Süües Papaiat enne magamaminekut, suurendab see võimalust näha läbi une vastuseid, mis on seotud sinu suhtega. Hoides magamistoas Skolessiidi kristalli, aitab see kaasa ka ettekuulutavate unenägude nägemisele.

Papaia rituaaliõli soovitan kasutada armastuseenergia aktiveerimiseks ja selle suurendamiseks. See aitab kaasa ka hingedevaheliste liitude tugevnemisele, mis tähendab, et Papaia rituaaliõli kasutamine suurendab võimalust kohtuda enda Hingesugulasega või Kaksikleegiga, kui sa ei ole temaga veel kohtunud. Kui sa oled praegu või oled olnud teistsuguses hingedevahelises kokkuleppes nagu näiteks saatusekaaslase, karmakaaslase või mõnes teises suhteenergias, siis see rituaaliõi aitab sind sellest tervendada. Leiad kõikide higedevaheliste liitude kohta lugemist SIIT. Loe, et mõista seda, kellega sa täna suhtes oled, kui sinu elus on keegi, kellele jagad enda armastust.


Papaiat süües suureneb sinu C-vitamiini tarbimine, mis on ülimalt oluline sinu nahale, juustele, mõistusele, kogu füüsilisele kehale. Ma võin siia jäädagi loetlema selle vilja olulisusest ja headest omadustest. Papaia suudab anda sinu tervisele nii palju, et see on väärt söömist ja enda ellu toomist.

Hoia end, sest sinu keha ja hing on väärt parimat! Oled iseenda tervendaja, kui sa seda soovid. Lase end aidata, luba end juhatada, liigu tervendusse iseenda pärast ja Universum kingib sulle midagi väga väärtuslikku! Karmaseadust ei tasu alahinnata. Väesta end igapäevaselt, aita end ja mina aitan sind! Sa ei ole üksinda ja selle võid sa endale igavesti meelde jätta!

Armastusega alati kirjutades, telepaatiliselt igavesti kontaktis olles

Tene Laul