KALJUKITSELE (22. detsember - 19. jaanuar) toovad 2023. aasta planeetide seisud kaasa oluliselt parema majandusliku aasta, kui seda oli 2022, mil põhirõhk läks Kaljukitse suhetesse ja vaimsesse tervisesse. 2023. aasta toob tema ellu uued tuuled, seades esikohale töö- ja rahaasjad ning üleüldise majandusliku seisu. Need teemad on Kaljukitse jaoks alati murekohaks, sest ta on maaelemendi viimane esindaja ja ikkagi Kaljukits.

Kaljukits, 2023 on Sinu jaoks majanduslikult soodne aasta, aga küllus ei kuku Sulle niisama sülle, vaid see tuleb välja teenida. Sul on selleks võimalus, sest planeedid on nüüd Sinu poolt, eriti Saturn. Kui Sa teed tööd rõõmu ja naudinguga ning annad endast maksimumi, siis see salvestub 2023. aastaks karmana Sinu auravälja, sest Saturn on karmaplaneet. Kaljukits, soovitan Sul sukelduda töösse maksimumiga kohe aasta esimesel poolel, tundmata sealjuures väsimust. Energiaid ei ole võimalik võltsida, seetõttu on äärmiselt oluline, et hoiad töötades enda meeleolu teadlikult positiivsena.

Räägin Sulle veidi karmast, Saturnist ja kuidas mõjutavad planeetide seisud Sind 2023. aastal. Selline kooslus transformeerib energiad külluseks, eriti siis, kui lisada sinna juurde füüsilise töö tegemise hea meeleolu ja lootusrikka suhtumisega. Kui need energiad ei ole tasakaalus, siis ei saabu ka soovitud tulemust. Tegelikult ei anna 2+0+2+3 Sulle numeroloogiliselt muud võimalust, kui panustada vaid maksimaalselt.

Kõik võimalused on olemas, et igasugune kõrges energias tegutsemine tooks kaasa küllust ja rahavoolu.

Kaljukits, 2022 ei rikastanud Sinu elu rahavooluga, aga nüüd on Sul endal võimalik seda muuta. Sel aastal peaksid Sa kindlasti vältima väga suurte riskide võtmist. Selleks oli eelmine aasta, aga see ei toonud sellist tulemust, mille nimel Sa pingutasid, nüüd aga on lood teisiti. Soovitan Sul realiseerida neid tööalaseid ideid, mis tekkisid 2022. aasta kevadel 12. aprillil, mil oli kosmiline kõrghetk, sest toimus Jupiteri konjunktsioon Neptuuniga. Kirjutasin sellest ka enda koduleheküljel, kuna see päev muutis loomingulise energia üliaktiivseks ja see kandus ka tulevikku. Kaljukits, mul on Sulle küsimused: „Mis oli see, millest Sa tollel hetkel unistasid? Millele keskendusid? Eriti just tööalaselt ja majanduslikult?” Meenuta ja pane kõik siia raamatusse kirja, et enda tööalased tulevikuplaanid 2023. aastaks paika panna. Sul on võimalik kasutada „Ajarännak 2023” enda isikliku teejuhina.

Kõik energiad on 2023. aastal Sinu poolt, et Sa suudaksid need plaanid ellu viia, ainukeseks takistuseks võid osutuda ainult Sina ise. Seega ära seisa endal ees!

Mul on Sulle järgmine küsimus: „Kui väga Sa soovid seda kõike täide viia?” Kui see soov on Sinus väga suur, siis mina ütlen Sulle julgustavalt: „Palun mine ja vii see sellel aastal täide! Alusta nüüd ja kohe! Ole motiveeritud ning hoia naeratus näol!” Nii Sa saadki aasta lõpus nautida enda tegutsemise imelisi vilju ja tunda suurt rõõmu selle üle, kuidas sa panustasid füüsiliselt ja vaimselt enda tulevikku, eelkõige rahaenergiasse.

Räni on Sinu 2023. aasta rahavoolu, külluse ja hea õnne kristall. Räni suudab salvestada Sinu unistused ja manifestatsioonid ning hoida Sind õigel kursil, andes Sulle jõudu ning toetavat energiat siis, kui tekivad takistused või vaimne kurnatus. Räni toetab Sind tööalaselt tugevuse ja osavusega, et aktiveerida 2023. aasta rahavool täies mahus. Mida kauem on see kristall Sinuga, seda edukam energia on Sinuga kaasas. Räni salvestab aktiveerunud külluseenergiad ning vallandab need Sinu auravälja, kui Sul on seda kõige enam vaja. Hoia seda endaga kaasas, kanna ehtena või aseta koju küllusekristallide sekka, et see saaks Sinu ellu kutsuda õnne ja seda ka hoida.

2022. aasta oli esimene tingimusteta armastuse aasta, tekitades Sinu tunnetesse uusi tasandeid. Sinu sisse võis tekkida salajane küsimus: „Mida ma tunnen, kelle vastu ma tunnen?” Sa tead, millest ma räägin, isegi kui Sa ei jaganud neid mõtteid teistega. 2022. aasta lõpus saabus selgustunne, aga 2023 lööb selle uuesti lainetama ning Sul tekib veel rohkem armastuse ja suhetega seotud küsimusi. Ütlen Sulle, et selgustunne saabub iga kord, kui Täiskuu liigub aasta lõpu poole. Sa võid sel ajal kogeda lausa satorit ehk järsku valgustust, mis annab Sulle suhete osas suurema selguse. Kuula iga Täiskuu ajal enda sisemist häält ja pane kasvõi siiasamasse raamatusse kirja, mida Sa tundsid, millest või kellest mõtlesid.

Nii saabub Sinusse selgustunne, mida Sa oled oodanud ja mille Sa oled välja teeninud.

Veenuse liikumine Kaljukitses põhjustab hetki, kus melanhoolia ja eufooria käivad käsikäes, samuti pettumine ja tugevad siirad tunded.
See põhjustab segadust, aga ära lase sellel end juhatada. Segadus tuleb põhjusega, järelikult on kuskil midagi valesti ja sellega tuleb tegeleda. Sina küsi enda käest, mis asjus on see segadus esile kerkinud. Leia vastused enda seest üles ja pane need kirja, et need jääks Sulle meelde. Usu mind, nii saad Sa aasta lõpus oodatud selguse. Sind aitab Täiskuu ja kui Sa oled selle energia osas ülitundlik, võid saada universumist vihjeid juba enne täiskuu saabumist.

2023. aastal on Sul armastuses kõik hästi, kui Sa kuulad enda intuitsiooni. Seetõttu on ülimalt oluline tegeleda enda intuitiivse meele ehk Kolmanda Silma aktiveerimisega. Selles aitavad Sind Kadaka eeterlik õli ja Palmarosa eeterlik õli. Tilguta neid õlilambis või difuuseris asuvasse vette ja naudi nende õlide tervendavaid aroome. Kristallidest on Sulle abiks Opaliit.

Opaliit on 2023. aastal Sinu intuitsiooni suurendamise ja suhteenergia parandamise kristall, hoia seda enda lähedal ja kanna endaga kaasas. Segadust tundes hoia seda kristalli käes, sule silmad ning küsi endalt selgust. Lase Opaliidist lahti alles siis, kui oled meditatsiooniga selge vastuse saanud. Usalda ainult selgeid vastuseid, Opaliit juhatab Sind nendeni. See kristall loob ühenduse ka Sinu kaitseingliga, mis omakorda annab Sulle suurema vaistu ja seda on Sul vaja, kuna 2023. aasta ootab Sinult suurt panust nii tööalaselt kui ka suhetes. Armastuseõnne aktiveerimiseks võta kasutusse kõik teised armastusekristallid, näiteks Rodokrosiit ja Roosa Ahhaat.

Tervise osas ei pea Sa enam nii palju muretsema kui 2022. aastal. Nüüd on planeetide seisud ja numeroloogilised mõjutused Sinu poolt ning tervis hoiab end ise ja ei vaja vaimselt ja füüsiliselt nii palju pingutust, kui kõik teised aspektid Sinu elus. Kaljukits, aga sellele ei tasu Sul lootma jääda, vaid ikkagi toituda ja elada tervislikult, nii saad Sa suurema jõu, et kõigega hakkama saada. Taimed, tervislikud valikud ja aktiivne liikumine toetavad Sinu närvisüsteemi, mida on Sul sellel aastal kõige enam vaja. Närvisüsteemi aitab eelmise aasta kogemusest turgutada ja tugevdada vitamiinide ning mineraalainetega rikastatud toit, samuti regulaarne aurapuhastus viirukitega.

Soovitan Sul sellel aastal jälgida, kellega Sa aega veedad, sest Sind ümbritsevad inimesed annavad Sulle energeetilist tuge või võtavad seda Sinult. Kui soovid, et 2023. aasta oleks Sinu aasta, siis on oluline selekteerida, kellele Sa enda energiat annad ja kellele mitte.

Kaljukits, mida rohkem Sa tuled enda mugavustsoonist välja, seda edukam 2023 Sulle on. Seega küsi endalt: „Kui mugav ma tegelikult olen?” Kui Sa saad midagi enda juures muuta, siis tee seda kohe aasta alguses, et terve 2023. aasta kujuneks Sinu kasuks.

Kaljukits, sinu tähemärgi 2023. aasta kristallidest ehted ja kristallikomplektid toetavad sind enda energiatega terve selle aasta jooksul ja suurendavad sinu elus õnne-, armastuse- ja külluseenergiaid - sinu tähemärgi kristallikomplekt asub SIIN ja sinu tähtkuju 2023. aasta käeketid leiad SIIT.


Kõik 2023. aasta õnnetoovad ehted ja kristallikomplektid leiad SIIT.

2023. aasta üldenergiate kohta loe minu viimasest raamatust "Ajarännak 2023", mis on saadaval digiraamatuna. Leiad sellest üksikasjaliku ülevaate terve 2023. aasta kohta, samuti, kuidas 2022. aasta meid mõjutas. Lisaks annan sulle oma raamatus kõik teadmised, kuidas sa saad enda õnnele rohkem ruumi teha ja kujundada praegune aasta enda jaoks suurepäraseks.

Kogu armastusega ja sinuga alati telepaatiliselt ühenduses olles

Tene Laul