Unenäod on selleks, et need ära tõlkida, kuna sinu unenäod annavad teada, mis sinu teele on saabumas või kuhu poole on sinu hing liikumas, seega on oluline alati enda unenäod ära tõlkida. Selle juures aitan mina sind, kirjutades sulle unenägude tähendusi. Oluline on hommikuti kõik unenäod ära tõlkida, sest elu läheb edasi ja sa saad uusi unenägusid ehk sõnumeid Universumilt muudkui juurde ning juurde.

Käed sümboliseerivad "kedagi", kes tuleb sinu ellu appi, kui need ei ole sinu unenäos halvaendelised olnud ega sulle unes liiga teinud.


Kui sa nägid unenägu, mis on sinu jaoks hirmutav, siis see unenägu võib tähendada, et see ei ole hea abi, mille sa endale saad. Kui need käed ei hirmutanud sind, siis on selle unenäo tähendus vastupidine ehk suurepärane.

Käte unes nägemine toob endaga kaasa sinu ellu kellegi, kes on justkui abikäsi sinu jaoks, aidates sul midagi saavutada. Kui need käed olid värvilised, siis on abi tulemas väga paljudest erinevatest allikatest. Võib-olla oled sa sellises eluperioodis, kus sinu jaoks on midagi ebaselge või raske, sellisel juhul on see unenägu suurepärane, aidates sul rahu ja tasakaalu kiirelt saavutada ja seda läbi teiste inimeste abi ja toetuse.

Käsi, mis krabab sind või käsi, mis ulatatakse sinu poole on Universumi poolne abi millegi lahendamisel. Kui sinu elus on probleeme, siis ei tasuks muretseda, kõigele tuleb lahendus ja sa pead lihtsalt usaldama protsessi, milles oled.

Kui sa nägid unes enda käsi, mis olid värvilised, siis see viitab sellele, et sa suudad absoluutselt kõikidele probleemidele lahendusi leida ja oled selline inimene, kes aitab ka teisi inimesi nende probleemide lahendamisel.

Kui sa nägid teiste inimeste käsi, siis on see märk sellest, et teised inimesed suudavad sind aidata ja ma soovitan sul selle abi vastu võtta, mida sulle pakutakse.

Kõik unenägude seletajad, mille olen aastate jooksul sulle kirjutanud, need leiad SIIT.

Armastusega alati kirjutades
Tene Laul