Oleme astroloogiliselt sellises ajastus, kus alates 2022. aastast juhib maailma Pluuto ning see kestab kuni 25.07.2025. Sellega seoses on ülemaailmselt toimumas suured muutused, kuna Pluuto kõige suurem vägi on tõmmata maailmas esile kõik need teemad, millele tuleks keskenduda ja valgust tuua, et neid muuta. Pluuto on aktiveerinud maailmapildi muutumise, et läheksime ülemaailmselt tagasi algtõdede ja -väärtuste juurde, mis on meie elude jaoks olulised. Sellega seoses tunned sina ning absoluutselt kõik inimesed üle maailma ärevuse tunnet, mida on sul võibolla iseenda jaoks raske selgitada, kust see pärit on. Selle jaoks olengi mina, kes aitab sul Astroloogiat paremini mõista ja ka seda, mis ülemaailmselt tegelikult toimumas on. Nagu "Ajarännak" raamatus sulle kirjutasin - 2023. aasta on esimene spirituaalse ajastu aasta ning Pluuto on selle ajastu algataja ehk suurte ümberkorralduste tegija. Sa kas soovid või mitte, kuid suured muutused on tulnud või tulemas ülemaailmselt kui ka eraeludes isiklikel tasanditel. Sellele vastu ei saa ja seda tegelikult ei ole mõtetki blokeerida, kuna planeetidel on suurem jõud kui sul endal. Selles suures maailma ümberkujundamise energias ja ajastul vaimselt hakkama saamises aitab sind ainult spiritualism.

Kui sa spirituaalselt ennast arendad, selles valdkonnas kasvad ning võtad selle enda eesmärgiks, siis see on sinu parim päästerõngas. Kirjutan sellel teemal põhjusega sulle ja teistele siia, teades väga hästi, mis inimest hingedes tegelikult toimumas on. Näen seda igapäevaselt pealt ja kirjad, mis mulle saadetakse on seda teemat täis. Seetõttu kirjutan ka avalikult, et kõik, kaasaarvatud sina, saaksid selles osas selguse. Saan sinu koormust vähendada, kui aitan sul mõista seda, mida sa tunned ja, et tegemist on ülemaailmse muutusega, mida sa ei saa takistada. See ei ole sinu võimsuses. Ainukene asi, mis on sinu võimsuses sellel ajastul, on minna muudatustega kaasa, ise muutuda ja lasta teistel ümber kujuneda. Ära suurenda viha ega hukkamõistmist kui keegi sinu kõrval ei ole enam seesama inimene, kes ta oli varasemalt. Meie hinged on ümber kujunemas nagu ka planeedil Maa toimuv. Kuna inimesed on Maa pealsed tegutsejad, selle arendajad ja kasutajad, siis tahes-tahtmata mõjutab see kõige enam inimesi.


Mida rohkem sa suudad vabaks lasta enne 25.07.2025 kõigest negatiivsest, madalast energiast, stressist ja leida selle juures ilusad ning head asjad, millele keskenduda, seda paremini sa tunned end mentaalselt kui ka emotsionaalselt. Minu jaoks on oluline, et sa tunneksid end suurepäraselt ja seetõttu sellest sulle siia kirjutan. Soovin sinu hingele parimat, kergust ja selgust ning kasulikke muudatusi. Selleks, et Pluuto saaks sinu kasuks, mitte kahjuks töötada allu destruktiivsele energiale, mida see loob ja suunab sinu eraellu. Kui miski kukub niiöelda kokku, siis see kukub kokku kõrgema eesmärgi nimel, mitte sinu kahjuks. Kui sa tead seda, et sa ei saa midagi sinna parata, mis sinu elus toimub, siis see on seotud Pluuto uuenduskuuriga ja sellele "miks see kõik pidi juhtuma" saad suurema selguse Veenuse ajastul, mis järgneb koheselt peale Pluuto ajastu lõppu 2025. aastal. Seejärel algab Veenuse ajastu kaheksaks järgmiseks aastaks, kus tuleb sellele kõigele asendus. Seda asendust sa ei pea täna mõistma. Selleks olengi mina siin sinu isiklikuks ettekuulutajaks, et sulle rahu tuua. Võta seda perioodi enda kasvatamiseks ja arendamiseks, mitte alla andmiseks.

Näen igapäevaselt pealt seda, kuidas inimesed soovivad alla anda, kuna ei suuda selle ärevusega toime tulla, mis nende eraeludes või nende ümber toimub ning ütlen ausalt - see ei ole nüüd küll koht, kus alla anda! Vastupidi, kui maailmas ja ka sinu isiklikus elus toimuvad suured muutused, mis sind koormavad, siis võta neid enda suurimateks õpetajateks ja kasvatajateks. Pluuto ei ole sinu ega ka mitte kellegi teise vastu. Pluuto soovib tuua maailma headust ja selleks, et head uuendused saaksid juhtuda, peavadki vanad energiad kokku kukkuma. See ongi uue spirituaalse ajastu algus, mis loob uuendusi. Selleks, et uuendusi saaks luua suurejooneliselt, selleks tõmbabki Pluuto kõik energiad esile, et nendega tegeleda. Usalda rohkem Universumit ja elu ennast ning sa saad sellel perioodil ilusti enda isiklikus elus hakkama ja eelkõige enda hinge sees.


Kui sinu jaoks on miski talumatu ja sa tunned, et sa soovid alla anda, siis ütlen ausalt ja otse sulle välja - sa ei tohi seda teha! Sellisel juhul sa eitad elu ja ei mõista tegelikult seda, et peale tormi tuleb alati päike ning vikerkaar ehk hea õnn välja. Sa ei ole siia sündinud selleks, et seda elu vaid kerguses ja helguses nautida. Seda saad sa ilusti teha Veenuse ajastul kaheksa aastat järjest, kui oled edukalt suutnud Pluuto ajastu läbida. Selleks, et seda läbida, tuleb sul iseennast aidata ja selleks on kõige õigem spirituaalselt areneda ning seda suurejooneliselt. Pluuto on planeet, mis on kõige sügavama spirituaalse tähendusega ja see toob kaasa vajaduse vaid spirituaalselt sellele kõigele läheneda, mis toimub. Ehk mida rohkem sa ennast väestad, aitad, turgutad kristallidega ja aitad end alternatiivselt, seda tugevamaks sa kasvad. Absoluutselt kõik, mis sinu elus toimub, võta seda enda kasvatajana, mitte enda karistajana. Keegi ei karista sind kui sa iseennast ei karista. Seega võta enda hinge võim enda kätte ning abista end sellel ajastul eriti suurejooneliselt. Arvestades seda, mida Pluuto inimkonnalt eeldab, siis ilma spiritualismita me edasi siit tervena ei liigu aga ma soovin, et sa oleksid igatpidi terve. Pluuto kasvatab sind tugevaks, eneseteadlikuks ja targaks inimeseks, kui sa lased sellel valgustusel enda hinge tulla ning seda ise ei blokeeri.

Soovitan sul enda tervendamiseks kanda Punast Jaspist koos Tiigrisilm-Tiigrirauaga, et hoida end tugevana. Nende kahe kristalli kooslus annab sulle juurde elujõudu, eluisu, positiivsust, optimismi ja väge, et sa suudaksid vaimselt koos seista. Spiritualismi alla kuuluvad kristallid, endasse vaatamine ning korrektuuride tegemine. See, et Pluuto probleeme esile toob, millega sa pead igapäevaselt tegelema, on maailma heaolu jaoks. Selleks, et kõik siin Planeedil leiaksid üles tõelised väärtushinnangud, mis meid kõiki koos maailma rahvana aitavad. Tugevamad jäävad ellu - see ütlus peab Pluutoga paika. Kuidas olla tugev? Tuleb olla spirituaalselt heal rajal. Sa saad ennast alati aidata ja tegelikult Universum ootabki sinult vastutulekut ning enesetõestamist selles osas, et sa tõepoolest soovid elada. Seega ole nii hea ja näita maailmale seda soovi päriselt ka välja. Ka iseendale, sest sellega näitad sa maailmale, et aktsepteerid seda elu, mis sulle on antud. Sa oled siiski siin Maa peal missioonil, mis tähendab seda, et sa peadki koguaeg tegutsema. Ei aita kodus teki all kurb olemisest. Selle asemel tee absoluutselt kõike selleks, et end aidata, väestada, et sinu rõõm ja õnn oleksid igapäevaselt sinuga. Isegi, kui sul on raske seda saavutada, siis selle nimel töötamine on sulle vaid kasulik ja abiks. Ka mina oma Astroloogiliste ja spirituaalsete teadmistega olen sulle toeks. Tingimusteta. Alati.

Mida rohkem sa ärevust tunned, seda suurejoonelisemalt sa Pluuto ülemaailmset korrektuurienergiat vastu võtad.
Sellega seoses on sul kindlasti vaja regulaarselt enda Auravälja puhastada, et need energiad enda seest kustutada. Sa pead aru saama sellest, et sa oled ise üks ilus energia, kui sa tervendad end pidevalt. Inimese hinged on kõik energiad ja Pluuto on samuti energia kinkija, seega ära lase sellel ärevusel enda sees kaua eksisteerida. Selle asemel tee enda Auraväljaga tööd, puhasta regulaarselt end Hem Champa ja Magus Vanilje Nag Champa viirukiga. Nende viirukite kombinatsioon toob sind ülimasse positiivsusesse kiirelt tagasi. Mis tähendab seda, et mida keerulisem on sul seda survet tunda, seda enam sul on vaja end väestada ja seda õigete abivahenditega. Loomulikult aitavad kõik rituaalitõrvikud ja viirukid sul hoida enda Auravälja tugevana, kuid minu välja toodud viirukid on kõige efektiivsemad selle ärevuse lahendamiseks. Selleks, et Auravälja puhastada, mediteeri nende viirukite saatel. Sea need enda ümber suitsema (võimalikult suures koguses), tee nendest enda ümber ring ning keskendu neist ümbritsetuna kõigele heale ja meeldivale. Ära mõtle negatiivseid ja häirivaid mõtteid. Kui need sinus esile tulevad, siis lase need Universumisse. Ütle iseendale, et sa loobud sellisest energiast ja ei soovi seda enda Auravälja ning unista kõige selle keskel ilusatest asjadest. Ka sellistest asjadest, mida sinu loogiline meel ei suuda täna ette kujutada, et need võiksid täituda. See ei olegi oluline, kuna Universumil on olemas üks suur reegel: mida rohkem sa unistad, seda positiivsemaks sa muutud. Seega unista suurelt ja julge seda teha. Lase vabaks ärevus ja tervita heaolu enda hinges!

Kõige olulisem Pluuto ajastul on inimestega kokku hoida ja neid mitte hukka mõista. Ma tean suurepäraselt, mida Pluuto teeb - toob esile väga palju probleeme ja ärevust. Enamus inimestel ei ole oskust sellega midagi peale hakata ning see muudab närvisüsteemi nõrgaks. Selle tagajärel võivad paljud inimesed teha esmapilgul vaadatult vigu, kuid mis on tegelikult kogemata esile tulnud. Sellele kõigele tuleks pakkuda andestust ja tervendust. Mida rohkem sa kritiseerid, klatšid või ükskõik, millist madalat energiat enda hinges genereerid, seda haigemaks sa ise vaimsel tasandil muutud. Miks? Pluuto juba tekitab ärevust ja kui sa omakorda väestad seda, siis kallikene sina oled selles kannataja pool. Seega lase vabaks, andesta, mõista, tolereeri ja anna inimestele enda ümber aega muutuda. Absoluutselt kõik on sellel ajastul ühekorraga muutumas ja selle väega toimetulemine ei ole tegelikult mitte kellelegi kerge. Seega maailma rahvana oleme kõik võrdsetes positsioonides ja kõik see oleneb loomulikult ka sinu missioonist. Mida suurem see on, seda suurem on ka alguses korrektuur destruktiivsel tasandil, kuid hiljem totaalse külluse tasandil kui oled õigel missioonil. Kui sa ei ole veel enda missiooni üles leidnud, siis Pluuto aitab juhatada sind selles suunas, kuid seda läbi spirituaalse eneseväestamise. Saan selle koha pealt olla sulle toeks missiooni-erasessioonil, kus ma kodeerin rännakus enda visioonide kaudu lahti sinu salakoodi saatuseraamatus. Soovitan seda kindlasti ühel hetkel ette võtta, kui sul läheb selles osas vaja abi või, et niinimetatud i'le täpp peale panna. Olen hea meelega sinu valgussaatja sellel teekonnal. Arvestades seda, et minu missioon on avastada teiste inimeste missioone ja neid õigele rajale panna, siis teen seda suurima rõõmuga. Kui sa oled enda missiooni peal, siis on sul alati eluenergiat, hoolimata sellest, mida elu sulle ette viskab.

Kui sa oled enda missiooni juba leidnud, siis Pluuto ajastul toimub selle missiooni väestamine ehk Veenuse ajastu jaoks kõrgemale tasandile liikumine. See on konkreetselt armastuse periood meie maailmas, kus saabub ka inimeste hingedesse suurem rahutunne. Selleks, et kõrgemale missioonile astuda, toimuvad sinu missioonis suured muutused ja õppetunnid, mis sind kasvatavad kõrgemale tasandile. Selleks, et sa suudaksid sammu ülespoole liikuda, selleks antakse raskus, millest õppida ja muutuda. Seega ära karda seda ajastut, vaid võta kui enesearengu jaoks head etappi ning mõista seda, et kui sa suudad selle ajastu vaimselt ületada, siis sina kallikene oled sellest kõige suurem võitja. Lisaks võidab ka maailm sellest juurde midagi head.

Pea meeles seda, et Pluuto ei ole sinu vaenlane, vaid sinu parim kasvataja ja suurejooneline spirituaalne tervendaja. Oleme maailmas inimestena palju vigu teinud, mis tuleb kogu ühiskonnas tervendada. Seega vaata täna maailma sellise pilguga, et energeetiline "kokkukukkumine" on millegi uue ja imelise loomiseks. Mina tean seda, nüüd tead ka seda sina. Hoia sellest teadmisest kinni!

Üksteise süüdistamine, hukkamõistmine ja viha õhutamine ei too mitte midagi head endaga kaasa. Selle asemel anna armastust sinna, kus on selle puudus. Naerata rohkem teistele inimestele, kallista ning jaga välja hoolivust. Mida rohkem seda teed, seda õnnelikumaks sa muutud, kuna headuse jagamine on alati väestav. Seda meie Universum meie inimestelt ootabki. Jäta minevik, luba olla iseendal uus inimene ja teistel samuti.

Spirituaalsed tarkused on sinu kõige suuremateks trumpideks sellel teekonnal. Mida rohkem sa arened selles valdkonnas, seda kergem ja helgem on sul enda energias hakkama saada. Ära süüdista iseennast enda vigade tegemisel, mis on toimunud Pluuto ajastul. Need vead on tegelikult head vead, mis toovad endaga kaasa muutusi, mida Pluuto soovibki, et inimesed läbiksid. Kõigel "kogemata" asjadel on olemas kõrgem väärtus, mida sa täna ei peagi mõistma. Mõistad seda Veenuse ajastul ehk kaheksa aasta jooksul, kui oleme kogu planeedil Pluuto energiadimensioonist väljunud.

Astroloogia on parim teenäitaja, on seda alati olnud ja seetõttu ma sellel teemal sulle kirjutangi ja räägin, et tuua sulle ja teistele pimedal ajal valgust. Hoiame muutustes hea kursi. Aktsepteeri kõike, mis sinu ellu saabub ja vaata sellele kõigele heaga vastu.

Soovin sulle kogu südamest parimat, hoia end, hoia teisi inimesi ja hoiame üksteist! Saadan sinu poole suured telepaatilised kallistused!

Tene Laul