AMBUR on särav isiksus, kelle sära ei pruugi esmapilgul välja tulla ja seda just tema tugeva kaitsekilbi tõttu, mida ta hoiab enesekaitseks enda ümber. Kui lased tal end tõeliselt avada, näed ise, kuidas üks inimene suudab muuta sinu elu põnevamaks, rõõmsameelsemaks ja huvitavamaks. Kui sinu elus on Ambur, siis lase tal sinu elu väestada ja põnevamaks muuta. Soovitan teda usaldada, mida loodan ka selle artikliga suurendada.

Astroloogina tean, et me kõik oleme sündinud unikaalsena - kasutades sünnikaarti kirja pandut, saame selle unikaalsuse lahti tõlgendada. Päikesemärk on esimene, millest me saame lähtuda, kuid tervikpildi kättesaamiseks tuleb detailselt lahti tõlkida iga inimese energeetika. Aitan samm-sammult sul mõista Amburit ja teisi tähemärke, tulemas on veelgi põnevamaid artikleid! Armastan astroloogiat ja seetõttu meeldib mulle seda ka teiega jagada. Kui sulle meeldib minu tõlgendusi lugeda, siis naudi neid maksimaalselt! Elu on elamist väärt, põnev ning äärmiselt müstiline, kui seda avatud silmadega vaadata. Nüüd aga Amburi juurde...

1. Ambur teeb elu põnevaks ja värviliseks, loob mälestusi, mis rikastavad eluteed


Ambur on see, kellele meeldib alati midagi põnevat enda elus ette võtta. Seega ära üldse imesta, kui tema on sinu elus see, kes kutsub sind igale poole ja eriti just kogema uusi seiklusi, mida sa ei ole varasemalt enda elus ette võtnud. Kui sinu elus on Ambur, siis just tema on see, kes saab sinu hingele pakkuda midagi põnevat ja teha elu sinu jaoks rõõmsamaks - seda muidugi juhul, kui sa suudad tema põnevate väljakutsetega kaasa minna. Seega, kui sa soovid enda ellu kedagi, kes aitaks sinu elu huvitavaks muuta, siis oled täiesti õigel teel. Mõtle, kes sinu seltskonnast on Ambur ning võta temaga ühendust. Aga ole nii hea ja pea meeles üht - ära pidurda Amburi entusiasmi, mine selle vooluga kaasa ja sa suudad nautida igat hetke tema seltskonnas. Amburiga veedetud aeg aitab avada sinu silmaringi ning lisada sinu elule põnevust juurde. Huvitavaid hetki on tulevikus hea meenutada teil mõlemal.

Kui plaanid minna Amburiga reisile, siis soovitan kindlasti kaasa võtta Malahhiiti. Tegemist on kristalliga, mis aitab lennuhirmust vabaks saada, toetades lennureisi ajal teie mõlema energeetikat. Lisaks aitab Malahhiit lahti saada stressist ning loob intuitiivse kontakti ohtudega, mis võivad ette tulla, et neid ohte ennetada ja ette tajuda. Malahhiit loob tugeva kaitseenergia sinu ja Amburi ümber. Kui soovid end reisil olles kaitsta õnnetustesse sattumise eest, siis soovitan teil mõlemal endaga kaasas kanda ka Musta Turmaliini kristalli. Nii Malahhiit kui ka Must Turmaliin ei lase teiega juhtuda midagi sellist, mis ei ole saatusesse ette kirjutatud - olukordi, mis peavad juhtuma, neid ei saa ära hoida ühegi väega. Siiski soovitan kanda kristalle, et hoida ära asjatuid sekeldusi, millega sa kokku puutuda ei soovi.


2. Kui soovid hetkes elada, siis Ambur loob selleks imelise atmosfääri

Hetkes elamise kunst on väärtuslik, see suurendab elujõudu ja annab elule üleüldiselt suurema väärtuse. Kui tunned, et sa ei oska hetkes elada ning soovid seda praktiseerida, siis ole koos Amburiga ning ta loob selleks imelise atmosfääri, et saaksid seda teha. Amburile meeldib oma aega maksimaalselt kasutada - tema on see, kes keskendub sellele, mis on tema ümber, luues lõõgastava keskkonna, et sinu hing ja keha saaksid puhata. Kui tunned, et sul on vaja stressist vabaneda ning hinge tõmmata, siis võta ühendust enda elus oleva Amburiga ning tehke midagi koos - jooge teed, nautige koos mõnda filmi või jagage mõtteid ja enda teadmisi. Amburiga aeg lendab - tema on see, kes muudab oma isikupäraga sinu jaoks olemise ekstra heaks.


Kui soovid teha Amburile üllatust ning kinkida talle midagi, mis annaks talle energiat ja rõõmu juurde, siis soovitan selleks Sodaliiti, mis on tema päikesemärgi kristalli. See eemaldab tema muremõtted, aidates need algallikasse tagasi saata. Lisaks toetab see kristall energeetiliselt ka Amburi eluteed. Sodaliit aitab Amburil liikuda enda elus alati õiges suunas. Kui Ambur on oma sihi elus kaotanud, siis ootan teda enda juurde erasessioonile. Minu missioon on teelahkmel inimesi suunata õigele teele ja seda vastavalt nende enda saatusekoodile.


3. Huvitavad vestlused ja silmi avavad uued teadmised

Ambur on justkui informatsioonipank, kelle mõistus on täis teadmisi. Ta on see, kes võib sulle rääkida sellistest teemadest, millega sa ei ole veel ise kokkugi puutunud. Ta on huvitatud elu erinevatest külgedest ning seetõttu on tal ka suurepärane mälu informatsiooni haldamiseks. Teda huvitab ja ta teab, seetõttu on ta ka suurepärane vestluspartner ja kui sa soovid rikastada enda elu uute teadmistega, siis kindlasti võta temaga ühendust ning lase tal vabalt enda elu jagada. Ta räägib hea meelega sulle sellest, mida on kogenud, mida teab ja mida on kuulnud. Kõige olulisem Amburi juures on see, et ta oleks tasakaalus Ambur, sel juhul jagab ta kritiseerimata informatsiooni enda teadmiste kohta. Selleks, et Ambur saaks tasakaalus olla, soovitan tal kanda Kuldobsidiaani kristalli. See on üks parimaid kristalle, mis aitab Amburil enda täies hiilguses olla ning tema seltskond on sellisel juhul rohkem kui suurepärane.

4. Tema jaoks on oluline aktiivsus

Amburi jaoks on oluline füüsiline tegevus, mida rohkem ta saab tegutseda, liikuda, midagi valmistada või luua, seda õnnelikum ta on. Ambur võib muutuda närviliseks, kui tal ei ole silme ees sihti - et hoida end alateadlikult stressivabana otsib ta ise pidevalt uusi väljakutseid. Kui soovid, et sinu Amburist kaaslane oleks õnnelik, siis paku ka ise erinevaid aktiivseid tegevusi välja, mida saaksite koos teha - olgu see siis teatrisse minek või trenni tegemine. Ambur peab koguaeg midagi kogema ja tegema. Juhul kui Ambur on stressis, siis tema parimaks teraapiaks on elu kogemine erinevate külgede pealt. Kui Ambur aga ei suuda end koduseinte vahelt välja tuua, siis on kindlasti abiks Türkiis. See kristall suurendab Amburi eluenergiat, aidates lahti saada energiablokaadidest, mis on tekkinud ühel või teisel põhjusel. Kui sinu kaaslaseks on Ambur ja sa soovid tema seltsis kvaliteetaega veeta, siis kutsu ta lihtsalt endaga välja. See Ambur, kes on tasakaalus, teab, et elu on piisavalt lühike, et seda raisata.


5. Kui otsid iseseisvust, siis Ambur näitab suurepäraselt, mida tähendab iseseisvus

Ambur on üks nendest tähtkujudest, kes soovib kogu hingest olla iseseisev ja teda ärritab see, kui ta ei saa hakkama enda eluga. Mida rohkem on takistusi, seda kiiremini ta tegutsema hakkab, võideldes end mugavustsoonist või probleemidest välja, mis on tema eluteele tulnud. See sama iseseisev suhtumine on tema vägi, mis on tulnud tuleelemendi energiast, mis on tema päikesemärgiga kaasa antud. Kui soovid Amburi iseseisvust maha suruda ja tahad tema jaoks ise kõik ette-taha ära teha, siis oled enda kõrvale kaaslasena valinud täiesti vale inimese. Ambur ei kannata seda, ta soovib ise tegutseda ja mõelda. Kui aga soovid enda kõrvale kaaslast, kes on iseseisev, siis Ambur on üks nendest. Sellega tuleb kaasa ka üks aga, milleks on vahel liigne iseseisvus, mis ei anna kompromissideks ruumi - ka sellega tuleb Amburi puhul arvestada.

6. Küllaltki temperamentne

Amburil on sees tuleelemendi vägi ja kui ka ülejäänud astroloogiline sünnikaart toetab seda elementi (saan seda soovi korral lahti seletada erasessiooni raames), siis on tegemist temperamentse isiksusega. Kui talle ikkagi midagi ei sobi ja ei meeldi, siis ütleb ta seda vahel kohatult ning raskelt välja. Seda osa ei tasu temas tähele panna ning südamesse võtta. Olen alati öelnud, et me võiksime inimesi mõista, mitte hukka mõista. Kõigil on erinev saatuseteekond ja loomulik energia, millega on eelmiste elude kombinatsioonis sünnitud. Seega igaüks ongi erinev ja see on tegelikult hea. Mida rohkem sa proovid teist inimest ümber kujundada, seda suurem Karmaatiline karistus on sind ees ootamas. Olen seda meelt: "Las mina olen mina ja sina ole sina!" ja kui me sellise suhtumisega üksteist vaatame, siis sellest saab suurepärane duo. Amburi puhul võiks kindlasti seda temperamendi osa võtta kergemalt. See tuleb ja läheb sama kiirelt, seega ei ole tegelikult probleemi, kui sinu enda suhtumine on õigesti lainestatud. Kui inimene soovib end ümber kujundada, siis see otsus tuleb teha iseseisvalt. Võin sulle ka abiks olla, teades kuidas ühte energiat on võimalik teiseks kujundada. Alati võib ka kristallidelt toetust saada ja iseseisvalt enda energeetikaga tööd teha. Amburi temperamentsust aitab taandada Tuliahhaadi kristalli kandmine, muidugi kui ta soovib seda ise endas taandada. See kristall muudab ajapikku tema iseloomujooni tasakaalukamaks.

7. Lõbutsemine on osa tema elust, seda ei saa keelata ega piirata

Amburi sees on igavesti kestev lõbutsemise janu - mida põnevam, seda parem on tema jaoks. Ta on see, kes soovib, et kõik tegevused oleksid põnevad ja meelelahutus on üks teema, mis võiks temaga igavesti kaasas käia. Kui ta seob sellega enda elu, siis ta on enda eluga ka rahul. Kui sa oled Amburi kaaslane või tuttav ning vaatad tema poole sellise pilguga: "Kas sa suureks ei soovi kasvada?", siis selle peale ütlen ma, et proovi sa teda vaid nii vaadata ning ta pettub sinus. Lase tal enda elu nautida, see on siiski tema elu. Kui ta soovib rahu ja vaikust, siis ilmselgelt on ta enda elus eksinud ning soovib end taasleida. Kui oled Ambur ja loed minu kirjutatut ning oled täpselt sellises eluetapis, kus sa seisad paigal, siis oled saatuserajal sellises perioodis, kus sul on vaja kurssi muuta. Kuhu poole? Seda saab lugeda välja sinu saatuseraamatust. Kui soovid ise selle teekonna üles leida, siis lase Sodaliidil ja Küaniidil end õigele teele juhatada. Nende kahe kristalli kombinatsioon aitab ajapikku sind sealt teelahkmelt intuitiivselt välja. Kui oled väga suures segaduses, siis olen sulle selle lahendamisel heameelega toeks. Minu anne on kõigiga jagamiseks. Võiksime oma andeid üksteisega jagada, kasutades neid oma töös - see loob maailma suurepärase sünenergia.

8. Kui ta on midagi endale pähe võtnud, siis ilmselgelt teeb ta selle ka ära

Ambur on enda päikesemärgilt peatamatu tegelane. Kui ta on endale midagi pähe võtnud, siis katsu teda vaid ümber veenda - see on peaaegu võimatu. Sul peab ikka midagi väga suurt ja kaalutlevat talle ette anda, et ta enda kurssi muudaks. Kui soovid hoopis tema põnevat isiksust kõrvalt vaadata ja olla osa tema huvitavatest väljakutsetest, siis lase tal vabalt tegutseda ja pigem küsi tema käest: "Kuidas sul sellega läks?". Sina võid esmalt tunda ärevust tema tegevuste puhul, aga kui ta on need ära teinud, siis ta tuleb sinu juurde ja ütleb: "Parim ettevõtmine, mis üldse sai ette võetud!". Tasakaalus Ambur on entusiast. Tasakaalutu Ambur ilmselgelt on pessimist ja selle pessimismi vastu aitab Opaliidi kandmine. See kristall aitab tal enda Kaitseingliga paremas ühenduses olla, mis suunab teda ette võtma kõige paremaid ja huvitavamaid väljakutseid, millega ta ka ise enda elus rahule jääb.

Tervitan kõiki, eriti suur tervitus Amburitele endale. Mõeldes kõikide Amburite peale, kes minu eluteed on tervitanud!

Tene Laul