Jaanuari esimene Täiskuu (24.01 - 26.01) toob drastilise võimekuse tõusu ja suurenenud energialaine, mis annab sulle võimaluse muuta enda elu edaspidist kujunemist. Mis tähendab, et sellel Täiskuul tunned, kuidas energiatase sinus tõuseb. Kui sul on seni olnud probleeme energiapuudusega, siis 24. - 26. jaanuaril tunned, kuidas sul on jõudu edasiliikumiseks ning tegutsemiseks. Juhul, kui tunned energiapuudust juba pikemat aega, siis on õige aeg alustada Karneooli või Lumiobsidiaani kandmist. Karneooli kristalli soovitan kanda siis, kui tunned ajutist energiapuudust ning sa ei tunne motivatsiooni edasiliikumiseks või töö tegemiseks. Lumiobsidiaani kristalli kanna siis, kui tunned, et sinus on tekkinud stress või depressiivne seisund. Nendel kahel kristallil on võimekust tõsta sinu energiataset, kuniks sa tunned end paremini. Oluline on see, et sinu enesetunne oleks hea. Kui soovid mõlemale energiale jõudu anda, siis soovitan sul kanda kahte kristalli koos, et endas jõud taas üles leida. Eriti oluline on neid kahte kristalli laadida jaanuari Täiskuu ajal, kas Aragoniit geoodil või aknalaual kuuvalgel, põletades nende kõrval Kaneeliviirukit. Täiskuu, Aragoniit geood ja Kaneel aktiveerivad need kristallid sinu energiataseme tõstmiseks 8 kuuks tööle - selleks, et sa suudaksid endas energia taas üles leida, kui oled selle kaotanud ning näha vaeva energia, motivatsiooni ja heaolutunde saavutamisega enda hinges.

Jaanuari Täiskuu toob energiatõusu, mida on vaja seada enda kasuks tööle ehk seda energiat, mis sa Täiskuust saad, rakenda enda elu korrastamiseks või tegemata tööde tegemiseks. Kui oled tasakaalust väljas, siis võib see energia avalduda teiste inimeste peal enda väljaelamisega ja see toob suurel määral kaasa sotsiaalseid probleeme. Jaanuari Täiskuu on seotud Pluuto energia aktiveerumisega, mis tähendab seda, et need inimesed, kes on seotud maailmas suurema võimu omamisega pöörduvad enda vaenlasele vastu seisma. (Vaen on miski, mis on äärmiselt raskekujuline energia - minu südamesooviks on, et seda siin maailmas ei eksisteeriks). Mis tähendab seda, et erinevad suurejoonelised konfliktid on võimalikud sellel ajal tekkima ning sellel ajal on garanteeritud üksteise suunas impulsiivne käitumine. Inimesed, kellel on manipulatiivsed omadused, nende manipulatsioonienergia on selle Täiskuu ajal kõrgenenud olekus. Selleks, et sa ei satuks kellegi manipulatsiooni ohvriks, siis ole hea ja hoia armastust enda hinges ning käsitle absoluutselt kõike armastusega ning anna headust vastu pimedusele - vaid valgusega on võimalik pimedust võita!

Astroloogina annan sulle ette teada võimalikest probleemidest, mis on tulemas, et sa hoiduksid nendest ning suunaksid enda energia valguse poole ehk looksid iseenda sees ja teistele armastust ning headust hetkedel, mil planeetide seisud soosivad konfliktseid energiaid. Vaid nii on võimalik maailma sinu sees ning meie kõigi jaoks muuta ilusamaks kohaks. Maailmas on palju ilu ja võlu, mille nimel võidelda valgusega pimeduse vastu.

Jaanuari Täiskuu toob inimeste sees olevad energiad veelgi intensiivsemalt esile nendes kohtades, kus need on juba suurejoonelised. Mis tähendab seda, et need, kelle sees on viha, siis vihalaine suureneb ning seetõttu on oluline hoiduda täiesti teadlikult sellistest diskussioonidest, kus sa näed, et teine osapool on agressiivselt meelestatud. Kui satud sellisesse diskussiooni või olukorda, olgu see töökeskkonnas, enda igapäeva tegevusi toimetamas või kellegagi suheldes, siis ole sina see, kes annab teisele osapoolele valgust ning seda rahu ja armastust, et blokeerida vihaenergia teises osapooles ning blokeerides see energia endast eemale. Juhul, kui sul on keeruline negatiivsete impulssidega toime tulla, siis on oluline Jaanuari Täiskuu ajal kanda Musta Ahhaati, Ahhaati või Dalmaatsia Jaspist. Need kolm kristalli blokeerivad negatiivse energia, püüdes selle enda sisse, et need sinu hinge ei kanduks

Jaanuari Täiskuu annab sulle võimekuse süveneda, õppida kiiremini ning enda jaoks vajaliku selgemaks saada. Täiskuu on seekord seotud Pluuto mõjutustega, mis tähendab, et keskendumisvõime ning analüüsimisvõimekus suureneb. Selleks, et toetada enda keskendumisvõimet veelgi rohkem, soovitan kanda Dumortjeriidi või Fluoriidi kristalle. Juhul, kui sul on pikemaajaliselt toetust vaja, siis sellisel juhul on need kaks kristalli väga suureks abiks sulle.

Täiskuu toob kaasa sõltuvuste suurenemise kõrgenenud hetke, mis kandub järgnevasse 8 päeva peale 26. jaanuari ehk kuni 3. veebruarini. Juhul, kui vaevled sõltuvuste käes, siis toeta end alkoholi piiramist Ametüsti kristalli kandes, tubakatoodete tarvitamisel Dalmaatsia Jaspisega, uimastite sõltuvuste korral Hüpersteeniga ja teiste erinevate sõltuvuste puhul Ioliidiga, et nendest väljuda. Pluuto energia võimendumise tõttu viib Täiskuu sõltuvuses olevad inimesed enda probleemide eest põgenema, seetõttu on seda oluline teada sul endal, kui sul on sõltuvusi või kui sinu lähedasel on sellega probleeme, et osata sellel perioodil aidata paremini iseennast ja teisi, kellest sa väga hoolid. Sõltuvused on keerulised ning hingeliselt rasked teemad, mille puhul olen valmis sulle appi tulema, kui sa soovid mõnest enda sõltuvuselt privaatselt vabaks saada. Et saada vabaks sügavatest sõltuvusest nagu nt tubakasõltuvus, siis selleks tuleb jõuda juurpõhjuseni ning sellest väljuda teatud psühholoogiliste taktikatega ja energiapuhastusega. Sellist asja nagu "imeravim", mis kõigile mõjub, ei eksisteeri. Hing on keeruline, mille mõistmiseks on vaja pühendunud selgeltnägija, kogenud psühholoogi pilku või sügavat eneseanalüüsi oskust. Igat inimest tuleb hinnata eraldi, mõistes tervet tema elulugu - nii saab tuua tervendust ning valgust nendesse kohtadesse, kus on võimalik sõltuvusest vabaks saada. Kristallid aitavad energeetiliselt piirata sõltuvuste edasiarengut, et vabastus saaks üldse tekkida - seetõttu soovitan neid ka kanda.


Soovitan silmad lahti hoida neil, kelle puhul eksisteerivad sõltuvused - et see sõltuvus ei suureneks Täiskuul ja sellele järgneval 8 päeval. Isegi tubaka tarbimine sellel perioodil suurendab psühholoogiliselt suurejoonelist stressi. Miks ma sellest kõigest sulle räägin? Sellel perioodil on erinevate sõltuvust tekitavate ainete tarbimine ning tegevuste, mis kahjustavad inimhinge võimendatud ning nende tagajärjed raskekujulisemad. Kui töötad tervisehoiusüsteemis, annad abi nendele, kellel on sellel teemal abi vaja, siis soovitan võimalikult palju rahu säilitada ning neid aidata vaid armastusega. Säilita alati rahu, kui teisel inimesel on abi vaja.

Sellel Täiskuul on võimalik mõista suuremaid suhteprobleeme ja nende tagamaid, mis tähendab seda, et vestlused, mis on avameelsed, nende kaudu on võimalik probleemidele lahendusi leida. Juhul, kui oled keerulises olukorras enda suhtega, siis soovitan selle Täiskuu ajal puhastada enda kodu Viirukipuu- ja Sandlipuuviirukitega ja aurutada õlilambis Rosmariini või Sidrunheina eeterlikke õlisid. Nendel taimedel on võimekus tõsta armastuseenergiat ja tuua suhetesse rohkem selgust ning tasakaalu. Kui sul on ehtena armastusekristalle nagu näiteks Larimari, Rodokrosiiti, Roosat Opaali või mõnda teist kristalli, mida kannad armastuseenergia suurendamise eesmärgil, siis soovitan need sellel Täiskuu ajal puhastada või armastusekristalle kandma asuda, et nende käest saada Südametšakrale tervendust ning juurde head õnne.

Pluuto mõju Täiskuule paneb sind sügavalt süvanema enda käitumismustritele, suhtumisele ja väärtushinnangusse alates 24. jaanuarist kuni 13. veebruarini. Mis tähendab seda, et käib pidev iseenda peale mõtlemine ja eneseanalüüs - selle käigus võid märgata endas külgi, mida varasemalt ei ole osanud tähele panna ning sul on lihtsam aru saada, milline sa oled. Toimub enesepeegeldamise hetk.

Igasugune intensiivne energia, mis tekib võib põhjustada erineval kujul ebameeldivaid olukordi teiste inimestega, kui võtad teiste inimeste käitumist ja väljendust isiklikult. Soovitan armastuse ja valgusega vaadata teistesse inimestesse, kui nad end intensiivselt väljendavad või on ühel teisel põhjusel endast väljas. Kui võtad isiklikult, siis süvendad stressienergiat iseenda, kui ka teiste sees. Kui hoiad enda südames armastust, heatahtlikkust ning vaatad stressi poole valgusega, siis oled sina see, kes toetab positiivsuse kasvu, mitte selle langust, mis on Täiskuu ja Pluuto tõttu tulemas. Ma ei soovi pessimismi selle Astroloogilise teavitusega tõsta, vaid teadlikkust, et me kõik võiksime armastust ja valgust enda ümber tuua, et eluolu stressivaesemaks muutuks. Planeedid juhivad meid, kuid meil on alati võimekus astuda keerulise energia vastu, kui igaüks loob heaolu enda sees ning külvab seda väljapoole. Kollektiivsel tasandil on vaja kokku hoida, mitte lahku, isetus toob parimaid tulemusi.

Võid kogeda midagi keerulist ja dramaatiliselt, mis sind endast välja ajab ja kui nii juhtub, siis on sul võimalik otsast peale alustada selle "millegagi". Pluutost ja Täiskuust tingitud energia toob esile probleemi, mis vajab täielikku restarti. Seega vaata selle poole pilguga, mis aitab sul parandada olukorda ja ära lase sellel "millelgi" lihtsalt minna. Keskendudes sellele, mida sa saad teha, et olukorda parandada, mitte sellele, mis kõik valesti või ebamugavaks muutus. See olukord annab sulle võimaluse kasvada, mitte kahaneda.

24. jaanuarist 4. veebruarini on ideaalne aeg tegeleda enda elu korda seadmisega, probleemide lahendamisega, sinu jaoks seisvate esemete müügiga või nende annetamiseks heategevuslikul eesmärgil ja ära kinkimiseks. Igasugune puhastuskuuri ka füüsilise tervise tasandil ehk detoxkuuri alustamiseks on suurepärane aeg. Planeetide seisude järgi on sellel perioodil vanadest seisvatest asjadest ning vabaks saamisel äärmiselt positiivne mõju sulle endale. Soovitan Aurapuhastust teha Salvei ja Magus Salvei rituaalitõrvikuga, et vabastada stressi ning suurendada positiivsust ning optimismi. Puhastada selle tõrvikuga ka kõik enda positiivsuse, külluse ning stressi vabastamise kristallid, et heaolu sinu enda hinges ja koduseintevahel oleks tagatud.

Hoia armastus enda hinges, vaata valgusega ellu ning jaga armastust iseendale, kui ka teistele. Hoia positiivset suhtumist kõigi ja kõige suhtes!

Oluline on hoida kollektiivsel tasandil kõrgel headust ning samuti abivalmidust!

Tene Laul

Toetamaks armastuseenergiate suurendamist ja head õnne läbi kristallide on 15.01-31.01 LarimarRodokrosiit ja Roosa Opaal ning kõik nendest valmistatud tooted tavahinnast -15% soodsamad LA TENE Kuressaare, Tallinna ja e-poes. Tooted leiad SIIT.