Päikese sekstiil Neptuuniga toimub 19. mail 2024, 17. jaanuaril 2025, 22. mail 2025, 19. jaanuaril 2026, 24. mail 2026, 22. jaanuaril 2027, 27. mail 2027 ja järgmised kuupäevad kirjutan sulle välja siis, kui oleme nii kaugele jõudnud.

Tegemist on planeetide seisuga, mida saab lugeda Päikesevarjutuseks ehk sellel on soovide teele saatmise vägi. Soovid, mida sa sellel ajal teele saadad lähevad ka suure tõenäosusega täide.

Selleks, et sinu soovid saaksid kindlasti täituda, on sul sellel päeval vaja keskenduda ainult heale ning lülitada endast negatiivsus täielikult välja. Kas sa suudad seda teha on minu küsimus sinule? Kui sa seda suudad, siis on suurepärane. Kui mitte, siis pingutame selle nimel, et sa suudaksid seda teha, kuna sinu unistused ning nende täitumine on olulised.

Selleks, et lasta lahti kogu negatiivsusest, soovitan sul kindlasti sellel päeval (19. mail) kanda Opaali ning Crazy Ahhaati, et sind saadaks suur õnneenergia. Soovitan neid kahte kristalli kanda terve päev ning ka järgmised 2 päeva, kuna see planeetide seis on aktiivne kolm päeva järjest. Esimene päev on kõige intensiivsem. Kahel järgmisel päeval hakkab see vähenema, aga toime on endiselt olemas. Seega, kui sa suudad olla kolm päeva järjest positiivne ning keskenduda vaid heale, mõelda enda unistuste peale, siis suure tõenäosusega järgmise 6 kuu jooksul need unistusted täituvad. Kui sinu saatuseraamat lubab nende täitumist, siis sellisel juhul saad sa eriti õnnelikuks. Juhul, kui sa soovid eemaldada blokaade, mis võivad tekitada takistusi, siis soovitan sul enne Päikese sekstiili Neptuuniga enda Auravälja puhastada Mürriviirukiga.


Lisaks sellele, et see planeetide seis toob esile võimaluse unistuste täitumiseks, suurendab see ka sinu andeid - musikaalsust, teatraalsust ja kunstilisi oskusi. Näiteks on see suurepäraseks päevaks näitlejatele - parimate lavashow´de/etenduste tegemiseks. Loomulikult ka muusikutele uute palade loomiseks. Sellel päeval võid saada inspiratsiooni otse Kosmose energeetikast ning soovitatav on igasugune kunstiline tegevus. Soovitan sul kindlasti pliiatsid kätte võtta, et joonistada või süntesaator sisse lülitada, et kogu hingest mängida midagi uut. Sellest võib välja tulla meistriteoseid. Parimad palad on sellel ajal tehtud, mil on aset leidnud Päikese sekstiil Neptuuniga.

Sellel päeval (19. mail) suudavad inimesed enda andeid paremini märgata, mis tähendab seda, et võid märgata endas midagi, mida sa varem märganud ei ole. (Minu töö on inimestes andeid välja tuua ja võime ka sellel päeval teha erasessiooni, et sinus midagi suurt avastada). Annete välja toomisele aitab kaasa ka Opaali kristalli kandmine. See võib ka sinus anded välja tuua, kui sa saadad teele unistusi ja oled neile keskendunud.


19. mail ning sellele kahel järgneval päeval võid kogeda, kuidas saad kokku nendega, kes on täpselt sinu inimesed. Mis on eriti tore just siis, kui tunned, et sa veel ei ole enda inimest üles leidnud. See planeetide seis viib kokku neid, kes on ette määratud kohtuma - kes mõtlevad ühtemoodi ja sobivad ideaalselt kokku. Kui sa soovid suurendada tõenäosust kohtumiseks enda inimestega, kes on saatuse järgi pandud sinuga ühistele missioonidele, siis soovitan samuti kanda Opaali.


Sellel ajal on igasuguste uute hobide avastamine ning katsetamine kindlasti edukas. Need kinnituvad sinu Auravälja ning jäävad pikaajaliselt sinu ellu. Kui sa oled kärsitu ja püsimatu inimene, siis seda enam soovitan midagi uut ja toredat ette võtta, millele soovid püsivat tulevikku.

Sellel päeval (19. mail) on väga oluline annetada või teha heategu, see tuleb sulle 6 kuu jooksul 8 kordselt tagasi. Mida rohkem sa sellel päeval endast välja annad, seda suurem õnn sind tabab. Kindlasti hoia enda meel positiivsena ning ära vaata sellel päeval tagasi minevikku. Kanna Crazy Ahhaati sellel ja kahel järgmistel päeval, et hoida kurss vaid tulevikule ning heale. Keskendu kõigele sellele, mida soovid enda elus kogeda ja millele soovid ruumi teha. Need kõik unistused saavad täituda, kui sa suudad olla kõigest negatiivsusest üle. Hoia meel eriti optimistlikuna!

Päikese sekstiil Neptuuniga sünnikaardis

Sa oled ääretult lahke loomusega, vahel isegi nii lahke loomusega, et see võib sulle teha karuteene ehk sinu lahkust võidakse võtta nõrkusena. Aga selle peale ma ütlen, et lahkus ei ole mitte kunagi nõrkus, vaid tugevus. Kui keegi kasutab sind seetõttu ära, siis sa lihtsalt ei ole õppinud end tugevaks muutma. Sul tuleb osata lahti lasta sellest, kui keegi on sind ära kasutanud ja sa ei tohiks sellesse kinni jääda, kuna enda lahkust sa ei suuda ega tohigi tagasi tõmmata. Juhul, kui sul on probleeme sellega, et lased end ära kasutada (pea meeles, et see eksisteerib vaid sinu mõtetes, kui nii tunned), siis soovitan sul kindlasti enda sünnikaardi õnnekristalli kanda, milleks on Opaal - kanna seda, kas ehtena või hoia koos teiste sünnikristallidega. See kristall muudab sind julgeks, tugevaks ja enesekindlaks. 


Päikese sekstiil Neptuuniga muudab sind ääretult suure fantaasiaga inimeseks, kellel on kõrgenenud energiatunnetus. Mis tähendab seda, et sa sobid ideaalselt tööle kunstilistesse valdkondadesse. Juhul, kui sa ei tea, mis on sinu anne ja soovid väga seda teada saada, siis võime kohtuda erasessioonil. Erasessioon ongi selleks, et lugeda täielikult ja põhjalikult sinu energiaid ning nende kaudu teada saada, mis sobib sulle ning mis mitte. Erasessioonile on võimalik sul end registreerida saates meil [email protected].

Sa oled selline inimene, kes keskendub väga palju tulevikule ja sellele, mida saaks luua. See ongi selle planeetide (tähe) seisu energia, mis kannab sind terve elu, sinu sünnist alates.

Sulle meeldib visualiseerida ja fantaseerida ning seda tulebki sul teha ning rakendada enda energia enda töösse. Kui sul on selline töö, kus sa saad seda teha, siis see ongi kõige ideaalsem. Sellisel juhul rakendad sa kõige produktiivsemini enda energiat. Sinu tööalane kristall on Crazy Ahhaat - see kristall toob sulle rahalist õnne ning aitab sul kiiremini üles leida enda koht siin elus.

Sul on tugev tunnetus, mis tähendab seda, et oled suure tõenäosusega empaat ning tajud teiste inimeste energeetikat väga tugevalt. Vahel isegi nii intensiivselt, et sa ei oska sellest välja tulla ning vajad puhkust teistest inimestest kordades rohkem kui näiteks mõni teine inimene. See tuleneb kõik sellest, et oled sündinud Päikese sekstiili ajal Neptuuniga.

Järgmise 6 kuu jooksul võtad välja unistused, mille nüüd Päikese sekstiili ajal Neptuuniga avasid! Soovin, et kõik sinu unistused täituksid!

Tene Laul