Merkuuri konjunktsioon Uraaniga toimub 30.-31. mail 2024, 23.-24. mail 2025, 17. mail 2026, 11. mail 2027, 7.-8. mail 2028, 5. juunil 2028, 23. juunil 2028, 22.-23. juunil 2029.

Merkuuri konjunktsioon Uraaniga toob endaga kaasa suurejoonelisemat mõtlemist ning mõtteväe kasvamist. Mis tähendab seda, et sellel päeval koged sügavat meditatsiooni ehk kui sa näiteks mediteerid või soovid teada saada midagi olulist, siis võid sa selle teadmiseni ülimalt lihtsalt jõuda. 30.-31. mail, kui toimub Merkuuri konjunktsioon Uraaniga, on igasugune mõttetegevus soodustatud - võrreldes seda mõne teise päevaga.


Näiteks, kui sul on mõnele küsimusele vaja vastust saada, siis soovitan mediteerida Sodaliidi või Lasuriidi kristalliga. Meditatsioonis kasuta kindlasti kahte ühesugust kristalli - ühte hoia ühes käes ning teist teises käes, sule silmad ning keskendu enda hingamisele. Kui hingad, siis hinga sisse mõttega, et saad sellele "millegile" vastuse ning kui hingad välja, siis ära keskendu millegile, vaid lase mõtted vabaks. Tunne, kuidas iga hingetõmbega tekib selgus ja veel eriti, kui hingad välja. Sodaliit ja Lasuriit on Kolmanda Silma Tšakra kristallid, mis aitavad sul jõuda vastusteni.

Mediteeri nii kaua kui soovid ning mida pikemalt sa mediteerid, seda võimsamalt sa vastuseid endas üles leiad. Sellist meditatsiooni teen ma ka ise sellel ajal ning lasen selgeltnägemise-energia täielikult valla ning luban ka visioonidel iseseisvalt tulla ehk teen vabat meditatsiooni - lasen sellistel ideedel ja mõtetel tulla, mis soovivad minu hinge siseneda ning lasen seeläbi Kosmilisel energial end juhatada. Võid seda ka ise praktiseerida - mediteeri kristallidega, ilma et esitaksid küsimusi.


Eriti kasulik ja hea oleks see, kui kannad 30.-31. mail neid kahte kristalli. Seetõttu ongi hea omada kõiki erinevaid kristalle - nii saad vastavalt planeetide seisudele neid kristalle päevast päeva vahetada, vastavalt sellele, milline planeetide seis on. See oleks ideaalne lahendus sinu jaoks, kuna kristallid töötavad alati sinu kasuks ning toetavad sinu kasvu, arengut ning hoiavad sind väga suures spirituaalses avanemises.

Tegemist on suurepärase töötegemise päevaga, mil sinu mõistus töötab kordades kiiremini ja vabamalt, sa ei väsi mõtlemast tänu Merkuuri ja Uraani väele. Sama kehtib kooliga - koolis õppivatel lastel, noortel ja täiskasvanutel on kordades kergem omastada uut informatsiooni kui mõnel teisel päeval.

Kui soovid, siis organiseeri sellele ajale enda jaoks keerulisi ülesandeid, mis vajavad lahendamist.
Ülesandeid, mida võib-olla oled eelnevalt vältinud, kuna sul ei ole piisavalt suutlikkust olnud nende täitmiseks - nüüd on selleks suurepärane hetk.

30.-31. mail, kui toimub Merkuuri konjunktsioon Uraaniga, on nii Astroloogiat, matemaatikat kui ka teisi keerulisi temaatikaid lihtsam arutada ning enda jaoks selgeks teha. Sa suudad paremini neid mõista ja lihtsamini enda jaoks need lahti mõtestada. Juhul, kui soovid õppimist soodustavat kristalli endaga kanda, siis soovitan Fluoriiti või Dumortjeriiti. Need kristallid on suurepärased mõistuse avajad ning eriti keeruliste teemade aktsepteerijad hingelisel tasandil. Kandes neid kristalle on sul keerulisi temaatikaid lihtsam "seedida" ja omastada.


Igasugune informatsiooni omastamine on sellel ajal eriti lihtne, aga ma kindlasti ei soovita suuri plaane pidada, kuna see aeg on informatsiooni omastamiseks, mitte tuleviku genereerimiseks. Tuleviku plaanide pidamine lükka palun mõnele teisele päevale. Loe kindlasti kõiki erinevaid Kosmoloogia Astroloogia artikleid, kirjutan need sinu jaoks, et sul oleks igapäevased teejuhid olemas ning sa saaksid parimalt enda elu planeerida. Kui liigume Kosmosega ühes rütmis, siis me võidame sellest kõige rohkem.

30.-31. mai ei ole hetk, kus peaksime teistele inimestele arvustusi andma (minu meelest me ei tohiks seda üldse teha, kuna igal inimesel on õigus elada sellist elu nagu talle on ette määratud), aga kui teha seda sellel päeval, siis halb Karma tuleb kahekordselt sulle tagasi. Seega palun ole nii hea ja hoidu igasugusest arvustamisest. Kui seda kogemata teed, siis kutsud kogemata ka endale ebaõnne ligi. Kui soovid end kaitsta ebaõnne eest, siis soovitan sul kanda Lasuriiti, kuna see kaitseb sind energeetiliselt ebaõnne eest.

Suurepärane aeg on kellegagi kokku saada ning temaga mõtteid vahetada.
Te võite sattuda sellistesse vestlustesse, kus te mõlemad saate teineteiselt huvitavaid teadmisi juurde, mis rikastavad teid mõlemat. Igasugune konverentside ja loengute tegemine sellel ajal, kui toimub Merkuuri konjunktsioon Uraaniga, on edukas.

Sellel päeval võid kohata kedagi huvitavat enda jaoks, kes on sinu eluteele tulnud kas valgustajaks või õpetajahingeks. Kui tutvud kellegagi, kellega tekib side, siis tea seda, et teil on omavahel saatuses kirja pandud selline missioon.

Merkuuri konjunktsioon Uraaniga sünnikaardis

Kui oled sündinud nende planeetide seisu ajal ehk 30.-31. mail, siis oled ülimalt tundlik teiste inimeste energeetikale, mis tähendab seda, et kui kellelgi on kehv tuju, siis sa tunned, kuidas see sind mõjutab ja ka vastupidi, kui keegi on õnnelik, siis see toob sind kergelt rõõmutundesse. Oled ülitundlik, mis tähendab seda, et sul on tihtipeale vaja ennast maandada, et olla jälle tasakaalus. Kui sa ei suuda selle ülitundlikkusega toime tulla, siis sellisel juhul kanna enda õnnekristalli, milleks on Lasuriit.


Sulle sobivad sellised teemad, kus on vaja palju analüüsida ning keerulisi teemasid lahendada. Mis tähendab seda, et sulle sobivad tööalaselt keerulised projektid ning mentaalne surve ei ole sinu jaoks probleem.

Sa võid kergelt erinevate valearvamusetega kaasa minna, kuna sa võtad liiga kergekäeliselt seda informatsiooni vastu, mida teised teistest räägivad. Seetõttu on väga oluline, et sa ise otsustaksid, mida sa kellestki arvad, mitte ei lase end teiste otsustest mõjutada.

Ideaalne päev meditatsiooniks ning raskete ning keeruliste teemade lahendamiseks!

Tene Laul