Olen kirjutanud, mis tähendab, kui sa hakkad ühel eluperioodil pidevalt nägema number 5, 55, 555 ja 5555. Panin kirja nende numbrite sõnumid sinu Inglitelt ja selle artikli leiad SIIT. Täna ma annan väikesed vihjed, mida tähendavad number 5 kombinatsioonid. Neid numbreid võid sa näha kella pealt, näiteks vaadates kella iga päev täpselt ühel ja samal ajal, või isegi erinevate esemete peal, näiteks 11:15 või 5:53 jne. Mida aeg edasi, seda rohkem tuleb minu poole nende numbrite kohta küsimusi ja nüüd on number 5 koos teiste numbritega teie jaoks siin.

Esiteks ma soovitan meelde jätta, et numbrid hakkavad tulema ja tulema senikaua, kuni sa mõistad, mida Ingel sulle soovib öelda. Kui sa seda numbrite müsteeriumit lahendatud ei suuda, siis hakkad neid kõikjal nägema ja sinu Ingel võib end üsna lootusetult tunda. Inglid ei suuda enamike inimestega mõtete kaudu suhelda ja sellepärast nad kasutavad märke, sümboleid, numbreid ja juhuste kokkulangevusi, et sulle kõik puust ja punaseks ette teha.

NUMBER 5 JA INGLISÕNUM KOOS TEISE NUMBRIGA:

5 ja 1, mis võivad moodustada näiteks 15:55, 1511 jne.

"MÕTETE TÄITUMINE" Inglid toovad sinu mõtetesse sõnumeid ja annavad sulle vihjeid läbi sinu enda juhuslike mõtete. Analüüsi seda, mille peale sa oled viimasel ajal palju mõelnud ja millised mõtted ei soovi sinu peast ära minna. Mõtle, millised mõtted tulevad nagu välk selgest taevast ja jäävad korduma. Need kõik on sinu Ingli poolt saadetud sõnumid eelseisvast, ohtudest ja nende mõtete sees peitub tõde.

Peale mõtete suunamise annavad Inglid sulle võimaluse halbu asju ümber organiseerida, et sa võitleksid oma halbade mõtete vastu. Näiteks, kui sa oled viimasel ajal hakanud pidevalt kartma autoõnnetusse sattumist ja sinu silmad peatuvad pidevalt kella 15:15 peal, siis on see märk, et oht eksisteerib. Nüüd on sinu võimalus uskuda, et see ei juhtuks ja sa saad selle oma mõtetega eemale tõrjuda. Tegelikult aga aitavad seda teha sinu Inglid!
 
See Inglisõnumi tõlgendus ei kehti kellaajale 15:15, sellel on oma eriline tähendus ja selle kohta saad edasi lugeda SIIT.
 
Samuti ei kehti see Inglisõnumi tõlgendus kellaajale 15:51, selle kohta saad lugeda SIIT.

5 ja 2, mis võivad moodustada näiteks 2:25, 52, 5552 jne.

Selle Inglisõnumi tähendusest olen pikemalt kirjutanud SIIN.

 5 ja 3, mis võivad moodustada 5:53, 53, 533, 5353 jne.


"UUED VÕIMALUSED JA LIIGNE KRIITIKA" See on hea üllatus kõigile, kes neid numbreid näevad. Ükskõik, millised 5 ja 3 kombinatsioonid, neil on sulle hea teadaanne. Teade, mis sümboliseerib igal tasandil uut algust, olgu see siis uus töö, uus elukaaslane, uus projekt, uus algus tervise suhtes, uus peatükk või uue elu sünd ehk lapseootele jäämine. See, mida see sinu elus tähendab, seda näed ise!

Ainuke asi, mida Inglid soovivad sulle nende sõnumitega näidata, on see, et kuna nad soovivad sulle anda kuhjaga head õnne ja võimalusi, siis lõpeta ära kritiseerimine ja negatiivsete sõnade välja ütlemine. Ehk Inglid toovad sinu õuele headust, kui sina annad vastu vähem kriitikat teiste suunas. Tavaliselt ka nii on, et 3 ja 5 nägemisel on inimene ise sellel perioodil sarkastiline.

5 ja 4, mis võivad moodustada 4:45, 4544, 45, 455 jne.

"ENESEVÄLJENDUS" Inglid annavad sulle nende numbrite kombinatsioonidega teada, et sa peaksid just täna, eriti tänasel perioodil, enda tõelist mina-isiksust välja näitama. See number saadetakse sulle siis, kui Inglid soovivad, et sa oleksid loomingulisem - näita mida sa oskad, näita seda teisele. Sellest on kasu, nad soovivad seda sulle öelda! Järelikult on sinu ellu võimalik tuua midagi head, et sa ise oleksid teiste suhtes ausam. Ausam selles mõttes, et sa ei varja seda, mida sa oskad. Vastasel juhul võid lihtsalt headest asjadest ilma jääda.

Hoiatusena toovad nad esile selle, et liigne vaoshoitus sellel eluperioodil annab head võimalused hoopis teistele inimestele.

5 ja 6, mis võivad moodustada 6:55, 56, 556, 6655 jne.

"PEREKONDLIKUD MUUDATUSED" Kui Inglid toovad sinuni need numbrid, on see ilmselge märk sellest, et nad soovivad sulle edasi anda väikese vihje, mis ei puuduta vaid sind isiklikult. See on sõnum selle kohta, et peagi võib saabuda sinu ning perekonna jaoks üks suur uus elumuutev võimalus. Mida sa peaksid tegema on see, et sa lähed lihtsalt vooluga kaasa, kui see miski on saabunud. Tea seda, et ükskõik, mis on hetkel sinu perekonna poole tulemas, see tuleb pikemas perspektiivis heaga.

Sul soovitatakse hetkel mõelda rohkem oma perekonna vajaduste peale või oma kallima tunnete peale. Inglid toovad selle sõnumi ka siis, kui nad tunnevad, et sa oled kellegi lähedase unarusse jätnud ning annavad sulle märku, et sa tegutsema hakkaksid. Kui sa aga lähed enesekeskselt edasi, siis Inglid ei saa sulle üllatust tuua, kuna nende puhul käib alati emotsioon emotsiooni vastu.

5 ja 7, mis võivad moodustada 5:57, 57, 557, 5557 jne.

"OTSUSTA JA LIIGU KIIRELT EDASI ENNE, KUI VÕIMALUSE MAHA MAGAD" Number 5 ja 7 kombinatsioon on mõeldud vaid sinule, see number saadetakse sinu poole, kui sinu enda Inglid näevad, et sa ei suuda otsuseid langetada, kuigi tead tegelikult täpselt, mida tegema pead. Number 57 tuleb siis, kui Inglid näevad, et sinu teelt hakkab ära kaduma hea võimalus, aga seda kõike vaid sellepärast, et sa ise ei julge otsuseid langetada. Inglid annavad sulle vaid veidi aega, et sa liigutama hakkaksid ja saaksid endale selle, mis sulle kuulub. Võta hetk ja mõtle, mida sa kardad, milline elumuutev samm oleks sulle kasulik, aga sa valid täna enda mugavustsooni jäämise. Mõtle, kas lähtud liialt palju teiste inimeste arvamusest? Kui oled leidnud selle millegi, mida sa kardad, siis tead täpselt, miks Inglid selle numbriga sinu poole pöörduvad.

Peale selle annavad Inglid sulle teada, et oled hakanud spirituaalselt kasvama ja sinu intuitsioon on hetkel tõusuteel. Seega ära unusta enda spirituaalsust, tegele end arendamisega edasi ja lähtu intuitsioonist, kuula seda, see on õige.

5 ja 8, mis võivad moodustada 5:58, 85, 58, 558, 855 jne.

5 ja 8 Inglisõnumi tähendusest olen pikemalt kirjutanud SIIN.

5 ja 9, mis võivad moodustada 9:59, 95, 59, 9555 jne.

"ELUMÕTTE LEIDMINE" Number 5 ja 9 nägemine on ideaalne sõnum sinu Inglitelt. Seda seetõttu, et see kombinatsioon saadetakse sinu poole selle teadmisega, et sa oled leidnud killukese enda elupuslest. On midagi, mis on sinu ellu viimasel ajal saabunud või keegi, kes on järsku teele tulnud või isegi mingisugune harrastus, mida oled viimasel ajal hakanud tegema. See on märk sellest, et see miski on sinu eluteele ette määratud ja see on osa sinu kohustusest, saatusest ning ülesandest. Ka inimene võib olla sinu jaoks ülesanne, seega ära võta täna mitte ühtegi asja enda elus kergekäeliselt, isegi kui sulle on antud katsumus, siis usu mind, see viib sind suure teadlikkuseni. Teadlikkuseni, kus sa mõistad, miks sa eksisteerid.

Inglid hoiatavad selle eest, et sa täna ei võtaks mitte midagi kergekäeliselt ja süveneksid igasse eluaspekti täie tõsidusega, sulle on antud ülesanne, mis on ette määratud, mis omakorda tähendab seda, et sa ei tohi selle eest põgeneda.

5 ja 0, mis võivad moodustada 5500, 055, 500, 05, 50 jne.

50 -  "Kas oled end viimasel ajal tundnud liialt mõjutatuna, tundnud, et keegi teine proovib sind igatpidi suunata. Inglid annavad sulle märku, et sa pead täna ise otsuseid langetama ja sa ei tohi teiste inimeste arvamusest ega ka teiste inimeste poolt tekitatud hirmutundest end mõjutada".

500 - "Sa pead olema iseseisev, ära lähtu teiste inimeste arvamusest ja ole enesekindel. Enesekindel sellepärast, et see iseloomuomadus viib sind hetkel edasi. Sinu poole tuleb olukordi, kus sa pead iseennast kehtestama, siis tee seda. Inglid annavad sulle märku, et tuled võitjana välja igast olukorrast, kui säilitad enda isiksuse, enesekindluse ning ei lähtu teiste inimeste arvamusest - ole jäärapäiselt positiivne".

505 - "Peagi on sinu ellu saabumas ootamatud positiivsed pöörded, sind rikastatakse täiesti erineva suunaga, mida sa ei oleks endale mitte kunagi ette kujutanud. Inglid annavad märku, et on tulemas ootamatus, hoia positiivset suhtumist, et nad saaksid selle jaoks tee vabaks teha".

5500 - "Ootamatu olukord on peagi juhtumas, ootamatus, mis mõjutab sinu tervet tulevikku. Head üllatust sulle!".

Inglitega aitavad kontakti saada Opaliit, Tselestiit, Küaniit, Labradoriit, Tansaniit, Safiir, Larimar, Sinine Kvarts, Amasoniit, Skolessiit, Valge Opaal, Lasuriit, Sodaliit, Ioliit, Aqua Aura, Ingli Aura.


Jälgi enda ümbrust, kõik vastused tuuakse sinu ette, ole tark ja seleta need enda jaoks lahti!

Tene Laul