Küünlad on igale ühele tuttavad elemendid, kauni väljanägemisega ja ilusa valguskumaga. Kuid kas ka kõik teavad seda, mida küünlad sulle peale ilusa vaate ja hubase olemise veel anda võivad? Tegelikult on aga nii, et küünaldes peitub maagia ja nõidus. Küünlad on väga maagilised elemendid ja väga paljusid inimesi alateadlikult tõmbab küünalde poole. Ühel hetkel lihtsalt tekib selline tunne, et on vaja küünalt põletada. Sellel hetkel tegelikult inimese hing tunnetab ära selle, millal tal on vaja iseendale väikest rituaali teha, et meeli millelegi avada, puhastada või midagi iseenda seest teele saata. Küünlad on palju enamat, kui kaunid elemendid sinu kodus.

Küünalde kasutamine on inimkonna ajaloos olnud juba väga kaua. Juba Vanas Egiptuses olid küünlad olemas ja sealt sai küünalde põletamise traditsioon ka teadaolevalt alguse. Küünalde esmane kasutusele võtt oli varem kui 3000 aastat eKr.

Küünlaid valmistatakse erinevatest vahadest, parafiinist ja eeterlikest õlidest. Õlid on need, mis annavad küünlale erilise väe. Taimede eeterlikud õlid on need, mis annavad küünlale unikaalse toime ja loomulikult ka küünla värvi.

Küünlaid võib põletada ükskõik millal, nendest on alati kasu! Need avavad spirituaalseid energiaid ja aitavad sul saavutada just täpselt seda, mida sa soovid saavutada!

Lõõgastus, rahu, meditatsioon ja Aura puhastus

Küünla põletamine tekitab inimese hinges väga rahustava emotsiooni, aidates inimesel lõõgastuda ja madalamale lainele astuda. Madalam laine on see faas, kus me oleme võimelised oma intuitsiooni häält kuulama, kus me hakkame visioone kinni püüdma, kus me hakkame kuulama oma sisemist häält. Enda energiaid läbi rahustavate elementide kasutamise madalamale lainele viies saavutame me tegelikult meditatsiooni seisundi. Väga tundlikud inimesed armastavad küünlaid, kuna alateadlikult nad tajuvad seda, et küünla valgus on see, mis meele rahulikuks muudab. Tundlikel inimestel on väga palju stressi, kuna nad on keskkonna ja inimeste suhtes nagu "svammid". Svammid, kes neelavad ka negatiivset energiat kogemata enda hinge. Küünla leek on see, mis aitab sellel tundlikul inimesel loovutada see negatiivsus, mis ta kogemata on kellegi käest endale võtnud. Siiski mõjuvad küünlad kõikidele inimestele väga rahustavalt - kellele rohkem, kellele vähem.

Küünlaid põletatakse koos viirukitega, et täielikult end rahu faasi viia. Põletatakse koos sellist küünalt, mille energiat soovitakse endasse saada ja samamoodi ka spetsiaalse toimega viirukit, mille toime on ahvatlev. Lisades need kaks elementi kokku saavutad sa enda rahu või mõne teise emotsionaalse faasi väga kiirelt.

Mitte ainult sellepärast ei põletata küünlaid koos viirukitega, et võimendada selle maagilise rituaali kogu protsessi, vaid ka sellepärast, et küünla leek aitab viirukil Aura puhastustööl kiiremini toimida. Küünal aktiveerib muutused ja kui sa põletad küünalt koos viirukiga, siis viiruk suudab kiiremini sinu Aurast ära likvideerida selle halva energia, mis selle viiruki sees oleval taimel on oskus sinust ära puhastada.

Küünlad ja viirukid võiksid alati kodus olemas olla selleks, et sa saaksid vajadusel nende käest abi. Kui sul on vaja lõõgastuda ja enda sisemist rahu taas üles leida.

Miks pimedal ajal sind küünalde poole tõmbab

Oled sa tähele pannud seda, et kui väljas enam päikest nii palju ei ole, siis sul tekib meeletu vajadus küünalde põletamise järele. Sellel on olemas oma põhjus. Küünla leegiks on tuli. Tuli sümboliseerib päikest, valgust, soojust, positiivsust, elujõudu, energiat ja edasi minekut. Seda sama energiat sümboliseerib ka päike. Kui päikesevalgust on vähemaks jäänud, siis sinu hing soovib kiiremas korras selle energia millegagi asendada. Küünlaleek on see, mis annab meile sama, mida annab päike. Küünalde põletamine pimedal ajal blokeerib stressi teket, väsimust ja eluenergia kadumist. Nüüd sa said teada, miks pimedal ajal sinu hing küünlavalguse järgi ihaldust tunneb.

Rituaalid ja maagiad

Nõidluse viljelemise peamiseks elemendiks on alati olnud küünal ja selle leek. Küünal on üks põhilisi elemente, mida kasutatakse erinevates rituaalides ja maagiates. Kui sa oled jälginud minu kirjutatud artikleid, siis sa tead ka seda, et ma kirjutan erinevatest nõiduslikest rituaalidest ja maagiatest ning sellest, kuidas neid teha. Pea kõikides nendes nõiduslikes protsessides läheb vaja küünalt. Selleks on väga suur põhjus olemas.

Esiteks küünlaid kasutatakse sellistes nõiduslikes tegevustes sellepärast, et küünal saadab rituaalis/maagias oleva sõnumi teele. Küünla leegil on oskus sinu mõte, soov, palve, emotsioon, vajadus ja usk kinnitada.

Küünla peale loetud mõtted või Ruun kinnitub küünla sisse. Seejärel küünla leek põletab sinu mõtted või Ruuni ära. Kui küünal on ära põlenud, siis sõnum on kinnitunud ja mitte keegi ei saa seda sõnumit õhust ära kustutada, kui ta ei tea, kuidas sa seda rituaali/maagiat teele saatsid.

Sellepärast ma kirjutan väga tihti küünla maagiaid, kuna küünal teeb nii meeletult suure töö juba sinu enda eest ära. Rituaalid/maagiad, milles ei ole küünalt kasutatud, nendes pead sa ise väga palju rohkem oma mõttetööd kasutama, et nõiduslik protsess üldse tööle hakkaks.

Küünal teeb nõiduses suure töö, kuid mitte üksi ei tee seda küünal. Kui oled tähele pannud, siis minu rituaalid/maagiad on ka kristallidega seotud. Enamuses nendes läheb sul kristalle vaja. Miks see nii on? Ka kristallid on aegade algusest peale olnud osa maagiatest ja nende kasutamine annab sulle võimaluse, et see nõiduslik protsess üldse toimima hakkaks. Küünal koos kristallidega loovad sulle nii soodsa pinnase selle jaoks, et üleüldse sinu soov saakski täituda. Kristallide sees eksisteerivad energiad ja nendes on elemendid paigas. Kui sa soovid midagi saavutada, siis kasutad konkreetse energiaga kristalle, mis loovad rituaalile/maagiale juba mõtte. Kristallidesse on võimalik kinnitada oma mõtteid ja rituaale/maagiat tehes sa sõnud koos küünla kinnitava leegiga oma mõtted ära. Need jäävad sinna sisse kinni ja annavad sulle pidevalt edasi seda energiat, mis sul läheb vaja, et sa oma ihaldatud tulemuseni üldse jõuaksid. See on ka põhjus, miks sa enamus rituaalide/maagiate kristallid pead endale koju jätma, et need saaksid sinu lähedal olla ja sinuga tööd teha kõik see aeg enne ihaldatud tulemuseni jõudmist. Seega ka edaspidiselt võid sa kohata minu kirjutatud artikleid küünla ja kristalli maagiate kohta. Need on lihtsalt väga tõhusad!

Rituaale ja maagiaid tehakse vaid veel põletamata küünaldega. Nendes kasutatud küünlaid ei põletata mitte kunagi mingil teisel eesmärgil edasi.

Ühe soovi küünlamaagia

Küünlaga on võimalik ühte soovi teele saata, kui sa soovid teha väga lihtsat maagiat. Selleks võtad sa enda jaoks põlema konkreetse küünla, millele soovi peale paned. Selleks kasutatakse valget küünalt või erinevate eeterlike õlidega valmistatud küünlaid, millel on juba sõnum sees olemas. Roosiküünlaga soovid armastuse soovi, Basiilikuküünlaga materiaalset soovi, Piibeleheküünlaga rahu soovi jne.

Asetad põletamata küünla enda ette ja enne, kui sa tikust küünla põlema paned, siis suled silmad ning soovid oma mõtetes ühe soovi. Loomulikult soov ei tohiks sisaldada negatiivseid sõnu (ei, mitte iialgi, ei soovi, mitte kunagi), vaid see peaks sisaldama just väga positiivse energiaga sõnu. Korrutad oma mõtetes oma soovi võimalikult kaua ja kui sa tunned, et sa oled suutnud oma soovi välja öelda, siis süütad tikuga küünla ja loomulikult samal ajal mõeldes ka selle soovi peale. Nii saad sa imelihtsalt kodeerida küünla konkreetse energia tekkimiseks. Sellel küünlal lased ilusti ära põleda ja kui sa pead vahepeal selle ära kustutama, siis uuesti selle küünla põlema süüdates soovid sa oma mõtetes selle sama soovi, mille jaoks see küünal eksisteerib.

Sellist küünla soovide rituaali võid sa teha igal ajal ja ükskõik kui palju. Mina teen selliseid ühe soovi küünla maagiaid nende küünaldega, mida ma põletan kristallküünlaaluste sees. Seda sellepärast, et kristall juba annab mulle eelise selleks, et see soov ka kindlapeale täituda saaks. Näiteks Fluoriidi küünlaaluse sees põletan ma tihti küünlaid, et nägemused ja visioonid saabuksid minuni. Sellised nägemused ja visioonid, mida mul on vaja teada. Seleniidi küünlaaluse sisse küünalt asetades soovin ma Inglite käest juhatust, märke ja teadmisi. Mul on väga palju erinevaid kristallküünlaaluseid ja see annab mulle võimaluse väga erineval ajal väga erinevaid soove teele saata.

Küünla põlema panemine

Küünalt tuleb põlema panna alati tikust, mitte ühestki teisest küünla süütajast. Tikk on võimalikult naturaalne ja see ei röövi küünla energiat, vaid annab seda juurde. Igasuguste kaasaegsete vahendite kasutamine küünla põlema panemisel neelab ja röövib küünla energiat. Seega hoia kodus alati tikke, millega saad küünlaid põletada.

Samal eesmärgil erinevate küünalde põletamine samal ajal annab sulle võimaluse ka ühest küünla leegist võtta teistele küünaldele tuld. Sellisel juhul töötavad küünlad sinuga ühel konkreetsel eesmärgil. Kui sa näiteks paned küünlad enda kodus põlema mõttega, et sa soovid rahu saada, siis võta ühelt küünalt teise jaoks leek. Asetades põleva leegi sisse teise küünla ots, et see saaks tuld sealt.

Küünla kustutamine

Rituaalides ja maagiates ei tohi mitte kunagi küünlaid ära puhuda. Küünalde puhumine tühistab selle maagilise protsessi. Küünalde puhumist kasutatakse siis, kui sul on midagi väga valesti läinud. Seda selleks, et sa saaksid oma mõtted ja soovid tagasi võtta. Seega, kui sul läheb kunagi millegi pärast rituaali/maagia tegemine valesti, siis kindlasti puhu oma küünal ära. Siis sa saad uuesti alustada kogu protsessi. Kui oled aga oma rituaali/maagia ilusti saanud teele saadetud, siis ei tohi küünalt ära puhuda. Sellisel juhul mina lükkan küünla põleva osa vaha sisse ja tõmban selle vaha seest tagasi. Sellisel juhul sa saad ilma puhumata küünla ära kustutada. Teine võimalus on kasutada küünla kustutajat, mille asetad leegi peale, et leek ära kustuks.

Kindlasti võiksid sa kohe mõelda selle peale, et aga mis saab nendest sünnipäeva küünaldest, mida peale soovimist ära puhutakse? See on lihtsalt sünnipäeva traditsioon, kus on tegelikult läinud asjad veidi sassi. Tegelikult tuleks nendel küünaldel lasta ilusti ära põleda. Kui soovid selle traditsiooniga jätkata, siis puhu küünlaid, kuid ära soovi. Hiljem võta teine küünal, millele loed ise soovi peale või millele lased lapsel soovi kaasa anda.

Mida teha küünla jäägiga?

Väga tihti küsitakse minu käest seda, mida teha selle küünlaga, mida on rituaalis/maagias kasutatud ja mille põhi on alles jäänud?

Need küünlad, mida kasutad nõiduslikes rituaalides/maagiates, võid ära visata täiesti tavapäraselt siis, kui selle pealt on Ruun, mõni teine sümbol, tekst või sinu nimi ära põlenud. Kui küünla peale ei ole midagi noaga joonistatud või kui sinna peale joonistatud elemendid on ära põlenud, siis võid selle lihtsalt ära visata. Sellisel juhul see küünal on oma töö ära teinud ja sellega ei kaasne halba energiat, kui sa seda niiviisi ära viskad. Kui aga on veidigi küünlale joonistatud elemente seal alles ja on vaja see küünal ära visata, kuna seda ei ole võimalik edasi põletada, siis viiakse see surnuaia prügikasti. Miks? Seda sellepärast, et surnuaias liiguvad ringi hinged, kes neelavad pooleli jäänud rituaalide energiat endasse, puhastades selle ära nii, et nad lõpetavad selle rituaali ilusti ära. Tundub kõhe? Ei ole absoluutselt tegelikult kõhe. Kuid need küünlad, mida sa lihtsalt põletad, neid võid tavapäraselt ära visata, ilma surnuaiale jalutamiseta.

Küünla valiku tegemise soovitus

Kui sa soovid kristallküünla aluste sees põletada küünlaid, siis kasuta valget värvi teeküünlaid. Valget värvi küünal üleüldiselt on neutraalne ja selle küünla värvusega sa ei saa valesti midagi valida.

Rituaalide ja maagiate soovide teele saatmiste jaoks kasuta suuremaid küünlaid. Seda selleks, et sinu mõtted ja soovid saaksid võimsamalt edasi kanduda õigetesse kohtadesse. Mida kauem sa küünalt põletad, seda võimsamaks läheb selle küünla vägi ja seda tõenäolisemaks läheb sinu soovi täitumine.

Vali minu rituaali & maagia küünalde seast küünal, mille energiat sa endale soovid saada. Nendes peitub juba oma sõnum, vali teadlikult endale õige energia lähedale ja saada oma soovid teele selle küünlaga, kus sinu soovile analoogne mõte on juba sisse pandud.

Üks viis on minna küünla leti juurde ja lasta intuitiivselt küünlal enda poole tulla. Kas siis alateadlikult valida endale sobiva värvi pärast või lasta küünla aroomil end kõnetada. Sellisel juhul sa kasutad enda intuitsiooni ja lased sellel endale täpselt õige küünla välja valida.

Küünla värvus lisab küünlale lisaenergiat ja kui see on valmistatud eeterlikest õlidest, siis selle värvus annab taime väele konkreetset jõudu juurde

Kui sa valid endale küünlaid, siis ole väga teadlik ka sellest, mida küünla värvus sulle anda võib. Panin sinu jaoks kirja selle, mida küünla värvused tähendavad, et sa saaksid küünlaid teadlikumalt kasutada. Siinkohal tõin välja need emotsioonid, mis küünla värvusega koos käivad, kuid erinevatest eeterlikest õlidest valmistatud küünlad kannavad siiski suuremal määral seda energiat, mis taimest küünal tehtud on.

VALGE - neutraalne küünla värv, puhastus, tasakaal, meelte selgeks tegemine, rahu ja heade hingede ning Inglite välja kutsuja. Valge on kõige universaalsem küünal, mida võib kasutada ükskõik millise soovi teele saatmiseks.

MUST -kaitse, needusliku energia maha võtmine, kaitse loomine, halbade hingede eemale peletamine, stressi ja depressiooni energia ära puhastamine. Musta värvi küünlaga blokeeritakse negatiivseid portaale ja halba energiat enda koduseinte vahel.

SINISED TOONID - tumesinine sümboliseerib sügavat meditatiivset seisundit, sinine sümboliseerib visioonide nägemist ja intuitsiooni tugevnemist, helesinine küünla värv sümboliseerib ingleid ja rahutunnet.

ROHELISED TOONID - tumeroheline sümboliseerib tarkuste omastamist, haigustest tervenemist ja materiaalsetest probleemidest välja tulekut. Roheline sümboliseerib tervenemist ja rahavoolu energiat. Heleroheline sümboliseerib heade ideede tulekut.

KOLLASED TOONID - tumekollane sümboliseerib salakavaluse eemaldamist ja väsimusest vabaks saamist. Kollane sümboliseerib elujõudu, energiat, positiivsust ja uusi alguseid. Helekollane leevendab stressi, närvilisust ja aitab sul meeleolukõikumistest vabaks saada.

PRUUNID TOONID - tumepruun sümboliseerib eelmisi elusid, kaugeid nägemusi, sügavate probleemide lahendamist. Pruun sümboliseerib pingete maandamist ja hetke olukordade lahendamist. Helepruun sümboliseerib halvast energiast vabaks saamist.

HALLID TOONID - tumehall sümboliseerib mineviku maha jätmist ja uue alguse loomist, helehall küünal sümboliseerib visioone, tasakaalu, nägemusi ja tulevikuvaadet.

KULDSED JA HÕBEDASED TOONID - kuldne küünal sümboliseerib jõukust, rikkust, energiate esile kutsumist, elujõudu ja võimu. Hõbedased küünlad sümboliseerivad visioone, tulevikuga seotud nägemusi, negatiivsete emotsioonide vaigistamist.

ORANŽIKAD TOONID - oranž sümboliseerib huumorit, elu või hetke kergemini võtmist, õnnetunnet, rõõmu, oskust midagi nautida ja see aitab lahti saada kurbadest mõtetest.

PUNAKAD TOONID - tumepunane sümboliseerib kirge, suhteprobleemide lahendamist, armastuse leidmist ja armastuse taastamist. Punane küünla värvus sümboliseerib armastuse ligi kutsumist. Helepunane küünal sümboliseerib armastuse haavade parandamist ja vanadest emotsioonidest või armastusest vabaks laskmist.

ROOSAKAD TOONID - tumeroosa sümboliseerib vanade emotsionaalsete haavade parandamist, unustamist ja enda eelmise elu seljataha jätmist. Roosa sümboliseerib uut armastust, uut hingamist, uusi võimalusi, suhteõnne ja romantikat. Heleroosa on romantika loomiseks kõige võimsama energiaga, sellel on oskus head enesetunnet luua ja seda kasutatakse ka sõpruse ligi kutsumiseks.

LILLAKAD TOONID - tumelilla sümboliseerib unenägude nägemist, nende esile kutsumist ja visioonide nägemist. Lilla sümboliseerib intuitsiooni tugevamaks muutumist, spirituaalse energia võimendamist ja spirituaalset arengut. Helelilla sümboliseerib spirituaalsete blokaadide maha võtmist ja sensitiivsemaks muutumist.

Küünlas põlev leek annab sinu hingele valgust, soojust, elujõudu, energiat, see motiveerib sind tegutsema, annab sulle lootust ja rahu.

Kõik meie e-poe valikus olevad küünlad leiad SIIT.