Kristallide unes nägemine on väga tähendusrikas. Selliseid unenägusid ei tohiks mitte kuidagi jätta iseenda jaoks seletamata. Kõik kristallid sümboliseerivad läbi unenägude vägagi konkreetseid teateid.

Ennekõike sooviksin ma sulle öelda seda, et kui sa näed kristalle unes, siis see on märk selle kohta, et sul on kristallide jõudu vaja. Ükskõik, millist kristalli sa unes näed, täpselt seda sama kristalli on sul antud hetkel kõige enam vaja. Seega, kui ma ei ole veel jõudnud just selle kristalli kohta kirjutada unenägude seletajat, mida sa unes nägid, siis vähemalt hakka seda mõneks ajaks endaga kaasas kandma. Seda sellepärast, et sinu alateadvus andis sulle lisaks prohvetlikule teatele ka mõtte, et sul on selle kristalli väge nüüd kõige enam vaja.

Kui oled Labradoriiti unes näinud, siis kindlasti kanna Labradoriiti endaga kaasas vähemalt nädal aega.

Kui sa näed Labradoriiti unes, siis sulle antakse mõista, et sa pead enda sisetunnet usaldama ja seda kuulama. Labradoriit on üks parimaid kristalle, mida sa saad endaga kaasas kanda, kui sa soovid enda intuitsiooni võimekamaks muuta. See ilmub sinu unenägudesse siis, kui sulle antakse teada, et sul on õige vastus olemas ja sa pead oma sisetunnet kuulama.

Lisaks sellele, et Labradoriit soovitab sul enda sisetunnet kuulata, see annab sulle märku, et sa oled kaitse all. Sind kaitstakse halva õnne ja halbade inimeste eest. Labradoriidil on oskus sinu elust eemale peletada neid inimesi, kes soovivad sinu käest kasu saada.

Kui sa enda unenägu lahti seletad, siis ürita mõista, mida Labradoriit sulle ütlema tuli. Kas seda, et sind kaitstakse salakavalate inimeste eest või seda, et sa pead iseennast kuulama. Või hoopis mõlemad sõnumid on sulle vaja edasi anda. See, mis Labradoriidi sõnum on, selle reedavad ära teised tegevused ja sümbolid sinu unenäos.

Labradoriit on üks selgeltnägemise, telepaatia, intuitsiooni ja spirituaalse arengu põhilisemaid kristalle. Labradoriiti kantakse, et end spirituaalses mõttes võimekamaks muuta.

Olen seletanud lahti ka teiste imeliste kristallide unes nägemise tähendused, leiad need kristallid siit: ArbuusturmaliinKivistunud PuitMookaiteTiigrisilmAmetüstRoosa Kvarts, KuukiviUvaroviit.