Kirjutasin mõnda aega tagasi Valgest Kuukingast ja nende armastusega seotud väest, saate sellest lugeda SIIT. Seekord räägin teile müstilistest Lilladest Kuukingadest, kes Valgetele väga alla ei jää. Küll omavad Lillad Kuukingad hoopis teistlaadi energiat, milleks on spirituaalsus. Lillad Kuukingad on spirituaalsed abilised sellepärast, et nendel on oskus luua enda ümbermeditatsioonienergiat ja viia inimese hing sügavasse spirituaalsesse maailma, kus nad ise eksisteerivad.

Lillad Kuukingad närtsivad ja ei soovi kasvada nende inimeste juures, kes nendega ei suhtle ja kes ei soovi enda intuitiivset poolt kuulata ega arendada. Seega on see väike vihje sulle, kui sa oled selle iludusega hädas või siis hoopis positiivne sõnum neile, kellel Lillad Kuukingad lopsakalt õitsevad. Kui Kuuking puhkab ehk ei õitse, siis on tema energialained kinni ja ta ei anna endast välja atmosfääri muutvat energiat. Kui need aga õitsevad, siis on see märk nende energia avanemisest ja edasi andmisest.

Lillade Kuukingade kodus hoidmisel on väga palju erinevaid positiivseid külgi ja kindlasti ei tohiks neid peale õitsemist minema visata. Soovitan kõigil hoida enda Kuukingi senikaua, kuni need elavad ja juured on terved. Kui visata Kuuking majast välja ilma põhjuseta, toob see endaga kaasa tugeva spirituaalse tagasilöögi.

Lilladele Kuukingadele meeldib tähelepanu, et need saaksid tõeliselt oma ilu välja näidata. Tähelepanu all ma mõtlen nende vaatamist, armastamist ja imetlemist. Kuuking tajub, kui pilgud on tema peal. Kui sa samal ajal mõtled millegi peale, kui seda lille vaatad, siis see võtab endasse sõnumit, mis käib tema kohta.

LILLA KUUKINGA SPIRITUAALNE VÄGI

- Tõstavad majapidamises spirituaalset energiat, mis omakorda aitavad ükskõik millisel energial Feng Shui järgi kiiremini liikuma minna.

- Kiirendavad intuitsiooni arengut, selgeltnägemisande avanemist, pendliga töötamise harjutamist ja visioonide teket. Kui lillad Kuukingad on sinu kodus, siis need töötavad kui selgeltnägemiskristallid, mis aiatavad sul enda intuitsiooni arendada.

- Leevendavad üleüldist stressienergiat ja puhastavad seda, kui nendel on õige koht või neile on lisaenergiat juurde antud.

KÖÖGIS

Lillad Kuukingad võivad köögis loovutada enda õied kiiresti, kui seal tehakse palju süüa. Lillad Kuukingad ei armasta mürgiseid aurusid, mis paiskuvad söögitegemisel õhku, seetõttu võivad nad enda õied langetada. Kui soovid enda lillat Kuukinga köögis kasvatada, siis leia sinna ka õhupuhastajast taim, milleks võib olla Tõlvlehik või Aaloe. Kui lilla Kuuking saab köögis elada ja seal on tema jaoks piisavalt palju õhku, toob see söögitegemise kaudu majja palju tervist. Kui lilla Kuuking õitseb ja sa teed köögis süüa, siis see aitab sinu armastusel kiiremini toidu sisse minna, mis omakorda tervendab perekonnaliikmeid või sind ennast. Armastusega tehtud toidud tervendavad inimese hinge.

ELUTUBA

Elutuba on lillade Kuukingade hoidmiseks kõige ideaalsem koht, kuna need aitavad eemaldada majapidamises olevat stressienergiat, aitavad tekitada lõõgastavat atmosfääri, aga samas ei muuda sind uniseks. Põhjuseks on see, et need tõstavad vaimset energiat samal ajal, kui leevendavad füüsilisi pingeid. Unelilled lõõgastavad nii vaimset kui ka füüsilist keha.

Kuukingadele meeldivad kristallid ja nende mulla võib järk-järgult kristallide vastu ümber vahetada. Seega, kui sul on soov luua enda elutuppa kristallikomplekte perekonna paremaks läbisaamiseks, stressi leevendamiseks või spirituaalse energia tõstmiseks, siis pane järgnevad kristallid Kuukinga poti sisse.

Spirituaalse ja intuitiivse energia tõstmiseks kombineeri lilla Kuuking Ametüsti, Ametriini, Mäekristalli, Tšaroiidi ja Sugiliidiga.

Stressi leevendamiseks
kombineeri lilla Kuuking Ametüsti, Seleniidi, Kuukivi ja Roosa Kvartsiga.

Perekonna paremaks läbisaamiseks
kombineeri lilla Kuuking Ametüsti, Rohelise Kuntsiidi, Prasioliidi ja Ametriiniga.

MAGAMISTUBA

Lillad Kuukingad sobivad magamistuppa siis, kui need viia voodist võimalikult kaugele ja kui lisada nende juurte vahele Ametüsti kristalli. Ilma lisaenergiata hakkavad Lillad Kuukingad inimeste und häirima, kuna nad lisavad palju visioone ja toovad prohvetlikke unenägusid. Seega võib Kuuking une ära viia. Ametüst koos Lilla Kuukingaga aitab sel lillel tuua prohvetlike visioone ilma sinu und varastamata.

PESURUUMID

Ideaalne koht on lillade Kuukingade jaoks on ka pesuruum, kuna ideaalse Feng Shui energia järgi peaks pesuruumidesse tooma palju elemente, mis leevendavad füüsilist pinget. Lillad Kuukingad leevendavad stressienergiat ja pesuruumis olles aitavad need leevendada kogu perekonna pingeid. Kui pesuruumis on küllusenurk ehk kodu Kagupiirkond, siis sellisel juhul aseta see külluseelementidest eemale, kuna lillad Kuukingad pidurdavad küllusenurga aktiivsust, kui need on pesuruumis, kus on veeenergia ülekülluses. Teisel juhul saab Kuukingi aktiveerida kristallidega ja luua neile täiesti eraldi energia, hoides taime juurtel Seleniidi kristalle. Seleniit ei luba lillal Kuukingal mõjutada pesuruumis olevat küllusenurka.

LILLADE KUUKINGADE KINKIMINE

Lillasid Kuukingasid ei saa kinkida sellepärast, et "lihtsalt midagi kingiks viia", vaid neid saab kinkida ainult inimesele, kelle suhtes sa tunned tõeliselt siiraid ja tänulikke tundeid. Lillad Kuukingad varjavad end poeletil, kui sa lähed otsima kinki inimesele viisakusest, samas paistavad välja, kui sul on selle inimesega tugev side. Sellepärast võivad paljud mehed viia oma naisele justnimelt lillasid Kuukingi või viiakse neid emadele, näitamaks välja oma tänulikkust.

Kingi lillat Kuukinga, kui soovid edasi anda oma tänulikkust, austust, usku sellesse inimesESse, head sõprust ja hoolivustunnet.

Lillad Kuukingad töötavad hästi koos teiste rituaaliesemete, väeesemete ja kristallidega, seega soovitan oma kristalle nende peal kasutada. Lillad Orhideed võivad tuua palju head, spirituaalset ja rahu, aga samas on need kahe palgega taimed, nii nagu kõik Orhideelised. Orhideed on võimsad väeesemed, aga nad võivad tuua ka palju segadust, kuna Orhideelised on kui primadonnad, kellele peab midagi andma, et nad oleksid õnnelikud. Kui Orhideed on õnnelikud, on kõik õnnelikud, kes on tema kõrval. Seega, kui sul ei ole aega oma Orhideedele näidata armastavat suhtumist ja neid pidevalt vaadata, siis on lihtsam panna nende juurte vahele kristallid oma tööd tegema.

Ükskõik millise Orhideelise negatiivsemat poolt leevendab Šungiit või Antofülliit, mida võib samuti panna juurte vahele.

Loe minu artiklit Valgete Kuukingade kohta SIIT.

Kuna ma ise oled suur Kuukingade armastaja ja minu kodu on neid täis, siis soovitan nendele lilledele anda palju tähelepanu ning kastmise ajal neid mitte uputada. Oma kogemuste põhjal sobib neile kõige paremini vähene kastmine, ja kui kastad, siis kalla veidi vett poti põhja, et Kuuking selle ise enda sisse tõmbaks.