Apelsinid on imemaitsvad looduse viljad, mis pakuvad meile palju tervendavat, eelkõige füüsilisele ja vaimsele kehale. Tegemist on suurepärase C-vitamiini ja antioksüdantide allikaga. Apelsine süües muutud sa ise õnnelikuks ja optimistlikuks. Miks? Kuna need toidavad sinu Sakraaltšakrat ja Päikesepõimikut ühekorraga, eelkõige loomulikult sinu teist Tšakrat ehk Sakraaltšakrat, mis on sinu isiklikuks motivatsiooni ja eluenergia kanaliks. Seega tasub neid süüa. Kui sa näed apelsine unes, siis on sõnum sinu hingele.

Kõik inimesed võiksid ja peaksid unenägusid nägema, see on osa spirituaalsest tervisest. Pajud erasessioonil käijad ütlevad mulle, et nad on ettenägijad, kuna näevad unes prohvetlikke visioone. Selle peale ma ütlen alati, et kõikidele on antud unenägude kanal ettenägemiseks, et see ongi normaalne, kui te näete unes asju ette ning saate sealt vihjeid. See peakski nii olema ja võikski nii olla. On neid, kes mõistavad seda, et see on kõigile antud, ja on neid, kes elavad spirituaalses egoismis ning pööravad sellele tähelepanu kui millelegi, mis teeb nad teistest võimsamaks. Mina aga ütlen selle peale, et spirituaalne egoism on üks koledamaid asju, mida ma pean kõrvalt tunnistama. Ilus on hoopis see, et te kõik mõistaksite, et unenäod on antud kõikidele inimestele iseenda teejuhiks. See on sinu uni, mis räägib sinu elus toimuvas, sind puudutavatest teemadest. Kui sa suudad sellise suhtumise säilitada, siis sa elad kaunis egovabas spiritualismis, mis ongi ilus ja hea.

Aga mida tähendab apelsini või apelsinimahla unes nägemine? Aitan sul seda mõista ning kirjutan sulle siia lahti selle sümboli positiivse tähenduse. Ükskõik, mis aspekt oli unes negatiivne, kole või inetu, siis selle unenäo seletus on vastupidine versioon. Seega meenuta, kas see unenägu oli üdini hea või oli selles ka miskit, mis muutis selle ärevust tekitavaks.

Apelsin on elujõu, vitaalsuse, energia, positiivsuse, maise õnne, loomingulise avanemise, missiooni leidmise ja armastuseenergia allikas. Apelsin sümboliseerib kõike seda. Eriti just need apelsinid, mis on värsked, mahlased ja maitsvad. Seega, kui sinu unenäos oli selline apelsin või apelsinimahl, siis seda see tähendabki.

Kui sa tükeldasid endale unes apelsine, siis tähendab see seda, et sa hakkad ise neid energiaid endas üles ehitama. Muudad end tervemaks ja õnnelikumaks. See on märk selle kohta, et sa avad enda hinge tervenema ja teed selle nimel õigeid samme. Kui sul oli selline unenägu, siis mõtle selle peale, mida sa oled viimasel ajal teinud. Vaata ja leia need tervislikud sammud üles ning tee neid edasi.

Kui sa sööd unes apelsini või jood apelsinimahla, siis hakkab sinu ellu tulema kõik see ilus ja hea, millest ma enne kirjutasin, mille allikas apelsin on. Võib isegi öelda seda, et sa hakkad millestki tervenema. Võib-olla oled elanud perioodis, kus sul on olnud keeruline ja raske ning nüüd hakkab elu muutuma ilusamaks ning positiivsemaks.

Kui unenäos oli keegi veel ja unenägu käis sinu ning selle kellegi teise kohta, siis võib see olla seotud armastusega, loominguga ning teievahelise õnnega. Kuna apelsin sümboliseerib ka kõike seda.

Kui apelsin oli maitsev ja värske, siis eelkõige on selle vägi võimsam ja unenäo tähendus on samuti positiivsem. Seda tuleb meeles pidada, kui tõlgendad unenägu enda jaoks.

Kui sa näed unes apelsini, siis soovitan koheselt ka hakata apelsini ja sellest valmistatud värsket mahla tarbima. Sellega saad sa enda õnneenergiat suurendada. Lisaks võta kasutusele Apelsini eeterlik õli, põleta seda õlilambis või difuuseris. See aktiveerib positiivse energia, suurendab seda, ja muudab sind rõõmsameelseks. Samasuguse toimega on ka Apelsiniküünal.

Loe ka minu artiklit apelsini tervendavatest ja spirituaalsetest omadustest, leiad selle SIIT.

Kõik unenägude seletajad, mille olen aastate jooksul teie kõigi jaoks kirja pannud, leiad SIIT.