Hoolimata sellest, mis sinu elus on toimunud ja millega sa oled kokku puutunud, on oluline see, et sinu sisemine tasakaal säiliks. Kuna selles tasakaalus on sul võimalik tunda elust rõõmu, vaatamata sellele, millega oled pidanud silmitsi seisma. Oluline on, et sa ei hoiaks mineviku raskustest kinni, vaid laseksid need vabaks, et sa saaksid kergemalt hingata ja enda hingele anda võimaluse kasvada tugevamaks ja targemaks. Sisemine tasakaal on seisund, kus kõik ilus ja hea saab sinus kasvada. Mida tasakaalukam sa oled, seda paremini funktsioneerib ka sinu Kolmanda Silma Tšakra ehk intuitsiooni energiakanal. Seega, kui sa soovid mõista seda, milliseid järgmisi samme sul on vaja enda elus teha, siis selleks loome esmalt sinus tasakaalu.

Arvestades seda, millised ajad on maailmas ja eraeludes, siis sisemine tasakaal on miski, mis on vajalik, et midagi saaks üldse muutuda. Kui kõik inimesed hakkaksid kollektiivselt iseenda energiat tervendama ja harmoniseerima, siis on võimalik lõpetada madalate energiate kasvamine, mis tegelikult hetkel ülemaailmselt toimub, mitte ainult Eesti pinnal. Kui alustad iseenda tervendamisega, siis sellest ei võida mitte ainult sina, sellest võidavad kõik. Mõtle korra selle peale - kui kõik inimesed korraga võtavad ette enda energiatervenduse ehk enda hingehäälestatuse korrigeerimise, siis armastuseenergia kasvab ning sotsiaalsetele probleemidele tulevad ka lahendused ja tervendus.

1. Lõpeta hukkamõistmine, teistesse halva pilguga vaatamine - maailm väärib armastavat vaadet ning see teeb sind õnnelikuks, kui kannad head suhtumist iseendasse ja teistesse

Kõik inimesed eksivad ning teevad seda tihti, mis tähendab seda, et esmalt tuleb eemaldada hukkamõistmine ning praktiseerida mõistmist. See on üks vahenditest, kuidas sinu hinge luua tasakaal. Mida rohkem sa vaatad teisi inimesi halvustavalt, heidad neile midagi ette, arvustad ning klatšid, seda enam madalaid energiaid sa iseendas lood ning see kandub ühiskonda edasi ehk lood sellest energiasilla kurjuse kasvamisele. Kurjus on aga miski, mida võiksid absoluutselt kõik inimesed pidurdada - see aitab peatada kurjuse tootmise. Nii on võimalik tunda end paremini teiste inimeste keskel, eelkõige on parem olla iseenda seltsis. Seega esimene samm, mida sisemise tasakaalu saavutamiseks teha - lõpeta hukkamõistmine ja halva pilguga teistesse vaatamine.

2. Sa ei ole enda eilne versioon, sa oled enda tänane versioon. Seda sama suhtumist hoia ka teiste suhtes!

Selleks, et sisemine tasakaal saaks tekkida, vaata endale armastavalt otsa ning toida enda hinge positiivsusega. Tee vaherahu enda minevikuga, enda eksimustega, õpi nendest, mõtesta need lahti ning lase need vabaks. Vaata igale eksimusele otsa nii, et see on tulnud sind kasvatama ja sa ei pea olema enda eilne versioon, sa võid ja saad igal hetkel muutuda. Inspireeri ja motiveeri ka enda kõrval olevaid inimesi vaatama armastusega nii endasse kui ka teistesse. Mitte ükski inimene ei ole perfektne, vaid hingeline perfektsus on see, mille poole tegelikult me kõik peamegi liikuma. Selleks, et iga inimene saaks enda elus kasvada, tuleb vigadesse vaadata armastusega, mitte halvustavalt ja etteheitvalt. Mida rohkem armastust sa iseenda eilsele versioonile annad, seda suuremaks kasvab sinu sisemine tasakaal. Mida rohkem sa lubad ka teistel enda teekonnal areneda, seda vabam sa oled stressist. Kui keskendud sellele, kui halb on see või teine, siis sinu hing kannatab sellest kõige enam ning enese teadmata viid ennast allamäge, kus kujuneb sinus enese teadmata negatiivseid iseloomujooni. Seega vaata heaga otsa nii iseendale kui ka teistele - see suurendab heaolutunnet sinus ja ka lõpuks teistes, kuna sinu armastav suhtumine inspireerib ka teisi.

Valge Hauliit ja Valge Opaal on suurepärased hinge tasakaalustajad ja hea enesetunde loojad

Absoluutselt kõik kristallid kannavad endas unikaalset energiat ehk igas kristallis on midagi ilusat ja head. Nii on sul võimalik kujundada iseenda energiat, saavutamaks kõrgtasandi iseloomujooni. Kristallidega on sul võimalik endas kasvatada ilusat ja head energiat. Näiteks, kui sa tunned, et oled tasakaalust väljas, kaldud negatiivsuse, pessimismi, hukkamõistmise, stressi või ükskõik, millise madala energia poole, siis sellele aitab piduri seada Valge Hauliit. Esmalt eemaldab see sinu hinges oleva stressi, et sa suudaksid positiivsemalt mõelda ja lõpptulemusena aitab see sul hingelise tasakaalu saavutada. Valge Opaal on samuti hea harmoniseerija, millel on võimekus toetada tasakaalu hoidmist, et see kasvaks sinu sees igapäevaselt. Neid kahte kristalli on kasulik enda lähedal hoida ja eelkõige kanda, et need hoiaksid sinu Auraväljas toetavat energiat, kui iseendaga energiatööd teed ehk parandad enda ellusuhtumist. Mida rohkem sa tegeled enda suhtumisega ja selle armastavamaks kujundamisega, seda paremini sa ennast tunned ning seejärel saavad ka teised sellest rõõmu tunda.

3. Tasakaal annab sulle võimaluse ükskõik millist konflikti või probleemi paremini lahendada

Mida suurem on sinu sisemine tasakaal ehk mida rohkem armastust sa pakud iseendale ja teistele, seda paremini lahenevad konfliktid sinu elus. Tasakaalu saavutamine ei tähenda seda, et konflikte ei teki ega ole. Arvestades seda, kui stressirohkeks on maailm muutunud, siis seda enam sul tuleb tõdeda, et probleeme on ja nende vältimine ei ole lahendus, nendega tasakaalukalt tegelemine on tegelik lahendus. Kuidas seda saavutada? Ükskõik, milline probleem sinu elus on - vaata sellele armastavalt otsa. Mida rohkem sa stressi lood, sellel lased end kanda, viha õhutad ja agiteerid selle teket, seda rohkem kannatad eelkõige sina ning sinu tasakaal laguneb. Kui oled konfliktses olukorras, siis praktiseeri rahu säilitamist, headuse esile toomist ning toetuse ning mõistmise andmist. Kui seda teed, siis see kasvatab sinus endas armastavat inimest ning sellega annad sa suure osa probleemi lahenemisele. Roosa Kvarts on tingimusteta armastuse kristall, mis aitab hoolimata olukorrast hoida armastavat suhtumist, mis on võtmesõna probleemide tervendamiseks.

4. Praktiseeri negatiivsete mõtete positiivseks loomiseks

Et saada vabaks negatiivsusest enda sees, siis iga negatiivne energia, mis sinus on - anna sellele positiivsust juurde ehk muuda enda suhtumist sellele "miskile". Soovitan sul absoluutselt kõik negatiivsed energiad kirja panna, mis sind tegelikult häirivad ja mis sinu peas ringlevad. Olgu need halvad sõnad, mis sulle on öeldud, teod, mis on sinu suunas tehtud või muremõtted, mis sind saadavad. Võta need kõik ette ning kujunda need enda jaoks positiivseks, nii tekib sinus tasakaal, mis on imeline ja hea. Näiteks, kui keegi on sinu kohta midagi halvasti öelnud, siis ütle sellele mõttele: "Ma ei omasta seda negatiivsust, selle asemel teen vaherahu selle inimesega ning soovin talle head, ka iseendale." Nii lagundad sa vihaenergia enda sees, mis viib sind tasakaalu. Kui oled kogenud midagi, mis on olnud raske või traumeeriv, siis sellele vaata otsa headusega, öeldes iseendale: "See tuli mind tugevamaks kasvatama, mitte mind nõrgestama." Mis on ka totaalne tõde. Mitte ükski raskus ei karista, see kasvatab ja kui võtad sellise suhtumise, siis sa oledki võitja ning tasakaal tekibki sinu hinges.

5. Vabasta nördimus, asenda see armastusega

Ükskõik, kes on sinus loonud pettumust, millele järgneb nördimuse tunne - vabasta see. Miks? See kahjustab sinu hinge ja blokeerib sul tasakaalu kasvatamise. Kui keegi on sinus sellise energia loonud, siis vaata sellele armastusega otsa ning tee selleks kõik, et teist poolt mõista. Et teda paremini mõista, siis pane ennast teise inimese olukorda, et vaadata tema vaateväljast olukorda - nii leiad ka rahu. Teine võimalus on selle inimesega kokku saada ning vaherahu teha. See mõjub nii sulle kui ka temale hästi. Tingimusteta armastus on see, mis tervendab absoluutselt kogu negatiivse energia. Hoides viha endas kinni, tekitab see stressi, mida sul tuleb ühel hetkel hakata lagundama nii või teisiti. Seega vabasta nördimus ja asenda see armastava suhtumisega.

6. Võta kõike rahulikumalt ja anna aega nii iseendale kui ka teistele

Sisemise tasakaalu saavutamiseks on oluline see, et sa iseennast tagant ei kiirustaks. Mida suurem tempo sinus on, seda suuremaks kujuneb närvilisus ja raskusetunne. Anna aega iseendale ja loomulikult ka teistele inimestele, kuna kõik inimesed väärivad enda elus tasakaalu ning harmooniat. Kui sina lood tasakaalu, siis see toetab ka teiste tasakaalu. Oleme siia maailma siiski sündinud koostööd tegema, ühte hoidma, mitte võistlema ja ruttama. Kiirustamine ei anna sulle tihtipeale tulemust. Kui soovid stressivabalt elada, siis ära oota endalt kõrgeid tulemusi ja ära looda seda ka teistelt saada.

7. Sinu suhtumine määrab ära selle, kuidas sa ennast tunned

Ükskõik, millega sa kokku puutud ja sellesse negatiivselt suhtud, muudab sinu stressitaseme kõrgeks. Igast probleemist on võimalik energeetilist kulda leida ehk kui sa vaatad negatiivsesse olukorda positiivse pilguga, siis leiad sealt alati ka midagi head üles. Kui mõtled selle peale, mis sinu elus on juhtunud, mis tekitas sulle tagantjärgi probleeme, siis tegelikult tihtipeale saadki aru, et see "miski" pidigi juhtuma millegi hea nimel. Täpselt sama suhtumist hoia ka nende probleemide osas, mis sinu elus hetkel esil on. Küsi iseenda käest: "Mis selles head on?", kui sa ei suuda seda veel hetkel leida, siis ära jää sellesse probleemi kinni. Mida rohkem sa etteheiteid iseendale või teistele teed, seda rohkem sa lagundad iseennast.

8. Elu kaoseid ei ole võimalik vältida, kaosed on hinge kasvatajad - hoia nendes end tasakaalukana

Kaosed on suurimad hinge kasvatajad ja elumuutvad hetked ning neid ei ole võimalik vältida. Loodus ja elu toimib nii, et peale igat tormi paistab päike ning torm on see, mis tegelikult suurema päikese välja toob. Kui tunned, et sinu elu on kaoses, siis kõige olulisem on see, et sa hoiaksid end sellel ajal tasakaalukana. Paljude asjadega ei ole võimalik sul võidelda ja tihtipeale tekib võitlemisel sinu sisse vastand reaktsioon ehk stressis olek ja vihaenergia kasvamine. Selle asemel aktsepteeri kaost ning hoia enda suhtumine positiivne, keskendu kõigele heale, mis sinu elus on, andmata kaosele jõudu juurde. Kaose ajal on oluline mediteerida, hingamisharjutusi teha ning puhastada enda energiavälja positiivsust kasvatavate viirukitega nagu näiteks Palo Santo ja Nag Champaga.

9. Lõpeta ära "teistele ära panemine!" ja tasakaal kasvab sinus koheselt

Kui keegi teeb ja ütleb sulle midagi, mis sulle ei sobi, siis selle asemel, et teisele poolele tagasi teha praktiseeri tingimusteta armastamist. Kui sina oled see, kes lõpetab kurjuse praktiseerimise, siis esiteks võidad sina sellest ja võidab sellega ka kogu maailm. Samuti tuleb lõpetada teiste inimestega enda võrdlemine ja võistlemine. Mida vähem sa end võrdled teistega ja soovid nendest parem olla, seda suuremat harmooniat sa endas tunned. Ei ole vahet, mis üks või teine on saavutanud. Oluline on see, et igal hommikul ärkaksid hea tujuga üles ning läheksid ka hea tujuga magama ning elu siin planeedil Maa oleks harmoonias, mitte pidevas võistlemises, kiirustamises ja teistega vaenujalal olemises. Kui sina eemaldad ennast teiste energiast, mis on madalal tasandil, praktiseerid tingimusteta armastamist iseenda ja teiste suhtes, siis seda õnnelikum sa oled.

Sisemine tasakaal annab sulle heaolutunde, hoolimata sellest, millises eluperioodis sa oled. Ma tean suurepäraselt, et hetkel on maailmas ülemaailmne stress ja kaos ning seetõttu sulle sellest ka kirjutan. Olles ise enda elu kõige suuremas kaoses, praktiseerin sellist mõtlemist, see hoiab mind õnnelikuna hoolimata stressist, mis minu ümber ja maailmas on. Vaatan heaga kõigile ja kõigele otsa ning annan tingimusteta armastust igas suunas välja. Nii olen ise tasakaalus kõige suurema kaose keskel. See aitab mind ja ma tean, et see aitab ka sind. Omast kogemusest saan öelda sulle, et see on parim!

Juhul, kui sa tunned end närvilisena, siis saad enda närvilisust taandada B-kompleks vitamiine tarbides, need mõjuvad närvisüsteemile suurepäraselt, aidates vabaks saada ärevusest. Absoluutselt kõik B-vitamiinid toetavad hingerahu ja tasakaalu teket.

Soovin, et oleksid tasakaalus ja kui sa ei ole veel tasakaaluni jõudnud, siis vii praktikasse need võtted ning tunned ka ise peagi seda, kuidas keerulisel perioodil on võimalik saavutada harmoonia, mis on kulda väärt. Suhtu armastusega iseendasse ja teistesse inimestesse ja loo positiivsust nii enda kui ka teiste ümber. Oleme kõik armastust, hoolivust, mõistmist ja tuge väärt. Toeta enda hinge, toeta ka teiste hingesid!

Saadan sulle tingimusteta armastust, positiivsust ja tasakaalu!

Tene