Astroloogia on meie ühine teejuht, mis annab meile võimaluse mõista ja teada seda, millised energeetilised mõjutused on parasjagu Maa peal toimumas. Aitan sul hea meelega mõista, kuidas planeedid ja tähed meid mõjutavad, mis on meie maailmas toimumas ja mida toob tulevik. 2023. aasta on paljude inimeste jaoks olnud keeruline, pingeline ja stressirohke. Siit liigume edasi 2024. aastasse, mis on jätk kõigele sellele ning kui soovid paremini mõista, mida 2024. aasta endast kujutab, siis valgustan sind selles osas hea meelega. Soovin sulle kõike head ning kohtumiseni LA TENE´s või veebisessiooni vahendusel, kui hetk selleks on õige. Seniks viin sinu tähelepanu hea meelega Astroloogiale, tõlgendades sulle seda ja hoides sind valguse ja armastuse rajal.

1. Jaanuaril toimuv Veenuse ja Saturni nurkseis toob endaga kaasa muudatusi suhetesse

Veenuse ja Saturni vaheline nurkseis, mis toimub 1. jaanuaril ja mille energialaine hoiab Maa peal kaasatoovat energiat kuni 7. jaanuarini, on seotud suhetega ning sellega, kuidas sa teistesse inimestesse suhtud ning kuidas nemad sinusse. See nurkseis toob endaga kaasa suuremal määral suhteprobleeme, distantseerumist ja kindlasti ka ujedust ning oskamatust enda tundeid väljendada. Annan sulle teada, et selline energialaine on meie Maale kandumas, et sa teaksid, miks sa oled eemalehoidev ning miks sinuga ei osata suhelda ja olla avameelne kohtades, kus võiksid olla avatud suhtlemised.

Väga paljud inimesed kogevad, et nad muutuvad kriitilisemaks nii iseenda kui ka teiste suhtes. Eriti need inimesed, kelle Juurtšakra on tasakaalust väljas. Juhul, kui sa tunned, et sellel perioodil oled kriitilisem teiste ja iseenda suunas, siis on see märk, et sul on vaja kindlasti Juurtšakrat tasakaalustada ja tervendada. Sellele aitab kaasa Musta Turmaliini või Šungiidi kasutamine meditatsiooni ajal või selle kristalli kandmine. Soovitan sul seda kristalli kanda seni, kuni tunned, et oled suutnud sellest kriitilisest meelest välja tulla. Kõik inimesed väärivad vabadust ja mitte ühelgi inimesel ei ole õigus teist inimest kritiseerida. Juhul, kui soovitakse konstruktiivset kriitikat kuulda, siis küsitakse nõu, et edasi areneda ning paremuse suunas liikuda. See on tingimusteta armastusest tulenev abi, mida annan selgeltnägijana erasessioonidel või mida annavad inimesed edasi üksteisele kui nad teineteisest hoolivad.

Juhul, kui sa tunned, et sinu suunas on kriitika sellel hetkel suurenenud, siis palun ära võta seda isiklikult, ära lase seda enda hinge. Kui sa ei ole teiste osas negatiivsel tasandil kriitiline, siis see on nende Juurtšakra probleem ehk nad näitavad sulle ise välja seda, millised nad enda hinges tegelikult on. Mida kriitilisem on inimene sellel perioodil, seda mürgisem on selle inimese Auraväli ehk seda kaugem on see inimene tingimusteta armastusest. Absoluutselt kõik inimesed teevad vigu, elavad erineval kujul raskeid teekondi läbi ning ei ole perfektsed, mis tähendab seda, et kriitika osutamine kellelegi teisele on vihaenergia õhutamine selle inimese seest, kes seda teisele osapoolele teeb. Jagame rohkem armastust ja mõistmist, seda vajab meie maailm aina rohkem.

Juhul, kui soovid end rohkem hoida ja kaitsta selle negatiivse energialaengu eest, mis Maale sellel ajal kandub, siis saada absoluutselt igasugune negatiivsus, mis sinu poole saadetakse, tagasi tingimusteta armastusega. Ehk, kui sulle öeldakse midagi negatiivset, nähvatakse ning luuakse probleeme, siis vasta sellele näiteks nii: "Soovin sulle hingelist tervenemist!", "Soovin, et sa leiaksid iseendas rahu!", "Soovin, et sul läheks emotsionaalselt paremini!", "Soovin, et sa laseksid vabaks raskustundest, mida sa teiste osas kannad!".

Sellel perioodil on kasulik hoida pigem omaette, kui soovid vältida draamasid ja probleeme ning kui sa ei soovi end siduda raskete emotsionaalsete vastasseisudega. Kuna Jupiteri ja Saturni nurkseis on selle kraadi juures, mis 1. jaanuaril on Maale saabumas, küllaltki keeruline, siis soositud on igasugune kodukeskne tegevus ja mõistlik on eemale hoida suurematest seltskondadest, kus tunned, et ärevus on juba olemas. Mitte selleks, et suurendada sinu ja teiste omavahelist distantseerumist. Pigem selleks, et hoida enda energiat tasakaalus, et probleeme kogemata esile ei tuleks. Vastavalt Jupiteri ja Saturni koosmõjule on igasugused pinged garanteeritud. Hoian sind sellest eemale, et sul ja teistel läheks suurepäraselt. Kui suudad hoida ülimat neutraalset suhtumist, siis loomulikult mine välja ja suhtle, kuid ootamatused tabavad sind nii ehk naa. Seetõttu ka selle teema esile tõstan.

Juhul, kui soovid end kaitsta teiste inimeste kriitika ja pahatahtlikkuse eest, mis kogemata nende seest välja tuleb ehk nende tervendamata osad, siis sellisel juhul soovitan endaga kaasas kanda Punast Jaspist. Tegemist on kristalliga, mis aitab tugevdada hingelist vastupanuvõimekust negatiivsele energiale. Väga kasulik kristall ka laste kaitsmiseks, et nendel läheks omavahelistes suhtlustes kõik hästi.

Sellel perioodil suureneb depressiivne energia nendes inimestes, kes juba on depressioonis või sellele kalduvad. See tähendab, et igasugune negatiivne ja raske tunne võimendub. Juhul, kui sa tunned end väga üksikuna või sul on keeruline emotsionaalne seis, siis on kasulik aeg maha võtta ning nendel päevadel rohkem puhata ja leida iseendas üles valgus. Ole nii hea ja ära suru end midagi sellist tegema, mis muudab sind ärevaks. Hoia ennast ja hoia teisi inimesi enda kõrval.

Motivatsioonipuudus on sellel perioodil täiesti tavaline, kuid seda on võimalik ületada Karneooli kristalli kandmisega, mis aitab emotsionaalsest ja energeetilisest motivatsioonipuudusest väljuda, mille loovad Jupiteri ja Saturni nurkseis. Karneool aitab tõsta eluenergiat ja luua positiivseid emotsioone.

Olen veendunud, et depressioonist ei ole võimalik välja tulla antidepressantidega või mõne teise ravimiga, mida kasutatakse depressiooni raviks. Selleks, et depressioonist välja tulla, on vaja mõista eluõppetunde, nende õpetusi, teha energeetilist vabastust ning liikuda valelt elurajalt õigele elurajale. Selleks, et seda teha, tuleb iseendaga teha suurt energiatööd või aitan hea meelega sul seda energiatööd teha sinuga koostöös. Tean tänaseks absoluutselt kõikide erinevate psüühiliste probleemide algsisu ning seda, kuidas nendest väljuda. 2023. aasta tuli mulle läbi minu enda õpetama seda, mille poole maailm liigub ja kuidas vaimsetest probleemidest ja raskustest välja tulla, tehes õigesti hingetööd. Kui sa ei ole suutnud enda hingelistest raskustest kellegi teise või iseenda abil väljuda, siis aitan hea meelega sul sellest väljuda, kui soovid minu elukogemust ja selgeltnägemist sinu osas rakendada, et tuua sinus välja päike. Olen tänulik, kui lased mul ennast juhatada. Iga inimese depressioon või psüühiline probleem on individuaalset lähenemist vajav ja seetõttu on minu isiklik arvamus selle koha pealt see, et mitte ükski antidepressant või ravim ei suuda seda tegelikult välja ravida. Kui see nii kerge ja lihtne oleks, siis meie planeet ei oleks stressi, ärevust, depressiooni ja vihaenergiat täis. Selleks, et muuta maailma, tuleb iga inimese eluloosse põhjalikult süveneda ning kõiki aspekte kokku liita ning sealt valgus üles leida. Ei ole vahet, kui raskes ja keerulises vaimses seisus sa oled, tean seda, et suudan selle valguse sinus üles leida. Selgeltnägemisest helgelt nägemiseni!

Juhul, kui soovid end koduseinte vahel ise aidata, siis olen selle üle väga tänulik, kuna see aitab muuta meie maailma paremaks kohaks. Selleks soovitan sul praktiseerida tingimusteta armastust eelkõige iseenda suhtes ja alles seejärel kõikide teiste inimeste suunas, kellega kokku puutud. Kodus on sul võimalik mediteerida Jasmiini, Roosi, Sandlipuu ja Vetiveriga. Kõik need taimed on hinge tervendavad, olgu need siis kasutatult viirukina või eeterlike õlidena. Kui mediteerid, siis sea need enda kõrvale suitsema ja aurama ning lase nendel enda hinge toetada.

Juhul, kui sellel perioodil kohtad kedagi, kes on enda hingetasandil äärmiselt keerulises seisus, siis kindlasti jaga temale tingimusteta armastust ning anna talle toetavat abi, et ta suudaks end hästi tunda. Eriti siis, kui sul on energiat, mida edasi jagada. See on kollektiivse armastuseenergia edasi kandmine ja jagamine, millest meie maailm tegelikult väga puudust tunneb ja selle maailma osa oled ka sina ise. Kui ümberringi on inimesed stressis, siis paratamatult see stress puudutab ka sind. Kui sul on rohkem energiat üle, siis miks mitte seda anda teistele, kellel seda on täna väga vaja? Kui teed seda, siis teed kellegi enesetunde paremaks ja see on ilus ning hea.

Kui sa tunned, et keegi sinu lähedastest vajab abi stressist väljumiseks, siis soovitan kinkida Valget Hauliiti või Valget Opaali - need kaks kristalli aitavad taastada hingelist heaolu ning vähendada ülemuretsemist, ülemõtlemist ja kurbust. Enne suurt depressiooni võib esmalt esile tulla ärevus, mille ravimiseks saab kasutada mediteerimist nende kristallidega. Lisaks saab kasutada ka teiste kristallide energiate rakendamist, mis suurendavad heaolutunnet.

Sellel perioodil otsivad paljud inimesed teistelt abi ja tuge, mis tähendab seda, et kui sinus on midagi, mis on toetavaks väeks nende silmis, siis ära imesta, kui sinuga võetakse ühendust ning soovitakse abi saada. Pea meeles - teistele abi andmine on alati lihtsam kui iseendale. Mis tähendab seda, et võta see abipalve vastu ja aita. Teinekord võib just sinul tema abi vaja minna. Kui julged abi küsida, siis annad endale võimaluse abi saamiseks. Oleme siin maailmas koostööd tegemas ja koos eksisteerimiseks, mis tähendab seda, et julge on see, kes küsib abi ning laseb enda ego vabaks selles osas, et anda võimalust teistel inimestel end aidata. Tugevus on egovabadus ehk probleemide aktsepteerimine ning nendele abi leidmine ja abi rakendamine, mis tegelikult ka toimib. See abi, mis sind ärevaks ei muuda, see on ehtne abi ehk sinu intuitsioon annab sulle teada, kellelt saad abi paluda ning kellelt mitte.

1. jaanuaril algab Merkuuri retrograad Amburis "pimeduse raadiusega", mis kestab kuni 20. jaanuarini - see toob endaga kaasa vägivaldsemate inimeste tegude intensiivse kasvu

Sellega seoses, et Merkuuri retrograad meid nii mõjutab, ei soovi ma sind ära hirmutada, vaid ette kuulutada potentsiaalseid probleeme ja nende esiletulekut. Eriti nende jaoks, kes töötavad EMO-s, juriidilistes asutustes ning kelle eesmärk on kaitsta inimesi vägivalla eest. Selgitan Astroloogiat, et mõistaksid, miks ülemaailmselt sellel hetkel on vägivaldsus suurenenud ning palun igal inimesel, kes kogeb koduvägivalda, küsida esimesel võimalusel abi, kui see peaks teiega juhtuma. Vägivalla eest saame me üksteist kaitsta - tehes iseendas korrektuure ja suhtudes teistesse inimestesse ettevaatlikult. Loomulikult ei soovi ma külvata hirmu, kuid Astroloogiline kaart räägib sellel perioodil suuremal määral vägivalla esile tulemisest ja ma pigem annan sellest teada, et oleksid ise valvas ning kaitseksid kõiki, keda on kaitsta vaja. Ka neid, kes on vägivaldsed - pakkudes neile psühholoogilist abi, kui nad on sinu lähedased. Nii saame vägivalda siin maailmas pidurdada, kui alustame iseendast ehk aitame neid, kes vajavad rahu ning ei lähe kaasa kiusamise ja ebaviisakusega.

See inimene, kes osutab vägivalda 1.-20. jaanuaril teistele inimestele - nende eluteed on liikumas keerulisse etappi 2024.-2025. aastal. Need, kes on ohvrid - nendel tuleb õppida teiste inimeste ja iseenda eest seismist. Need, kes on vägivaldsed - ka sotsiaalsel tasandil, need kuuluvad 2024.-2025. aasta etapi sisse. Kui keegi sinu lähedal on vägivaldne enda sõnadega või tegudega, siis aita teda, et ta sellisesse etappi ei peaks laskuma. Ka ülemaailmselt suuremad organisatsioonid, kes osutavad inimeste vastu vägivalda, nendele ennustan Astroloogilise kaardi järgi kokkukukkumist selle aja vältel. See tähendab, et igasugune sõjategevuse osutamine muutub keerulisemaks ehk nende inimeste saatusetee, kes on sellel teel, muutub kordades keerulisemaks, kui see on olnud eelnevalt.

Et maailmas lõppeks vägivald, on vaja iga inimese soovi ja tegu. Selleks tuleb lõpetada teiste inimeste hukkamõistmine, nende tagarääkimine, kiusamine, ärakasutamine ja sealt edasi liikuda raskekujulisemate probleemide vältimisse. Iga inimene võiks ette võtta 2024. aastast kuni 2025. aasta lõpuni selle seisukoha, et panustada ise võimalikult palju headusesse ning vähem egoismi. Vaid sellisel juhul saab ära hoida seda, mida enamus inimesed pelgavad, milleks on sõjalise tegevuse ja probleemide ülepea kasvamine. Kui soovid suurendada enda Auravälja kaitset, siis kanna Hematiiti - see muudab sind emotsionaalselt tugevaks ning annab sulle võimaluse end hingeliselt kaitsta stressi eest.

Sellel perioodil ole ka liikluses ettevaatlik, et ise vähendada potentsiaalseid õnnetusi ning nende teket. Keskendu sõidule ning jälgi, mida teised liiklejad teevad. Ole ise ohutu enda ja teiste jaoks. Kuna Merkuuri retrograad suurendab stressienergia kasvu, siis see kandub üldiselt ka liiklusesse. Kuna see on sellel korral Amburis, siis on see seotud stressiga ja keskendumise vähenemisega. Et parandada keskendumisvõimet, tuleb iseendas saavutada rahu ja tasakaal - selleks soovitan mediteerida. Meditatsiooniks on ideaalselt sobilik näiteks Palo Santo või Sidruni Teepuu eeterliku õli aurutamine.

Soovin teile kõike head, hoidke kõiki inimesi enda ümber ja pakkuge neile armastusega tuge!

Kohtumiseni

Tene Laul

Perioodil 01.-14.01 on kõik geoodid tavahinnast -20% soodamad LA TENE Kuressaare, Tallinna ja e-poes. Pakkumise leiad SIIT.

UUS LOOS! Kõik, kes teevad ostu LA TENE Tallinna ja Kuressaare poodidest või e-poest ajavahemikul 01.-31.01, loosime välja 6 võitjat, kes saavad endale valida vabalt valitud 2024. aasta õnnekristallidest loodud käeehte! Head loosiõnne!