Tegin mõnda aega tagasi Instagrami @latenee ja Facebooki KOSMOSE teemalise postituse ning sain niivõrd palju tagasisidet, et see inspireeris ja motiveeris mind veelgi rohkem alustama täiesti uut peatükki LA TENE AJALOOS, milleks on KOSMOLOOGIA artiklite veelgi põhjalikumalt ja täiuslikumalt kirjutamine. Lähtudes sellest, et soov seda kõike saada oli nii suur, oleks patt seda mitte teha, arvestades seda, kui palju teadmisi on mul olemas, mis saavad olema sulle ja kõigile teistele kasuks. Uus Kosmoloogia peatükk LA TENE´s saab olema selline, millega on sul võimalik ette näha iga päeva energiat. Nii on sul võimalik vastavalt planeetide seisudele teha enda elus valikuid ja nii mõistad sa ka seda, miks just miski toimumas on. Ehk selgitus, kus kohast pärineb energia, mida sa tunned ja mis meid kõiki juhib. Lisaks sellele hakkan iga planeetide seisu alla kirjutama selle sünnikaardi mõjutuse eripära. Nii saad sa aja jooksul väga põhjalikult kokku panna enda sünnikaardi. Need artiklid annavad tavapärasele Horoskoobile jõudu juurde, kuna kõik Kosmoloogia artiklid on sinu jaoks kirjutatud ülimalt põhjalikult. Kui sind huvitab Astroloogia, siis sa oled täiesti õiges kohas ja ma hea meelega jagan sinuga enda kirge, milleks on Astroloogia ning selle tõlgendamine. Olen aastaid Astroloogiat ise uurinud ja lisan sellega Astroloogia ajaloole juurde väga palju. See, mille leiad LA TENE´st, seda ei leia mitte kusagilt, kuna klassikalise Astroloogia kõrvale lisan juurde ka enda teadmised, mille olen katsetamisega avastanud ning kõik informatsioon, mis siin on - on kindel tõde. Ühte veel katse all olevat informatsiooni ma hetkel välja ei kirjuta, kuna minu jaoks on oluline, et sa saaksid kindla tõe, mille järgi elada.


Jupiteri sekstiil Neptuuniga on äärmiselt oluline planeetide seis, mis annab sulle võimaluse anda millelegi väga suurt head õnne!

Jupiteri sekstiil Neptuuniga (23. mai 2024, 7. veebruar 2033, 12. november 2036, 12. mai 2037) on hetk Kosmoses, kus saadetakse Maa peale võimas heaolu, külluse, rikkuse ja õnnestumiste energia. Mis tähendab seda, et kui sul on vaja millelegi head õnne juurde, siis võta kindlasti see päev selle teostamiseks. Ei ole vahet, millele sa soovid head õnne juurde saada - see õnnestub sul sellel päeval suure tõenäosusega. Seega mõtle väga hoolikalt, mida sellel päeval teed. Ära seda kindlasti raisku lase. Ütlen ausalt, et seda oleks patt raisku lasta, kuna sellist planeetide seisu uuesti naljalt ei tule. Seda juhtub harva ning seepärast on kasulik seda päeva ka suurelt tähistada.


Juhul, kui sul on vaja midagi olulist ära teha ja võimalus valida päeva, millal sa selle ära teed, siis palun vali see päev selle tegemiseks. Kui soovid võita (näiteks oled sportlane ning soovid häid sporditulemusi), siis korralda sellel päeval endale treening või veelgi parem, kui sellel päeval toimub võistlus, siis on kõrgenenud võimalus saada häid tulemusi. Kui sul on kohtuprotsess käsil, siis sellel päeval on lahenduste leidmine kergendatud jne. Need on lihtsalt näited sellest, kuidas see päev saab olla sulle kasulik ning tulemuslik.

Jupiteri ja Neptuuni sekstiil annab sulle võimaluse tulla heade ideede peale, mis tähendab seda, et sellel päeval võid kogeda Satori või Heureka momente. Kui sa ei tea, mida tähendab Satori, siis palun loe selle kohta SIIT - olen sellest sulle varasemalt kirjutanud - selleks, et sinu spirituaalsust kasvatada ja arendada. Heureka tähendab vanakreeka keeles "olen leidnud". Minu suurimaks sooviks on väestada sind ning kui sa oled lugenud minu artikleid, mida on üle 5000 ning nendest inspiratsiooni saanud, siis ma tänan sind. Olen kogu armastusega seda sinu jaoks teinud!


Juhul, kui sinu Karma on väga kehvas seisundis või sinu Auraväli on ebaterve, siis sa sellel päeval head õnne ei koge ega saa ka salvestada enda Auravälja seda õnne, mis tuleneb Jupiterilt ja Neptuunilt Maa peale. Seetõttu on sul vaja teha eelnevalt läbi sügav Karmapuhastus või Aurapuhastus. Kuna hoolin sinust väga, siis kirjutan need mõlemad rituaalid sulle siia välja, et sa oleksid kindlasti selleks ülivõimsaks hetkeks ette valmistatud. Kuidas teada, kumba rituaali sa vajad? Kui sa tunned end halvasti, oled pidevalt tujust ära või sul pidevalt ebaõnnestub midagi, siis on sul vaja Aurapuhastust. Karmapuhastuse vajadust sa ei pruugi mõista, kuna see on keerulisem teema. See eeldab selgeltnägemis-konsultatsiooni ehk saatuseraamatu lugemist ja visioonidega sinu energia hindamist. Aga sa võid igaks juhuks teha puhastuse, et saada kindla peale Kosmosest head õnne, mille võimalus on sul olemas, kui Karma on puhas.

KARMAPUHASTUS (tuleb kindlasti teha 7 päeva enne Jupiteri sekstiili Neptuuniga)

Karmapuhastusega on sul võimalik alustada ükskõik millal. Mis tähendab seda, et selleks ei ole planeetide seisu, millal seda kõige parem teha on. Võid sellega alustada kasvõi kohe.

Rituaaliks läheb sul vaja: 

Draakonivere tõrvikut

Viirukipuuviirukit

Salveiviirukit

Sandlipuuviirukit

- ühte Püriidi kristalli

- ühte Kalkopüriidi kristalli

- küünalt (võib olla ka teeküünal)

- viirukihoidjat

- alust tõrvikule

- tikke

Kristallid tuleb hiljem viia surnuaia lähedal olevasse metsa, aga rituaali saad sa teha ükskõik, kus sa tunned, et sul on mugav seda teha. Kodus, terrassil või näiteks metsas. Peaasi, et sa tunneksid rituaali tehes ennast mugavalt.

Alusta rituaali tegemist:

1. Selleks, et Karmapuhastus-rituaali teha sea viirukid enda ümber suitsema ning kui seda teed, siis lausu rituaalilause: "Karma puhastugu, mustus mingu, puhtus jäägu!" Rituaalilauset lausu iga kord kui mõne viiruki suitsema paned ehk kui näiteks Viirukipuuviiruki suitsema paned, siis lausu rituaalilause ja kui Salveiviiruki suitsema paned, siis lausu samamoodi uuesti rituaalilause, kuniks kõik viirukid on suitsemas. Loomulikult kasuta spetsiaalseid viirukialuseid, mis muudavad rituaali tegemise turvaliseks. Sinu turvalisus on siiski väga oluline.

2. Kui oled viirukid põlema seadistanud, siis säti end rätsepaistesse istuma ja võta enda ette mõlemad kristallid ja Draakonivere tõrvik. Oma parema põlve juurde aseta Püriidi kristall ja vasakule poole Kalkopüriit. Need kaks kristalli teevad sinuga imesid! Võta tõrvik, sea see tulega suitsema ning puhasta enda Auraväli (samal ajal suitsevad viirukid sinu ümber). Seejärel, kui sinu Auraväli on puhastatud, võta kätte kristallid. Nii, et paremas käes hoiad Püriiti ja vasakus käes hoiad Kalkopüriiti. Kui need kristallid on sinu käes, siis lausu täpselt 33 korda rituaalilause: "Karma puhastugu, mustus mingu, puhtus jäägu". Ma tean, et seda on palju, aga numeroloogiliselt on korrektne seda teha, kui soovid tulemust. Seega palun leia see hetk ja aeg selle tegemiseks, kuna siinkohal on mängus sinu Karma. Selle rituaaliga saad sa end vabaks kõigest halvast ning kui Jupiteri sekstiil Neptuuniga toimub, siis laetakse sinu Aurasse tohutult suur õnne-energeetika, mis annab sulle võimaluse kõike head enda ellu manifesteerida. See on kallikene sinu jaoks siia kirja pandud, et sul läheks hästi, kui sul ei ole pikka aega hästi läinud. Soovin, et sinu elu oleks imeline ja sina kindlasti soovid seda sama.

3. Nüüd, kui rituaal on tehtud, vii palun esimesel võimalusel mõlemad kristallid surnuaia lähedal asuvasse metsa ning peida need ära nii, et keegi neid üles ei leiaks. Loovutame need kristallid Maale tagasi - nendes on nüüd kogu sinu must energeetika ning surnuaia hinged "söövad" selle energia hea meelega ära nii, et see sulle tagasi ei kanduks. Sellest, miks surnud söövad halba energiat, räägin sulle põhjalikumalt ja pikemalt juba tulevikus (seal on oma taktika, kuidas rituaal nii tööle seadistada, et see juhtuks).

4. Kui see on tehtud, siis järgmise 7 päeva jooksul palun ära söö liha- ega piimatooteid. Kui seda teed, suureneb sinu õnne-energeetika Jupiteri ja Neptuuni sekstiili ajal võimsamalt kui siis, kui seda kõike sööd. Seetõttu olen selle sulle siia kirja pannud.

AURAPUHASTUS (Tavapärane puhastus ükskõik millise rituaalitõrvikuga - leiad pikema selgituse toodete alt SIIT. Soovitan sul neid sirvida ning enda jaoks lemmik tõrvik valida - Tee puhastus ära vahetult enne Jupiteri sekstiili Neptuuniga)

Mainisin eelpool, et Jupiteri sekstiil Neptuuniga annab sulle suurepäraselt palju head õnne, mis salvestub puhastatud Aurasse ekstra võimsalt. Lisaks sellele annab see sulle ka lootust, head enesetunnet, spirituaalset kasvamist, kunstilisi ideid, muusikalist motivatsiooni ning suurendab üleüldiselt sinu head enesetunnet, mis jääb sinu hinge pikaks ajaks. Mida puhtam on sinu Auraväli, seda võimsamalt see sind mõjutab. Sa võid sellel päeval teha midagi erilist ja imelist, arvestades seda, kuidas see planeetide seis sinu tuju tõstab. Jäta kindlasti kõik olulised tegevused sellesse päeva, et need saaksid rikastatud Jupiteri ja Neptuuni väega, mis on täis suurt õnne. Tee kõike head, kaunist, kunstilist ja kindlasti anna endale sellel päeval palju aega. See on sinu päev!

SÜNNIKAART

Juhul, kui Jupiteri sekstiil Neptuuniga on sinu sünnikaardis, siis see muudab sind õnneseeneks. Sul on loomulik vägi kõike head ligi kutsuda ja kui sinu Karma või Aura on puhas, siis õnnestubki kõik sinu elus. Pane tähele seda, et kui sinu Aura on puhastatud, siis sellisel juhul on sinu elu alati päris tore ja hea v.a nendel hetkedel kui Aura on puhastamata. Seega sinuga on äärmiselt lihtne - kui sinuga peaks juhtuma midagi, mis on negatiivne, siis palun puhasta esimesel võimalusel enda Auraväli. Naudi edasi enda salapärast õnne, mis enam nii salapärane ei ole, kuna nüüd sa tead, et see on sinu sünnikaardis. Beebid, kes on sündimas nendel tuleviku kuupäevadel, on sündinud õnneseened.

Lisaks sellele õnne-energiale, annab Jupiteri sekstiil Neptuuniga sulle kaasa perfektsionismi ja vajaduse, et kõik oleks tasakaalus. Selle peale ütlen ma, et ideaalne, kas pole? Perfektsionismi saad kasutada enda andes (kui vajad abi enda ande välja selgitamisel, siis kohtume erasessioonil) ja tasakaal on vajalik igas aspektis. Seega kokkuvõtvalt ütlen, et see on suurepärane näitaja sünnikaardis.

Kui sa oled sündinud Jupiteri ja Neptuuni sekstiili ajal, siis sinu sünnikaardi kristalliks on PÄIKESEKIVI, mis garanteerib igavese hea õnne sinu elus. See aitab kaitsta Auravälja ebatervislikku seisu sattumise eest ning toetab hea õnne energia säilimist. Ka kõik teised võivad sellel päeval kanda Päikesekivi, kui soovivad suurendada enda head õnne - näiteks LOTOÕNNE. Jupiteri ja Neptuuni sekstiili ajal on alati kasulik kanda Päikesekivi ja mängida lotot, kuna võiduvõimalused on kordades suuremad.

Tervitan kõiki, kes armastavad Astroloogiat ning soovivad ka edaspidi Kosmoloogia artikleid lugeda. Armastusega alati teile kirjutades! Kohtumiseni erasessioonidel ning saatuslikel hetkedel!

Tene Laul