Riideid ehk rõivaid saab unes näha väga erinevalt, küll nende kandmist, soetamist, uute valmistamist ja palju muudki. Annan sulle edasi üleüldise mõtte, mida riided unes sümboliseerivad, sinu ülesandeks jääb see enda ülejäänud unenäoga kokku siduda. Loodan, et leiad just siit enda põnevale unenäole vastuse.

Üleüldiselt sümboliseerivad riided sinu sisemust, suhtumist, vajadusi ja tundeid. Riided vihjavad, millises seisus sa täna enda elus oled, mida soovid saavutada, mis sind häirib või mille üle sa õnnelik oled. Need räägivad sinu tunnetest.

Esimese sammuna unenäo tõlgendamisel meenuta, millises seisus rõivad sinu unenäos olid. Kas need olid puhtad ja uued? Või hoopis vanad ja kulunud? Riiete välimuse järgi saad juba tükikese unenäost enda jaoks lahti seletada.

Mida paremas seisus olid riided, seda positiivsem on unenäo tähendus. Rõivaste uudsus sümboliseeribki midagi uut, ilusad riided midagi head, vanad millegi väljatulekut ning mustus riietel probleeme. Kui sa oled siit juba ühe osa vastusest kätte saanud, siis liigu edasi täpsema tõlgenduse juurde.

Nüüd meenuta seda, mis värvi need riideesemed olid. Värvusel on samuti oma tähendus. Kui riided olid tumedad või isegi musta tooni, siis viitab see sellele, et sul on vajadus või soov end kellegi või millegi eest kaitsta või varjata.

Kui need olid heledad või valged, siis soovid või vajad uuendust, muutusi ning eluga edasi liikumist. Ilmselt viitab ülejäänud unenäos nähtu sellele, millist muutust sa enda elus vajad.

Kui rõivad olid värvilised, värve oli palju ja ühtegi konkreetset värvi silma ei torganud, siis viitab see unenägu energiale, elujõule ja millegi taastumisele. See on väga positiivne ettekuulutus. Kui need värvilised riided olid vanad ja koledad, siis on sul vaja ise vaeva näha, et see kõik sinu ellu saabuks. Kui need olid uued, siis juhtub see iseenesest ja loomulikult.

Punased riided viitavad suhetele ja ilmselt räägib unenägu sinu ja kellegi teise suhtest. Sinakat tooni riided viitavad sinu emotsioonidele, vaimsele seisundile ja hingerahule.

Uute riiete ostmine või uued riided räägivad sinu unenäos sellest, et sul on vaja enda ellu muutusi tuua või sind on midagi uut ees ootamas. See võib olla uus etapp sinu elus, suhe, töökoht, elustiilimuutus või midagi, mis toob sinu ellu muudatuse. Unenäo teised sümbolid ja tegevused vihjavad kindlasti, kus see muutus aset peab leidma või leiab.

Uute riiete kandmine viitab sellele, et sa soovid isiksusena muutuda. Soovid iseloomu ümber kujundada, teha midagi täiesti teistmoodi, või on sinu suhtumine ja eluvaated muutunud.

Rõivaid täis riidekapp räägib sellest, et sinu sees on palju ideid, muutusi ja soove. Need tuleb realiseerida, end tuleb väljendada ja enda ambitsioone tuleb täita. Selline unenägu on vihje, et sa peaksid enda mõtted reaalseks muutma, mitte unistusi ja ideid lihtsalt peas hoidma.

Tühi riidekapp räägib sellest, et sa seisad mingil tasandil enda elus ühe koha peal. Sa ei muutu, ei arene ega liigu edasi. See on seisak ning tühja riidekapi unes nägemine on sulle pigem hoiatuseks. See on vihje, et sa peaksid kindlasti edasi arenema ja liikuma. Kui näed sellist unenägu, siis võid ka ise tunda, kuidas seisadki elus ühe koha peal ja miski justkui ei liigu. Selline unenägu tuleb sulle appikarjena sinu alateadvuselt, sõnumiga: "Palun liigume edasi!"

Vajadus riietuda tekib unenäos siis, kui sul on vaja end millegi eest kaitsta ja hoida, seda juhul, kui tundsid kohati ka ebamugavust, et sul riideid ei olnud. Kui aga nautisid riiete vahetamist, siis sa näitad ennast teadlikult teistele inimestele.

Rõivaste ostmine viitab vajadusele kuskile sobituda või vajadust tõestada kellelegi, kes sa oled ja mida sa oskad. Sellist unenägu võid näha siis, kui lähed tööle uude töökohta ja pead enda oskusi tõestama või kohtud näiteks esmakordselt enda ämma ja äiaga ning soovid jätta head muljet. Soovin sellega öelda seda, et riiete ostmine tähendab vajadust kellelegi head muljet jätta ja seda põhjusega.

Liiga suured riided räägivad sellest, et midagi on valesti ja ei toimi. Unenäos näed liiga suuri riideesemeid siis, kui on vaja muutuda, et kuskile sisse sobida. Võib-olla pead muutma enda suhtumist millessegi, midagi ümber kujundama või parendama. Küsi endalt, mis sind häirib. Millega sa rahul ei ole? Leia vastus ja hakka selle kallal vaeva nägema.

Liiga väikesed riided räägivad liigsest survestamisest või piiramisest. Mis või kes sind tagasi hoiab? Kus sa tunned, et sind piiratakse? Leia vastus ja muuda situatsiooni! Kui unenägu seda näitab, siis järelikult on sinu võimuses midagi muuta. Kas sa teadsid, et me näeme informatsiooni nende situatsioonide kohta, mida meil on õigus muuta, ümber kujundada või milleks me saame valmis olla? Kui ei teadnud, siis nüüd oled jälle spirituaalselt targem.

Täpselt õiged ja parajad rõivad räägivad sinu heaolust ja heast enesetundest. Kõik laabub, läheb hästi, sujub suurepäraselt. See on positiivne sõnum sinu alateadvuselt.

Soovitan magamistoas hoida voodi kõrval kristalle, mis aitavad esile kutsuda prohvetlikke ehk ettekuulutavaid unenägusid. Hoia seal Tselestiit geoodi koos Skolessiidi ja Küaniidiga. Need on suurepärased kristallid sinu unenägudekanali aktiveerimiseks.

Kõik minu kirjutatud unenägude seletajad leiad SIIT.