Olen eelnevalt kirjutanud maja unes nägemisest ning välja toonud majaga seonduvad sümbolid ja nende tähendused. Kuid tihti nähakse ka sellist unenägu, kus on maja, mis on enamasti suur ja täis erinevaid ruume. Liigud unenäos ruumist ruumi, vahel on uksed kinni, vahel lahti. See on üks tüüpilisemaid asju, mida päris tihti nähakse. See aga ei tähenda seda, et sellisel unenäol on vähem tähtsust. Vastupidi, sellel on tegelikult suur tähendus. Kuna sellist unenägu nähakse tihti, siis aitan lahti seletada, miks sa võid sellist unenägu näha ja mida saad sellest välja lugeda.

Toad üleüldiselt sümboliseerivad sinu hinge sisu. Kui seletada lahti unenägu, milles sa liigud toast tuppa, või näed maja, millel on hulgaliselt erinevaid tube (tavapärasest rohkem, pigem nagu villa, loss või mõni muu suur hoone), siis see viitab sinu elus millelegi suurele.

Kui toast tuppa liikumine toimus ilma takistusteta, siis see tähendab, et sa oled enda elus progressis. Sa muutud, sa arened, õpid, liigud edasi või kujundad osa enda elust ümber. Igatahes viitab see millegi suure muutumisele sinus.

Kui toast tuppa liikumine toimus takistustega või sellel teel esines probleeme, siis tulevad ka sinu arengu ja muutuste rajal tagasilöögid.

Kui sa soovid sellest majast põgeneda, jooksed toast-tuppa ja otsid väljapääsu, siis tegelikult soovid sa pääseda vabaks millestki, mis sind häirib. Võib-olla on see suhteprobleem või mingi tööalane situatsioon, millele soovid kiirelt lahendust leida. Igatahes viitab see vajadusele saada enda hinges vabaks millestki suurest, mis põhjustab stressi ja pinget.

Kui sa soovid sellest suurest majast läbi erinevate tubade välja pääseda ning sa tunned kergendust ja oled heas tujus, siis peagi tuleb ühele suuremale probleemile parim lahendust. See on väga hea endega unenägu.

Vana maja sümboliseerib selles unenäos midagi, mis on sinu elus juba kaua eksisteerinud ja mis ei ole sulle enam kasulik. Uus või luksuslikum maja sümboliseerib midagi, mis on sinu elus uuem (ka uus algus) või seotud raha teemaga. Näiteks, mida luksuslikum on maja, seda maisem on selle unenäo tähendus.

Kui sa soovid pääseda majja, milles on tohutult palju tube, siis sa soovid enda elus viia läbi uuendusi. Kui sa sinna pääsed, siis see õnnestub. Kui mitte, siis tuleb sinu ellu takistusi, mis ei lase seda sorti unistustel täituda.

SIIN unenägude seletajas olen kirjutanud veidi pikemalt, mida sümboliseerivad erinevad ruumid majas.

Loodetavasti mõistad sa nüüd selle unenäo tähendust ja minu tõlgendus oli sulle abiks.

Kui sa soovid näha rohkem prohvetlikke unenägusid, siis hoia enda magamistoas voodi juures Titaanium Aurat. Tegemist on kristalliga, mis aitab avada ülemisi Tšakraid ja unenägude kanalit.