Nägid unes kõrvu ja hommikul üles ärgates mõtlesid selle peale, mida nende unes nägemine tähendada võis? Unes võib näha kõike ja absoluutselt kõikidel sümbolitel on omad tähendused. Seega soovitan sul alati võimalikult täpselt enda unenäod ära tõlkida, kuna need on sinu isiklikeks teejuhtideks. Unenäod paljastavad selle, mis sinuga toimuma hakkab või räägivad sellest, millises seisus sa enda elus parasjagu oled.

Unenäod võivad olla prohvetlikud ehk need võivad rääkida sellest, mis sinu tulevikus toimuma hakkab, samas võivad need viidata ka viimase aja sündmustele. Et aru saada, kas sinu unenägu oli tulevikuennustus või kirjeldas pigem hetkeolukorda, tõlgi enda unenägu minu unenägude seletajaga ära. Kui see kattub just hiljuti toimunud sündmuste või sinu emotsionaalse seisuga, siis on tegemist hetkeolukorda kirjeldava unenäoga, kui on aga tegemist millegagi, mis ei ole veel sinu elus, siis kuulutab sinu unenägu tulevikku ette. Head unenägude tõlgendamist!

Aga mida tähendab siiski kõrva või kõrvade unes nägemine? 

Kõrvad sümboliseerivad informatsiooni kinni püüdmist, teadmiste kogumist, millegi ära õppimist, millegi kuulamist
. Kui unenägu, kus olid kõrvad, oli positiivse alatooniga ja selles ei juhtunud midagi negatiivset või sul ei olnud seal negatiivseid emotsioone, siis viitab see sellele, et sa õpid midagi.

Kui unenäos oli negatiivseid situatsioone, emotsioone või sümboleid, mille tähendus on negatiivne, siis võid sa kuulda midagi ebameeldivat või midagi, mida sul on emotsionaalselt raske seedida.

Tähendust mõjutab ka see, milline kõrv või kõrvad sinu unenäos olid. Kui kõrvad olid suured, siis informatsioon või teadmine, mis sinuni jõuab, on suur või midagi väga hingepuudutavat. Mida väiksemad olid kõrvad, seda väiksema mõjuga on informatsioon või teadmine, mille sa saad.

Kõrvad, mis olid sinu unenäos mustad, räpased või vaigused sümboliseerivad blokeeringuid. Kui sa näiteks puhastasid enda kõrvu, siis sa hakkad lõpuks aru saama millestki, millest sul on varem olnud raske aru saada. Võib-olla on see midagi, mille oled ise ära blokeerinud. Kõrvade puhastamine viitab millegi ümber hindamisele. Võib-olla suhte sisu ümber hindamisele?

Kui kõrvad olid unenäos mustad ja sa ei suutnud neid ära puhastada või sa ei teinud seda, siis sa blokeerid enda elus midagi väga olulist. Informatsioon ja teadmised on sinu nina all, aga sa ei näe või ei märka neid või ei aktsepteeri sa kellegi teise nõuannet ja tarkust. Kui näed sellist unenägu, siis tuleks kindlasti teiste inimeste abile rohkem avatud olla. Kellelgi võib olla sulle midagi väga olulist öelda ja sa ignoreerid seda.

Kui su kõrv sai haiget, siis ütleb keegi sinu kohta midagi, mida sul on valus ja raske aktsepteerida. Sa ei peagi seda tegema, aga sul võib olla lihtsalt valus seda kuulda. Kui keegi ütleb sinu kohta midagi, mis teeb sulle haiget, siis on see alati seotud egoga - sinu ego saab kahjustatud. Loomulikult võib igaühel olla oma arvamus ja see on okei, aga see ei tähenda seda, et me peame teiste inimeste kriitikat aktsepteerima. Sa võid seda loomulikult teha, aga sa ei pea seda tegema, see valik jääb alati sinu teha.

Unenägu, kus sa sügad kõrva või kus kõrv sügeleb sümboliseerib vajadust õppida, informatsiooni juurde saada. Sinu alateadvus annab sulle märku, et on õige aeg end harida või enda maailmapilti avaramaks muuta, seda loomulikult selleks, et edasi liikuda.

Kui sa enda unenägusid tõlgendad, siis palun pane alati tähele ka emotsioone, mis unenäos olid. Need räägivad suuresti ära selle, mida unenägu tähendab!