Olen teile kirjutanud, et 1. detsember ja sellele järgnevad päevad on väga olulised, loe selle kohta kindlasti siit. Nendel päevadel on vaja hoida üleval suhtumist, mis aitab armastuseenergiat manifesteerida. Seega ole nii armas ja anna endast maksimum, et suunata end armastuse lainele, sest 2022. aasta eesmärk on äratada üles Südametšakra. Sul on see võimalus olemas, ava enda hing armastusele ning naudi elu võlusid kõige ilusamas võtmes.

Peale seda saabub 2022. aasta viimane Täiskuu, mis on Kaksikutes. Samal ajal on ka Merkuur Kaksikutes, mis tähendab seda, et aktiveerub telepaatiline ühendus hingedevaheliste liitude vahel. Eriti just Kaksikleekide ja Hingesugulaste vahel. Kirjutasin teile maikuu alguses 2022. aasta 16. mai kohta - see energia saab nüüd suurema hoo sisse. Mis tähendab seda, et sa võid nüüd, alates 8. detsembrist, ise tunnistada, kuidas tekivad uued tutvused ja need tekivad kergelt. Sellised tutvused, mis saabuvad justkui välk selgest taevast ning mis on kindlasti oluliselt tähendusrikkamad, kui oled seni kogenud. Miks? Nagu ma olen sulle öelnud - oleme sellel aastal sisenenud täiesti uude ajajärku, milleks on spirituaalse ajastu algus. See läheb tulevikus ajalukku.

Tähendusrikkamate tutvuste all mõtlen ma seda, et suhted muutuvad sügavamamõttelisemaks. Ka sinu suhted, mis on ilusad ja head täna, ka need muutuvad võimsamaks, telepaatiline ühendus muutub selgemaks.

8. detsembril on võimalik aktiveerida telepaatiline side nii uute hingedevaheliste liitude vahel kui ka Hingesugulaste ja Kaksikleekide vahel. Mis tähendab seda, et rakenda 8. detsembrit enda Südametšakra taasavamiseks. Olen sellel teemal eelnevalt väga palju kirjutanud, kuna neid kosmilisi hetki on olnud palju. Nagu näiteks 22.11 tänulikkuse päev ja 1. detsember armastuselaine saabumine. Kõik need kuupäevad on väga olulised 5D-energiasse liikumiseks. Pane kindlasti 8. detsember enda kalendrisse kirja ning aktiveeri telepaatiline side. Sel päeval on ka 5D-energia kõrghetk ja seda Täiskuu tõttu. Mis omakorda tähendab seda, et sul on võimalik enda 3D-kihtidest vabaks saada. Seega on seekordsel Täiskuul kaks väga olulist tähendust: üks annab sulle telepaatilise ühenduse, teine 5D-energia. Imeline Täiskuu, lihtsalt imeline!


Telepaatilise ühenduse jaoks soovitan sul esmalt puhastada ära enda energiaväli. Seekord soovitan sul selleks kasutada Kaneeli-, Sandlipuu- või Roosiviirukit. Põleta neid viirukeid enda lähedal ja enda kodu igas toas. See eemaldab energiatõrked, mis ei lase telepaatilisel ühendusel tekkida, kui sinu energiaväljas või kodu energiaväljas on midagi segavat. See on mõistlik igaks-juhuks ära teha, et energiad saaksid segamatult aktiveeruda. Arvesse tuleb võtta ka seda, et energiate liikumist takistavad ka maja seinad, seetõttu ongi vaja pidevalt majas ja korterites puhastust teha ning hoida samal ajal aknaid lahti, et positiivsed energiad saaksid ilusasti liikuda. Nii on kosmiline energia sinu kasuks. Soovitan kindlasti puhastada ka enda armastusekristalle, kasutades näiteks Kaneeli eeterlikku õli õlilambis kristallide vahetus läheduses või põletada nende juures Kaneeliviirukeid.

Kui oled enda ellu toonud Kaksikleegi või Hingesugulase ehteid ja kristallikomplekte, siis nüüd on õige aeg need välja võtta, ära puhastada, geoodidele laadima sättida, et neid peale Täiskuud kandma asuda. Kanna neid vähemalt aasta lõpuni, kui soovid, siis ka kauem. Arvestades seda, milline tuleb 2023. aasta, siis tasub neid kristalle enda lähedal hoida. 2023. aasta kohta saad lugeda minu uuest raamatust "Ajarännak 2023". Seal räägin 2023. aastast, aga lisaks ka tulevastest perioodidest, uuest ajajärgust ning mõne puhul ka 20-aasta pikkusest teekonnast.

Telepaatilise ühenduse loomiseks keskendu 8. detsembril armastusele, suhtele, inimestele, keda sa armastad, kes on sinu eluteele tulnud. Mõtle nendest inimestest ja hoia armastuseenergia kõrgel ning meel rõõmus, keskendu heale ja ilusale - et Südametšakra saaks olla aktiivne. Nii avadki sa telepaatilise ühenduse.

Kui sa oled vallaline ja sinu elus ei ole veel armastust sellisel tasandil, mis on Kaksikleegi või Hingesugulase side, siis saada enda armastusesoovid teele. Keskendu sellele, et luua telepaatilist sidet selle kõige õigema inimesega, saada universumisse sõnum. Seda võetakse kuulda, kui sa teed seda 8. detsembril, see on oluline kuupäev. See on võimas kuupäev juba numeroloogiliselt, lisades juurde veel kosmilise pildi ja minu nägemused sellest päevas, on see lausa maagiline päev. Küll sa mõistad seda 2023. aastal.

Jäta meelde kõik see, mida sa 8. detsembril tegid, millele keskendusid, mis sellel päeval juhtus. Sa saad 2023. aastal aru, kui oluline kuupäev see sinu jaoks tegelikult oli. Ma tean seda, ma näen seda selgelt ette, et see selgustunne saabub sinu sisse justkui välk selgest taevast ehk telepaatia, mille sellel päeval lood ning suunad manifestatsioonina universumisse, saab reaalse tulemuse. Eriti siis, kui sa ise eksisteerid armastuseenergias, oled avatud uuendustele enda elus ning keskendud kõigele heale.

Telepaatiat aitab veelgi suuremaks muuta Apatiidi või Küaniidi kandmine, mõlemad kristallid on suurepärased telepaatilise kontakti loojad. Sa saad alati kristallidelt lisaväge, kui sa seda soovid. Need on siin põhjusega, mitte midagi siin maailmas ei ole juhuslikku. Ole nii armas ja jäta see endale meelde. Looduse vägi on võimas, seda ei tasu mitte kunagi alahinnata. Selle jõud on midagi maaglist, midagi väga imelist. Ja meil on täna võimalik neid kristalle kasutada, hoida enda käes ja kaelas ning nendega mediteerida. Mõelge, kui imeline see on, see on täielik privileeg!

5D-energiasse kiiremini liikumiseks soovitan sul kindlasti hoida üleval ekstra positiivset suhtumist. Vahet ei ole, kes sulle midagi ütleb, mis tirib sind madalasse, aga sina ära allu sellele. Ma ei luba sul sellele alluda, eriti kui sa soovid 5D-rongi peale saada. Nagu ma aasta alguses kirjutasin, ei jagu kõigile pileteid, kuna on inimesi, kelle Karmapagas on ääretult suur ning nad jäävad aastateks 3D-energiaid lagundama - need inimesed, kes ei tegele teadlikult enda hingega, ei suurenda endas teadlikult spirituaalsust või need, kellel on väga palju veel lahti harutamata teemasid. Sul on võimalik 5D-maailmasse pääseda, tegelikult on see võimalus kõigil olemas. Eriti kui iseendaga tegeleda, enda hinge tervendada ja vanu mustreid lagundada. Kõik selleks, et pääseda spirituaalselt kõrgemale tasemel. Olen sulle kirjutanud üle 8 aasta artikleid, et avada sinu hing kasvama. Loe neid artikleid, leia need üles, mis sind kõnetavad. Absoluutselt kõikides artiklites on olemas teadmised, kuidas enda hinge korrigeerida. See on minu kingitus sinule ja kõikidele teistele minu lugejatele, avage end spirituaalsusele!

Täiskuu, mis on 8. detsembril, aktiveerib 5D-energialaine, mis tähendab seda, et sa võid end sellel päeval tunda tundliku, emotsionaalse ning haavatavana. See on täiesti normaalne, ära sellest palun ehmu. Kui sa nii tunned, siis on see märk Tüümusetšakra aktiveerumisest, mis on kõrgem Südametšakra. See on hea märk, seetõttu ma sulle sellest kirjutangi, et sa võtaksid seda pigem hea mitte nõrgana. See ei ole absoluutselt nõrkus, kui sa suudad tunda sügavamaid tundeid, minu meelest on see imeline, elan sulle kaasa, kui sa oled emotsionaalsem. See näitab seda, et sa oled kontaktis südamega ja armastusega. Palju õnne sulle!

Arvestades seda, et tegemist on 2022. aasta viimase Täiskuuga ja see võtab kokku armastuseenergiad, mille oled aktiveerinud, siis kinnitub 8. detsembril armastuseenergia sinu Südametšakrasse, samamoodi ka 1. detsembril. Kui 1. detsembril on tähtis üleüldine energia, siis 8. detsembril on tähtis telepaatiline ühendus armastajate ja hingedevaheliste liitude vahel. Tee erinevaid armastuserituaale, söö vaarikaid, joo hibiskuseteed, aurutada Palmarosa ja Roosa Geraniumi eeterlikke õlisid õlilambis romantilise energia loomiseks. Telepaatilise ühenduse loomise jaoks kanna Küaniiti ja Apatiiti. Võid ka mõlemast kristallist ühe asetada enda padja alla. Jäta need sinna kuni selle aasta lõpuni, seejärel aseta enda kodus Lääne ilmakaarde, kus asub Feng Shui põhjal kahe armastaja vaheline telepaatiline ühendus. Võid need kristallid asetada teiste armastusekristallide keskele või Feng Shui taimede peale, milleks on flamingolill, sulgvõhk, ahvileivapuu, tõlvlehik, kaktused ja paljud teised.


Soovin teile suurepärast telepaatilise ühenduse loomist ning kindlasti hoidke enda meel positiivsena!  Saatke universumisse soove ning hoidke südames suurt-suurt armastust. 2022. on armastuse aktiveerija ja 2023. aastal läheb meil veelgi põnevamaks!

Detsembris on Roosa Kvartsi ja Serpentiin Jaadi tooted tavahinnast 10% soodsamad. Need on kristallid, mis aitavad võtta 2022. aastast kaasa head õnne ja liikuda 5D-energiasse. 

Alati kogu armastusega teile kirjutades

Tene Laul